incabinca
|
Hojla!! Me zadnje čase Lovro in ostale stvari tako zaposlujejo, da Vas imam čas samo na hitro prebrat! Število otrok: Vedno sem si želela tri. Zdaj bo treba sam še enga možeka najdt, da nadaljujemo Poroka: no, ko se bom enkrat poročila (upam, da kdaj to bo :) ), si želim nekaj skromnega, ne kakih velikih ohceti... včasih sem si to želela, zdaj pa ne več, ne vem zakaj. Itak je meni najlepši del cerkvena poroka - tam pa si želim, da mi pojejo Sirence, pa moj zborček... :) No, ampak trenutno se mi s tem nitreba preveč obremenjevat, haha :) Drugače pa sem bila tudi jaz ta teden delovna, je bila mal kriza s kelnarcami pri nas, pa sem vskočila. Lovra je merkala moja mami in itak sta oba uživala sto na uro, tamal še porajtal ni, da me ni. Septembra pa v vrtec. Drugače pa kar se službe tiče, ima pri meni prioriteto faks, da tole že enkrat končam. Vmes pa, ko ne bo izpitov, pa seveda delat prek študenta. Saj se vedno nekaj najde. Arboretum: sem ZA! Kako kaj vaši malčki spijo ponoči? Lovro se je ful razvadil (no, najbrž sem ga jaz) s flašo. In zdaj sem ziljonkrat na noč zbudi in zahteva flašo s čajem, drugače sploh ne zaspi nazaj, ampak se sam dere kot jeshar. :( Sploh ne vem, kaj naj naredim!! Naj mu skenslam flašo, ker vem da tolk zihr ni žejn, naj mu pustim... kakšni nasveti, izkušnje? In kakšen je zdaj kaj vaš dnevni ritem? Midva vstajava od 6-8 enkrat, čisto odvisno od dneva, okoli 8 zajtrkujeva, potem sledi igra, sprehod, okoli 11 jeva malico, ob 12.00 gre spat in spi tam nekje do 15 - 15.30. Potem kosilo (včasih sem mu ga dajala ob 12, amoak zdaj mi velikokrat časovne ne znese ga nardit, pa se mi brezveze zdi nekaj na hitro delat, pa pol v miru naredim ko mali spi). Okoli 19.30 večerja, spanje ob 20.30. Tanyka - vidim na slikicah, da ima Rene verižico okoli vratu. Ali jo ima to vedno? Če ja, ga nič ne ovira? Jaz bi se jo Lovru ful bala gor dat, ker se kar neki bojim, da se ne bi kaj zataknil z njo. Ima pa ful eno lepo, ki jo je od botrčka dobil za krst. Drugače pa je Lovro tudi že zelo zgovoren: ata, teta, baba, gaga itd... jaz sem pa včasih mami, drugič pa memi ali mimi. :) Hodi pa Lovro še čisto nič, ima pa plazenje v malem mezincu. :) Zobki: po zadnjem štetju jih je bilo 7. Štirje zgoraj, trije spodaj :) Jaz za prvi rojstni dan ne mislim kaj preveč komplicirat, valda bomo imeli torto, pa da se poslikamo pa to, sam kakoh v iber žurk pa ne mislim delat, ker se mi 1. ne da, 2. pa imam ravno v tistem času izpite, pa itak Lovro ne ve zakaj se gre, kakih ful prijateljic z otroki pa nimam, da bi zarad otrok vabila. SOncIca: čestitke za spanje! Ok, zdaj pa dovolj :) Pozdravček Ines
|