|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
2.8.2007 8:47:13   
felicia
evo novi dan začenjam jazuser posted image

sem gledala vremensko napoved jutri samo 20 stopinjuser posted image

majchi- a je zdr. rekel da bo otala brazgotina? sej to se verjetno s časom spedena pa je ni opazit a ne?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 701
2.8.2007 9:31:20   
levci
Torej rast se je hvala bogu ustavila

Majchi zakaj praviš hvalabogu ustavila? moja ima pri 2mesecih in 2 tednih 68cm. Zakaj bi bilo to preveč ?

Hvala vsem glede nasvetov za kapljice. Zdaj jih bom brez slabe vesti dajala, seveda brez pretiravanja.

Pa da se še pohvalim, da je naše dete sladko- spimo cele noči s kratkimi podoji (1krat, drugič že ob 6ih zjutraj) in spimo dalje do devetih. pol desetih. Samo kljub temu sem včasih še utrujena. Čez dan pa itak bp, razen občasnih krčev po dojenju (ampak še sama ne vem kaj za vraga sem pojedla) tako da ni nekih pravil kdaj se bodo krči pojavili. Zvečer položim spat in zaspi. Je lahko še kaj lepšega? :-) Se mi kar smeji cele dneve :-)

Jaz in Maruša (20.maj 2007) sva atijevi najlepši rožici.
Sedaj pa je njegova rožica še Matevž rojen 16.05.2009.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 702
2.8.2007 10:53:11   
Eca
Majchi - eno vprašanje glede hladilnika.....a je tvoj hladilnik model aluminij in se kljub temu poznajo prsti? Jaz sem ravno iz tega razloga kupila pečico in napo aluminij, da ne rabim "parklov" dol brisat. Inox mi je user posted image .

No, hladilnik sem pa že naročila pri naši super Petrizg. Hvala!

Grem zdaj še perilo obesit, pol pa letim k najboljši prijateljici - je tik pred porodom in čaka user posted image .Verjetno je danes najino zadnje srečanje pred porodomuser posted image .

Lepo se imejte!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu levci)
Neposredna povezava do sporočila: 703
2.8.2007 12:38:04   
felicia
Dejte mi povedat (tiste, ki hranite po flaški) a se vam kdaj zgodi da user posted image  noče jest oz. se tolk joka in buni da tud flaške noče. Danes smo namreč imeli spet žur. Sem mu zjutri ponudila flaško pa jo ni hotel ker je hotu spat pol je bil pa lačen in zaradi lakote ni mogel zaspat in bolj sem mu flaško ponujala bolj jo je odklanjal (nem metal z jezičkom, jokal,...). Pol sem mu pa na cucelj kapljico proti krčem dala in je pojedel mleko. Kaj mu je sploh bilo da je tako odklanjal hrano a je bil že toliko lačen da se ni mogel umiriti in jesti v miru ali kaj?

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 704
2.8.2007 12:43:30   
Putka
Majchi, šele zdaj sem vidla, da bi šla v Mostec. Kaj pa čez vikend, če nimaš planov. Drugič pa še na mobi pokliči, bo še bolj ziher. Ker sva bile s Petrozg do 12 zunaj.

Jaz sem dobila za roko napotnico, hkrati pa še za plastiko za znamenja dol spravit. Ker jih imam precej po telesu, mi je plastik rekel da jih je fajn odstranit, ker se lahko v kaj gršega razvijejo.. Si pa hitro datum dobila čez en mesec! Meni je na rami kar velika brazgotina ostala, na hrbtu pa mala črtica, odvisno je pa od kože, kako se brazgotini. Ker ti znamenje raste, kar stran z njim. Pa jaz tudi nisem opazila, da ga imašuser posted image

Eca, z malimi otroci v kuhinji so povsod prstki, pa malo hrane... Imam tisto mikro krpico, pa gre vse 123 dol.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 705
2.8.2007 12:45:08   
Putka
Felicia, ti ne znam svetovatuser posted image Tudi Katja je zdaj prav sitna, pomoje zaspana, pa malo jo vetrovi dajejo.. Praviš da cukr pomaga, gremo probat..

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 706
2.8.2007 12:49:21   
felicia
No Putka sporoči kako bo in če res pomaga!

Pa srečno!

Mojuser posted image  je rekel da se mali pripravlja na naslednjo polno luno (čez en mesec) in je zato taka tečkicauser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 707
2.8.2007 13:43:33   
Majchi
Levči, naša Lana je v prvem mesecu zrasla iz 51 na 60 cm. Pediatrinja nam je na pregledu rekla, da je povprečje za trimesečnika 59,5. Po tem sklepam, da je res dolga, ampak zdaj vidim, da ni edina user posted image .

Eca, ne vem iz katerega materiala je naš hladilnik. Sorry, se ne spoznam tokuser posted image . Sem šla še v priročnik gledat in brat, pa nisem nič našla. v bistvu se lahko vidim noter user posted image  in ni takšen mat, ampak je gladek. Model ARC 6700 (Whirlpool). Drugače super hladilnik, ima namreč tudi funkcijo "party", ki jo vklopiš in na hitro ohladiš pijačo user posted image . V bistvu sem to zdele iz priročnika zvedla user posted image .

Felicia, naša je tud včasih tok razburjena in objokana, da sploh ne more joške zagrabit. Sem pogruntala, da je to ponavadi od utrujenosti. Jaz pač mal vztrajam, pa nežno jo mirim zraven, pa kar gre. Dude pa flaške pa nikakor ne prime user posted image . Moram skoz zizo ven vlečtuser posted image .

Putka, v soboto moj spet neki sanja za en dan za na morje. Pa ne vem, če ne bi bla rajš doma. Ful se mi ne da rint, sploh če bo vroče. Moram še mal vreme in temperature za vikend naštudirat. Če bom doma, bi z veseljem šla v Mostec. Vsekakor ti javim do jutri pop. enkrat.
Sem že prejšnjo soboto punce snubla, če bi katera šla, pa so šle zgleda vse na lepš user posted image . Na koncu pa tud jaz nisem šla, ker sem cel dan stanovanje pospravljala po obrokih (ko je Lana po 20 min spala).

Aja, plastični kirurg je bil pa od moje mami sošolc, pa me je na hitro vzel. Drugače se dlje časa čaka. Ja, znamenje bom skor ziher dala odstranit, ampak se moram navadit na idejo. Brazgotina se bo pa ziher poznala. Je rekel, da ker imam še mlad in napet obraz, se bo tudi brazgotinica bolj poznala. Se bo pa skoraj skrila v smejalno gubo na licu. Pa še fora je v tem, da brazgotina rabi skoraj leto dni, da postane kožne barve, prej je pa rahlo rdeča in počasi blediuser posted image . Na obrazu se koža baje lepo brazgotini, medtem ko po rokah in nogah ponavadi nastanejo keloidne brazgotine.

Punce, dons se bom pa probala spravit na orbitrek... Javim, če uspeuser posted image .

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 708
2.8.2007 14:14:25   
juniorka
Sem glih zmazala kos lazanje, ki sem jo uspela spečt- še bešamel sem sama zvarilauser posted image , ker Nel pančka že od 12ih. Zdaj se bo verjetno zbudiluser posted image ! Glede tega, da noče zagrabit- se mi je že trikrat zgodilo, da je bil tolk zmantran, da ni mogu zize zgrabituser posted image  Bom pa probala kapljice naslednjič gor datuser posted image ! Ja, naše Babynos so brez cukra, imam pa še vse ostale vrste na zalogi, sem prava lekarna! Ampak kuminov sirup pa sem samo dvakrat uporabla, ker je bil čisto bel okol ust od cukra pol, pa so se mu ogrci naredili in en velik mozoljuser posted image  na bradi! Pol mu rajši dam rjav cukr!
Ja, naš tudi hitro raste, pa ni noben nič komentiral- pediatrinja namreč...

Mi kakamo na 3 dni zdaj...
No, moram it...user posted image user posted image

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 709
2.8.2007 14:21:06   
BAMBINA_
felicia tudi Griša se je do zdaj že 2x ful krčevito jokal in ni hotel zagrabiti zize. Tudi jaz sem si namazala bradavico z vetrovnimi kapljicami, da je vendarle začel sesati. Moja ugotavljanja so bila:
1. nimam več mleka (sem si potem šla črpati, pa je bilo več kot dovolj),
2. mleko je čudnega okusa (če tvoj joka pri adaptiranem mleku, ki je vedno istega okusa, potem to ne bo držalo),
3. ne zna več sesati user posted image
4. fasal je soor, mogoče ga boli ustna votlina user posted image
....
nevem. Ni pa nič luštno, ko se tako dere, pa ne veš kaj mu je. user posted image

Drugače pa se mu občasno iz trebuščka uspe prevaliti na hrbet, ko pa mu ne rata, je jok in stok. Pa novo igrico z rokicami se je naučil; kar štrika ves čas user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 710
2.8.2007 15:05:46   
ajdaN
Hojla!

Pozdravček vsem skupaj! Oba mulčka mi spita - Anči sicer nekaj godrnja, ampak upam, da še malo spanca ujame.

Novega nič - otroc so pridn, ponoči spijo, to je pa glavno! Ana zdaj tudi zvečer zaspi brez problema, s palčkom sicer, apak klinc... Pri dveh tako majhnih se mi ne da ubadat še s tem al bo vlekla palčka al ne. Se pa še predobro spomnim, kako so mene maltretiral, da bi ga nehala vlečtuser posted image
Zvečer imam v pol urce oba stuširana, nafutrana pa v posteljiuser posted image . Ana potem med sedmo in osmo zjutraj malo pomalca, pa spi še kakšni dve urci. Potem je pa že čas da se spokamo na teren. Zdaj so take fajn temperature! Pa oba sta taka cukra, da mi ni noben problem obeh sfolgat. ZA vikend smo bili sploh sami, ker je šel oči na morje, pa smo brez problema pregural!

Srečanje je bilo za nas predaleč - kdaj drugič. Z obema takole daleč se mi pa ne da. Vidim pa da ste uživale!

Tejč upam, da se čimprej znebite bolezni. Upam, da si dobila nalepkice?

Eca kako to, da je tvoj dobil bolniško meni ni jasno. Kot sem ti že rekla če je mamica na porodniški, oči ne more na bolniško. Tako logiko ima pač naša državauser posted image . Tako da upam, da bo Tejč kako drugače poštimala, da se ne bo sama matrala z obema.

V torek imam za oba posvetovalnico. Upam, da se je Anči dost zredila. Če bojo rekl premalo, jih pa tudi klinc gleda. Pač ne bo taka "bunkica" kot je bil Lovro. Ko je lačna itak pove, ostalo me pa ne zanima.

No tako grem še mal uživat - Anči je očitno zaspala nazaj.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 711
2.8.2007 16:09:04   
rogljicek
Upam, da vam gre dones veliko, veliko bolje kot meni. Najprej ena slabše prespanih noči- Reya ni kakala dva dni (ponavadi 4x na dan) in jo je očitno ponoči šraufalo po trebuščku, jamrala in jokala ves čas, jaz pa seveda nisem kej dost spala. Potem smo se dopoldan odpravli v mesto, da s končno kupim tablico Baby on board. Se peljemo po parkirišču; nek gospod pa rikverc direkt vame, vendar sem ga videla, zato sem ustavla. Mogoče, če bi peljala naprej, bi se mu ravno izognila. No, pa nisem. Potem pa dedek ni hotel priznat krivde!!! Se je model izgovarjal, da je star 80 let- sem mu rekla, da bi potem moral že malo bolje poznat pravila, če že tolko časa vozi (sem bla tako raz...) In potem iz avta stopi še babica in pravi, da je tako bolna (halo, kaj to mene briga), pa sem ji rekla, da naj gre potem sedet v avto. Saj vem, nisem ravno vzor, kako se obnašat do starejših, ampak res sem bla jezna. Ne vem kaj sta mislila, da se ju bom usmilla, ker sta stara. No, potem mi je hvala bogu dal kuponček in sem šla na zavarovalnico zrihtat. Ampak kot zakleto so vsi kleparji na dopustu, mi pa naslednji teden nazaj v Nemčijo.

ah, zdej pa moram it, Reya me noče več čakat.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 712
2.8.2007 16:43:31   
rogljicek
No, ko da, ležaji pri avtu niso dovolj za zamenjat... sedaj ga je še treba malo poklepat in preštrihat. Jah, kaj češ!
Potem seveda še tablice nisem dobila v tisti trgovini. Bi šla v Baby center pogledat, pa potem nisem imela nobene volje več. Kje ste pa ve kupile to stvarco? Jaz bi rada tablico in ne nalepke.

Veste, sem sedaj prvič sprobala nemške pamperska, pa so res fajn. Predvsem to, da so lepilni trakovi raztegljivi. Sem imela že pamperske made in Poland, USA in Mexiko, pa se nobene ne morejo primerjat z nemškimi. Res super.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 713
2.8.2007 17:26:07   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_
Pa novo igrico z rokicami se je naučil; kar štrika ves čas

user posted image user posted image
Dobro si tole poimenovala..

Gremo v Tivoli na sladoled. Dans je spet vroče..

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 714
2.8.2007 18:28:48   
Čaja
Zivjo majčice!
Se še nisem oglasila,čeprav vas spremljam že takoj ko smo postale majčice;jaz sem 7.5.2007 rodila hčerkico -doma pa imam že 5 letnico.user posted image user posted image

Vas prebiram in vidim,da imate tudi ve podobne probleme z ne-spanjem.Nasa dojenčica je sicer že cela donda-drug teden imava posvetovalnico in mislim,da ji bodo navagali več ko 7,5kg!!!Jo samo dojim tako da mislim da ne more biti predebela ali pač?Ima katera podobne izkušnje?No,vam sporočim kaj bo rekla pediatrinja...
Lep pozdrav vsem majčicam!ČAJA

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 715
2.8.2007 21:35:07   
iwa
Ojla punce!
Vidm da vam ful dogaja...
mi smo  dons mel 2.pregled, naša je velka 58,5 in težka 5050g pravjo da je ravno pravuser posted image user posted image user posted image
drugače pa je vsak dan bolj živa, že se ful igra z obročkom na gugalniku, pa spušča vse sorte glasov tko da je zelo zabavno!
Glede Pampersk se strinjam, jest mam že skoz made in germany pa so super cool...
krči počasi izvenevajo in upam da se ne vrnejo nikoli več...user posted image user posted image user posted image

No uživajte!user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu Čaja)
Neposredna povezava do sporočila: 716
2.8.2007 22:54:18   
Majchi
O Iwa! Lepo, da si se nam mal oglasila. Smo te že pogrešal. Te Ema na polno zaposluje, a ne? Lepe mere ima, tale vaša punči.

Tejč, zdaj mi je jasno, zakaj te v ponedeljek ni bilo. Bogica tamala. Ampak mate res skoz neki, nouser posted image . Upam, da se čimprej pocajtate.

Drugače je pa meni dons uspelo na orbitrek. Zdržala sem celih 15 minutuser posted image . Saj ne vem a je to ful mal al je ok, glede na situacijo. Potem sem pa naredila še cca. 80-100 trebušnjakov. Zjutraj pa 4 kilometrski džiro z vozičkom. Sem bla kar pridna, a ne? Aja, pa po 18.00 uri sem spila samo 2 dcl navadnega Egota (torej nobene večerjeuser posted image ). Ampak sem pa do 18.00 ure ziher preveč pojedla. So bile tud napolitanke in piškoti na jedilnikuuser posted image .

Dons sem z Lano hotla it v Mercator center po knjigo "Jem, torej hujšam", pa mi ni uspelo. Že na poti do tja se je tok drla v lupinci, da sva komaj do tja prišle. Tam sem parkirala v garaži in sem jo skušala pomiriti. Vse ok, ampak vsakič, ko sem jo položila v voziček, je bil grozen jok. Po pol ure matranja sem se spokala nazaj v avto in odpeljala domov. Je revež mali na poti do doma zaspal. To je pa to, ko skoz hoče bit budna, pa ne zmore. Ampak sploh ne zna zaspat podnevi. Dopoldne še nekako, sploh če je v vozičku (ali pa na srečanju majčic user posted image ), potem je pa konec veselice.

Zdej grem pa mal pančkat.

Čao

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 717
2.8.2007 23:06:06   
Cappy96
En lep pozdrav po dolgem času še od mene. Lana je še zmeraj cele dneve budna, pa se ne morem spravt za komp. Danes je bla res en priden sonček, sva imele pa včeraj en naporen dan. Skoz se je jokala- mal so jo krčki dajal, mal je bla pa tud zmatrana.
Majchi, jst sem bla pa v soboto na pregledu pri dermatologu zaradi znamenja v pasu in mi ga je kar takoj izrezal. Mam 4 šive, bolelo je pa samo en dan, zdej me pa srbi k user posted image . V torek grem pokazat, če so šivi že za ven.
Midve z Lano sva tud za kakšno jesensko srečanje, ker bi vas res rade spoznale. V ponedeljek ni šlo, ker sem peljala avto na redni servis in bila ob 220 €.....
Nočko!

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 718
2.8.2007 23:35:07   
Majchi
Kako se fotke pomanjša, da se jih da pol po mailu pošiljat? A je katera stručko za to? Jaz sem namreč en debiluser posted image , se matram že eno uro. Tud Lane si ne morem dat v avatar, ker je kao skoz prevelik file. 

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 719
3.8.2007 7:55:43   
felicia
Majchi- za slik eprobi v tem programu, ki ga imaš, če je kakšna možnost pod kakšnim urejanjem ali edit. Mislim to je sam ideja ker drugač tud jaz nimam pojma kako se to dela. Pa še to za spanje očitno se bomo morale večkrat dobit da bo tamala lepo spalauser posted image !

Dobrodošla Čaja!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 720
3.8.2007 7:58:50   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Dons sem z Lano hotla it v Mercator center po knjigo "Jem, torej hujšam", pa mi ni uspelo.

Itak ti ne bi, ker je s 1.8. zaprt! Ti je Lana pot in nekaj živcev prišparala, sigurno bi klela, ko bi tja prišlauser posted image .
Jaz uporabljam ACDSee program, tam imaš opcijo Resiz in si zbereš velikost v pixlih ali cm... Če ne gre mi jih pošlji na mail, pa ti jih zmanjšam.

Dobrodošla Čajauser posted image

Nič, zrihtat otroke, potem pa na polikliniko roko kazat, upam da se me usmilijo z dojenčicouser posted image . Pa še Vesna ima popoldne dohtarco, to je že skor kot v službiuser posted image .

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 721
3.8.2007 8:12:13   
felicia
O Putka ti boš pa mela danes veselico skoz okrog skakat po dohtarjih! No upam da vas ne bo namočil!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 722
3.8.2007 8:50:23   
kaya2007
živjo! mi smo pa prišli z morja, imeli smo se super (no ja, jaz bi bila več na soncu user posted image ), tamala je full uživala. Smo kupili neko blazino v emporiumu in kajo položili nanjo, tako da je plavala v bazenčku user posted image ...
se pa tudi nam dogaja zadnje dni da se kar dere in dere, noče jesti in nič ne pomaga. se mi zdi da je to od utrujenost (vročina itd), upam pa da bo kmalu konec tega. Pa to noč sem jo prvič dala v njeno sobo spat in je šlo brez problema user posted image
skrbi me edino, ker v jezi dviguje ritko oz. dela most, na forumu pa sem prebrala da to ni ok user posted image  pregled imava pa šele 17.

Joj kako dežuje pri nas! Ampak mi kar paše, upam da bo tudi tamala večji del dneva prespala user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 723
3.8.2007 8:58:17   
Putka
Kaya, če je tamala dovolj močna, da se dvigne, zakaj bi bil to problem. Mislim, da ni dobro če se v naročju nazaj zvija, če pa leži in boke dvigne - to je pa telovadbauser posted image

Sem si premislila glede poliklinikeuser posted image , grem samo na obisk in potem z Vesno k dr, pa še v vtrec ne gremo danes, ker ima tudi prijateljica oba otročka doma (tretji na potiuser posted image ), pa se bo Vesna tam igrala.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 724
3.8.2007 11:05:38   
Majchi
Eca in ostale, hvala za navodila. Bom zdele vidla, če mam avatar.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?