|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
5.8.2007 21:16:15   
Putka
Pertazg, a mi prosim spraviš ta zadnjo Lady, je en članek od Bilačeve Britte, notri. No, če jo še nisi stran zabrisalauser posted image

Sugar, se zmeniva za sprehod, ko z morja pridem, če boš doma seveda. Še vedno sem za en krog ob Savi do Kavala.

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 751
5.8.2007 21:41:23   
felicia
Putka če rabiš ta članek iz lady ti ga lahko pošljem po pošti al pa se kje dobimo pa dobiš!

Sugar- kakšno lupinco si imela pa prej?

Drugače pa pri nas nić novega.

No sej se še kaj pišemo!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 752
5.8.2007 21:46:00   
petrazg
čer punce...

Vidim, da ste vse med vikendom uživale... je na rr zatišje. Pa še tako lepo vreme smo imeli. Mi smo imeli danes pri nas piknik in je bilo prav luštno. Mali je pa tudi užival, ko so ga vsi po rokah nosli, pa mu peli in se na veliko pogovarjali z njim.  Zdej sva ga pa samo  v posteljco po  hranjenju dala , brez uspavanja, pa je takoj  zaspal user posted image . Moj zlati fantek je bil očitno  totalno utrujen. Me jutri vprašajte, kako je .... po moje bom čisto fertik, ko ga bom mogla cel dan nosit..

Putka - Lady čaka nate user posted image . A si jutri še doma?

Eca - a je vse ok?

Majchi, Petrinja in ostale - a  se zmenimo za kakšen sprehod v Mostecu  ali okoli Koseškega bajerja?  Ker sem nam obeta zelo vroče vreme, bi bilo dobro , da bi šle zgodaj...

Zdej pa grem pogledat, če je kaj na tv...

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 753
5.8.2007 22:02:54   
felicia
O sem opazila, da sem dobila še eno zvezdicouser posted image

Sem postala bolj aktivna!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 754
5.8.2007 22:47:58   
Eca
Hej!

Še jaz na kratkouser posted image

Smo že začeli zlagati stvari v škatle. Pojma nimam kako dolgo še bom imela net....

Petrazg - dobili paket, še ga nisem odvila, hvala ti 1000x in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate! Upam, da se kdaj vidimo v živo, pa da ti vsaj kako pijačo častim.

Dorian je imel že v p. kolke 1a, pa smo ga kljub temu široko povijali - sva se z user posted image zmenla, da če sva prvega sina "mučla" s plenicami, bova še drugega. Ne vem več katera je to spraševala - upam da mi ne zameri.

Jutri se mogoče dobiva z Juniorkouser posted image user posted image user posted image , upam da me pokličeš user posted image , pa da greva na user posted image .

Danes sva z mojim preračunavala koliko parketa in keramike rabiva user posted image . Sma se fino zakalkulirala. Po moje ne boma niti toliko kredita dobilauser posted image user posted image . Eh, bom nehala raje... grem spat.

Aja, Dorian je še vedno vzoren user posted image tak da na tej temi ne bom izgubljala beseduser posted image .

Lepo se imejte!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 755
5.8.2007 23:26:18   
s u g a r
čer čekiram ka je novga

mi smo imeli danes sitni dan - jok na jok in trma in ne se cartat in ne se nost sam z nogicam igrat - žgečkat in ga gledat (no k smo to počela, k dva butla se je pa mali sam smejal in zvijal in mahal z rokami - midva pa čist po njegovo - ja no danes upam da ne bo tudi jutri tega poskušal k to pride hitr v navado, sam k mami boli da se joče do krokodiljih solzic) in pol itak dedi dol uleti "ja kaj pa je" ja nč kaj iz kože ga dajemo.

Nič vidi se da kot je napisala Petrazg mali ful ful hitro skužijo da po rokah je najslajše.

Hudiča sej ne veš kaj bi naredu k maš obiske - kaj prepovedat nošenje po rokah. Pa kaj še. - pol so kuj zamere in besede za hrbtom.

Felicia - prej sem imela v kompletu z vozičkom od Baby relax - no razmišlam da bi šla še po voz, to pa bi v kompletu prodala. Bomo vidl morva se še z dragim zment. Pač da je komplet.

Putka in ostale kdaj grete v mostec jutri zjutraj?
Al kir drug dan?
Grem zravn - k men pa lahka pridete kir kol dan v tem tednu dopoldan (pop. sem bizi v torek, sredo, cel dan sobota in nedelja - k gremo na tek okol Bleda organizira klub Polet)

Dejte mi javt.

No punce grem jaz mal ajat. Neki sem se navadla na ritem k sm ga mela k sm hodla v službo - pa zakaj k mi ni treba pa še malega mam in se dojiva ob 3 in pol ob 5 (to pa itak ni lahkota ampak cartanje). Mislm tole se bi bilo dobro odvadit (moje ponočevanje in mali na cartanje ob petih ponoč) ane?

No želim vam lepe sanje in lep jutrišni dan, se tipkamo.

papa
sugar in VALL no pa še ati

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 756
6.8.2007 7:11:49   
tejč
Živjo,
spet (upam!!!!!!) smo na starih tirih. Ajša je šla v vrtec, MAša brca v postelji, mene spet po starem boli križuser posted image user posted image user posted image , roke so boljš...Kaj sploh še hočem lepšega?

Že dvaq dni mi ga Maša serje ponoči in okrog 5 obupam in jo ruknem k nama v posteljo (kar je definitivno proti moji načelomuser posted image )in potem spi kot polh do zdle.

Jaz sem prekinla svojo ločevalno dieto in žrla, žrla, vse po spisku, ker sem bla čist v krizi. Zdaj se morsam spet nazaj sestavit.
Zdle šibam na občino Maši osebno delat, je tak cukr na fotki.user posted image
Pa en pulover grem zamenjat v Wenice, ker je AJŠI 98 PREMAJHNEN-ZA crkent! Je pa revica ful shujšala, skor za 3kg, ampak počas dobiva nazaj, je cel vikend hotla jest pašeteto pa kruh, torto...Sej bo...

No, kdaj in kje se kaj dobite, jaz bi rada kam prišla, če ne bo prevroče. KAke stopinje so kaj napovedane????

LP

Neposredna povezava do sporočila: 757
6.8.2007 7:17:55   
ajdaN
Dobro jutro!

Vikend je mimo - smo se bolj potepali. Včeraj čisto cel dan. Tamal ni spal NIČ, Ana tudi bolj malo, tako da sta bila ob pol osmih že oba kome in v postelji!

V soboto smo dočakali Anin prvi glasni smehuser posted image . Sem se kar tajala zraven. In to se je začela režat, ko sem okregala Lovrauser posted image . Jaz zavpijem, ona pa v smehuser posted image user posted image .

Vidim, da na veliko vozičkate - fajn! Mi smo bolj malo na terenu. Preden se Ana zbudi in jo porihtam, je ura tudi že pol enajstih.

Ana je ravno pojedla še ta prvo nočno rundo in zaspala nazaj. Lovro pa tudi še spi. Glede na to koliko je spal včeraj čez dan, bi moral še en lep čas drnjohat.

Jutri imam za oba posvetovalnico in cepljenje. Upam, da ne bo kakšne krize.

No sej ne vem več, kaj nej napišem. V glavnem uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 758
6.8.2007 7:21:58   
tejč
AjdaN in ostale, hvala za nalepke, likalnik je zakon!!!

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 759
6.8.2007 9:37:54   
Majchi
Oh babnce, vidim, da ste zainteresirane za sprehod po Mostecuuser posted image user posted image . A gremo jutri ob 10ih? Tam je itak hladno, tko da ni treba tok na temperature gledat. Jaz sem takoj za stvar, je blo v soboto prov lušno s Putko.

Joj, moj mali cvilko se oglaša...

čao

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 760
6.8.2007 10:08:53   
BAMBINA_
Ojla!
Griša še vedno spi user posted image . 1. da tako dolgo; včeraj je zaspal ob 22, 1. sva se ob petih podojila, 2. ob osmih in zdaj spi ko dojenček user posted image . Ampak ga bom pa morala zbuditi, ker mu moram potem teofilin dati. Mogoče bo pa naprej spal.
Je pa ratal huudo naporen. Ko je slabe volje, je samo mamica v redu, ne velja ne ati, ne babica... totalno znori, če ga ne primem jaz. Pa ko se kopamo... ful uživa, ampak, ko ga dam pa iz vode, bi šel pa takoj na zizo, nič oljčkanja, nič oblačenja... TAKOJ ZDAJ NA ZIIIIIZOOOO!!!!!! In potem se tako dere, da se mu kar zaleti, mene pa sevede tako strah... Niti sladka kapljica ne prime. Včeraj je potem moj z baterijo svetil nad njim, pa je potem tisto svetlobo čisto zamaknjeno opazoval. Jp, razvajen je postal.
Evo... sirena user posted image
Nadaljujem pozneje
Čau

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 761
6.8.2007 10:40:49   
rogljicek
Reyi pa tako grozno gorenjski zrak paše, da je vzorna zaspanka. Tudi mi smo včer meli piknik namesto kosila; za par minut je zaspala v vozičku-striktno samo na trebuhu, sedaj ji sploh na kraj pameti več ne pade kak drug položaj; tudi, ko jo dam na bok, se ona takoj prevali na trebuh. No, po poldanski kavi ob 4ih jo je zagrabila zoprnija in sem jo nesla v posteljo, ona zaspala v sekundi in spala z vmesnimi podoji in menjavo plenic do danes zjutraj, do 7ih. Potem sva šle na kratek sprehod, sedaj pa spet...spi. Včeraj mi je blo oreng dolgčas, sploh nisem vedla kaj naj počnem, ko je čmrlj tolk časa spal.

Danes imam namen it v Lj, obiskat bivše sodelavce v agenciji, pa ne vem, če mi bo ratalo. Sem tako lena za okrog skakat, je tolk priprav. Ko sem bila še v enem kosu, sem ves čas skakala naokrog, nisem mela dolgih postankov, sedaj pa čisto drugače. Bom pognala korenine doma, če grem takole naprej.

Uživajte tako lep, sončen dan.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 762
6.8.2007 10:42:35   
rogljicek
Pa, Bambina- full je fajn slišat, da je tvoj angelček sedaj u redu.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 763
6.8.2007 12:25:42   
felicia
Oj
midva sva se vrnila z UZ-ja kolkov. Kolki so hvala bogu vreduuser posted image . tako da nič širokega povijanja.

So ga tudi zmerli pa stehtali in mere so pri 2 mescih in pol 62cm dolg in težak 5505g. Je zdravnica rekla da je kar dolg pa se ji zdi malce suh upam da je vse ok. Meni se zdijo te mere čisto vredu.

Je bil pa priden na UZ.

Dobili pa smo tudi datum za cepljenje septembra in tudi tretja posvetovalnica!user posted image

Bambina- Vesela sem da je mali zdaj boljše, sej bo iz dneva v dan bolje!user posted image

No se še pišemo!

Neposredna povezava do sporočila: 764
6.8.2007 12:38:31   
juniorka
Živio!
Nisva šla nikamor, ker je naš zaspanc dopoldan, mami pa tudi user posted image !

Končno mi uspeva, da zaspi v svoji postli, ko ga položim noter in ni več uspavanja na rokah ali zizi!user posted image
Bambina - jaz sem imela pr kopanju isti problem enkrat ali dvakrat, pa ga zdaj lepo nahranim, pol pa čez pol ure kopanje, vse priprave tako trajajo eno uro, potem pa hranjenje pred spanjem!

Glede nošenja- naš je že pogruntal, kdo so pravi in obiskom se absolutno ne pusti več nosit, to je prav smešno, kako zaviha ustnice in če takoj ne gre k mami ali očku, pol je tak jokuser posted image ! Tudi ko sta bila dedi in babi tri dni odsotna, ju ni takoj sprejel za svoja! Tako da tiste, ki vam jih drugi razvajajo- še je upanje, da vam jih kmalu ne bodo večuser posted image ! Jaz ga tudi sama nisem veliko po rokah imela, zdaj je pa to že garanje pri teh kguser posted image ! No, pa saj gre, ko si ga lepo posedem v naročje- zdaj ni več problema, ko lepo drži glavo!
Zdaj pa budnica-lep dan vsem!

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

Neposredna povezava do sporočila: 765
6.8.2007 12:42:31   
felicia
Aja pa še to sem pozabila: je šla tašča z nama na UZ in ko pridev av ambulanto reče zdravnici ja vi ste meli pa mojga sina. Tako, da tradicija se nadaljuje najpreje je mela pediatrinja mojga user posted image  ko je bil mali in zdaj še mojga user posted image . Pa sploh nisva vedla da je to ona ker sem jo jaz čisto po naključju zbrala!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 766
6.8.2007 12:46:07   
Eca
Hej!

Mali cucla flaško...tako imam malo časa. Včeraj sem vam pozabila napisat, da se je naš Dorian včeraj dopoldan prvič glasno nasmejal, sicer pa se naš fant stalno smeje, včasih se že vprašam kaj je tako smešnegauser posted image . Popoldan je ponovil vajo glasnega smeha in danes tudiuser posted image . Včeraj je tudi na veliko začel opazovati svoje roke in prste in potem je treba dati še v usta vsak prst posebej, pa leva roka, pa desna....moram skozi paziti, da ne stalči cele roke, pa še sesa za povrhuuser posted image .
Danes sva si čistila temencauser posted image . Sedaj jih je imel drugič, tako da se kar dobro držimo glede tega user posted image . Pa glivic v ustih smo se končno rešili user posted image .

Evo, user posted image že kliče, po podiranju kupčka.

Lepo se imejte, lepo vozičkajte!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 767
6.8.2007 13:01:22   
Eca
Pa še to.... V četrtek sem čakala, da Dorian zaspi, da za 5 minut pobegnem na teraso obesit perilo. Mali zaspi in jaz hop. Ko se vračam po stopnicah pa že slišim user posted image . Pridem k  njemu in vidim na obrazu šobo - spodnja ustnica preko zgornje in jezen pogled in javkanje potem pa je imel še govor. Me je v svojem jeziku tako nadrl da mi ni bilo nič jasno. Potem ga malo cartam, on kar dalje s to šobo in javkanjem. Nato sem ga odložila v ležalnik in šla nekaj iskat v kuhinjo, on kar naprej drži tempo šobe.....ej, niti 3 mesece ni star pa me že "obdela". Mark nama je to naredil pri 4 mesecih, ko naju ni bilo cel teden, tale pa samo za 5 minut samote, sem jih poslušala vsaj 5 minutuser posted image

Danes sem Doriana stehtala (jutri ima 3 meseceuser posted image ) in ima 6,4kg. Dolžina pa je nekje med 62 in 64 cm (to sklepam po oblačilih).

Evo, zdaj pa sem res končalauser posted image .

Uživajte!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 768
6.8.2007 13:36:03   
kjava
Oj! Še jaz spet po dolgem času. Nimam nič posebnega za napisat, mala je itak priden angelček, Andrej je pa včasih pravi mali hudiček. Putka, kakor razberem iz tvojih postov glede Vesne, mava podobno situacijo. Mislim, ko si napisala, da ti po po dveh dneh brez nje že orng dolgčas, drugač se pa skoz kregate. Naš mulo je pa zdej še v fazi, ko sploh noče nikamor it brez mene, npr k stari mami al pa k svojim bratrancem za čez dan... Mislim ej, dva tedna nazaj me pa tud pošnofal ni, ga je mogla tašča zvečer prav naterat gor, da je vsaj spal doma user posted image .

Včeraj smo se pa potepal po Bohinju. Smo šli z gondolo na Vogel in gor malo peškali. Andrej je kar dober za v hribe, še niti ni preveč jamral. Eriko sem pa v kenguruju nosila in mam sedaj po vratu pa mal nižje take fajn štrahe od sonca user posted image .Pol pa še na kosilo in k jezeru. Je bil Andrej kar nudist. Sem mislila, da sem kopalke zagrabila doma, so ble pa gate user posted image .

Danes je pa mela Erika UZ kolkov in so bp. Juhuhu.
Felicia, a Uroš je tud mel dons. Kje pa? Jaz jo vozim na Vič, samo tam ni blo nobene s taščo user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 769
6.8.2007 14:16:36   
felicia
Ja na Viču smo bili danes pri dr. Hočevar sem bila naročena ob 11.30. Za mano je bila ena z dvojčki, na vhodu sem pa srečala mamico, ki je svojouser posted image  nosila v naročju. A si bila to ti? Možno da smo se zgrešile. H kateri pediatrinji pa hodite?

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 770
6.8.2007 14:42:42   
kjava
Ne, pol se pa nismo mogle videt. Mi smo pri dr. Porenti, ki je delala do 11-ih, midve sva bile predzadnje, pol so pa rekli, da pride sedaj dr. Hočevarjeva delat UZ. Pa drugič user posted image

Sva zdele z Andrejem delala svaljke (njoke) in sem ga prepričala, da jih sedaj tud je, ko jih je sam naredil, sicer mu ful težko spravim kaj v rit. Še za sladoled mu ni user posted image . Sploh ne vem od česa živi.

Čav!

P.S. sem zdele pogruntala, kako sem se navadla hitro tipkat odkar sem na RR-ju. user posted image . Sej računalnik samo za tole še nucam, pa mal na kulinariki recepte dol vlečem. Ga moram prov izklopit, če ne vsake 5 min čekiram kaj je novga. Po stanovanju pa cel kaos user posted image .

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 771
6.8.2007 15:07:43   
ancka1
Ko berem vaše izkušnje, mi gre zraven lahko samo na smeh. user posted image  user posted image  user posted image . Bi lahko vsako po malo copy/paste-la. Če našemu falotu ni kaj prav, tako šobo naredi in ustnice čisto na dol obrne, kot bi narisala "ta žalostnega" smily-ja. user posted image  Za ostale prigode pa res lahko napišem samo "same here, same here". Le, da imamo mi še vedno full probleme z napenjanjem in vetrovi. Se veliko zbuja zato. Ne vem, kaj naj naredim.

Se pa moram pohvalit....ne, nisem nič dodatno shujšala...user posted image , sem pa ta vikend v nulo, res v nulo uredila knjigico "To sem jaz"; z vsemi izrezki, slikami, opisi, odtisi,...sem imela prav slabo vest in se mi je ena velika skala od srca odvalila, ko sem to opravila. Me je pa prav pri srcu zabolelo, ko me je možev starejši sine prav žalostno pogledal in rekel:"Nama pa mami ni teh knjigic izpolnila, pa res bi jo rad imel." Tevž jo bo pa lahko čez par let prelistal." Sem bila tako žalostna. user posted image   Ko bi vedele, kako se mi zasmilita. Pa pravita, da Tevžu pa ne bo treba tega sranja (ločitve) prenašat in se selit sem in tja. Kako grdo otroci vedno nasankajo, revčki. user posted image

No, sedaj grem pa še hitro ene makarone v pisker zvarit. user posted image

LP, Ančka!!!

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 772
6.8.2007 15:11:26   
ancka1
P.S. A za Zbilje kakšen dopoldan (cca. 10h) pa ni nobena? Samo vprašam, nič ne silim, ne bit hude. user posted image

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 773
6.8.2007 15:12:52   
felicia
Ja jaz sem tudi non stop na RR in vedno čekiram kaj je novega hišo mam pa čist totalno razmetano kot bi bomba padla vanjo! In ko malli zaspi namesto na juriš v pospravljanje jaz napadem svoj računalnikuser posted image ! Ma sej bo čas za pospravljanje!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 774
6.8.2007 16:12:54   
Putka
Evo, se malo javim, predno gremo. Saj ne bo krize brez rr, sicer je pa v bližini hiške cyber-cafeuser posted image . Me še likanje in pakiranje čaka, peljemo se pa zvečer, upam da bo Katja tolkrat bolj pridna.

Felicia, zvezdico si zaslužila, ker pridno čvekaš. Jaz se pa ful trudim, pa še vedno nisem  ta četrte zaslužilauser posted image . Mogoče pri 1000? Uroš ima pa čist ok mere, pač so otroci različni, se jih ne da vedno 100% v tiste tabele stlačit. Eni so bolj pri ta suhih, eni pa pri bolj polnih.

Kjava, ti pa majčice samo pri dohtarjih srečuješuser posted image . Glede Vesne - je šla z mojima staršema brez težav na vikend in bila zelo, zelo pridna. Nič ni jokala (ker drugače non-stop cvili), vse ubogala, skratka - ni moj otrok. Ampak ona se vedno lepo obnaša, razen ko sem jaz zravenuser posted image Res ne razumem, zakaj je ob meni čisto drug otrok. To je bilo že pred katjo tako, zdaj je samo še hujše. Vem, da išče pozornost, ampak včasih se tolk trudim, pa še vedno sitnariuser posted image . Upam, da se kmalu unese, da ne bo non-stop kreg.

Vidim, da so tile majčki prav vsi po vrsti pridni, kar se spanja tiče. Najbrž se je Katja par dni prekmalu rodila, ker moj aprilski otrok je kot april - čisto nepredvidljiva. Kakšne dneve spi po par ur skupaj, danes po 20 minutnih obrokih. Razen če je v naročju, takrat je čisto pridna, čim jo odložim - oči odprte in se že smeji.
Da ne omenjam ponoči, sem vam kar fovš, sem zgleda kar edina, ki se zbuja sredi noči. Še vedno ima prvo rundo okoli 2h, pa potem proti 5.uri, budna je pred 7, saj potem včasih nazaj zaspi, ali pa ne. Danes ponoči je pridno (in utrujeno dete, ker je bila popoldne pokonci) zaspala že nekaj čez 8, ampak je bila pred polnočjo že pokonc. Se nekaj premetava in jamra v zibki. Potem se je pa na uro-uro in pol zbujalauser posted image Pa 6.30 zjutraj sta se z Vesno že pogovarjali..

No, dopoldne sem na polikliniko in pediatrično šla z napotnicami - brez veze seveda. Bi lahko obe napotnici po pošti poslala (dohtarce rekle da moram osebno, čimprej), na plastiki čakala 40 minut, da sem do sprejemne sestre prišla. Pa mi šele potem reče, zakaj nisem šla z dojenčkom naprejuser posted image A ni mogla glave ven prej pomolit??
Sem se vsa s prijateljico dobila na kavi v Povodnem možu, vmes zavila v Porodnišnico po sendvič in pila kafe v nezakajenem lokaluuser posted image .

Čau bau punce, lepo se imejte in pridno vozičkajte.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?