|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
3.8.2007 12:32:46   
Shana banana
Tudi jaz sem imela včeraj NS rezultati so baje v redu (1:7500, sam me je vseen dala še na krvni test. Baje bom čakala kakšen teden.
Za v seznam: krvna skupina 0+, NS 2.8.2007, naslednji pregled 22.8.2007

Pegica moji znanki je lansko leto  ginekolog napovedal 100% Dawnov sindrom, vseeno se je odločila da ga obdrži, rodila pa je zdravega fantka. Ginekolog (je tudi porodničar) ji je svetoval splav in bil o svoji diagnozi trdno prepričan in na srečo ga ni poslušala. Zato ne bit žalostna, stvar ni 100%.

pozdravček

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
3.8.2007 12:42:56   
Shana banana
Punce, kakšen je pa kaj trebušček?

Men moj fant pravi, da mi očitno raste v rit, ker se na trebuhu nič ne pozna pa sem v 13. tednu.

pozdravček

(odgovor članu Shana banana)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
3.8.2007 12:52:08   
Janey
Shana banana jaz pa imam tak trebuh da se komaj še stlačim v kako trenerko. Mam že dvojne nove hlače. MOj pa pravi da imam vsako sekundo večji buši. Sem kar vesela...hitreje dojameš :)

(odgovor članu Shana banana)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
3.8.2007 13:16:30   
torcica
Pegica-1, mi je hudo zate, ampak ostani tako optimistična kot si!

Ti pošiljam user posted image user posted image user posted image  za srečo!

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
3.8.2007 13:27:21   
pina-1
pegica en user posted image  in goro user posted image user posted image user posted image  za srečo in optimizem. Velikokrat se napovedi zdravnikov ne uresničijo. Hvalabogu o dan danes na voljo različne preiskave, ki nam pomago. Verjamem, da se bo pri tebi vse lepo izteklo in da nam boš kmalu poročala o dobri novički.
Me smo tu in ti bomo stale ob strani. S tabo bomo v mislih v času AC in ti krajšale dolgo dobo 3 tednov do rezultatov. Na koncu bomo pa vse veselo pile na tvoj račun.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
3.8.2007 13:34:20   
larisa
Punce kaj boste pa danes kuhale ali jedle za kosilo, zbiram ideje!!!

Zdej se grem pa skrit, da me ne boste najdle pa preteple, ker o hrani govorim user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
3.8.2007 13:45:02   
srečka nosečka
Glede kosila - naju bo danes razveseljevala mamina kuhinja. Mi je prinesla polnjeno papriko, moj pa bo zraven pripravil pire krompir. Njami, takšnega z veliko kisle smetane in masla. user posted image

Pegica-1 tudi jaz držim pesti zate, da se bo vse dobro izteklo. Velikokrat se izkaže, da vse črne napovedi sploh niso tako črne in boš videla, da se bomo februarja skupaj veselile.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
3.8.2007 13:45:37   
polonca78
ojla februarčice!!!!user posted image user posted image user posted image
nisem šla na dopust.user posted image v nedeljo me je kar naenkrat postalo strah kako bo v petek (danes) na pregledu, ker spet nisem tok počivala kot mi je G grozila, da moram in sem se odločila, da za cel teden odklopim službo in nosečnost. v glavnem sem cel teden lenarila na veliko. spala do 9h (to je zame rekord!!!), jedla in brala cele dneve. tako da imam že žulje na riti. user posted image user posted image samo to bom rekla punce, ve ste take čveke, da vam ni para. user posted image user posted image user posted image user posted image skor so mi oči ven padle, ko sem videla kok ste načvekale v tem tednu. sploh še nisem uspela prebrat do konca, moram it še nazaj. vidim, da veliki večini ni več slabo, ker na veliko pišete o hrani user posted image user posted image user posted image user posted image ,tudi mlavli revi se stanje tudi izboljšuje. user posted image Pegica-1, zate pa močno stiskam pesti in upam na najbolje!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Da povem kako je bilo na pregledu user posted image : mi naredi UZ in pravi, da je stanje enkratno!!! user posted image user posted image user posted image posteljica oz. njena pritrjenost je taka kot mora bit. po njenih besedah:"da se je dokončno prpopala!", tako da nimam več bolniške in pridem na pregled šele čez dober mesec!!! sem bila tooook vesela, da so se mi kar solze ulile, potem mi je pa še povedala, da ima sedaj že praktično 12cm, dala mi je tudi srček poslušat in da naj uživam v drugem tromesečju. sploh vam ne znam opisat kako se mi je kamen odvalil od srca!! sem poklicala vse mogoče ljudi in jim povedala, da je vse v redu. čisto sem vzhičena. tok da nisem neznance objemala na poti do avta. tako da sedaj se me pa ne znebite dokler ne grem septembra res na dopust.
sem že mislila, da bom umrla preden bom spet na tekočem z seznami, pa vidim da ste bile pridne. rada vas imam, uživajte!! grem kuhat kosilo user posted image

aja še to, imava že kupljene barve za otroško sobo in ta vikend malava.user posted image

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
3.8.2007 13:50:06   
pina-1
poloncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ampak sedaj prosim vzami v roke naše seznamčke dobro?user posted image  sem fulll vesela da je sedaj s tabo vse v redu......

Kosilo: POLNJENE PAPRIKE juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu pa upam da še kaka palačinka padeuser posted image

punce bodite pridne in se beremo v ponedeljek...jaz sedaj počasi odhajam šroti domu...

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
3.8.2007 13:55:49   
Suzi*
Joj, ste se danes razčvekale!!!! user posted image user posted image

Pegica, res močno stiskam pesti, da bo vse ok!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo!!!!!!

user posted image user posted image  larisa, spet hrana a ne??? user posted image  Jaz ti lahko povem, da sva se danes z mojim tamalim povabila k mojim staršem na kosilo in da bomo jedli pire krompir, kumare v omaki in kakšen mesek in solato zraven.

Meti, jaz spim kot top. kadarkoli bi lahko spala in kjerkoli. user posted image

mlavla, a moji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nič ne pomagajo proti slabosti??? Drži se! Pa naj mine!

A ima katera kakšno zdravilo za tečno šefico?? Odkar sem ji v sredo povedala za user posted image  je čist čudna. user posted image  Kar nekaj me napada za službene zadeve, pa se vtika, pa nič mi ne verjame, čeprav imam 100% prav, pol je čez trenutek vsa sladka........ Mi gre že prav na user posted image user posted image . Pa kdo bi tako reakcijo pričakoval od ženske?!?!?! user posted image user posted image  Zadnjič sem pri moškem šefu dobila mnogo bolj pozitivno reakcijo in odnos.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
3.8.2007 14:00:53   
Suzi*
user posted image Polonca!!!!!  user posted image    tO SO PA RES KRASNE NOVICE!!!! Čestitke!!!!!! Zdaj pa res samo uživaj, čeprav počivaš pa še vedno lahko, veš!? user posted image

ok, ne omenjat filanih paprik.........tole pa meni mal želodec obrne zgleda. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
3.8.2007 14:06:39   
MetiLu
Oj čveke, jest se za danes poslavljam, grem prej domov, mam komaj še oči odprte user posted image
Za kosilo bom danes naredila pico s pršutkom user posted image , potem pa greva z možekom v Rutarja za novo pojstlo pogledat (bova menjala, pa jogije tud - ima katera izkušnje z Dormeo jogiji?), pa še za voziček. Sem si zdej na netu ogledala od Hartan-a vozičke, pa so mi ful všeč. Sicer jih prodajajo v Mozirju, samo baje je par modelov tudi v Rutarju raztavljenih.
Polonca, čestitke za super novičko user posted image
Suzi, mene je reakcija šefov precej presenetila, ampak v nasprotno smer kot sem pričakovala. Glede na to, da delam še preko študentskega servisa, me bodo s septembrom redno zaposlili in dobim pogodbo za 2 leti, tako, da se s porodniške lahko vrnem user posted image user posted image user posted image . Zato žal nimam nobenega pametnega nasveta. V mojem primeru sem rekla, da če bojo težil, da bi ostala doma, saj se ne splača sekirat, pa user posted image  s stresom obremenjevat...

Lepo čvekajte čez vikend, jaz šibam na morje user posted image  se beremo v ponedeljek

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
3.8.2007 15:00:05   
ella79
polonca78 user posted image user posted image user posted image smo vse tko vesele, da se lahko naprej veselimo skupaj in čakamo na februar

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
3.8.2007 20:57:59   
katka37
Polonca, super user posted image , zdaj pa le naprej.

Pegica, tebi pa držim pesti, smo s tabo-do februarja, verjami, da bo v redu, vidiš da so zmote zdravnikov tudi možne.

Meti 7707, mi imamo vsi štirje dormeote, smo vsi zadovoljni.

Mene pa zanima, kako bo reagirala moja šefica. Ima rada otroke, po moje ne bo problem, tiste pa, ki nam delajo probleme, pa se naj grejo solit, verjetno so same s sabo nezadovoljne, kdo ve. Lahko pa da jih samo nekaj trenutno piči.

Jaz sem si danes kupila nosečniške kavbojke v Benetonu, so bile znižane 50% pa eno trenirko, moj trebušček je namreč že ogromen, vse mi je premajhno.

Glede hrane pa nikdar ne vem niti za eno uro naprej, si kar sproti zmišljujem.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
3.8.2007 20:59:20   
katka37
Pina, nič hudega, sem se kar malo nasmejala zraven.user posted image

Hvala, da si sploh popravila podatke.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
4.8.2007 8:23:44   
Lanchy
Jutro bejbike!
Njabrz se spite....user posted image . Jaz sem imela danes bolj tako tako noc, zvecer sem po 14 dneh spet bruhala in potem me je vse bolelo, komaj zaspim, ze moram lulat in potem se trikrat....user posted image . Zdaj je pa ze dan, jaz sem cisto zbujena in najbrz bom popoldne odpela kako kitico.
Lep dan vam zelim

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
4.8.2007 8:44:36   
amaya
ojla...

jaz pa sem ugotovila, da mi raste rit in ne trebuh, kar pomeni, da verjetno ga bom v riti nosila user posted image . Moj se je nasmejal na mojo izjavo in valda modro , da ga bom potem kar pokomentiral, da ga bom kar skakala

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
4.8.2007 8:45:44   
amaya
drugače pa se je končno ohladilo in sem pričela športirati: hoja...sem šla na Slavnik, pa vsak dan malo pohodim, ker mi realno rit raste...trebuščka pa je prav malo...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
4.8.2007 13:40:08   
*Naja
Kaj je zdej ženskice....a ste vse na morje pobegnile, da je tako zatišje? Jst se že dva dni s krofi mastim....trojanskimi, ki so men osebno najboljši. Sestra se je včeraj vračala z morja, pa sem se zadnji trenutek spomnila, da jo lahko napotim na Trojane. Sem imela sicer v planu, da si jih privoščim 14tega, ko grem v Lj. na NS, no, pa sem bila uslišana že prejuser posted image .
Počutim se pa precej boljše, ker so se slabosti očitno odločile, da me zapustijo. Trebušček se še nič kaj ne pozna, ampak, saj je še čas. Teža še vedno trmasto vztraja na -1kg, čeprav pojem nekoliko več, kot pred zanositvijo. No, pa saj šele prihajajo tisti pravi meseci, ko tehtnica ne bo več tako usmiljena.
Uživajte v sončku, jst pa pičim z mojim na en piknik...Ima tamala od kolega 1 leto.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
4.8.2007 16:10:24   
torcica
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

A ima katera kakšno zdravilo za tečno šefico?? Odkar sem ji v sredo povedala za user posted image  je čist čudna. user posted image  Kar nekaj me napada za službene zadeve, pa se vtika, pa nič mi ne verjame, čeprav imam 100% prav, pol je čez trenutek vsa sladka........ Mi gre že prav na user posted image user posted image . Pa kdo bi tako reakcijo pričakoval od ženske?!?!?! user posted image user posted image  Zadnjič sem pri moškem šefu dobila mnogo bolj pozitivno reakcijo in odnos.

Mogoče je pa tut ona noseča user posted image user posted image user posted image

Ne se sekirat, še malo, pa se je boš rešila. Ti kar lepo uživaj v nosečnosti. 

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
5.8.2007 9:25:34   
amaya
jutro nosečke...

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
5.8.2007 14:27:34   
dolenjka
Dobro jutro user posted image  user posted image
Jaz sem se danes namreč že drugič zbudila user posted image  user posted image  user posted image
Nekaj postov nazaj sem nekaj o krofih prebrala in zdej sm slinasta k polž user posted image   Ampak mi nič ne pomaga, ker jih tle nimam kje kupiti. Si bom pa tri privoščila naslednji vikedn ko spet pridem v SLO. Najrajš mam tiste d Zmajčkovega butika mljaskkk user posted image
Berem kako se enim nič ne pozna, drugim v ritko, no meni pa v trebuh, pas in ritko user posted image  user posted image  user posted image
Danes bomo jedli (moj možek, jaz in najino nerojeno dete user posted image  ) hrenovke, velikooo špinale in pire, pol pa že razmišljam da bi še kak sendvič  s suho salamo zbasala user posted image  Ne vem kaj bo, ampak nekak se moram ustavit, ker drugač bom namesto v nosečniških trgovinah, kmalu kupovala v Induplati Jarše - šotorska krila !! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

No, kaj pa ostale, ste se že zbudile???

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
6.8.2007 6:59:45   
Janey
Dobro jutro sončice.
Upam da ste lepo preživele vikend. Midva sva bolj počivala kot kaj druga..je prav pasalo user posted image .
Se dobro počutite? Že kake nove težave? Jaz sem dans spet komaj zvlekla ene hlače čez trebuh...počasi bo res treba it v šoping.

lep dan

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
6.8.2007 7:42:31   
Suzi*
Jutro!

No, zdaj bi pa res zgledalo, da se po vikendaškem zatišju še katera zbudi, pa kaj natipka. user posted image

Jaz sem danes ponoči ob dveh nekaj po stanovanju bluzila, sem se v postli samo premetavala. user posted image  Zjutraj sem pa komaj komaj oči odprla. user posted image   Bo treba na kapučin zdaj. user posted image

Pina, sem v petek PRVIČ delala štrukle skutne....sicer sem testo čist malo preveč na tanko zvaljala, ampak so bli vseeno njami. Kar mi je pa ostalo, ker itak, da sem preveč nardila, sem pa potem spekla (itak je isto testo kot štrudelj) pa je tudi super uspelo!!!!  Sem kar ponosna. user posted image user posted image user posted image

Torcica, ne verjamem, da je tud ona noseča, je že bolj v letih in bo verjetno kmalu babica, ker ima dve skor že odrasli hčerki. Je pa dost muhasta al kakšna......ma, sej vem, da se ne smem sekirat. Sem se čez vikend pomirila, pa se sploh ne mislim z njo obremenjevat, ker očitno ima res sama s sabo probleme!!!! Bo že, itak bomo kmalu šle na porodniško.

Lara, neee....pa ne krofi.....jaz bi tud. Še dobr, da imam s sabo moj štrudeljček, drugač bi se zdej čist poslinla... user posted image user posted image

Amaya, hudo si ti pridna, da tako lepo športaš. Le tako naprej. Moje športanje se začne in konča pri norenju s tamalim, pa s kakšnim sprehodom. V jeseni si bo treba pa kakšno nosečniško razmigavanje omislit.

Meti, midva imava dormeo, pa sva tud ful zadovoljna!!!! user posted image

Katera je že rekla, da bo ta vikend kruh pekla????? user posted image user posted image   No, naj sporoči, kako je ratalo. Mi smo tudi pekli mlečnega..............mmmmmmmmmmmm.

Tako, šibam na kapučin, pa da vidim, če je šefica prespala novico. user posted image user posted image

Čudovit sončen dan vam želim.....pa pobožajte bušije!!!  Moj user posted image  se že veselo z bušijem pogovarja. user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
6.8.2007 8:17:54   
srečka nosečka
Dobro jutrooo

Suzi jaz sem bila tista, ki se je hvalila, kako bo pekla hruhec. Pa sva bila cel vikend zdoma in ni zneslo.
Sem pa tvoj recept hranila in ga takoj o prvi priliki poizkusim naredit.

Naju je že tudi malce prijela mrzlica za nakupovanje. Ker morava čisto vse nabavit, naju čaka kar nekaj dela. Sicer pa se tega zelo veselim. Imajo tako luškane stvari za naše dojenčke, da se verjetno ne bom mogla ustavit. do sedaj sem kar stran gledala, ko sem šla mimo kakšne otroške trgovine.

Glede DORMEA - tudi midva ga imava in spiva kot angelčka.

Pa lep nov nosečniški teden želim vsem

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?