|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
4.8.2007 21:54:47   
zofija nr.2
hvala za pojasnila o AngelSounds, bom premislila a bi al ne bi. Mož pravi, da je trapasto in da bom panicirala, če bo kakšen čuden (saj najbrž so vsi čudni al kako) in če bo bitje srčka prehitro al pa prepočasno al pa že kaj user posted image  saj mogoče ima prav.
a to je torej otrdevanje trebuha - tisti čuden občutek če cel dan nekaj pospravljaš in brkljaš potem te pa zbode? sem ravno z enournega sprehoda po aktivnem dnevu in sem kar s težavo krevsala ...

lahko noč!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
   [Brisano sporočilo]
4.8.2007 23:24:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zofija nr.2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1502
   [Brisano sporočilo]
4.8.2007 23:26:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1503
5.8.2007 8:05:12   
nana35
Nalin,ti že čutiš brce vsak dan pa imaš rok 21.1.,jaz pa imam 9.1.pa še nič.Saj vem da je to tvoja druga nosečnost,ampak jaz bi tudi rada.In danes je 17 tednov,pravijo pa da prve brce čutimo od 20. do 22.tedna,tiste,ki smo noseče prvič.Tako da bo še trajalo nekaj časa.

Ja ko ti otrdi trebuh je ful trd,tako da to občutiš kot neko napetost,če te pa špikne tu in tam pa je to kaj druga.Včasih poskušam,da ne bi toliko delala,saj ne pretiravam,ampak vseeno očitno preveč,da bi poskusila malo več počivat,pa bi videla,če je to otrdevanje zaradi napora ali bi prišlo vseeno,pa mi nekako še ni uspelo.Sicer pa se ne sekiram,ker se dobro počutim.Samo nespečnost me daje in kake dva tedna že hodim okoli treh zjutraj na wc,prej pa ponoči nisem nikoli šla.Pa piše tudi da bomo manj hodile na wc kot v prejšnjem mesecu.Sicer pa so našteti možni simptomi,ki so ali niso.Vsi našteti pa tudi niso pri vsaki nosečnici enaki.
Vesela sem,da me ne peče zgaga,da ne poznam kovinskega okusa v ustih in seveda da moje slabosti niso bile tako močne da bi bruhala.Zato pa imam kaj druga.

Brala sem tudi,da pri ugotavljanju downovega sindroma se pri AC pokaže  97% od 100 da so prejšnje preiskave lahko lažne in le 3% je dejansko res kromosomskih okvar.Tako da vem da bodo pri naših januarčicah dobri rezultati in da je to le zgolj za večjo sigurnost,glede na leta in glede na prejšnje dogodke.

Lepo se imejte,nedelja bo lepa zato uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 1504
   [Brisano sporočilo]
5.8.2007 8:15:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nana35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1505
5.8.2007 9:07:23   
Lusa
mml-hvala za obrazložitev.Si me malo potolažla in jutr bom ziher povedala predno mi nardijo AC ,naj mi lepo pregledajo maternico ,ker sem pri ta drugi imela miom in pri prvi še srčasto maternico ,tako ,da se bom pomirila.Lepo ,da tudi ti greš na aC.Saj ko bo mimo ,bove pa obe zelo pomirjeni.

Nana-morajo bit pri nas treh januarkah dobri rezultati in vem ,da bodo!

Meli-mislim nate!Vem ,da nimaš interneta ,ampak ko boš imelo priliko ,se pa le javi!

Zofija-ko bi le jaz imela pri moji drugi punčki AS ,bi mogoče sama ugotovila ,da ima tako hudo srčno napako.Sedaj hvala bogu sem pomirjena glede utripov ,ker ga vsak dan lepo slišim in utrip ima tud ok!Ja tako lepo se sliši,pravo razbijanje srčka.

Jaz pa sem danes že do 1ure šla 2x na wc ,potem nisem morala nazaj zaspat in ob 4sva z možem Lušo predala v avto ,kjer se je z mojo mamo in očimom odpravila na morje.Sem bila vso noč v skrbeh ,kako bo jokala ,ko bo dejansko res odšla na morje ,ona pa se je nama smejala ,mamici pa je bilo tako hudouser posted image  ,samo ji tega seveda nisem pokazala.In tako sem bila gor še do 6 zjutraj.sedaj pa čakam klic ,ko me bodo poklicali ,da so uspešno prišli ,kajti te neseče zadnje čase na hrvaški me samo sekirajo.Upam ,da bom to noč lahko spala in ,da me ne bo psiha pred AC zdelovala.Sedaj pa grem pospravit vso hišo ,naredit eno sliko ,ker ta teden bo samo mirovanje.user posted image pa je ves dan odsoten ,tako ,da imam mir pri pospravljanju.

lepo bodite in se vam na hitrco javim jutri popoldan ,ko bo AC za mano

Neposredna povezava do sporočila: 1506
   [Brisano sporočilo]
5.8.2007 9:34:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1507
5.8.2007 10:31:24   
klepetka
dobro jutro

evo mene ,zaspana kot noben,ampak spat ne morem ,ponoči me pa itak daje nespečnost.Isto je bilo v prvih dveh nosečnostih,in tud zdaj ne uidem temu-očitno.

nana35,jaz sem vsako nosečnost začutila brce kasneje ,pa pravijo ,da naj bi jih vsako nosečnost prej..Jih je pa moja prijateljica v prvi nosečnosti začutila pri 15 tednih ,v drugi pa šele pri 23 t.Tukaj pa je nastala že rahla panika.Ampak je bilo vse vredu pol.Ampak moja G pravi da tukaj res ni pravilain da se niti dve nosečnosti ne moreta primerjati.
Tak ojih boš tudi t začutila vsak čas in boš videla kako krasen občutek.

Luša in Muzika,jutri bom držala,no se mi zdi da bomo kar vse tukaj ,pesti ,.da se vama vse vredu izteče,v rezultare pa itak ne dvomimo ,ke rmorajo bit vredu.V mislih bomo z vama.

Vse vas lepo pozdravlajm

Neposredna povezava do sporočila: 1508
5.8.2007 12:11:46   
meli23
Živijo!
Lusa lepo,da misliš name, tudi jaz se velikokrat spomnim nate in najine pikice, ki sta približno enako veliki.Danes mam dostop do interneta, ker sem prišla k mami na kosilo. Včeraj sem se mela prav lepo. Mojega dragega ni bilo je pa prišla k meni sestra s svojim dojenčkom in smo se prav lepo imeli.
Jaz sem še kar. Trebuh mi pa stalno otrdeva, kljub temu da skoz počivam in jemljem Buscopan. Upam, da to res niso že popadki. Če ne bo prenehalo bom šla se še kaj pokazat gin. preden bom mela redni pregled.
Lepo se mejte in uživajte v nedeljskem popoldnevu.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
5.8.2007 12:18:55   
nana35
Luša in muzika!!

Mislila bom na vaju jutri in seveda ne dvomim da bo vse ok,ampak mogoče pa pesti še dodatno pripomorejo!Res vama želim najboljši rezultat,seveda bo še treba malo potrpeti,ampak vredu je itak,samo dokazati se še mora.

VSO SREČO!!

(odgovor članu meli23)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
   [Brisano sporočilo]
5.8.2007 17:34:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nana35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1511
5.8.2007 18:18:28   
malamedika
no punce se vam pridružim tudi jaz . Sem mamica sicer že 3 sončkov  8.1 pa se nam bo pridružil še eden .Za mano je tudi že AC sedaj pa čakanje na  izvide ,pričakujemo pa user posted image  tako da bomo imeli 2 deklici in 2 fantka .

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1512
   [Brisano sporočilo]
5.8.2007 18:21:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu malamedika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1513
5.8.2007 19:40:21   
nana35
Sem poslušala po radiu,da se je v Sloveniji povečalo prebivalstvo kar precej,se pravi,da smo začeli resno skrbeti za nataliteto.

Neposredna povezava do sporočila: 1514
5.8.2007 19:43:06   
klepetka
malamedika ,držimo pesti za super izvideuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
   [Brisano sporočilo]
5.8.2007 19:45:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu klepetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1516
5.8.2007 19:48:02   
nana35
Ja saj to je lepa novica,mi pa bomo ostali žal le pri enem otročku najverjetneje,ker ne bo več časa kasneje,seveda merim na moja leta in ne bi se spet rada polovico nosečnosti obremenjevala s testi...raje bi imela samo tega otročka pa tega zdravega.Bodo druge poskrbele za rodnost.

Neposredna povezava do sporočila: 1517
   [Brisano sporočilo]
5.8.2007 20:20:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nana35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1518
5.8.2007 22:20:51   
nana35
Bomo videli,nismo še rekli zadnje besede,morda pa le!Kaj vemo,bova videla kako nama bo šlo z enim in potem pridejo nove odločitve,saj kot sem pisala,zanosila sem po IVF,imam še dva zamrznjenčka,še vse je možno,ampak vse se takooo vleče in komplicira.Zato pravim,da bo verjetno ostalo pri enem.Ampak....še je čas... Pa moj dragi ima že enega otročka od prej,8 let je star.Ko sva se pogovarjala sva se odločala za enega ali dva(dvojčke) pa sva se odločila,najprej en pa potem še vedno lahko greva znova.

< Sporočilo je popravil nana35 -- 5.8.2007 22:21:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 1519
5.8.2007 22:29:06   
klepetka
jaz sem bila vedno (ko sem bila mlajša)prepričana ,da bova imela samo enega otroka(pojma nima zakajuser posted image ).
Po težavni nosečnosti in še težjem porodu sem bila pa sploh 100%user posted image ,da je to prvi in zadnji.Ampak evo ,zarečenega kruha se največ p oje in tako tečemo že tretji krog.

Drugače pa ,kako ste kaj?Jaz sem danes  zmatrana ,spodnji del trebuha me je bolel,ampak je zdaj bolje,sem imela 10 ljudi na pikniku ,pol sm pa rinila še na dvourni sprehod ,Pa tako nerodna in okorna kot semuser posted image ,kaj bo šele do pozimiuser posted image zdajle p a sam še en mail pošljem in grem spat.Upam ,da me dane sne bo mučila nespečnost in da spim do jutrauser posted image .

lahko noč

p.s. aja,v album sem dala slikice ,pa lahko pogledate če želite,kako lepo okrogla sem žeuser posted image -moj trebušček namreč.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
5.8.2007 22:31:23   
nana35
Kako pa prideš v album,če nimaš gesla?Se pravi da mu moraš dati ti geslo ali kako?

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
5.8.2007 22:32:35   
klepetka
ojej ,pa res.saj sem nehote zaklenila.Geslo je  klepetka.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
5.8.2007 22:36:14   
nana35
Imaš že res kar velik in lep trebušček,hvala bogu,da nisem edina saj je tudi moj velik za 4 mesece.Vsaj meni se zdi,pa malo sem slike gledala v albumih in se mi moj zdi ful velik.No ti si noseča dva tedna več od mene.Saj bi dala tudi jaz kaj v album,pa nisem neki ekspert za računalnike,tako da pač ne bom komplicirala.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
5.8.2007 22:39:33   
klepetka
ja res imam velik trebuh ,sicer pa sem ga imela prav tak otudi v drugi nos. ,kos sem šla ta drugič rodit ,mi je babica v P rekla,da takega trebuha za enojčka pa še ni videlauser posted image v taprvi  nos. pa je bil trebuh nadpovrečno majhen .Ampak oba otroka sta imela pa 4 kile ob rojstvu

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
   [Brisano sporočilo]
5.8.2007 22:59:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nana35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.