|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
3.8.2007 12:33:24   
zofija nr.2
aha ok, se pravi ne dela kot podpis pod tekstom, vidi se pa ga. ok, razumem

(odgovor članu zofija nr.2)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
3.8.2007 13:40:06   
Sunny Morning
Januarčice se vse bolj krepimo. Vsem novim user posted image : DOBRODOŠLE!

IZVIRNO SPOROČILO: sani1
Sunny  ne sekiraj se zaradi let, ker  je človek star toliko kot se počuti...

Če bi me poznala bi vedela, da sem jaz tako flegma človek in se res ne sekiram kaj preveč, glede let pa sploh ne.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zofija nr.2
pa a mi lahko katera na hitro pojasni, kako prilepim lilypie ticker? moj noče delat!

Meni se zdi, da to na tej strani ne deluje, ker vidim, da ga nima čisto nobena. Mogoče je kakšna fora ampak jaz se nisem toliko poglobila.

Vidim, da ste nad Pušenjakom zelo navdušene. Se bom v ponedeljek kar naročila za 3D UZ, da ne bo septembra prevelika gužva.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
3.8.2007 14:30:14   
mml
sunny morning in urssyy nikar se ne "hvalita" preveč z leti user posted image user posted image user posted image . Jaz se tudi ne čutim toliko staro kot sem in tudi ne zgledam tako stara (vsaj tako pravijo), pa mi vseeno že pripada AC na račun ZZZS

zofija nr.2 lepo pzdravljena user posted image  in ja tvoj trakec s podatki se lepo vidi, če se postavimo na tvoje ime user posted image

Grem domov malo prej...šef dovolil

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
3.8.2007 14:40:08   
barbas
Živjo punce!
Pregled danes pri g je bil super, izvedela sem spoluser posted image  
Naj bi imeli user posted image  ni pa še 100%. Naslednjič pa dobim CD.

zofija nr 2  lepo pozdravljena med namiuser posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
3.8.2007 15:14:21   
klepetka
najprej glede let;nas je očitno kar nekaj "seniork",pa sem mislila ,da sm edinauser posted image user posted image

Tudi jaz bom šla k Pušenjaku na 3D UZ.
Sunny morning ,a se lahko kljub tem u naročiš ,čeprav je baje na dopustu?Imaš tel. kamor se lahko naročimo?Da bise še jaz.

Glede trakca (tickerja),kaj pa  sem pol jaz narobe naredila ,da mi ga ne pokaže?Saj sem prilimala URL naslov?Ali bi morala kako drugače?

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
3.8.2007 16:58:26   
nana35
Saj pri meni se pa tudi takoj vidi da sem stara 35,ne?Se pravi da nas je kar nekaj,ja.Pa me to ne moti,sploh ne,sama s sabo sem popolnoma zadovoljna-zdaj še,pa upam,da tudi v bodoče.Pa četudi bo to moj prvi otroček,morda pa ne zadnji,kaj se ve?!Jaz se staro ne počutim,saj nisem.

Tudi moj otroček,ko ga poslušam z angel s.se veliko premika in ga ful slišim.Tako da mislim,da je to ok.Meni so ti zvoki všeč,so tako nenavadni,zdi se pa mi da se mu je zadnjič kolcalo.Vsaj trajalo je en čas.Pa tudi srček slišim kar glasno,seveda sem ga primerjala s svojim utripom in je moj veliko bolj počasen.Sem pa tudi štela udarce,da se prepričam,če ima dober utrip in je bil okoli 142,enkrat pa pribl.150 na minuto.To je normalno.

Rezultatov od ČHT še nimam,upam da kmalu dobim in je konec negotovosti.Z vsakim dnem moje upanje v dober rezultat raste,zdaj je že 5 dan.In v nedeljo bom noseča polnih 17 tednov.Verjetno me bo na naslednjem pregledu naročil tudi na morfologijo,kajne?Ve ste že naročene ali šele čakate,da vas naroči,ker mene še ni,pa me zanima.
Ok,lepo pridno pišite in uživajte.Pri nas v Mb pada dežek.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
3.8.2007 18:36:41   
sani1
Dr. Pušenjak dela vZdravstvenem zavodu Dravlje Ulica Bratov Babnik 10 telefonska številka pa je 01 510 68 00 v dopoldanskem času...tako za informacijo za tiste, ki jo rabite...
Sunny nisem nic kaj dosti za tabo v letih februarja bom 30 tako, da....
Lepo se imejte...

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
3.8.2007 18:57:53   
Sunny Morning
Smo pa zapele s temi leti.user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
4.8.2007 7:43:38   
Lunca1
Klepetka prilepit moraš tistega kjer se začne "a href...", tisti deluje.

Neposredna povezava do sporočila: 1484
4.8.2007 8:07:28   
klepetka
dobro jutro!

hvala  Lunca,celo uspelo mi jeuser posted image .

In kako ste kaj danes? Jaz sem celo spala danes ponoči kar vredu glede na to da noči vsaj del prebedim.

lepo vas vse pozdravljam

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
4.8.2007 9:26:02   
mala pikica
Dobro jutro vsem...

Malo sem vas prišla pozdravit. Moram imeti nek izgovor, da še ni treba iti pospravljat user posted image  

Zofija dobrodošla in čestitke user posted image user posted image user posted image

Vsem našim seniorkam user posted image user posted image user posted image  Kar tako naprej, še več takšnih rabimo. Ste mi resnično za vzgled, če se bo slučajno treba kdaj odločat za nosečnost v vaših letih. Pa nič se sekirat glede tega, tako kot pravite, vsak je toliko star, kolikor se počuti. Verjamem pa, da se noseča ženska v teh letih resnično počuti še mlajšo, prav na račun nosečnosti. Ko boste pa mamice, potema pa boste tako ali tako še bolj žarele od veselja user posted image

Moram vam povedat, da sem včeraj hodila malo po trgovinah (mimogrede, mi je tako všeč, da je letos takšna moda za ženske, da lahko vse stvari za zgoraj kupujem v normalnih trgovinahuser posted image ). Nisem se mogla več upirat baby centru in sem mogla kupit enga pajaca za našo deteceuser posted image  Sem si rekla, samo eno cunjico, saj ne bom več user posted image  Tak je luškano user posted image  Ostale stvari pa bom počasi začela kupovati po morfologiji, verjetno septembra. Če bom čakala na zadnji mesec, potem rabim prvič ogromno denarja naenkrat, drugič pa me lahko detece prehiti, potem bom pa brez vsega user posted image  Poznam en tak primeruser posted image

Nana in nussy našo detece je tudi zelo živahno, predvsem zvečer, ko se vležem. Na ta način točno vem, kako izgleda premikanje, ki ga čutim v trebuhu. Najprej poslušam in ko se zraven premakne in to čutim, potem točno vem, da je to to. Ah, sem malo zabluzila... user posted image  Saj me razumeš, ne? Ta angelsound je res zakon!

Barbas kaj lahko na seznam dodam, da bo user posted image  zaenkrat?

Ja nič, zdaj bo pa res treba iti pospravljat, ne morem kar tja v en dan tukaj nekaj govoriti, samo da ne bi bilo treba delati user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
4.8.2007 9:30:20   
mala pikica

user posted image  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
              J A N U A R Č I C E   2 0 0 8

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

PDP; nick (starost); število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol

1.1. klepetka (33), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana   
       sonček balonček (31), user posted image  + user posted image , Slovenj Gradec ali Celje, user posted image
       zasanjana (25), user posted image  + user posted image   + user posted image , user posted image
       ljubljana (28), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana  
2.1. tinci babinci user posted image  
4.1. mala pikica (27), user posted image , Ptuj
       minka28 (28), user posted image  + user posted image , user posted image
5.1. maksito (34), user posted image  + user posted image   
6.1. katee (28), user posted image , Ljubljana
        martinka (28), user posted image
        karatina (29), user posted image , Maribor
7.1. kikina user posted image   

lunca1 (33), user posted image  + user posted image , Jesenice ali Kranj 
       sunny morning (32), user posted image
8.1. domen03 user posted image  + user posted image
        gagy85, user posted image
9.1. lejla14 (35), user posted image  
        nana35 user posted image , Maribor 
        mateja80 (26), user posted image
10.1. bekica1 (29), user posted image  + user posted image    
          pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
          martinca (22), user posted image , Maribor 
11.1. nussy (26), user posted image , Ljubljana 
          ursulina (27), user posted image , Ljubljana
          žogicanogica, user posted image  + user posted image  
12.1. unika (28), user posted image  + user posted image , Celje
          zofija nr.2 (32), user posted image , Postojna, user posted image
13.1. alejinad (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto  
          lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
14.1. raja (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana
          sani1, user posted image , user posted image
15.1. klaja (26), user posted image  + user posted image , Maribor  
          meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
          katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana
16.1. lusa (28), user posted image + user posted image  + user posted image , Murska Sobota  
          piškamiška user posted image user posted image (dvojna nosečka!!!), Ljubljana
          tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana
17.1. tinča1 (28), user posted image , Maribor 
          muzika (37), user posted image  + user posted image
18.1. golobček, user posted image user posted image  + user posted image , Celje
          urssyy (31), user posted image
19.1. lejla (35), user posted image
20.1. nalinRR (25), user posted image  + user posted image    
          amna user posted image
21.1. katrin (31), user posted image + user posted image  
          lillygmail user posted image
23.1. ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale  
24.1. tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
          ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana 
25.1. barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana
26.1. gajči (23), user posted image
          alfabeta (29), user posted image  + user posted image , Novo mesto   
          damo (29), user posted image , Ptuj 
27.1. mml, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
28.1. butara, user posted image + user posted image , Maribor
          koala (27), user posted image , Maribor, user posted image  
29.1. sarina, user posted image  + user posted image
30.1. bajsa (25), user posted image , Kranj 
          piba, user posted image  + user posted image
          puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana

? nastygirl user posted image     
? deja01 user posted image   
? blacky* (35), user posted image  

Zofija  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
4.8.2007 9:50:34   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Ta angelsound je res zakon!

Meni ga je poštar prinesel danes. Naju je ob 8.00 vrgel iz postelje, čeprav sva samo poležavala. Potem pa takoj preizkusit zadevo. Sva bila še do 9.00 v postelji, si menjala slušalke, čisto sva bila navdušena, planirala kam bova kaj postavila, kaj bova kupila, padali so predlogi...user posted image je bil čisto noter. Res uživava v tem blaženem stanju.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
4.8.2007 9:55:27   
klepetka
zgleda da je tale AS res super.V prvih dveh nosečnostih se pa tega še ni dobilo ali pa vsaj jaz nisem slišala za to.

Očitno ga sam še jaz nimam.Sam zdaj bi blo po moje čist vseeno ,če bi ga nabavla ,ker otročka že dobro čutim ,kajne.čeprav me firbec matra ,kako je  lahko lepo slišat srček vsak dan

Neposredna povezava do sporočila: 1489
4.8.2007 9:57:32   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

zgleda da je tale AS res super.V prvih dveh nosečnostih se pa tega še ni dobilo ali pa vsaj jaz nisem slišala za to.

Očitno ga sam še jaz nimam.Sam zdaj bi blo po moje čist vseeno ,če bi ga nabavla ,ker otročka že dobro čutim ,kajne.čeprav me firbec matra ,kako je  lahko lepo slišat srček vsak dan

Jaz še nič ne čutim user posted image , tako da mi je zdaj ta AS malo nadomestilo, da vidim kaj se z user posted image dogaja, čeprav že komaj čakam prve brcike.user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
4.8.2007 10:00:24   
klepetka
ja sunny morning ,zdaj te že lahk ovsak čas presenetijo prvi mehurčki.REs lep občutek.Pri meni so se pojavli ravno nekje v tem času ,k osi zdaj ti ,to je zdaj že ene 2 tedna.Niso še tak ozel omočne te brce ,so pa že kar konkretne

Neposredna povezava do sporočila: 1491
4.8.2007 10:06:38   
nussy
O dobro jutro souser posted image !

Danes nas je pa kar nekaj tukaj. Moj user posted image  še spi, jaz pa malo preganjam dolgčas. Zajtrkovala sva že (midva oz. midve seveda), zdaj sem pa skočila malo na RR pogledat.user posted image
Danes ponoči sem šla 'samo' dvakrat na WC, tako da sem malo več spala user posted image .

Brcik pa še ni in ni. Bojo že prišle, ko bo čas za to.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
4.8.2007 10:07:54   
klepetka
ja ,nusy ,še živahno bo ,brez skrbiuser posted image user posted image .

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
4.8.2007 11:21:16   
zofija nr.2
živjo,

a prav razumem, da se uvrščam tudi jaz v klub seniork? lepa reč! no saj občasno se res vidim tako, ampak se mi zdi, da sem zdaj veliko bolj odrasla, in čeprav je bil moj namen imet user posted image  v 30. letu, mi to zaradi (nekoliko neobičajne) kariere in raznih drugih reči ni uspelo. potem pa ko sva se le odločila za akcijo pa SS pred točno 9 meseci, pa resekcija septuma malo zatem, kar spet podaljša čakanje, in zdaj smo tukaj user posted image

by the way, večina mojih prijateljic iz tujine (mojih let in malo gor ali dol) še nima otrok, tako da se jim zdi, da tukaj pri nas kar hitro štartamo, ko jim povem o slovenskih porokah in rojstvih user posted image  

a toliko vas ima user posted image user posted image sounds aparat? a mi lahko poveste, kok stane in kje ga dobim (lahko na ZS da ne bo reklame)?

lep dan vsem!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
4.8.2007 11:57:17   
nana35
Pa naj ti kar jaz odgovorim,če sem že gor!A.sounds stane 70 evrov,v B.centru in Pikapolonici je enaka cena.Ko sem iskala rabljenega ga ni bilo za dobit,ker je zadeva kar nova,prodajalke pravijo da približno pol leta,morda malo več.Jaz sem ga najprej naročila po internetu a ker je zaloga pošla in niso vedeli,kdaj pride nova pošiljka sem ga šla kupit,čeprav bi prihranila preko interneta 10 evrov.Ampak tako dolgo nisem imela namena čakati,kaj pa vem kdaj bi ga dobila.Jaz pa sem želela slišati otročka v tem času ko še brcik ni in ne vem kaj se dogaja v trebuhu,pa sem pohitela in ga kupila.In se že prvi dan prepričala da je vse ok.

Ja,meni ni žal da ga imam,poslušam vsak dan,včasih tudi večkrat,predvsem pa preden grem spat.

Toliko o tem.Novega ni nič zato se bom poslovila in brala še naprej.Papa.

Neposredna povezava do sporočila: 1495
4.8.2007 12:17:29   
klepetka
zofija ,pa kaj če smo  "seniorke"kajne.jaz sem pa prav ponosna na to.In veliko mojih prijateljic,toliko starih kot jaz ,sploh še nima otrok ,pravijo da imajo še dovolj časa.
Saj včasih resda skoraj ni bilo strejše nosečnice ,se mi zdi ,vse tam okol dvajste,zdaj pa misli mda je večina okol 30 in več.Miskli m,da se je ta strostna meja kar za nekaj let pomaknila.
Glavno da uživamo

lep pozdrav

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
   [Brisano sporočilo]
4.8.2007 13:15:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu klepetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1497
4.8.2007 13:24:24   
mml
Dan,

po megli je sedaj zunaj prav suepr dan. Jaz sem emglo izkoristila za spanje in spala do 9.30, je prav pasalouser posted image

Po tem sva šla pa v mesto, najprej na kavo, po tem na tržnico, user posted image  je šel kolesarit (to pa res pogrešam v nosečnosti, bom spet drugo leto pihala in sopihala user posted image , ko bom čisto brez kondicije user posted image ), jaz sem pa pripravljal kosilo za jutri, mi je zadnjič ena na čveku iz prejšnje nosečnosti predramila apetite po polnjenji papriki, se mi zdi, da je lani sploh nisem jedal ,ker sem še dojila Manco. Tako da sem danes vse prirpavila in jutri samo še naredim omako in skuham paprike do konca user posted image

Kar se let tiče...jaz se mvedno računala, da bom imela prvega otroka do 30. leta, po tem so se pa v službi zadeve tako obračale, da sem rekla še to, pa še to...no in po tem sem bila stara 32. in bi bil ravno pravi čas, samo se je pa dete odločilo,da se pa njemu ne zdi pravi čas user posted image  in sva čakala in obupovala še naslednji dobri 2 leti, tako da sem bila stara 35, ko se je rodila Manca in sedaj sva se odločila, da poskusiva še enkrat, samo da tokrat brez stresa in obupovanja...in je ratalo, še preden sva se zadeve zares lotila user posted image

lusa in muzika sem včeraj govorila z znanko, ki je ginekologinja in je sama bila že 2x na AC in je rekla, da boli manj, kot če ti vzamejo kri iz prsta. Tveganje za ss je pa večje pri ženskah, ki imajo miome, po operacijah na maternici ali po drugih operacijah v trebuhu, če so že prej prsotni krči ali kakšne nepravilnosti maternice. Ona sama tudi dela AC in pravi, da v petih letih, še nikoli ni prišlo do ss po AC. Tako da sem kar malo pomirjena in bom šla z lažjim srcem čez 10 dni na AC

Ni bilo pa včeraj z mojim predčasnim odhodom iz službe čisto nič, ker se je vse komplicralo...tako da sem že skroaj delala nadure user posted image

Lepo izkoristite konec tedna in se tipkamo

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
4.8.2007 14:19:20   
Sunny Morning
a prav razumem, da se uvrščam tudi jaz v klub seniork? lepa reč!

Ma kakšne seniorke neki. Vidim, da smo vse prav mladostne. Le tako naprej.user posted image

a toliko vas ima user posted image user posted image sounds aparat? a mi lahko poveste, kok stane in kje ga dobim (lahko na ZS da ne bo reklame)?

Jaz sem AS naročila v četrtek zvečer preko interneta v Baby centru in danes ga je poštar že prinesel. Stane 69 € in ni treba plačat poštnine.

Neposredna povezava do sporočila: 1499
4.8.2007 21:45:19   
mala pikica
Meni je danes uspelo vse lepo pospravit user posted image  Verjetno pa sem bila kar preveč aktivna, popoldan smo šli še na en pohod, pa je bilo vsega čez dan preveč. Mislim, da zdaj vem, kako je, če ti otrdi trebuh. Bo si treba v prihodnje malo manjše zalogaje zadati user posted image

Lepo pančkajte in božajte svoje trebuške user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.