|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
1.8.2007 16:12:24   
Anonimen
Dej zgin že rodit user posted image

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1651
1.8.2007 19:31:19   
mayci
Čau bejbe!user posted image
Jaz imam pa lepo novico-imam novo službo!!user posted image  Pa smo rešeni vsakodnevnih voženj v Ljubljano..user posted image
Hvala vsem, ki ste držale pesti-no, Sunqueen, zdaj imaš vsaj eno roko frej!user posted image

Antigona, kako lepa fotka tvoje žogice!!!

Uživajte v sončku, pa se beremo!

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
1.8.2007 20:50:58   
Antigona
Mayci čestitke za službo user posted image  user posted image  user posted image !!!

Sunqueen sej že grem user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
Kaj pa če me nazaj pošljejo ker se še nič ne dogaja  user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
1.8.2007 20:51:43   
Antigona
Antigona, kako lepa fotka tvoje žogice!!!

Hvala user posted image ...

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
1.8.2007 21:06:15   
Anonimen
Jaz imam pa lepo novico-imam novo službo!!

user posted image user posted image user posted image  to mi delaj stara user posted image user posted image user posted image

Antigona....meni je zadnje dni moja G govorila, da moram veliko seksat, da bo prej user posted image  pa je bilo res prej user posted image  

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1655
2.8.2007 11:15:12   
jakaracman
M bravo za službo, Antigona pejd rodituser posted image .Men se nič ne da.Spila bljaki kavo.Pa mogla bi na eno resno dieto, pa mali moram nove čevlje kupit, pa uživajte v soncu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
3.8.2007 12:29:19   
Eca
Antigona si šla? Jaz že držim pesti, da bo čimprej za tabo in da mi stečejo solze sreče, ko se javiš, da je Luka že na svetuuser posted image .

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
3.8.2007 13:07:38   
Antigona
Ja ja, ampak očitno se boste še mal načakal user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
3.8.2007 16:01:33   
PBJ
Antigona, da ne bom kje jaz prejuser posted image user posted image user posted image .... ne še ne smem, zdaj je še malo prehitro.
Me pa kolki bolijouser posted image , da še hodit ne morem normalno. Če sem kje med ljudmi se moram prav truditi, da se preveč ne opazi, ker bi še kdo rekel, da se delam.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
3.8.2007 22:23:13   
Antigona
PBJ ne se hecat, ne morš bit pred mano... Sej bom šla kmal, pred koncem mesca zagotov user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
3.8.2007 22:43:08   
mayci
Dober večer, julčice!

Antigona, a ti še kar skačeš naokrog?user posted image  Ja, sej imaš še dovolj časa do PDP, samo sej veš kako nestrpne smo me na RR..user posted image  

Da se še malo pohvalim, Lan že tretjo noč spi v svoji novi mladinski posteljici (140/70), ki je kot prava postelja, samo manjša. Mu je strašno všeč in je zelo ponosen, da je že tako velik, da ima posteljo brez "rešetk".
Aja, pa oči jo je naredil čisto samuser posted image  (je dobro imeti lesarja pri hiši)user posted image . Bom malo poslikala, pa dala gor, da se malo považim.user posted image

Uživajte v vikendu in se tipkamo!

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
3.8.2007 23:30:09   
Antigona
Antigona, a ti še kar skačeš naokrog? Ja, sej imaš še dovolj časa do PDP, samo sej veš kako nestrpne smo me na RR..

Ma ja, še kr naokol skačem. Pa veš da ne bi mela nič proti če bi že rodila. Itak boste pa takoj zvedle, bom vsem SMS poslala (no tistim k jih mam v telefonu), pol bo pa v eni muniti ena stran več na naši temi, k boste vse hitele objavljat veselo novico user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
3.8.2007 23:33:10   
Antigona
Da se še malo pohvalim, Lan že tretjo noč spi v svoji novi mladinski posteljici (140/70), ki je kot prava postelja, samo manjša. Mu je strašno všeč in je zelo ponosen, da je že tako velik, da ima posteljo brez "rešetk".
Aja, pa oči jo je naredil čisto sam (je dobro imeti lesarja pri hiši) . Bom malo poslikala, pa dala gor, da se malo považim.

Ful dobr user posted image  user posted image  user posted image !!!

Tud Žan se je kr navadu na novo posteljo in nimamo nobenih problemov, pa ma v bistvu ob strani relativno malo "ograjo" ampak ve, da se ne sme nagibat čez ker bo drgač bum... Pa vedno pove da bo spodi pa Luka aju... Glih dons je bil mizar pri nas in je naštimal še ograjco na spodnji (Lukijev) del pograda.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
3.8.2007 23:37:18   
PBJ
Antigona .... bejž spat ... ali pa te kaj šraufa?

Jaz že grem pod odejo, ker je že časuser posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
4.8.2007 0:06:32   
Antigona
Ne nič ne šravfa, sej grem zdele spat...

Nočko!!!

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
4.8.2007 15:31:35   
bobek05
Evo mene z dopusta.. Vsega nazaj nisem brala -sorry user posted image , bom nadoknadila kasneje, ker moram dat nov rundo cot prat, pa vse razpakirat...

S., kot vidim si v nizkem štartu.. Hvala bogu, da nisem zamudila - no, hvala, da si čakala, da pridemo nazaj. Zdaj pa lahko kar mirne duše greš rodit.. user posted image

Mayci, čestitke za službo!!!!

P., spet sem pozabila, KDAJ točno imaš ti PDP? Grozna sem, saj vem user posted image

Mi smo se imeli ful fajn, sva pa z mojim čist hin. Anej je bil vse in še več kot to, o čemer sem pisala, ko smo bili na bazenu. Bogu hvala za rokavčke in pa da jih je takoj sprejel. Ves čas je skakal v vodo in mu je bilo baš vseeno, če je globoka 0,8m ali 2m. Ves čas smo samo dirkali za njim. Ker je imel copatke za vodo, mu ni nič drselo in je dirkal kot šus. 1x nama je z mamo ušel in skočil v vodo brez rokavčkov. Moja mama si še zdaj ni opomogla. Sicer sem bila kaka 2 koraka za njim, ampak na srečo je skočil v 0,8m globine in na srečo je ravno tam sedela ena mamica, ki ga je takoj potegnila ven. Naš je seveda spil nekaj vode, malo presenečeno pogledal okrog, potem pa se zarežal in se drl ŠE ŠE user posted image  user posted image  Ta otrok je obseden z vodo in popolnoma nič v zvezi z vodo ga ni strah. Potunkal se je neštetokrat, spil je na litre morske vode, plaval je kjerkoli, se spuščal po takšnih in drugačnih toboganih in se na koncu vedno režal kot pečen maček. Na koncu je vedno sledil boj, ko smo šli iz vode, pa čeprav so mu že ustnice modrele in oči postajale svetlo rdeče... Po moje je hotel kar prespat ob vodi.
Midva sva bila seveda zvečer ko cota. Še 1x Bogu hvala (danes pa semu nekam dosti zahvaljujem user posted image ), da sva po 3 dneh dopusta dobila okrepitev v obliki mojih staršev. Pa sem prišla z dopusta kljub temu zdelana user posted image  Ta otrok ima toliko energije!!! Resno razmišljam, da bi ga čimprej vpisala k neki športni dejavnosti, da jo tam malo sprošča. Kaj pravite? Naj povem tudi to, da v svojem slovarju ne pozna besede: POČASI (razen v vrtcu, ko je user posted image ).. Vedno dirka, vedno se nekje giblje, nekaj raziskuje, povsod ga je veliko ... KOmaj čakam, da je poletja konec in se vrnemo v ustaljen urnik, ko gre vsak dan ob normalni uri (20h) spat, pa da mu bom spet v glavo vbijala, da ga ne bom nosila, ker ima svoje noge (babica ga je čisto razvadila user posted image  v teh nekaj tednih) in da ne bo dobil vsake sladkarije ali igrače, ki jo vidi (koliko lažje je otroke vzgajat, ko nimaš ob sebi babic in dedkov user posted image )...
Seveda, mi ne bi bili mi, če ne bi ob koncu dopusta staknili viroze (prehlad) in zdaj mu lije iz nosa. Zdaj bo seveda vrnitev v vrtec za nekaj časa odložena, dokler se ne pozdravi.

Drugače pa se vračam v norišnico. Dela imam toliko (fax, učenje za strokovni izpit, priprave na novo službo), da sploh ne vem kje naj začnem. Poleg vsega tega pa si moram zdaj še kupit avto, ker je službo kar nekaj oddaljena od mene in nobenu drugo prevozno sredstvo ne pride v poštev. Se pravi, še več stroškov... user posted image

Tako, malce sem pojamrala, zdaj pa veselo na delo! user posted image  Punce, držte se! Tiste, ki greste rodit, TAKOJ JAVIT! Drugače pa še dalje pridno sporočajte o dogodivščinah naših julijčkov.

Pa pa

B.

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
4.8.2007 16:34:20   
PBJ
Bobek, dobrodošla spet nazaj...

user posted image user posted image Ampak si faca - ful te je zanimivo brat.
Ja, še enega športnika boš imelauser posted image user posted image  Sicer pa še počakaj kakšno leto, potem ga kam vpiši, zdaj e še malo prehitro.

Naš pa je bil na morju zelo previden, da ne bi slučajno nerodno stopil in padel v vodo. Hodil je s tistimi vodnimi čevlji, ampak se je ful čuval - je bolj po mamiuser posted image  Pa za našega mora biti voda skoraj tako topla kot v bani - spet ima to po mami.

V glavnem Anej je užival in imel sigurno največ od dopustauser posted image

Jaz imam rok 13.9 ampak sem skoraj sigurna, da bo kaj prej - imam tak občutekuser posted image .

Zdaj pa idi cote prat!user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
4.8.2007 18:50:34   
bobek05
P. lepo te je spet slišat user posted image  Preden rodiš (in ko Anej ozdravi), se oglasita kaj pri nas. Jaz začnem z novo službo šele v zač. sept.

Kar se pa morja tiče - še sanja se ti ne, kaj vse nam je naštimal. Sploh ne vem, če naj to omenim, ker mi itak noben ne bo verjel... ampak ok, mali je v 10-ih dneh od skakanja v vodo uničil 2 para rokavčkov user posted image  Ene je preluknjal, druge so pa počile v spodnjem delu. Na koncu smo jih menda spokupili enih 5 parov. 1 so že kupljene spuščale, 2 je uničil, smo spet kupili 1 nove in potem še 1 za rezervo. Hvala bogu (evo, spet Bog user posted image ), da so rokavčki poceni!

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
4.8.2007 20:43:19   
PBJ
Bobek user posted image user posted image user posted image user posted image  (rokavčki) - mi smo pa skoraj nerabljene prinesli domov.

... ja lepo bi bilo, če se kaj vidimo ... je že leto od tega, odkar smo se zadnjič ...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
5.8.2007 10:32:07   
bobek05
Danes sva z mojim ugotovila, da je najinemu razgrajaču spet zrasla noga. Sandalčki so mu prav le še za mišjo dlako in več kot očitno je, da rabi št. 27. Kaj naj naredim? Se mi sploh splača kupovati še kaj bolj odprtega glede na to, da bo čez 1 mesec poletja konec?! Razmišljala sva o kakšnih na pol zaprtih, po drugi strani pa nikoli ne veš - lahko da bo še sept. zelo toplo.

Kaj bi ve naredile? Naj še kupim kaj bolj poletnega? Se sploh še da dobiti kakšne poletne čevlje/sandale? user posted image  

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
6.8.2007 9:06:27   
jakaracman
Kje ste vse?????Nekaj me zanima , a boste malčke dale v jeseni na kakšno fino telovadbo, pa če jih peljete kaj h zobozdravniku?

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
6.8.2007 11:02:03   
pravljica
naš ima že celo poletje 1 superge na nogah, če je potrebno bit obut...imamo tudi tevice, ampak če je dovolj toplo za te, potem je itak bos...kamorkoli gremo, je bos...če njega ne moti, mene še manj :)

k zobozdravniku še ne hodimo, se ne spomnim, kdaj sva s taveliko začeli hodit v tisto zobno "posvetovalnico" user posted image

bom vprašala, ko bova z njo na kontrolo

ma umivanje zob je še vedno cel user posted image  prave priprave so potrebne za to

yeah, thats me ;)

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
6.8.2007 17:12:25   
bobek05
S., kje si? Si še v enem kosu???

Upam, da nam bo letos uspelo se udeleževat telovadbe. Prej smo bili vedno bolani ali pa je kaj prišlo vmes.
K zobozdravniku pa gre letos konec avg. Anej že drugič. Prvič je bil lani pri 1 letu. Mislim, da je kontrola na leto dni. Lani so bili zobki perfektni, bomo videli kako bo letos, čeprav zgleda vse v najlepšem redu. Mi imamo namreč podoben problem kot pravljica... user posted image

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
6.8.2007 19:14:59   
Anonimen
jakaracman, mi ne bomo šli nič na telovadbo. Pri zobarju sva bila do sedaj 1x, pa bova na jesen šla spet. Umivamo si jih vsak dan (2x) user posted image  brez kakršnih koli problemov.

Bobek, jaz sem tudi supergice kupila že 27 user posted image  Na razprodaji - Geox za 22€ user posted image  Sandalčke ima pa ene še 26, pa bodo morali že zdržat...ene (tiste penaste od Championa) ima pa 27, ker gremo šele septembra na morje. Mi smo tudi veliko bosi, ali pa v sandalčkih pa nogavicah user posted image
Jaz bom odprla trgovino malo rabljenih Geox čevljev velikosti od 23-26 user posted image  Sej ne vem, kaj naj z njimi user posted image  Ene take super sandalčke imam...zaprte..no, napol...res so kul, iz platna...super, Geox, ampak 25 številka ...jih je imel na nogi, se mi zdi, da celo ene 20x user posted image
Za v vrtec sem mu pa kupila Superfit copatke, tudi take na ježka, pa upam, da bodo ok.

Gašper komaj čaka, da gre v vrtec. Jaz pa že iščem, kam bomo šli smučat user posted image  pa niti na poletnem dopustu nismo bili user posted image

Ja, Antigonca pa nič še ni javila. Ko kaj izvem, takoj javim user posted image

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 1674
6.8.2007 21:06:31   
Antigona
Ja, Antigonca pa nič še ni javila. Ko kaj izvem, takoj javim

Evo mene tuki, pa sej ni razpisana tiralica za mano user posted image  user posted image  user posted image ...
Zgleda da ne grem še nikamor, čeprav me danes neki krči matrajo, ampak zaenkrat so preveč blagi, da bi namigval da gre za kaj resnega... Pustimo se presenetiti...

Na telovadbo verjetno letos ne bomo šli, ker dvomim da bi mi znesl Lukija pustit doma. Mogoče potem po novem letu, ko bo že kaj konkretnega tudi pojedel...

Pri čeveljčkih oz. sandalčkih sem pa ravno ugotavljala, da mu postajajo malo majhni. Tudi teve so že pr koncu, ampak upam da bodo zdržale do konca poletja. Verjetno bom zdej kupila samo superge, sej teve ga ne tiščijo user posted image , prsti pa tud še ne gledajo ven. A ja cifra sandalčkov je bla 22 (malce večji model), teve so 22 in pol, superge, ki mu bodo tud glihkar premajhne pa 23...
Bom vidla kaj bo spravil nase sedaj...

Pri zobarju pa mi še nismo bili, pa govorim že dobre pol leta da ga bom naročila...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......