|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
3.8.2007 13:40:20   
malecka_mateja
atena kam si pobegnila!prid takoj nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image ti kr poišči svojega davida pol pa hitr prid nazaj!

ne kolumbo vda otroka ne seri te bom čez kolene dala če te sliši!dve čokoladiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
   [Brisano sporočilo]
3.8.2007 13:41:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1702
3.8.2007 13:42:10   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

jaz prdem z velikim trokom verjetnoin mojo malo lubico ziher!razen če boste vs ebrez velikih otrok!pa metuljčica tudi pride!

šišnja ne se jezit!user posted image user posted image poglej kako lep dan je zunajuser posted image user posted image user posted image pobej nam končno zakaj trije aaaa-ji???

ojooo trije aaaa-ji?  pa napisala si jih 4 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Trije aaa zato, ker imam 3 otroke.user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi pridem z velikim trokom, tako, kot malecka_mateja.
Bom še Evo1 zraven pripeljala. Pa mogoče še tavečje dva.
Samo pol se pa mormo dobit v City center ,da jih dam merkat k gorilicam.
Sej veste v tisti živalski vrt....no jaz mu tako rečem.user posted image user posted image user posted image

Jaz grem jest, je pršu moj možek domov....sej prva beseda je bla itak: kaj je ti februarčica, spet visiš gor....pa ti nisi normalna.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
3.8.2007 13:42:17   
malecka_mateja
eva ne se jezit!priedta itakobe!sptembra v celje na srečeanje!
itak bi tipovedala sam je ona tudi pravkar zvedla!
kolummbo pust koslilo inprid nazajuser posted image user posted image sejje na dietiuser posted image user posted image user posted image majkla pa vzemi za rač da se mal naučiuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1704
3.8.2007 13:42:19   
force
Ojla punce in user posted image !

Čestitke vsem ki praznujete. Ste tok napisale da nimam časa prebrat.

Neki me zanima, a ima katera namen po porodniškem dopustu koristit skrajšan delavni čas. Jest mislm da bi to izkoristla in sem se tud že mal pozanimala okol tega. Dons sem pa klicala na šiht in mi je kadrovnica zabrusla da ona se pa s tem ne strinja ker me rabjouser posted image user posted image (po izkušnjah sodeč to pomeni 10ur na danuser posted image ) kar mi je pa čist preveč, ker že moj skoz dela. Zanima me, ali oni men lahko zavrnejo to prošnjo al mi jo morajo odobrit. Če je keri znano.
Sj vem da je še pol leta časa ampak pri nas so vsi tok požrti da bi najraj vidl da jim že zdj pridem delat in to zastonjuser posted image  Že celo nosečnost sem delala zdj pa res nebi bla rada po cele dneve stran od moje miške.

Če ker kej ve bi jo prosila za info. hvala.

Imejte se skrajno lepo, dobr hujšajte in polubčkjte svoje srčke user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
3.8.2007 13:44:33   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

šišnjauser posted image user posted image user posted image kam bi rada šla? A v Celje??? Ja kdaj pa? Pa se to kej pove svoji seki al nč??? user posted image user posted image user posted image

Ja no... sej te itak zraven štejem....ko ko ška.user posted image user posted image user posted image
Kaj me spet kontroliraš....smrklauser posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
3.8.2007 13:45:25   
malecka_mateja
ma oroci so res telepatsko povezeni!moa se je tud zbudlauser posted image kak ve da je mami zdaj fajn inmore pretrgat to!Še dobr da sipoje v postljici in da še ni sile!

hvala višnjaaa za razlago!user posted image user posted image tudi men moj to reče!ampak sem že navajena!user posted image
FORCE ŽAL TI NE MOREM POMAGAT NE VEM NIČ O TEM KAKO JE S TEM!ŽAL!mOGOČE KATERA SRUGA!sori za črke

(odgovor članu force)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
   [Brisano sporočilo]
3.8.2007 13:45:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu force)
  Neposredna povezava do sporočila: 1708
3.8.2007 13:45:51   
LuLu
Evo, kot da bi vedli... moj se je tudi zbudil... ta manjši seveda user posted image

force ne morem ti pomagat, sem bila brezposelna pred nosečnostjo... user posted image

(odgovor članu force)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
3.8.2007 13:47:42   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: force

Ojla punce in user posted image !

Čestitke vsem ki praznujete. Ste tok napisale da nimam časa prebrat.

Neki me zanima, a ima katera namen po porodniškem dopustu koristit skrajšan delavni čas. Jest mislm da bi to izkoristla in sem se tud že mal pozanimala okol tega. Dons sem pa klicala na šiht in mi je kadrovnica zabrusla da ona se pa s tem ne strinja ker me rabjouser posted image user posted image (po izkušnjah sodeč to pomeni 10ur na danuser posted image ) kar mi je pa čist preveč, ker že moj skoz dela. Zanima me, ali oni men lahko zavrnejo to prošnjo al mi jo morajo odobrit. Če je keri znano.
Sj vem da je še pol leta časa ampak pri nas so vsi tok požrti da bi najraj vidl da jim že zdj pridem delat in to zastonjuser posted image  Že celo nosečnost sem delala zdj pa res nebi bla rada po cele dneve stran od moje miške.

Če ker kej ve bi jo prosila za info. hvala.

Imejte se skrajno lepo, dobr hujšajte in polubčkjte svoje srčke user posted image

Jaz grem tudi delat na 4 ure......ker zakon to dopušča, ti nobeden delodajalec ne more rečt NE, NE MORTE.
Če ti bo pa kaj težil, mu pa delovno inšpekcijo pošljiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ponavadi nobeden ne komplicira!

lp

(odgovor članu force)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
3.8.2007 13:48:07   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

eva ne se jezit!priedta itakobe!sptembra v celje na srečeanje!
itak bi tipovedala sam je ona tudi pravkar zvedla!
kolummbo pust koslilo inprid nazajuser posted image user posted image sejje na dietiuser posted image user posted image user posted image majkla pa vzemi za rač da se mal naučiuser posted image user posted image

počasi malecka_mateja, počasi... kam pa se ti mudi? presledke delaj vmes in dihat ne pozabi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1711
3.8.2007 13:49:45   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

JST MAM NAMEN it v novo službo, sam morm prej še mojo bivšo prfokso upecat, če mi rata bom pripravnica 10 ur na dan in za 4 ure ne upam niti muksnt

ej kolumbo mogoče pa bi te bili bolj veseli na 4 ure, kot na 8 ur.....kr vprašaj!
ne bodi boječka!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1712
   [Brisano sporočilo]
3.8.2007 13:51:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1713
   [Brisano sporočilo]
3.8.2007 13:53:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1714
3.8.2007 13:59:04   
Margit
No pa mi je ratal prebit se čez vse to. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1715
3.8.2007 14:02:35   
atena777

Majkl se je zbudu, hoče kolerabo, pa še kosilo za možeka morm prštimat, če bi vedu da smo tlele nardile cel roman, bi mi kabel presekuuser posted image

Kolumbo a tvoj je kolerabo? No bom jaz danes Davidu tudi kolerabo skuhala. Upam, da bo jedel!

Neposredna povezava do sporočila: 1716
3.8.2007 14:03:18   
atena777

jst morm it . Aja Celje, komej čakam mojga bom poslala u Laško da si bo mal glavo ofrišal....aja mi gremo o 1-10 na moje tko da upam da mislte po 10. 9

15.9.2007

Neposredna povezava do sporočila: 1717
   [Brisano sporočilo]
3.8.2007 14:05:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1718
3.8.2007 14:16:25   
atena777

koleraba danes premjerno

pri nas tudi premierno.Amapak nekaj sem ugotovila- je rumena ne bela. TO mu ne bo vsec!!!
Visnjaaa a piscanca za Davida moram skuhati ali lahko specem?

LPA

Neposredna povezava do sporočila: 1719
3.8.2007 14:23:24   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

koleraba danes premjerno

pri nas tudi premierno.Amapak nekaj sem ugotovila- je rumena ne bela. TO mu ne bo vsec!!!

LPA

Za začetek je boljš da ga kar skuhaš. Jas sem ga kar med zelenjavo dala kuhat. Pa malo osolila vodo.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
3.8.2007 14:25:33   
malecka_mateja
A,LNMHJBZGU UJ09KK9,LKL0K VAM MOJA SPOROČA!

men je pa internet crknouser posted image
zaj pa morem it je možek prišo po naju da gremo na kosilo1se javim proti večruuživajte babnice!

pa pogrešajte me kaj!
papa

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
3.8.2007 14:26:00   
visnjaaa

LPA

Atena777  KUHAJ IN TO DOBRO!!!!

Meso nareži na majhne in tanke kose, dodaj zraven na kocke narezano zelenjavo, malo posoli in bo vse naenkrat kuhano. 20-25 minut.

lp

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
3.8.2007 14:31:38   
visnjaaa
Atena777 kake kosmiče daš davidu z tvojim mlekom????
Moj Nejc noče jest kupljenih kašic.....pa nimam več ideje, kaj bi mu še lahko dala za večerjo.
Moje mleko ni več tako nasitno in tamal se zbuja celo noč in seveda tud joška celo noč.
Rada bi ga odvadila...samo ga še ne morem, ker še nima  večernega obroka in se mi zdi, da je res lačen ponoči.
Matr morem neki poštudirat kuga bi mu dala.

Iz mojih jošk nič ne teče, če si spumpam....al pa noče....mam prevelike joške pa sploh ne prime tist zaug.....na roke se mi pa ne da stiskat....

Kaj predlagate,a?

lp

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
3.8.2007 14:34:25   
visnjaaa

visnjaaa pr nas na faksu se dela al pa si doma...tko da men je važn d sm enkrat pri skledi, ko bomo pa siti bomo pa pljuvaluser posted image

ja,ja ti kr deli....boš pol pljuvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1724
3.8.2007 14:46:35   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

LPA

Atena777  KUHAJ IN TO DOBRO!!!!

Meso nareži na majhne in tanke kose, dodaj zraven na kocke narezano zelenjavo, malo posoli in bo vse naenkrat kuhano. 20-25 minut.

lp

tx!!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.