Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 14:49:24
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa Atena777 kake kosmiče daš davidu z tvojim mlekom???? Moj Nejc noče jest kupljenih kašic.....pa nimam več ideje, kaj bi mu še lahko dala za večerjo. Moje mleko ni več tako nasitno in tamal se zbuja celo noč in seveda tud joška celo noč. Rada bi ga odvadila...samo ga še ne morem, ker še nima večernega obroka in se mi zdi, da je res lačen ponoči. Matr morem neki poštudirat kuga bi mu dala. Iz mojih jošk nič ne teče, če si spumpam....al pa noče....mam prevelike joške pa sploh ne prime tist zaug.....na roke se mi pa ne da stiskat.... Kaj predlagate,a? lp Milupa, poskusi Lino od Podravke baje so boljsi! Kaj pa polenta? Poskusi karkoli od sadja zraven dati kar ma rad. moraš pa narediti s svojim mlekom!Ali počakaš na izcejalni refleks, ko črpaš?Drugač isti postopek kot po porodu, pod topel tuš, dojke stresaš kot una iz beywatch in bo ziher teklo!!!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 15:04:32
|
|
|
|
visnjaaa
|
ok...bom tresla joške
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 15:49:13
|
|
|
|
atena777
|
Projekt koleraba propadel. Ni je maral. Pomojem je bil problem v barvi.Potem še mesa ni maral, ker je dišal po kolerabi. Bomo kupili dugič zeleno!Pa tolk soudov sem dala na eko tržnici za to kolerabo!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 16:09:38
|
|
|
|
ribicau
|
Uf, mi je pa cajta zmanjkal za pisat, ko sem tole vse morala prebrat . Visnjaaa ja jaz Evi dajem rižolino od Podravke in ga ima ful rada. Probaj. Jest ga zmešam s Pregominom, ker je too much, da si tolk mojega spumpam. Frajla poje v 140 ml mleka zamešanih kosmičev in tolk spumpat, ni variante. Malecka_mateja uživaj na morju.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 16:53:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Čao punce jst sm mal odzadi... sem na 63 strani, ker tam sem ostala. vas pa počasi, ampak sigurno dohajam! Vidim, da se je veliko dogajalo, odkar je anma (SPET ) neki virus napadu tole kišto. Me veseli, da je Tjaša doma - HVALA BOGU, upam pa, da se bo zadeva z jajčniki uredila (upam sicer, da se je že - sej veste - sem šele na 63 strani) Pa vidla sem, da neki Celje omenjate - če pridete, obveeeeezno mene poklicat oz. mi javit na ZS!!! Da me slučajn ne bi pozable, ful bi vas rada vse spoznala! Tak, zagrozila sem vam, zdej pa grem naprej brat! Aja, pa na tisti seznam se bom pofočkala mal kasneje - mama šele 7.8. tretje cepljenje. Grem brat naprej, upam, da danes prilezem do konca! Pa fajn se mejte!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 19:05:55
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 Projekt koleraba propadel. Ni je maral. Pomojem je bil problem v barvi.Potem še mesa ni maral, ker je dišal po kolerabi. Bomo kupili dugič zeleno!Pa tolk soudov sem dala na eko tržnici za to kolerabo! atena777 probaj moj recept. Skuhaj 1 velik krompir, pol korenčka, malo kolerabice in velik cvet od cvetače, dodaj še perutnino, malo soli...vse nareži na majhne kose in kuhaj 20-25 minut. Bo vse pojedel.....sigurno..... poslušaj cankarjevo mamo lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 20:28:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, prilezla do konca... Mater ste našrajbale... Sm mela vmes še drugega dela velik, pa se je vse skup zavleklo. V glavnem tudi jaz potrjujem za Celje. Naj še sam na hitrco dodam, da smo mi končno najdli kašico, ki jo Alen poje - je od Alette, okus banana, breskev, riž. Je odlična (tudi mami probala in je mmmmm ) Grem zdej še mal kej naredit, pol pa kopanje. Se slišimo!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.8.2007 20:58:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 21:26:25
|
|
|
|
ajja
|
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa Atena777 kake kosmiče daš davidu z tvojim mlekom???? Moj Nejc noče jest kupljenih kašic.....pa nimam več ideje, kaj bi mu še lahko dala za večerjo. Moje mleko ni več tako nasitno in tamal se zbuja celo noč in seveda tud joška celo noč. Rada bi ga odvadila...samo ga še ne morem, ker še nima večernega obroka in se mi zdi, da je res lačen ponoči. Matr morem neki poštudirat kuga bi mu dala. Iz mojih jošk nič ne teče, če si spumpam....al pa noče....mam prevelike joške pa sploh ne prime tist zaug.....na roke se mi pa ne da stiskat.... Kaj predlagate,a? lp Ej, čveke, halo, ne me podit, še jaz, januarčica, se bom mal uštulla z enim pametnim nasvetom. Visnjaaa, naš mali požeruh že kar dolgo nima za čez noč dovolj samo zizanja. Se mi je zbujal na eno uro in kar naprej hotel jesti. Ne vprašaj kaka sem hodila po svetu. Pa je dobil flašo pa Novalac NF, ampak mulček ni niti slučajno jedel. Tulil je kot jesihar in bil užaljen kot...... Smo še malo samo zizali. Pa sem še 1x poskusila z Novalacom in glej ga čudo, jedel je, čeprav je moj M modroval, da brez veze, da mu kar koli tiščim, ker itak ne bo. No, zdaj mulček najprej malo poziza, če že ravno mora , nato pa dobi 2 dcl Novalaca pa noter 2 žlici rižolinota od Podravke in spi kot top. Ja, imam požeruha. Lepo čvekajte dalje. Nočko!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 21:49:01
|
|
|
|
Margit
|
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa IZVIRNO SPOROČILO: atena777 Projekt koleraba propadel. Ni je maral. Pomojem je bil problem v barvi.Potem še mesa ni maral, ker je dišal po kolerabi. Bomo kupili dugič zeleno!Pa tolk soudov sem dala na eko tržnici za to kolerabo! atena777 probaj moj recept. Skuhaj 1 velik krompir, pol korenčka, malo kolerabice in velik cvet od cvetače, dodaj še perutnino, malo soli...vse nareži na majhne kose in kuhaj 20-25 minut. Bo vse pojedel.....sigurno..... poslušaj cankarjevo mamo lp Višnjaaa jaz tudi tako delam. Včasih zmešam po dve stvari, včasih malo več. In zmaže tako, da ne moreš verjet. Krožnik je takoj prazen. Pravi požeruhec je. In vse mu je všeč. Zraven pa skoz prav prede.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 21:58:03
|
|
|
|
Margit
|
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa Atena777 kake kosmiče daš davidu z tvojim mlekom???? Moj Nejc noče jest kupljenih kašic.....pa nimam več ideje, kaj bi mu še lahko dala za večerjo. Moje mleko ni več tako nasitno in tamal se zbuja celo noč in seveda tud joška celo noč. Rada bi ga odvadila...samo ga še ne morem, ker še nima večernega obroka in se mi zdi, da je res lačen ponoči. Matr morem neki poštudirat kuga bi mu dala. Iz mojih jošk nič ne teče, če si spumpam....al pa noče....mam prevelike joške pa sploh ne prime tist zaug.....na roke se mi pa ne da stiskat.... Kaj predlagate,a? lp Jaz sem dala Maticu najprej Milupine, ker imajo mleko že notri. In so malo bolj okusne, kot če Podravkin rižolino pripraviš s svojim mlekom. Najprej sem kupila neko polnozrnato zadevo mislim da je bila z banano. Potem pa še ostale okuse. Sva že zgodaj začela z rižkotom, po nasvetu pediatra, ker je nenormalno veliko bruhal. Potem pa sem kupila Aptamil 2 v vrečkah (1 vrečka je za 200ml) in to mešam v razne rižolinote. Sej zdej pri šestih mesecih bodo pa lahko že Linote jedli; keksolino, frutolino, grisolino. Te so malo bolj okusni kot rižkoti, ki so namenjeni otrokom po 4. mesecu. Poskusi. Mogoče mu bo všeč. Sej če ne bi bla tko daleč, bi ti dala kašnega rižkota za probat. Mislim za to, da ne bi potem stran metala, če Nejcu niso ravno všeč.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 21:59:32
|
|
|
|
Margit
|
Punce pa kje ste zdaj. A ste omagale. Zdej k mam pa mal časa, vas pa nikjer ni.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 22:06:59
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Margit Punce pa kje ste zdaj. A ste omagale. Zdej k mam pa mal časa, vas pa nikjer ni. evo mene margit, jaz sem tu. Bom jutri probala si spumpat melko iz zizik, pa mu dat neki, ali rižolino, al keksolino....neki bom kupla. Kaj pa kej delaš? Očitno sma same tlele gor...le kje so ostale babnce?
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 22:07:46
|
|
|
|
visnjaaa
|
morem it, nejc se je že zbudu....jojjjjjj
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.8.2007 22:12:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.8.2007 22:17:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 22:17:59
|
|
|
|
malecka_mateja
|
evo mene vse v avto spravli!naredila senviče za zraven!se stuškala in pižama je že gor in sedaj spanje jutir pa ob 4 vstanemo in ob pol petih odrinemo joj kako bo fajn! ko bomo varno prispeli vam javim!da neboste v skrbeh!pa vs+mes ko si bom rit namakala tudi! ZDAJ PA NUJNO OBVESTILO!!!!!!!!!!!NIKAR NE HODITE IZ HIŠE JUTRI PO 12 URI!......................................................................................................................................... ............................................................................................................................................. KER BOM JAZ V MORJE SKOČLA IN BODO POPLAVE NO OPOZORILA SME VAS!O USODI ODLOČATE SAME! se mi malo blede!je katera tu????? kje ste! mamika pridna bodi!P aupam da nejc začne papat in spat celo noč kolumbo ti si carica in majkl je pravi šmeker pridna bit!pa paz na dieto! atena ti pa se dosti smej za izgubljene dekice pa naj bo zobek hitro zunaj! lulu čim manj padcev s pojstelje pa veliko čokolade margit ti še kuj dalje detekiva za kolumbo špilaj tako vsaj vemokje visi! jasna večkra se javi!te pogrešamo tabali isto kot za jasno velja! ribica tudi ti ma upam da nisem katere pozabla! POGREŠLAA VAS BOM!RADA VAS IMAM IN VAM POŠILJAM
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 22:18:39
|
|
|
|
malecka_mateja
|
PAZITE NA SEBE IN SVOJE SONČKE!PA MISLTE KAJ NA MENE!JAZ BOM NA VAS!
|
|
[Brisano sporočilo] 3.8.2007 22:38:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.8.2007 22:55:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 22:58:14
|
|
|
|
Margit
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Mulac se dere ko sraka..pomoje se ga sliš do maribora..., scrklan je k 100 mačkov..čaki, zdej ma pavzo z dretjem...aha nadaljuje...oči je neki pameten...no dejmo oči kr ti ga uspavaj....no še mel še mal... No Kolumbo, jaz ga ne slišim. Pa sem zlo bliz.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 23:02:21
|
|
|
|
Margit
|
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa IZVIRNO SPOROČILO: Margit Punce pa kje ste zdaj. A ste omagale. Zdej k mam pa mal časa, vas pa nikjer ni. evo mene margit, jaz sem tu. Bom jutri probala si spumpat melko iz zizik, pa mu dat neki, ali rižolino, al keksolino....neki bom kupla. Kaj pa kej delaš? Očitno sma same tlele gor...le kje so ostale babnce? Najbolš da mu kupiš keksolino. Če pa ga ne bo maral, ga pa kar sama pojej. Meni je najboljši. Mljask. Narejen z mlekom, potem pa še malo sladke smetance not, da je bolj kaloričen. Ah nič pametnega ne delam. Cel dan sem neki brklala. Zdej pa sem tamaledva spat dala. VD Možek čajčka pije, jaz pa tukaj na netu visim. Sej ko me zagleda tle, me bo spet vprašal : A uživaš? Si čist not padla?? Jest . Mal sprostitve pa tud ne škod, a ne?
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 23:04:23
|
|
|
|
Margit
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Mulc zmagal 3:0 ...pičkurček mali..končna rešitev joška ...zdej spi k hrček.... Maj. Važen da spi. Se bo že naučil sam zaspat. Saj mata še čas.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.8.2007 23:04:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 23:04:59
|
|
|
|
Margit
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja PAZITE NA SEBE IN SVOJE SONČKE!PA MISLTE KAJ NA MENE!JAZ BOM NA VAS! Uživajte na morju :)
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.