Lusa
|
mml-hvala za obrazložitev.Si me malo potolažla in jutr bom ziher povedala predno mi nardijo AC ,naj mi lepo pregledajo maternico ,ker sem pri ta drugi imela miom in pri prvi še srčasto maternico ,tako ,da se bom pomirila.Lepo ,da tudi ti greš na aC.Saj ko bo mimo ,bove pa obe zelo pomirjeni. Nana-morajo bit pri nas treh januarkah dobri rezultati in vem ,da bodo! Meli-mislim nate!Vem ,da nimaš interneta ,ampak ko boš imelo priliko ,se pa le javi! Zofija-ko bi le jaz imela pri moji drugi punčki AS ,bi mogoče sama ugotovila ,da ima tako hudo srčno napako.Sedaj hvala bogu sem pomirjena glede utripov ,ker ga vsak dan lepo slišim in utrip ima tud ok!Ja tako lepo se sliši,pravo razbijanje srčka. Jaz pa sem danes že do 1ure šla 2x na wc ,potem nisem morala nazaj zaspat in ob 4sva z možem Lušo predala v avto ,kjer se je z mojo mamo in očimom odpravila na morje.Sem bila vso noč v skrbeh ,kako bo jokala ,ko bo dejansko res odšla na morje ,ona pa se je nama smejala ,mamici pa je bilo tako hudo ,samo ji tega seveda nisem pokazala.In tako sem bila gor še do 6 zjutraj.sedaj pa čakam klic ,ko me bodo poklicali ,da so uspešno prišli ,kajti te neseče zadnje čase na hrvaški me samo sekirajo.Upam ,da bom to noč lahko spala in ,da me ne bo psiha pred AC zdelovala.Sedaj pa grem pospravit vso hišo ,naredit eno sliko ,ker ta teden bo samo mirovanje. pa je ves dan odsoten ,tako ,da imam mir pri pospravljanju. lepo bodite in se vam na hitrco javim jutri popoldan ,ko bo AC za mano
|