|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  267 268 [269] 270 271   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
4.8.2007 8:26:01   
lumpa6
joj misska mi je tok žou ampak res nisem vedela da je tako hudouser posted image user posted image user posted image , pa verjetno tudi nobene št.gsm nimaš ta bi nam poslala sms lahko ti jaz svojega sporočim na z.s

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6701
4.8.2007 8:29:20   
nora
misska,user posted image počivaj! To je bilo opozorilo, da se spomniš, da moraš počivat in nehat delat cele dneve. Sigurno bo vse v redu, samo se moraš malo pazit!

Oh te palačinke! Sinoč sem jih sanjalauser posted image tle na rr je bil dan palačink, pa se na pop tv so jih kazaliuser posted image jaz sem se sinoč zafrknila. Jedla sem lubenico pred spanjem in potem sem celo noč dežurala na wcju. Zbudila sem z bolečino, roke cist deformirane, tolk velike joj user posted image user posted image hotla sem vodo pit, pa nisem mogla plestenko odpretuser posted image a roke tudi moram v luft držat, da ne bodo zatekale?user posted image vidim, da nič ne pomaga proti zatekanje...vodo pim velik, pa se lubenico jem, nič slanega nisem jedla 2 dni in spet ista pesem, roke se zmeraj taksneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6702
4.8.2007 8:42:30   
lumpa6
ja zdej pa počas že vse zatekamo tko da se kr mormo sprjaznt s temuser posted image

pojstlco sm že prpravila in to zato da se moj 4 letnik navadi da bo tam njegou bratec spauuser posted image , pojstelnino pa lahko zamenjam k je imam kar veliko

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 6703
4.8.2007 8:43:52   
Anonimen
lumpa6 hvala ja res nisem mela nobene številke  - sem pa hotela preko blackberrya na forum napisat pa ni šlo... prosim za cifro na ZS, hvala.

je bilo kar hudo, ja, ampak sedaj je vse mirno. Bom fejst počivala pa sam mal delalauser posted image  na odpustni listi piše RELATIVNO MIROVANJE hehe, kaj si lahko človek vse predstavlja pod tem? odvisno, ne?

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 6704
4.8.2007 8:50:01   
dorotea
joj miška, jaz pa sem te pogrešala...sam kaj ko nikol ne veš al kdo pohaja al mu crkuje internet( kot meni). Mi je kar hudo zate...sam da si zdaj doma in počivaš! Torej navodila od skoraj dohtarceuser posted image : Počivanje, crkljanje, lupčkanje,fino papcanja(kake palačinko, ko smo že ves čas pri njih) za druge pa naj te sam ubogajo!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6705
4.8.2007 8:51:53   
lumpa6
misska sem ti jo poslala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6706
4.8.2007 9:01:38   
nana 27
Boga, Misska, tako kot pravi Dorotea. Je veliko razlogov, da kakšna od nas malo "zmanjka" na klepetu. Zdaj se pa res pazi, počivaj in se pusti razvajati. Da bi otroček še nekaj časa zdržal v bušiju user posted image user posted image user posted image  Kako se pa počutiš danes? Trebušček še otrdeva?

Lumpa6, imaš prav glede posteljice. Do sedaj sploh še nisem pomislila na to, da bi jo lahko pripravila in na ta način "pripravljala" Miha na prihod novega člana. Super super ideja! Hvala!

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6707
4.8.2007 9:01:58   
Anonimen
Misska: jaz sem mislila, da ste šli na kratek dopustuser posted image  Mi na kraj pameti ni padlo, da si v bolniciuser posted image  Sedaj se pa le ustavi in počivaj, da bo vse OK.user posted image

Meni tudi občasno user posted image  tako dol pritisne, da imam občutek, da bo kar ven padla. Še posebej, če dolgo nič ne počivamuser posted image  Sem že čisto zaležana od tega počivanja. Eh, saj bo, je sam še malo za zdržat - potem se bomo pa pritoževale, da nimamo časa počivatuser posted image

Srček: moje mere - 36t, 104 cm (+32 cm), +11kg

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 6708
4.8.2007 10:12:21   
Anonimen
lahko bi imela še ena dnevni seznam z vašimi nicki pa bi se mogla vsaka vsak dan pofločkat tko bi vidle če je kera zginlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6709
4.8.2007 10:38:43   
Anonimen
Živjo souser posted image .

Misska: mi je res žal, da smo te zgrešili. Je pa v redu, da se je tako izteklo. Le pridno počivaj. Ko so meni to zabičali, sem se teg res 120% držala in pomagalo je. Tako da je treba res poslušati telo in seveda zdravnike.

Sicer pa se kasneje še tipkamo. Lep dan,

T.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6710
4.8.2007 10:41:07   
guppy
Mene še vedno črviči in boli, šmrc. Si bom privoščila res cel vikend ležanja. Hvala bogu, da si ga lahko.

Se mi bo pa danes izpolnila veliiiiiika želja - mami bo naredila in prinesla MUSAKO (so rekli, da če zdržim do vikenda, me nagradijo user posted image ).

Se beremo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6711
4.8.2007 10:43:12   
jst86
misska user posted image ! počivaj in se pusti razvajat! po kilcah je pa kar velik tvoj user posted image ,ane? kaj pomeni da je posteljica kalcificirana?oprosti če neumnosti sprašujem,ampak res ne vem.

nana tudi meni se je kar fajn naložilo-na slikci se ne vidi tok,ampak po novem +16 kg verjetno ni samo v bušijuuser posted image .sem res ko balonček.pa še strije sem dobila na notranji strani stegen in eno prov grdo na ritiuser posted image .me je kar mal potrlo,ko sem vidla,ampak nej bojo samo da bo mali zdrav. a je res da se strije naredijo še po porodu?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6712
4.8.2007 11:22:58   
NalLa
Guppy sej vem da si se hecala. Upam, da zdej, ko sem doma, da bom res mela čas, da se kdaj dobim z vami.
Mogoče te pa še na videz poznam, glede na to, da sva obe ekonomistke, pa še enako stari.

Jest pa že dva dni tko dobr spim. Mogoče zato, ker sem prenehala z službo in skrbmi zaradi nje. Pa tud zatekam ne več.

Misska ti pa kar počivi. Sej ko bojo naši dojenčki tuki bo konc s počivanjem.

No,tolk od mene, zdej se grem pa nazaj učit user posted image . Pol pa spet mal v otroške trgovine user posted image .

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 6713
4.8.2007 12:24:02   
Anonimen
'hvala za dobre želje

kalcificirana posteljica je posteljica ki je zrela - ko počasi začenja "končevati z delom", tako nekako, in je znak konca nosečnosti - pri nosečkah v 7,8 mesecu je to nevarno, pri nas ne, vendar ene prej ene kasneje. Če si pa kadilka ali kaj podobnega je pa to lahko še prej )jaz nisem!

skratka posteljica je zrela. kot simptom pomeni samo to in sama po sebi nič ne implicira. če pa imaš še malo plodovnice, ali motno plodovnico ali odprt MV, potem pa inducirajo porod.

No kot vidite meni ga niso.

kar se počivanja tiče - počivam. Kot se pač da. nisem človek ki počiva in mi je prava muka, da veste

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 6714
4.8.2007 12:45:26   
sandra85
joooj miškauser posted image oprosti, ampak te dni res nisem bila kaj preveč na tekočem, zaradi moje psice...tako da res nisem opazila, da te ni...no, js tut upam, da user posted image počaka še malo v tvojem trebuščku user posted image

naša psička je danes že kot nova-sam skrbi me, kaj bojo v krvi ugotovili v LJuser posted image

helenca mi danes ni še nič pisala...sva si učeri mal pisale-ne sekirajte, boste takoj izvedele, ko bo kej novega! itak pa da bo vse OK!!!

učeri sva z dragim ležala na pojstli in se je spomnil, da bi rad pojtlco sestaviluser posted image ...pa jo je sestavil-sam jogi nam še niso poslali(že mesec pa pol)...zaj če ga pošljejo, ga vrnemo!!! greva naslednji teden v interspar-tam imajo vedno na zalogi dormeo jogije...pol pa dam prat obrobo,kouterček pa rjuhce...(2 kompleta rjuhc morava še kupit)...postlala pa jo verjetno ne bom, ker je rekel moj oče, da bojo to oni vse zrihtali, ko bom v Puser posted image (sam bomo vidli, če me ne bo preveč mikalo, pa bom kar postlalauser posted image )

ma kaj js sem edina mona, ki sem izbrala tako drago obrobo, kouterček in rjuhceuser posted image
če pa sem zagrabila prvo, ki mi je bila všečuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6715
4.8.2007 13:25:13   
lumpa6
ojla punce

danes mam pa počas že vsega dost, ležat morm zarad zdravja po tv nič pametnga pa pošlem hči v knižnco po par bukel o nosečnosti jih je prnesla ampak vse iz prazgodovineuser posted image k da nemorjo s časom naprej

stanovanje se spreminja v svinjakuser posted image , k nesmem nč

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6716
4.8.2007 13:26:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Torej, kdaj boste postlale posteljco za user posted image ?

Nefretiti, si našla svilen trak? Si šla pogledati tja, kamor sem ti svetovala? Upam, da si našla.

Trak: sem pregledala še trgovino z blagom (2 v Žalcu) in nimajouser posted image .
Potem pa sem eni sestrični jamrala in je rekla, da mi ga bo ona zrihtala. Ampak upam, da še letos. Ni pa hotela povedat kje.....ti smotka ti.user posted image

Posteljica
: danes sem pa maksimalno srečna. Nujno moram deliti to z vami. No posteljica je sestavljena, postlana, ampak nič še ni oprano. Bom verjetno konec meseca oprala. Vse. Kovtrček, dekico, vse, kar se da bom oprala.
No pa še ena pridobitev: veste tista reč, ki se da okrog kinderpeta. No sem jih gledala v Ikei, pa imajo res take grde, češke, bljak.....za 20 euruser posted image . Pa ravn 10 cm so široki, torej nima ravn zaščitne funkcije.
Ko sem gledala v Kiki so stali 40€user posted image .
V BC-ju pa med 13-18 jurjev.....pa kaj ste nori......user posted image
In potem sem brskala in brskala in sem našla čisto preprostega, naravne barve, mislim, da je lanen, ravno prav velikega za 5 jurjev.
Madona sem dober biznis naredla. In ravno zdej sem na folijo narisala ovčko, da jo bom potem prilikala na to. Super bo. Pa posteljnino imam z ovčkami, pa previjalno podlogo......čisto sem na ovčke zadnje čase.
In da me slučajno nebi spustila flower power manija, sem kupila novo desko za WC, ker imam temno modro keramiko sem tudi desko kupila tako in sedaj sem že narisala bele rožice nanjo......mož je kar gledal. user posted image user posted image user posted image Je sicer komentiral, da se lahko tudi na roza slončkih iztreblja....,(pa ni ravn teh besed uporabiluser posted image user posted image user posted image )

Bom ob priložnosti (ko bo še baldahinček prišraufan) malo poslikala.

PikicaPokica
: greš še slučajno kaj v Ikeo? Jaz še vedno nisem vsega kupila.....za popiiiiiiismenit...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6717
4.8.2007 14:14:14   
Anonimen
Misska user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6718
4.8.2007 14:51:39   
Anonimen
Nick, trajanje user posted image ,  pridobljeni kg, pridobljeni cm, trenutni obseg

Guppy,              user posted image 35t1d,   +18kg,  +33cm     (133cm)
Lumpa6,            user posted image 36t2d,    +8kg,                    (140cm)
Pikica pokica,   user posted image 35t1d,   +13kg, +34cm      (99cm)
Misska,             user posted image 34t4d,    +11kg,
Lemavrica         user posted image 34t,       +7kg,                    (99cm)
Jst86,                user posted image  35t,      +16kg,                  (117cm)
Duskamb,         user posted image 34t,        +12kg,                  (108cm)
Žabonka,          user posted image 36t,        +11kg,   +32cm    (104cm)

Nana27,            user posted image 34t,       +13kg,                   (104cm)
aljab                 user posted image 34t,        +12kg,  +25cm     (100cm)
_mala_ ,           user posted image 35t,        +11,5kg,                (100cm)

Bodoča ,            user posted image  34t6d,  + 7kg,    +30cm      (128cm)
PBJ                    user posted image  33t1d,   +9kg,                      (100cm)
Mateja82,         user posted image 33t,    ,   +12kg,                   (101cm)  
Sandra85,         user posted image 34t2d,   +9kg,    +26cm     (96 cm)
Nefretiti,           user posted image 33t5d,    +10kg,                  (103cm)
Srček,               user posted image  34t,        +11kg,  +13cm    (132cm)
Cuma,               user posted image 32t3d,     +10kg,                   (102cm)

Buškica,            user posted image  32t,        +11kg,                   (102cm)
Helenav            user posted image 32t,         +15kg,                  (100cm)
dorotea,            user posted image 33t2d,    +9 kg,      +26cm     (96cm)

mony79,           user posted image  31t5d,    +8kg,      +25cm     (100cm)
sevenka,           user posted image  31t2d,    +7kg,      +13cm    (103cm)
nalLa                user posted image 31t1d,    +10.5kg,                 (101cm)
Lina31,             user posted image 31t6d,     +10kg,    +26cm     (100cm)
Tanja Lina        user posted image 31t4d,     +7kg,                        (96cm)

Lumpa6, a daš še ostale podatke da te dam na seznamček?

Poskušajte približno 1x tedensko javljat nove mere, da lahko posodabljam seznamčekuser posted image . In da vidimo kako se redimo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6719
4.8.2007 15:21:06   
lumpa6
JOJ SRČEK DA BI BILE ŠE TAKO PRIDNE KO BO POTREBNO HUJŠATI user posted image   user posted image   user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6720
4.8.2007 16:39:36   
PBJ
Za seznam: PBJ 34t 3d   + 9,5 kg (102cm)

Nefretiti, a si v cvetličarnah vprašala za trak? 

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6721
4.8.2007 16:52:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ
Nefretiti, a si v cvetličarnah vprašala za trak? 

Pa ja, v skoraj pol celjskih.  V ene 10 cvetličarn sem šla.

No pa še ena zanimivost v cvetličarni v Planet Tušu:
ko sem prijazno vprašala, če imajo ta trak mi je cvetličarnarka (mlada punca) osorno odvrnila, da oni pa tega ne prodajajo.
In potem sem ji jaz malo presenečena odgovorila, da tega pa res nikjer ne dobim in če nebi mogla narediti izjeme.
In ona meni: ja ne gospa, boste morala v trgovino it, mi nismo trgovina.
Meni pa je malo dekl dvignilo, da se smrklja pogovarja z mano, kot z otrokom in ji bolj cinično nazaj: Torej moram prinesti nekaj zavit, da bi dobila trak: a potem bi šlo.....se kislo nasmehnila, obrnila in odšla.
Mislim.......smrklja grda. Tam me ne vidijo nikdar več. Ne rečem, da bi prišla fehtat, če mi ga dajo zastonj..... sem bila tko jezna.

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 6722
4.8.2007 17:11:22   
PBJ
Ja, pa je malo čudna.Saj pa imajo ceno za meteruser posted image Jaz vem, da sem za poroko kupovala tak trak in ga dobila v cvetličarni brez problema. Ampak se več ne spomnim, kje točno sem ga kupila (5 let nazaj).

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6723
4.8.2007 17:23:27   
Anonimen
Nosečke, prav zatišje je tu na našem forumu... Kje ste vse??

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 6724
4.8.2007 17:44:31   
nana 27
jaz sem tu..malo albume na RR gledava z Mihom user posted image  pa mi je pri eni forumki padla v oko ful luštna posteljica oz. košek, ki se ga obesi na strop, ampak so pregrešno dragi user posted image  Izgleda pa tako simpatičen user posted image  Če bo katera gledala - fotke so od forumke Mille.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  267 268 [269] 270 271   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  267 268 [269] 270 271   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?