|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
7.8.2007 7:47:51   
larisa
Dobro jutro čvekice,

vidim da ste vse pridne, barvate, opremljate, kupujete...jaz pa še nič (zaradi slabih izkušenj bo to še malo počakalo), ampak me pa matra ko vas berem, da bi vsaj kaj malega kupila user posted image ...bom že.

Juhuuu danes imam NS, sedaj me pa zanima, ker je večina od vas že bila, ali se dela skozi trebuh ali vaginalno?

Nuka, jaz sem imela en kup stranskih učinkov dabrostona: mozolji, slabost, lise po telesu, če sem šla na sonce...

Uživajte v tem dnevu, cmooook bušijem user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
7.8.2007 7:54:49   
polonca78
PDP, nick, starost, katera vaša nosečnost je to, krvna skupina, datum pregleda

Seznam februarskih srečk :

01. mala_pikica,?let, 2.user posted image (?) pregled:?
01. zoya24, 28let, 2.user posted image (B+) pregled:morf. 11.09.
01.
nizy, 28let, 3. (A-) pregled:10.08.
02. user posted image ella79, 28let, 1.user posted image (A-) pregled:20.08.
02.
Lanchy, 27let, 1.user posted image (A+) pregled:10.08.,
02. bleščica, 29let, 2.user posted image (?) pregled: ?
03. pajkica, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
03. teja28, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
04. brina2006, 30let, ?.user posted image (?) pregled: ?
05. itata, 29let, 1.user posted image (A+), pregled: 24.08.
05.
srečka nosečka, 30let, 1. user posted image (A+) pregled:30.08.
05. maja80, 27let, ?.user posted image (?) pregled:21.08.
05. user posted image
Mbee, 24let, 1.user posted image (0) pregled: 12.09.
05. Bajsa, 25let, 1.user posted image (0+) pregled:
06. Janey, 22let, 1.user posted image (0) pregled:22.08.
06. polonca78, 29let, 1.user posted image (A-) pregled:07.09.
07. Shana banana, 23let, 1.user posted image (0+) pregled:22.08.
08. pegica 1, ?let, ?user posted image (?) pregled:06.08.
09. p@tricij@, 28let, 3.user posted image (0+) pregled:04.09.
09. cebela, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
09. misar, 25let, 1.user posted image (?) pregled:(NS) 06.08.
09. anandrej, 34let, 1.user posted image (?) pregled: 10.08.
11. katka37, 37let, 4.user posted image (A+) pregled:24.08., AC:27.08.
13.
livia, 31let, 2. user posted image (?) pregled:(NS) 03.08.
13.
lillchy, 29let,1. user posted image (0+) pregled: (NS) 08.08.
14. listek1, ?let, 1.user posted image (?) pregled:07.08.
14. ŽogiMarogi, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
14. user posted image mary_lou, 23let, 1.user posted image (?) pregled:06.08.,
15. Meti7707, 24let, 1.user posted image (AB) pregled: 08.08.,09.08.
16.
mlavla, 23 let, 1.user posted image (B+) pregled:24.08.
17. dolenjka, 30.let, 1.user posted image (0+) pregled:16.08.
17. marjanaR, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
18. Mateja81, 25let, 1.user posted image (0+) pregled:(NS) 08.08.
19. Minky, 28let, 2.user posted image (?) pregled:02.08.
20. BarbikaB, ?let, 2.user posted image (?) pregled:08.08., NS:14.08.
20. larisa, 29let, 1.user posted image (A+) pregled: (NS) 07.08.
22. melanija, 28let, 3.user posted image (A-) pregled:?
22. Merči, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
22. Suzi*, 31let, 2.user posted image (?) pregled:07.09., NS:14.08.
22. Lara76, 30let, 1.user posted image (B-) pregled: 09.08.,NS:14.08.
23. BEJBI T. ?let, 2.user posted image (?) pregled: ?
24. mojani, 28let, 1.user posted image (?) pregled: (NS) 10.08.
25. Kuba, 30let, 1.user posted image (?) pregled:(NS) 18.08.
25. nuka, 31 let, 3.user posted image (AB+) pregled: (NS) 13.08.
26. amaya, 29let, 1.user posted image (B+) pregled:17.08. , NS:17.08.
26.
tamala_82, 24let, 1. user posted image (?) pregled: 07.09., NS:14.08.
27. pina-1, 29let, 2.user posted image (0+) pregled: 31.08., NS:22.08.
27. torcica, 30let, 2.user posted image (A-) pregled:12.09., NS:13.08., THT:12.09.
? bobika81, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
? PHLMKC, ?let, 1.user posted image (?) pregled:?
? Lejči, 31let, 2.user posted image (?) pregled:08.08.

Bajsa, dobrodošla!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil polonca78 -- 7.8.2007 7:58:34 >

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
7.8.2007 7:56:16   
polonca78

seznam glede na datum pregleda:

07.08. listek1
07.08. larisa (NS)

08.08. Meti7707(pregled, NS)
08.08. Lejči
08.08. Mateja81
08.08. BarbikaB
09.08. Meti7707 (NS)
09.08. lara76
10.08. mojani (NS)
10.08. Lanchy
10.08. lillchy (NS)
10.08. anandrej
13.08. nuka(NS)
13.08. torcica (NS)
14.08. tamala_82 (NS)
14.08. Suzi*(NS)
14.08. BarbikaB (NS)
14.08. Lara76 (NS)
16.08. dolenjka (pregled,NS)
17.08. amaya (pregled,NS)
18.08. Kuba (NS)
20.08. nuka
20.08. ella79
21.08. maja80
22.08. Shana banana
22.08. pina-1 (NS)
24.08. mlavla
24.08. itata
24.08. katka37
27.08. katka37 AC
30.08. srečka nosečka
31.08. pina-1
04.09. p@tricij@
07.09. tamala_82
07.09. Suzi*
07.09. polonca78
11.09. zoya24
12.09. Mbee
12.09. torčica (pregled, THT)

listek 1 in larisa,obilo sreče danes!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1078
7.8.2007 8:12:45   
polonca78
dobro jutro februarčice!
no, pa je tukaj spet nov delovni dan. ne morem verjet kako popoldnevi hitro minejo. user posted image trikrat se obrnem, pa sem spet v službiuser posted image , pa že tko se mi dogaja, da mi službene stvari vidijo nad glavo izven delovnega časa in pol imam občutek, da samo delam. user posted image me mika, da bi ugrabila možka, zaklenila spalnična vrata in odklopila od zunanjega sveta. no ja, kaj čmo. sicer pa komaj čakam, da pride popoldne dragi iz službe in greva v shoping. user posted image user posted image dobim angel sound!!!user posted image user posted image user posted image moram spet potrkat, da je odlično počutim. podobno kot pred nosečnnostjo, ko sem bila še normalna user posted image user posted image user posted image včeraj zvečer sva nadaljevala z barvanjem sobice, je bilo prav zabavno. user posted image user posted image user posted image

drugače je bilo pa meni po dabrostonu tako kot Janey "samo" slabo za znort.

larisa, pregled je trebušni user posted image user posted image user posted image . samo prvi pregled pri G naj bi bil še vaginalni, vse ostalo naprej pa ni več. no, tako je meni rekla.

pegica 1 in ostale, kako je bilo na pregledu oz. NS?

Neposredna povezava do sporočila: 1079
7.8.2007 8:14:54   
ella79
Juhuuu danes imam NS, sedaj me pa zanima, ker je večina od vas že bila, ali se dela skozi trebuh ali vaginalno?

Skozi trebuh.
Jaz mam pa za malico sirovo štručko, jogurt, sadje. Se mi pa filane paprike s sojo luštajo že celo poletje in upam, da bom danes imela čas in voljo, da jih res naredim za kosilo. Zdaj pa najprej na kavo.
Dobrodošle nove nosečke. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
7.8.2007 8:15:26   
misar
Drage moje. Včeraj sva bila na nuhalni in najin user posted image  je videti zdrav in sploh vse ok. Moj dragi ni upal niti dihat, skoz je v ekran zijal, kot da ga misli pojest. Malček se najprej ni in ni hote prav obrniti, potem je le nekako uspelo. Nogici je stalno skup tiščal, tako, da še nič ne vemo al bouser posted image  al user posted image . Čist je po atiju user posted image user posted image .  Sramežljivec... Je pa zdrav, kar je najbolj pomembno in v noramalnem razvoju.

Neposredna povezava do sporočila: 1081
7.8.2007 8:17:39   
Janey
Kak ste vse pridne in tako pridno papcate user posted image user posted image user posted image user posted image  superca
Sem brala en članek, da so otroci mater ki med nosečnostjo hujšajo lahko debeluškasti. No ja...pač nekaj so ziher geni, ampak če je možno da je to res..dajmo papcat user posted image  
Meni pa se nič posebej ne lušta. Zadnjič enkrat so se mi haribo medvedki, pa mi jih moj ni htel kupit, ker niso zdravi user posted image  ampak pol sva se vseeno ob pol enajstih zvecer peljala po njih v dezurno trgovino user posted image  
Super so ti naši srčki, kolko prenašajo...vsaj za mojga vem, da si zasluži nobelovo za mir/nostuser posted image user posted image  srečka jaz user posted image

ste se že zbudile?jaz bi še kar potrebovala kak zobotrebec

poloncauser posted image spet pridna dela sezname...super si

Neposredna povezava do sporočila: 1082
7.8.2007 8:17:50   
listek1
jutro punce, tudi jaz imam danes NS in komaj čakam, da bo ura 18:30 user posted image  Drugače pa sem imela včeraj redni pregled in mi je PDP prestavila na 16.2.2008. Drugače pa je vse ok, sem spet polna energije in uživam v nosečnosti. lepo se imejte in jutri sporočim kako je bilo na NS.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
7.8.2007 8:19:40   
Janey
Kaj pa meni ko še mi sploh niso prav povedali PDP..niti G, niti na NSuser posted image user posted image user posted image
V materinsko mi je napisala 5.2, po koledarčku tistem imam 6.2.

packi

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
7.8.2007 8:32:26   
ŽogiMarogi
jutrčko!

Dons sm bolj slabo. Včeri mi je delalo nazaj full slabo, 1x sm bruhala, pa glava me je full bolela, še danes malo čutim, tako da bo kar doooolg dan.  Očitno mi je dobro le če dosti počivam.

Včeraj sem šla kupovat eno punčko za mojo nečakinjo, ker je imela rojstni dan, ko smo bili na dopustu.  Dopolnila je 3 leta in ker nima nobene večje punčke (eno malo staro ima že od rojstva), sem ji želela to podarit. Ma so me v trgovinah prav presenetili. Nobene pametne ni bilo, polne police teh barbik, kar je bilo večje so bile pa somo tiste Baby Anabell al kako so že. Sem želela eno tako, ki bi imela laske, da bi ji mal frizurce delala, ker rada frizira user posted image , pa nič. Sem bila prov razočarana in prišla praznih rok domov. Pa še full so drage! No mogoče bom kaj v Ljubljani našla. Mogoče katera ve za trgovino, da ne bom po celem BTCju skakala?

Vam prav malo zavidam, ker tako lepo opremljate sobico in nakupujete, da še mene kar mika, vendar tako kot Larisa zaradi slabih izkušenj, se bom raje še malo zadržala. Bo pa potem lepše user posted image .

Nuke meni je bilo tudi full slabo po tabletah in sm bruhala non stop. Pol pa mi je G predpisala tablete za v nožnico in je bilo vredu.  Tako da najbolje, da se kar z G zmeniš, očitno ti tablete delajo reakcijo.

Polonca78 kje pa boš nabavila ta angel sound? Po internetu sem gledala, pa nimajo nič na zalogi.  Pa še nekaj, ko barvata sobico, te nič ne moti tisti vonj od barve? Meni bi zihr šel v nos.

papa

Neposredna povezava do sporočila: 1085
7.8.2007 8:32:49   
polonca78
Janey, ko si imela prvi pregled ti je naredila UZ, videla koliko je mali velik in glede na to vpisala v knjižico. sej tko se dela. mogoče ti ni rekla, ampak imaš pa v knjižici napisano. na NS pa tudi meni ni noben nič rekel. če bi se velikost malega močno razlikovala od velikosti, ki jo mora imeti za 05.02., bi ti že popravili datum. itak je pa kak dan gor ali dol, ker se samo 5% otrok rodi na PDP in tako ti bodo še na kakem kasnejšem pregledu popravili, če bo potrebno.
drugače pa ja, a niso nasi dragi zlati? sem ravno danes premišljevala kako mojega ne zamenjam za nič na svetu.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
7.8.2007 8:36:43   
Suzi*
Pina, lumpa!!! user posted image  user posted image  Ne se hvalit  user posted image  pa nam lušte delat!!! user posted image user posted image  user posted image  Kje je še večer, da bomo lahko naše moške ugrabile za te namene (no, vsaj tiste, ki imamo otroke user posted image ), druge lahko že kaj prej naredite akcijo. user posted image user posted image    Polonca, vidim, da imaš ti tudi dost podobne misli.....lumpa! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
7.8.2007 8:43:38   
polonca78
IZVIRNO SPOROČILO: ŽogiMarogi

Polonca78 kje pa boš nabavila ta angel sound? Po internetu sem gledala, pa nimajo nič na zalogi.  Pa še nekaj, ko barvata sobico, te nič ne moti tisti vonj od barve? Meni bi zihr šel v nos.

ne, imam srečo in sem ena tistih nosečnic, ki ji nič ne smrdi.  barvava tako samo eno sobo, okna so odprta, tako da se po ostalem stanovanju nič ne čuti smradu, če bi me že motilo. kar se pa tiče angel sounda je pa tko, da sem enkrat v pogovoru dragemu omenila kaj vse že obstaja in da je zabavna zadeva samo kar draga, pa me je včeraj presenetil z idejo, da bi mi ga kupil za rojstni dan. razen baby centra sploh ne vem še kje se da ga dobit, niti kako je stanje njihovih zalog. upam samo, da si nisva zadala nemogoče naloge. user posted image user posted image user posted image
upam, da ti slabosti čimprej minejo. user posted image

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
7.8.2007 9:13:29   
pina-1
polonca ma pa danes rojstni dan kaj ne?????? VSE NAJBOLJŠE DRAGA VIRTUALNA PRIJATELJICA user posted image user posted image . želim ti polni koš dobrega, pa sreče, ljubezni in zdravega otročka.
pa en kozarček rukni še v mojem imenuuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 1089
7.8.2007 9:15:32   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Pina, lumpa!!! user posted image  user posted image  Ne se hvalit  user posted image  pa nam lušte delat!!! user posted image user posted image  user posted image  Kje je še večer, da bomo lahko naše moške ugrabile za te namene (no, vsaj tiste, ki imamo otroke user posted image ), druge lahko že kaj prej naredite akcijo. user posted image user posted image    Polonca, vidim, da imaš ti tudi dost podobne misli.....lumpa! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

suzy, če so pa momenti ko sva z dragim sama tako redki. je blo treba izkoristit.... pa še slabo mi je blo včeri za znoret, ampak pol je blo takoj boljše. NI ga boljšega zdravila proti slabosti kot user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Kera sanja polnjene paprike. Pri nas so danes na jedilniku. juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
7.8.2007 9:18:55   
Janey
A res Polonca? No pol pa vse naj naj..želim ti veliko user posted image user posted image user posted image , dobro user posted image velikouser posted image in da boš vedno imela super in prijaznouser posted image user posted image user posted image moža (družino).

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
7.8.2007 9:22:35   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

NI ga boljšega zdravila proti slabosti kot user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

...in proti tečnobi!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne govori, vem kako je s temi trenutki. Ampak midva sva včasih tudi lumpasta, pa izkoristiva kakšne maratonske risanke v ta namen. user posted image user posted image user posted image user posted image  ...pa ne okol tega govort! user posted image user posted image user posted image

POLONCA, V S E   N A J B O L J Š E !!!!!  user posted image user posted image user posted image
Če boš kerga ruknla, ga daj pa še zame! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
7.8.2007 9:22:59   
Lanchy
Ojla bejbike!
Vse tiste, ki ste dale NS cez.... so vsem brez zjeme delali UZ preko trebuha? Mene, ko je dr. Strahova zagledala, je rekla, da ne bo slo (zato ker imam kao premajhen trebuscek)....in sem imela vaginalni pregled. Ampak moj pregled pri ginekologinji 17.7. sem pa imela cez busijauser posted image ...NS sem imela sele 31.7.

Dabroston...joj kok je blo men po njem slabo, se sploh ne smem spomnit. No sej zdaj mi je spet, pa klicanje jelenckov se je vrnilo k nam, ampak vseeno ni tako hudo kot je bilo, ko sem bila na dabrostonu.

Polonca, med tem ko sem te dolocila, da si na dopustuuser posted image , sem malo popravila nas seznamcek (pri sebi sem napisala, da bomo imeli puncko), zdaj pa tega podatka ni. Bo res se najboljs, da samo ena skrbi za nas seznamcek in ker ti to tako vestno in zagnano delas, bom toprepustila kar tebiuser posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
7.8.2007 9:25:51   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Lanchy

Vse tiste, ki ste dale NS cez.... so vsem brez zjeme delali UZ preko trebuha?

Meni so ga v prvi user posted image  delali preko trebuha! Čist odvisno, če se pa preko trebuha ne vidi, pa naredijo vaginalnega.

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
7.8.2007 9:26:48   
ŽogiMarogi
Vse naj naj polonca!  Eno leto več ali manj, sam da je človek fajn, zato ti želim še veliko tak dobre volje, lepega in zdravega user posted image , pa praznuj veselo kar se le da!  Zame pa tud izpij kozarček ali pa dva - mlekca seveda! user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
7.8.2007 9:28:04   
Lanchy
Draga Polonca!

user posted image

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
7.8.2007 9:32:42   
MetiLu
Živjo punce! Mene je v nedeljo na morju slabost čist zvila, pa še takšna vrtoglavica se me je polotila, da se mi slika 5 ur ni poravnala. Potem sem si pa včeraj vzela kar en bolniški dan, ker ni glih fajn, da se ti med vožnjo vrti...

No, danes sem spet v službi user posted image , pa se mi nič ne da delat.
Jutri imam NS, že zjutraj, tako,d a sploh ne bom mela časa, da bi bila nestrpna ali pa živčna. Čeprav me malček skrbi, da ne bi bilo vse ok, samo sploh nočem razmišlat o tem.  Vam sporočim, kako je bilo.

Nekatere vidim ste res že pridne z urejanjem sobice za svoje user posted image . Žal midva nimava otroške sobice, bova pa po potrebi najino spalnico preselila na galerijo in si uredila spalni del, soba bo pa ostala našemu srčku. Sem pa tud jaz že začela s preurejanjem in sicer z najino posteljo. Da bova lahko imela v spalnici posteljico domenzije 70x140, sva se z mojim odločila, da bova najino posteljo zamenjala za manšo dimenzijo, pa tudi nov jogi sem si želela, saj se na tem zbujam vsa zlomljena. Tako sva že kupila novo posteljo (160x200), jogije sva pa kar od Dormea naročila - tudi za malo posteljico user posted image  Upam, da se bova potem z možekom dobro naspala. 

Glede opreme za user posted image  se zaenkrat samo informirava in iščeva voziček, sva pa že kupila podlogo (peno) za previjalno mizico user posted image user posted image user posted image . Naslednji nakup so definitivno nosečniške hlače, kakšne kavbojke bi rabila. Meni moje niso več prav, pol mi je pa trapast, da mi gumbi izpod majice ven štrlijo...

Ima katera kakšno zadnjo informacijo, kje se da kej luštnega za nosečnice kupit, pa da ne stane celo premoženje?

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
7.8.2007 9:34:58   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

NI ga boljšega zdravila proti slabosti kot user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

...in proti tečnobi!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne govori, vem kako je s temi trenutki. Ampak midva sva včasih tudi lumpasta, pa izkoristiva kakšne maratonske risanke v ta namen. user posted image user posted image user posted image user posted image  ...pa ne okol tega govort! user posted image user posted image user posted image  

suzy sej pri nas itak risanke rulajo ko se nama zahoče... se je pa že zgodilo, da je gospodična prišla v sobo v nepravem trenutku, ampak je pa še bolj adrenalinsko.user posted image user posted image user posted image user posted image  mater bom moža danes zoprt napadla ko pridem domov, če ne bova nehaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no kam je šla naša slavljenka. sigurno je šla po tortico, danam jo pošlje po netu....

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
7.8.2007 9:37:12   
polonca78
no, zdej ste me pa spravile v jok. user posted image user posted image user posted image user posted image ne vem, če se v službi sme jokat, ampak sej me menda nihče ne vidi. najlepša hvala vsem, zlate ste!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image danes bom namesto 8 kozarčkov vod(k)e ruknila še enkrat toliko. user posted image user posted image user posted image hvala še enkrat!

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
7.8.2007 9:39:36   
polonca78
žogi marogi, sem klicala v baby center v btc, hala 11 in imajo še 2 angelsounda. ok, eden je rezerviran!user posted image user posted image user posted image

Lanchy, bom popravila ;). včasih kak user posted image ali user posted image magično izgineta.

< Sporočilo je popravil polonca78 -- 7.8.2007 9:53:10 >

Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?