Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 13:40:20
|
|
|
|
malecka_mateja
|
atena kam si pobegnila!prid takoj nazaj ti kr poišči svojega davida pol pa hitr prid nazaj! ne kolumbo vda otroka ne seri te bom čez kolene dala če te sliši!dve čokoladi
|
|
[Brisano sporočilo] 3.8.2007 13:41:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 13:42:10
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja jaz prdem z velikim trokom verjetnoin mojo malo lubico ziher!razen če boste vs ebrez velikih otrok!pa metuljčica tudi pride! šišnja ne se jezit! poglej kako lep dan je zunaj pobej nam končno zakaj trije aaaa-ji??? ojooo trije aaaa-ji? pa napisala si jih 4 Trije aaa zato, ker imam 3 otroke. Jaz tudi pridem z velikim trokom, tako, kot malecka_mateja. Bom še Evo1 zraven pripeljala. Pa mogoče še tavečje dva. Samo pol se pa mormo dobit v City center ,da jih dam merkat k gorilicam. Sej veste v tisti živalski vrt....no jaz mu tako rečem. Jaz grem jest, je pršu moj možek domov....sej prva beseda je bla itak: kaj je ti februarčica, spet visiš gor....pa ti nisi normalna. lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 13:42:17
|
|
|
|
malecka_mateja
|
eva ne se jezit!priedta itakobe!sptembra v celje na srečeanje! itak bi tipovedala sam je ona tudi pravkar zvedla! kolummbo pust koslilo inprid nazaj sejje na dieti majkla pa vzemi za rač da se mal nauči
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 13:42:19
|
|
|
|
force
|
Ojla punce in ! Čestitke vsem ki praznujete. Ste tok napisale da nimam časa prebrat. Neki me zanima, a ima katera namen po porodniškem dopustu koristit skrajšan delavni čas. Jest mislm da bi to izkoristla in sem se tud že mal pozanimala okol tega. Dons sem pa klicala na šiht in mi je kadrovnica zabrusla da ona se pa s tem ne strinja ker me rabjo (po izkušnjah sodeč to pomeni 10ur na dan ) kar mi je pa čist preveč, ker že moj skoz dela. Zanima me, ali oni men lahko zavrnejo to prošnjo al mi jo morajo odobrit. Če je keri znano. Sj vem da je še pol leta časa ampak pri nas so vsi tok požrti da bi najraj vidl da jim že zdj pridem delat in to zastonj Že celo nosečnost sem delala zdj pa res nebi bla rada po cele dneve stran od moje miške. Če ker kej ve bi jo prosila za info. hvala. Imejte se skrajno lepo, dobr hujšajte in polubčkjte svoje srčke
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 13:44:33
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva1 šišnja kam bi rada šla? A v Celje??? Ja kdaj pa? Pa se to kej pove svoji seki al nč??? Ja no... sej te itak zraven štejem....ko ko ška. Kaj me spet kontroliraš....smrkla
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 13:45:25
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ma oroci so res telepatsko povezeni!moa se je tud zbudla kak ve da je mami zdaj fajn inmore pretrgat to!Še dobr da sipoje v postljici in da še ni sile! hvala višnjaaa za razlago! tudi men moj to reče!ampak sem že navajena! FORCE ŽAL TI NE MOREM POMAGAT NE VEM NIČ O TEM KAKO JE S TEM!ŽAL!mOGOČE KATERA SRUGA!sori za črke
|
|
[Brisano sporočilo] 3.8.2007 13:45:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 13:45:51
|
|
|
|
LuLu
|
Evo, kot da bi vedli... moj se je tudi zbudil... ta manjši seveda force ne morem ti pomagat, sem bila brezposelna pred nosečnostjo...
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 13:47:42
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: force Ojla punce in ! Čestitke vsem ki praznujete. Ste tok napisale da nimam časa prebrat. Neki me zanima, a ima katera namen po porodniškem dopustu koristit skrajšan delavni čas. Jest mislm da bi to izkoristla in sem se tud že mal pozanimala okol tega. Dons sem pa klicala na šiht in mi je kadrovnica zabrusla da ona se pa s tem ne strinja ker me rabjo (po izkušnjah sodeč to pomeni 10ur na dan ) kar mi je pa čist preveč, ker že moj skoz dela. Zanima me, ali oni men lahko zavrnejo to prošnjo al mi jo morajo odobrit. Če je keri znano. Sj vem da je še pol leta časa ampak pri nas so vsi tok požrti da bi najraj vidl da jim že zdj pridem delat in to zastonj Že celo nosečnost sem delala zdj pa res nebi bla rada po cele dneve stran od moje miške. Če ker kej ve bi jo prosila za info. hvala. Imejte se skrajno lepo, dobr hujšajte in polubčkjte svoje srčke Jaz grem tudi delat na 4 ure......ker zakon to dopušča, ti nobeden delodajalec ne more rečt NE, NE MORTE. Če ti bo pa kaj težil, mu pa delovno inšpekcijo pošlji Ponavadi nobeden ne komplicira! lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 13:48:07
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja eva ne se jezit!priedta itakobe!sptembra v celje na srečeanje! itak bi tipovedala sam je ona tudi pravkar zvedla! kolummbo pust koslilo inprid nazaj sejje na dieti majkla pa vzemi za rač da se mal nauči počasi malecka_mateja, počasi... kam pa se ti mudi? presledke delaj vmes in dihat ne pozabi
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 13:49:45
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo JST MAM NAMEN it v novo službo, sam morm prej še mojo bivšo prfokso upecat, če mi rata bom pripravnica 10 ur na dan in za 4 ure ne upam niti muksnt ej kolumbo mogoče pa bi te bili bolj veseli na 4 ure, kot na 8 ur.....kr vprašaj! ne bodi boječka!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.8.2007 13:51:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.8.2007 13:53:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 13:59:04
|
|
|
|
Margit
|
No pa mi je ratal prebit se čez vse to.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 14:02:35
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Majkl se je zbudu, hoče kolerabo, pa še kosilo za možeka morm prštimat, če bi vedu da smo tlele nardile cel roman, bi mi kabel preseku Kolumbo a tvoj je kolerabo? No bom jaz danes Davidu tudi kolerabo skuhala. Upam, da bo jedel!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 14:03:18
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo jst morm it . Aja Celje, komej čakam mojga bom poslala u Laško da si bo mal glavo ofrišal....aja mi gremo o 1-10 na moje tko da upam da mislte po 10. 9 15.9.2007
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.8.2007 14:05:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 14:16:25
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo koleraba danes premjerno pri nas tudi premierno.Amapak nekaj sem ugotovila- je rumena ne bela. TO mu ne bo vsec!!! Visnjaaa a piscanca za Davida moram skuhati ali lahko specem? LPA
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 14:23:24
|
|
|
|
Margit
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo koleraba danes premjerno pri nas tudi premierno.Amapak nekaj sem ugotovila- je rumena ne bela. TO mu ne bo vsec!!! Visnjaaa a piscanca za Davida moram skuhati ali lahko specem? LPA Za začetek je boljš da ga kar skuhaš. Jas sem ga kar med zelenjavo dala kuhat. Pa malo osolila vodo.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 14:25:33
|
|
|
|
malecka_mateja
|
A,LNMHJBZGU UJ09KK9,LKL0K VAM MOJA SPOROČA! men je pa internet crkno zaj pa morem it je možek prišo po naju da gremo na kosilo1se javim proti večruuživajte babnice! pa pogrešajte me kaj! papa
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 14:26:00
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 Visnjaaa a piscanca za Davida moram skuhati ali lahko specem? LPA Atena777 KUHAJ IN TO DOBRO!!!! Meso nareži na majhne in tanke kose, dodaj zraven na kocke narezano zelenjavo, malo posoli in bo vse naenkrat kuhano. 20-25 minut. lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 14:31:38
|
|
|
|
visnjaaa
|
Atena777 kake kosmiče daš davidu z tvojim mlekom???? Moj Nejc noče jest kupljenih kašic.....pa nimam več ideje, kaj bi mu še lahko dala za večerjo. Moje mleko ni več tako nasitno in tamal se zbuja celo noč in seveda tud joška celo noč. Rada bi ga odvadila...samo ga še ne morem, ker še nima večernega obroka in se mi zdi, da je res lačen ponoči. Matr morem neki poštudirat kuga bi mu dala. Iz mojih jošk nič ne teče, če si spumpam....al pa noče....mam prevelike joške pa sploh ne prime tist zaug.....na roke se mi pa ne da stiskat.... Kaj predlagate,a? lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 14:34:25
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo visnjaaa pr nas na faksu se dela al pa si doma...tko da men je važn d sm enkrat pri skledi, ko bomo pa siti bomo pa pljuval ja,ja ti kr deli....boš pol pljuvala
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 14:46:35
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa IZVIRNO SPOROČILO: atena777 Visnjaaa a piscanca za Davida moram skuhati ali lahko specem? LPA Atena777 KUHAJ IN TO DOBRO!!!! Meso nareži na majhne in tanke kose, dodaj zraven na kocke narezano zelenjavo, malo posoli in bo vse naenkrat kuhano. 20-25 minut. lp tx!!
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.