|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  271 272 [273] 274 275   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
5.8.2007 10:47:54   
LINA31
Jao meni...sem zdajle vidla kolk je moja slovenščina super. Se opravičujem za slovnične napake.

Sem se pa ravno včeraj spomnila, ali katera kaj ve kako so naše sonosečke, ki so pohitele in že poestvajo svoje malče?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6801
5.8.2007 10:49:15   
dorotea
Dobro jutro!
Ja spet sem bolj slabo spala, razen zjutraj...user posted image za jutra! Mož je seveda prišel, ko sem že spala in vsa matasta sem se prikotalila do vrat, pol pa se je hotu še pogovarjat vse kako je blo...saj je moj cukrčk, sam meni je pa kar oči skupaj vleklo...user posted image pač.
Danes je pa tok lep dan, pa še hladno je! Super!Hitro izkoristite za kak piknik. V petek, ko so dajali zadnjo roko laka na parket in je smrdelo, sva pobrala šila in kopita, spakirala zajtrk in šla jest v naravo z dekco, na eno pečino v gozdu, kjer plezajo in je tako lep razgled...čista romantika. morava ponovit!
Danes me bušti malo boli, ma po mojem sem se sam tako zaležala...pa, pa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6802
5.8.2007 11:05:58   
nora
Joj kakšna  slaba noč...ne morem spatuser posted image šele ob 5h zjutraj sem zaspala. Ko hočem jaz spat ali počivat takrat se user posted image spomni, da se bo igralauser posted image celo noč me je boksla po celem trebuhu. Po gibih se mi zdi, da je spet spremenila položaj in da je v horizontaliuser posted image Zjutraj sem se zbudila in vidim moža nad mano se smejiuser posted image cel trebuh je valoval user posted image
A vi lahko  zaspite, ko user posted image migauser posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 6803
5.8.2007 11:10:58   
lemavrica
Ojla,

jest pa že par noči grozno slabo spim. Ves čas se vrtim iz boka na bok, vmes pa na WC hodimuser posted image . Sem že čist obupana.
Včeraj sva šla taščo v toplice pogledat, sva imela en tak fajn izlet na Dolenjsko.

Spremembe pri meni:

Strije: žal jih je največ po prsih, pa nekaj na bokih

Prsi: samo malo povečane z dodatkom strij user posted image

Lasje: lepši kot prej, bolj gosti

Nohti: zadnji mesec v katastrofalnem stanju, se mi cepijio

Izcedek iz prsi: do sedaj se mi je pojavil 3x in še to čisto malo

Celulit: malo več kot prej, ga nekako kontroliram s kremami

Špeh: zaenkrat ni videti kakih večjih problemov okoli tega

Koža: 100% bolje kot pred nosečnostjo, prej sem imela izredno suho in problematično kožo, sedaj je pa ful ok

Dlake: na nogah rastejo zelo počas, pod pazduho in po tamali pa hitreje

Drugi problemi: zatekanje je bilo ko je bilo zelo vroče, sedaj je bolje. Na srečo so mi zatekali samo gležnji in včasih prsti na rokah. No pa 1x na teden me peče zgaga in spet se mi pojavlja slabost. Pa hrana mi skor nobena ne diši kaj preveč, sem čist brez orenk apetita.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 6804
5.8.2007 11:29:57   
Anonimen
Ajoj, jaz sem se tudi šele sedaj zbudila. Celo noč nisem mogla spat, sploh ne vem kaj je danes bilouser posted image , zdi se mi da se celo noč ni ustavil z brcanjem, sploh ni bilo položaja da bi dal malo mir. Evo, je spet začel....user posted image .
Zaspala sem okoli 7h in sem zdaj že spet kot zombi. Pa da ne govorim o temu da sem včeraj čakala taščo da je skuhala lonec filanih paprik za današnje kosilo in sem tako dolgo hodla k njej gledat kako napreduje, da mi je ob 11h zvečer naredila še pire in papriko in sem se nažrla kot pujs. Ni čudno da nisem spala ne jaz in ne Žan. Samo je pa bla fiiiiinaaa, pa danes bom jo spet papalauser posted image .
Komaj oči odprem in že na hrano mislimuser posted image .

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6805
5.8.2007 12:00:06   
Mokka1
Drage Septembrke,

jaz se ponoči zbujam zaradi bolečin v zgornjem delu trebuha, pa mi je G rekla, da ji to diši na želodec in da ni kaj drugega.
A mogoče katero boli želodec - pri tem resno mislim bolečine želodca in ne samo zgago. Kako si pomagate?

Hvala in LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6806
5.8.2007 12:16:32   
nana 27
Mokka, mene tudi boli želodec - poleg zgage. Jem večkrat na dan po malo pa uro pred spanjem še malo Donata popijem in na predlog ginekologa jem manj mastne in slane hrane pa moram rečt, da me zadnje dneve želodec več ne muči tako kot prej (tok tok).

(odgovor članu Mokka1)
Neposredna povezava do sporočila: 6807
5.8.2007 12:28:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nora
A vi lahko  zaspite, ko user posted image migauser posted image

Lahko. Baje, da je včeraj zvečer naša princeska ZELO rogovilila - jaz o tem ne vem ničuser posted image Sem spala kot polhuser posted image Me pa zbudi, če kolca - to me pa moti. Še posebej, če kolcanje dolgo traja... Se mi tako smili, pišče malo, ko jo kar premetava od kolcanja...

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 6808
5.8.2007 12:49:50   
lemavrica
Jest lahko zaspim če se premetava, kolcanje pa tud mene moti oz. kar ne morem zaspati dokler ga ne mine.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6809
5.8.2007 13:06:37   
guppy
Od danes naprej smo v 37. tednu!!!!
Praznujemo tako, da spim že cel dan user posted image . Možek mi kuha bolognese, mmmm, srček, ja res sem bolj italijanski tip jedca.

missskicccaaaa, kok sem vesela, da si še med nami!!! Drži se še naprej, pa ne preveč asistirat, ampak bolj ukazuj user posted image

nana, hvala, da si me spomnila, grem povedat malčkoma, da se pripravita na sredo user posted image

Mokka, drži se!!

Naila mi je v ZS napisala, da je ena od vas pred kratkim spraševala, če imamo dvojčke v družini. Se opravičujem, ampak zgleda sem spregledala to vprašanje, zato bom kar zdaj odgovorila:

Jaz sem bila sveto prepričana, da v sorodstvu nimamo dvojčkov, pa sem potem izvedela, da so imele 3 ženske po babičini strani dvojčke, s tem da je bila takrat umrljivost otrok večja in so umrli user posted image .

Mislim pa, da nisem zato zanosila z dvojčki, ampak zaradi svojih težav z jajčniki. Imela (imam?) sem namreč PCO, hude izostanke menstruacij (po 6 mesecev), v glavnem celo štalo... potem sem se pa začela posluževati raznih čajčkov, pripravkov, bioenergije, stimulacije... in na koncu je tako naneslo.

Z možem sva si vedno želela dvojčka... in ko sem izvedela, da nama je ratalo, sva skakala od veselja (mož je ponosno rekel "saj sva se tko zmenila" user posted image ), bližje prijateljice je pa skoraj kap zadela, ker so vedele, da sem leta in leta bluzila, kako lepo bi bilo imet 2 na enkrat.

Zgleda mi je usoda naklonjena user posted image

-------------------------------------

Izcedek iz prsi: punce, kak izcedek imate? Jaz sem res samo parkrat opazila nekaj prozornih kapljic. Se pri kateri že kaj bolj gostega pojavlja?

Za tiste izrastke pa... če se res čaka od 6-12 mesecev je najboljš, da se gremo kar zdaj vse naročit user posted image user posted image

-------------------------------------

NOVIČKE OD CUKRČKA
Hvala, da ste me spomnile pravočasno poklicat, ker se čisto vsak dan spomnim na klic, ko so obiski in nočem motit.

CUKRČEK pravi, da so vsi fajn. Prejšnjič sem vam narobe poročala, da je mali v inkubatorju - v bistvu je dobival samo kisik, da se mu uredijo pljučka. Mala pa ima neke mini izpuščajčke.

Še vedno so v porodnišnici in ne vedo še točno, kdaj gredo domov. Bom sporočila, če še kaj izvem te dni (če ji ne bom šla delat družbo user posted image ).

------------------------------
Upam, da ne zamerite, da sem se toliko razpisala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6810
5.8.2007 13:18:23   
Anonimen
Guppy, ja jaz sem te spraševala glede dvojčkov v družini. Zanimivo; vidiš, pa se vama je izpolnila želja. user posted image  

No super, da so Cukrček  in ta mali v redu! user posted image

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6811
5.8.2007 13:21:22   
Anonimen
Aja, glede keglovih vaj... Ko se spomnem, jih naredim. Ne delam pa jih redno. Včasih vsak večer al pa jutro en teden zaporedoma, potem pa mam kr pavzo. Za cel mesec. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6812
5.8.2007 13:26:35   
cuma
Čau nosečke!

Včeraj zvečer sva šla z možem ven user posted image  in ni bilo časa za branje in javljanje ... pa sem se šele zdaj prebila skozi zadnjih 6 strani ... upam, da še nisem vsega pozabila .... user posted image

Spremembe:

črta: je, vendar je manj vidna kot prvič

strije: novih ni - še (ne spomnim se katera je spraševala, če se po porodu tudi delajo - meni so se user posted image  po prvem).

dlake: po nogah so dokaj počasne in tanke, pa ne vem ali je to od user posted image  ali zato, ker jih vztrajno pulim z mašinco user posted image ; na trebuhu jih he več - tako kot pri vas...

lise: nimam ravno lis, imam le več pegic in peg - ampak to je pri meni običajen pojav poleti - sem pač pegasto dekle user posted image

krčne žile: tudi mene so doletele, kapilare (pajkci) pa se tudi kar množijo po mojih stegnih user posted image

lasje: ok!

koža: brez mozoljev in izrastkov

čustvena nihanja: ni panike ... sem kar stabilna zadnje čase user posted image

celulitis: moram priznati, da sem ga imela veliko že prej .... sicer pa se mi zdi, da se je v zadnjem mesecu poboljšal - ga je manj - od kar veliko hodim. user posted image

misska: ti le pridno počivaj, tudi deloholiki morajo včasih ustaviti motorje user posted image !

miša...: dobrodošla!!!!

Vsem lep pozdravček, čaka me kup perila za zlikat ... user posted image user posted image user posted image

Cuma

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 6813
5.8.2007 14:01:36   
nana 27
Guppy, super, da imaš toliko pomočnikov okrog sebe, da te razvajajo user posted image  Ja, tale PCO zadeva ni fajn. Imam tudi jaz težave s tem. Pazi na zaščito po porodu, ker se takrat tale PCO umiri in vama lahko še enkrat uspe user posted image  

Mokka, sem šla malo po internetu brat in za bolečine v želodcu in zgago priporočajo pitje Rooibos čaja. Je pa zelo dober tudi, če si kaj slabokrvna. Jaz bom jutri naročila mojemu, da ga kupi v Mercatorju. Vidim, da se dobro obnese tudi pri krčkih pri dojenčkih - lahko v njem mešaš adaptirano mleko (na mesto vode) ali pa ga piješ med dojenjem, da otročka ne zvija pa še povečuje količino mleka. Sem ful vesela, da sem to odkrila, da grem zdaj malo spat. Bom čez kakšen teden poročala o učinkih user posted image

Rooibos ("rojboš")Njegovo ime je nekoliko popačena različica nizozemskega izraza za "rdeči grm" oziroma angleškega "red bush". Je majhen grm, ki zraste do višine 1,5 m. Pravokotno iz vej poganjajo kot igla tanki, centimeter dolgi listi. Najdemo ga le na gorovju Cedarberg, ki leži blizu glavnega mesta Južnoafriške republike, Cape Town-a. Zanimivo je, da so rdeči grm poskušali vzgajati že v marsikaterem okolju, vendar to tudi največjim strokovnjakom ni uspelo.
Rooibos so prvi odkrili domačini in ugotovili, da njegovi listi dajejo okusen, aromatičen čaj, intenzivno rdeče barve. Začeli so sistematično nabirati divje rastočo rastlino in jo predelovati. Postopek predelave se danes bistveno ne razlikuje od prvotne, le da so sanitarne zahteve višje in je obdelava strojna. Liste skupaj s tanjšimi vejicami oberejo ročno, nato jih s stroji narežejo na približno 4 mm dolge koščke, jih navlažijo z vodo in pustijo fermentirati 8-24 ur, odvisno od klimatskih razmer. Pri tem naravnem kemičnem procesu se v čaju sprostijo sestavine, ki mu dajo značilno sladko aromo. Trženje rooibos čaja seje začelo na prehodu v 20. stoletje. V razmeroma kratkem času je postal izjemno priljubljen zaradi svojevrstnega, osvežujočega okusa, bogate mineralne sestave in blagodejnega delovanja.
Rooibos čaj vsebuje magnezij (1,67 mg na 200 ntl), ki deluje na živčni sistem in pomirja, pomaga celo pri blagih depresijah. Ker ne vsebuje kofeina, njegov sproščujoč učinek lahko opazimo tudi pri težavah s spanjem in pri glavobolih. Priporočajo ga tudi slabokrvnim ljudem, saj vsebuje železo (0,07 mg na 200 ml) in vitamin C, ki pospeši absorbcijo le tega v naše telo. Zaradi te kombinacije ga priporočajo ljudem z osteoporozo, nosečnlcam in doječim materam ter vrhunskim športnikom. Kalcij (1,09 mg na 200 ml) in fluor(0,22 mg na 200 ml) igrata pomembno vlogo pri krepitvi kosti in zobne sklenine, kalij (7,12 mg na 200 ml) in baker (0,07 mg na 200 ml), ki ju tudi najdemo v čaju, sta potrebna pri uravnavanju metaboličnih procesov v telesu. Čaj lahko pomaga pri lajšanju različnih prebavnih motenj, želodčnega vnetja, črevesnih krčev in čira. Novorojenčkom blaži kolike v prvih mesecih življenja. Lahko ga pijejo tudi dojenčki, ki so alergični na mleko.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 6814
5.8.2007 14:43:04   
Anonimen
Guppy, pa ti si čisto moje vrste človekuser posted image . Midve bi ga fajn skupaj furale, špageti, pizze, njoki,  kaneloni, lasagne, rižote.....to je taprava hranauser posted image . pa jaz še vedno misliim da pred 15.8. ne boš šla rodit, pa najsi bo 8.8. še tako fajn datumuser posted image .

Jaz sem danes naredila eno res pametno zadevo....ko sem se zbudila, se nisem takoj oblekla in sem šla kar naga na wc. In seveda me je pot vodila mimo ogledala. Pa saj ne vem ali bi se user posted image ali user posted image , ker več ne vem kaj bolj štrli od mene, al so to joški, al trebuh, al rit.......če bi slikali samo moj profil in ga počrnili, bi še najbolj spominjala na racouser posted image user posted image user posted image . Se resno sprašujem ali bom še kdaj "normalno" zgledalauser posted image .
user posted image Se spomnite 8 mesecev nazaj, ko smo se tukaj gor spraševale kdaj se nam bo kaj trebušček začel kazat in kdaj bomo začutile prve brceuser posted image user posted image user posted image . No, zdaj pa imamo trebušone in brcetine in se sprašujemo kdaj bo tega konec in če bomo še kdaj takšne kot pred 8 meseciuser posted image

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 6815
5.8.2007 14:49:53   
ašun
Guppy user posted image  za 37 teden. Saj si super mamauser posted image

Jaz sem pa danes tako slabo spala. Skoz me je neki čvičlo, slišala sem vsak najmanjši šum,..... če bo slo tako naprej, bom umrla. Imam še 6 tednov do dneva Duser posted image . Mala je pa danes tako aktivnauser posted image .

Punce, kako zgleda, ko se ti trebuh spusti? Recimo zdaj ga imam čist pod joški.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6816
5.8.2007 14:54:25   
Mokka1
Nana27, 1000x hvala za ta izčrpen odgovor in tudi jaz (al pa moj dragi) bom jutri napadla trgovino zaradi tega čaja.

Guppy, ti se pa tudi drži!! Ti mi tako ali tako podiraš vse znane rekorde glede dvojčkov, ker vse kar jih jaz poznam tako ali pa bežno, so nosile najdlje do 32. tedna.

Jaz pa upam, da sem se s svojim user posted image uspešno zmenila, da bo za 14 dni prehitel rok (PDP 3.9.). Sem namreč že tolikokrat rekla, da bom rodila 20.8. tako, da sem v to že 100% prepričana. user posted image Držite pestiuser posted image !!!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 6817
5.8.2007 15:06:55   
Anonimen
Srček: jaz ponoči hodim naga na WC - in se - hvala bogu - ne vidimuser posted image Pri polni zavesti si kaj takega ne upam več naredituser posted image Ja, začetkov se pa rada spomnim - tako ponosno sem kazala ta moj buši, pa ga praktično nihče ni opazil skoraj do konca 5 meseca. Sedaj pa vsi pravijo, če ne mislim še rodit, ker naj bi imela tako velik trebuhuser posted image No, glavno je, da moj dragi pravi, da imam najlepši buši na svetuuser posted image
Ašun: user posted image se ti bo spustil, ko boš spet lahko normalno dihala, ko ti ne bo treba jest kosila tako, da boš naslonjena na naslonjalo stola in imela krožnik na trebuhuuser posted image Jaz mislim, da se meni začela počasi spuščat - malce lažje diham, pa tudi težo vedno bolj čutim "tam dol". Samo prsi pa še vedno prav zadovoljno počivajo na trebuhu...

(odgovor članu ašun)
  Neposredna povezava do sporočila: 6818
5.8.2007 15:16:05   
ašun
Moj dragi je tudi danes zutraj rekel, da bo kar pogrešal moj trebušček. Se mi je tako lepo zdelo, da mi je kar solzica na oči prišlauser posted image

Ste tudi ve kaj cmerave?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6819
5.8.2007 15:21:37   
Mokka1
Jaz mojemu stanju pravim, da imam cartritis. Lahko bi se 24 ur na dan cartala, božala, stiskala,...  se mi zdi, da bi se lahko na čase zjokala samo zato, ker mi je nekdo prst pokazaluser posted image

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 6820
5.8.2007 16:32:44   
Anonimen
Ej Žabonka, pa ti si res ena pojavauser posted image . Skoraj sem se polulala od smeha zraven, ko sem brala da tudi ti racaš naga po stanovanjuuser posted image . Jaz sem se pred user posted image vedno strogo zavila v nekaj, zdaj me pa malo briga za vse, jaz bi tudi naga bla cel dan lahko, ker sem tak lena da se mi še oblačit ne ljubi večuser posted image .
Samo prostornino želodca pa imam še vedno ogromno. Sploh ne vidim težave pojest celo pizzo, pa sem prej vedno komaj tamalo pojedla, pa še mož je dobil vedno rob.

(odgovor članu Mokka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6821
5.8.2007 17:07:49   
guppy
Mokka, nana, a vesta, da sem pila Rooibos pred nosečnostjo. Pravijo, da je odličen antioksidant in da zavira staranje celic. Okus je sicer malo specifičen, se pa hitro navadiš. V trgovinah se dobi tudi razne mešanice z vanilijo in podobnimi rečmi.

(odgovor članu Mokka1)
Neposredna povezava do sporočila: 6822
5.8.2007 17:33:07   
nana 27
Baje, da res obstajajo z okusi - vanilija, limeta in da so najboljši iz čajnic, ker niso v filtru. Bo treba preverit, če je res kaj na tem čaju.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 6823
5.8.2007 17:39:22   
Anonimen
najboljši je od pomarančeuser posted image

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 6824
5.8.2007 18:24:26   
Anonimen
Nosečke, kje ste? Uživate nedeljsko popoldne s svojimi dragimi? No, jaz pa se takooo dolgočasim..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  271 272 [273] 274 275   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  271 272 [273] 274 275   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?