|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
3.8.2007 14:49:24   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

Atena777 kake kosmiče daš davidu z tvojim mlekom????
Moj Nejc noče jest kupljenih kašic.....pa nimam več ideje, kaj bi mu še lahko dala za večerjo.
Moje mleko ni več tako nasitno in tamal se zbuja celo noč in seveda tud joška celo noč.
Rada bi ga odvadila...samo ga še ne morem, ker še nima  večernega obroka in se mi zdi, da je res lačen ponoči.
Matr morem neki poštudirat kuga bi mu dala.

Iz mojih jošk nič ne teče, če si spumpam....al pa noče....mam prevelike joške pa sploh ne prime tist zaug.....na roke se mi pa ne da stiskat....

Kaj predlagate,a?

lp

Milupa, poskusi Lino od Podravke baje so boljsi!
Kaj pa polenta? Poskusi karkoli od sadja zraven dati kar ma rad. moraš pa narediti s svojim mlekom!Ali počakaš na izcejalni refleks, ko črpaš?Drugač isti postopek kot po porodu, pod topel tuš, dojke stresaš kot una iz beywatch in bo ziher teklo!!!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
3.8.2007 15:04:32   
visnjaaa
ok...bom tresla joškeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
3.8.2007 15:49:13   
atena777
Projekt koleraba propadel. Ni je maral. Pomojem je bil problem v barvi.Potem še mesa ni maral, ker je dišal po kolerabi.
Bomo kupili dugič zeleno!Pa tolk soudov sem dala na eko tržnici za to kolerabo!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
3.8.2007 16:09:38   
ribicau
Uf, mi je pa cajta zmanjkal za pisat, ko sem tole vse morala prebrat user posted image .

Visnjaaa ja jaz Evi dajem rižolino od Podravke in ga ima ful rada. Probaj. Jest ga zmešam s Pregominom, ker je too much, da si tolk mojega spumpam. Frajla poje v 140 ml mleka zamešanih kosmičev in tolk spumpat, ni variante.

Malecka_mateja uživaj na morju.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
3.8.2007 16:53:17   
Anonimen
Čao punceuser posted image

jst sm mal odzadi... sem na 63 strani, ker tam sem ostala. vas pa počasi, ampak sigurno dohajam! Vidim, da se je veliko dogajalo, odkar je anma (SPETuser posted image ) neki virus napadu tole kišto.

Me veseli, da je Tjaša doma - HVALA BOGU, upam pa, da se bo zadeva z jajčniki uredila user posted image (upam sicer, da se je že - sej veste - sem šele na 63 strani)

Pa vidla sem, da neki Celje omenjate - če pridete, obveeeeezno mene poklicat oz. mi javit na ZS!!! Da me slučajn ne bi pozable, ful bi vas rada vse spoznala!

Tak, zagrozila sem vam, zdej pa grem naprej brat! Aja, pa na tisti seznam se bom pofočkala mal kasneje - mama šele 7.8. tretje cepljenje.

Grem brat naprej, user posted image upam, da danes prilezem do konca! Pa fajn se mejte! user posted image

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1730
3.8.2007 19:05:55   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Projekt koleraba propadel. Ni je maral. Pomojem je bil problem v barvi.Potem še mesa ni maral, ker je dišal po kolerabi.

atena777 probaj moj recept.

Skuhaj 1 velik krompir, pol korenčka, malo kolerabice in velik cvet od cvetače, dodaj še perutnino, malo soli...vse nareži na majhne kose in kuhaj 20-25 minut.
Bo vse pojedel.....sigurno.....user posted image

poslušaj cankarjevo mamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
3.8.2007 20:28:24   
Anonimen
Evo, prilezla do konca...user posted image user posted image Mater ste našrajbale... user posted image user posted image user posted image

Sm mela vmes še drugega dela velik, pa se je vse skup zavleklo. V glavnem tudi jaz potrjujem za Celje.user posted image

Naj še sam na hitrco dodam, da smo mi končno najdli kašico, ki jo Alen poje - je od Alette, okus banana, breskev, riž. Je odlična (tudi mami probala in je mmmmm user posted image )

Grem zdej še mal kej naredit, pol pa kopanje.

Se slišimo!

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1732
   [Brisano sporočilo]
3.8.2007 20:58:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1733
3.8.2007 21:26:25   
ajja

Moj Nejc noče jest kupljenih kašic.....pa nimam več ideje, kaj bi mu še lahko dala za večerjo.
Moje mleko ni več tako nasitno in tamal se zbuja celo noč in seveda tud joška celo noč.
Rada bi ga odvadila...samo ga še ne morem, ker še nima  večernega obroka in se mi zdi, da je res lačen ponoči.

Iz mojih jošk nič ne teče, če si spumpam....al pa noče....mam prevelike joške pa sploh ne prime tist zaug.....na roke se mi pa ne da stiskat....

Kaj predlagate,a?

lp

Ej, čveke, halo, ne me podit, še jaz, januarčica, se bom mal uštulla z enim pametnim nasvetom.user posted image  
Visnjaaa, naš mali požeruh že kar  dolgo nima za čez noč dovolj samo zizanja. Se mi je zbujal na eno uro in kar naprej hotel jesti.user posted image  Ne vprašaj kaka sem hodila po svetu.user posted image  Pa je dobil flašo pa Novalac NF, ampak mulček ni niti slučajno jedel. Tulil je kot jesihar in bil užaljen kot...... Smo še malo samo zizali. Pa sem še 1x poskusila z Novalacom in glej ga čudo, jedel je, čeprav je moj M modroval, da brez veze, da mu kar koli tiščim, ker itak ne bo. No, zdaj mulček najprej malo poziza, če že ravno morauser posted image , nato pa dobi 2 dcl Novalaca pa noter 2 žlici rižolinota od Podravke in spi kot top. Ja, imam požeruha.user posted image
Lepo čvekajte dalje. Nočko!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
3.8.2007 21:49:01   
Margit

IZVIRNO SPOROČILO: atena777

atena777 probaj moj recept.

Skuhaj 1 velik krompir, pol korenčka, malo kolerabice in velik cvet od cvetače, dodaj še perutnino, malo soli...vse nareži na majhne kose in kuhaj 20-25 minut.
Bo vse pojedel.....sigurno.....user posted image

poslušaj cankarjevo mamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

Višnjaaa jaz tudi tako delam. Včasih zmešam po dve stvari, včasih malo več. In zmaže tako, da ne moreš verjet. Krožnik je takoj prazen. Pravi požeruhec je. In vse mu je všeč. Zraven pa skoz prav prede.

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
3.8.2007 21:58:03   
Margit

Kaj predlagate,a?

lp

Jaz sem dala Maticu najprej Milupine, ker imajo mleko že notri. In so malo bolj okusne, kot če Podravkin rižolino pripraviš s svojim mlekom. Najprej sem kupila neko polnozrnato zadevo mislim da je bila z banano. Potem pa še ostale okuse. Sva že zgodaj začela z rižkotom, po nasvetu pediatra, ker je nenormalno veliko bruhal.
Potem pa sem kupila Aptamil 2 v vrečkah (1 vrečka je za 200ml) in to mešam v razne rižolinote. Sej zdej pri šestih mesecih bodo pa lahko že Linote jedli; keksolino, frutolino, grisolino. Te so malo bolj okusni kot rižkoti, ki so namenjeni otrokom po 4. mesecu.
Poskusi. Mogoče mu bo všeč. Sej če ne bi bla tko daleč, bi ti dala kašnega rižkota za probat. Mislim za to, da ne bi potem stran metala, če Nejcu niso ravno všeč.

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
3.8.2007 21:59:32   
Margit
Punce pa kje ste zdaj.

A ste omagale. Zdej k mam pa mal časa, vas pa nikjer ni. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
3.8.2007 22:06:59   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: Margit

Punce pa kje ste zdaj.

evo mene margit, jaz sem tu.

Bom jutri probala si spumpat melko iz zizik, pa mu dat neki, ali rižolino, al keksolino....neki bom kupla.

Kaj pa kej delaš?
Očitno sma same tlele gor...le kje so ostale babnce?

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
3.8.2007 22:07:46   
visnjaaa
morem it, nejc se je že zbudu....jojjjjjj

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
   [Brisano sporočilo]
3.8.2007 22:12:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1740
   [Brisano sporočilo]
3.8.2007 22:17:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1741
3.8.2007 22:17:59   
malecka_mateja
evo meneuser posted image user posted image user posted image

vse v avto spravli!naredila senviče za zraven!se stuškala in pižama je že gor in sedaj spanjeuser posted image user posted image user posted image jutir pa ob 4 vstanemo in ob pol petih odrinemouser posted image user posted image user posted image joj kako bo fajn!
ko bomo varno prispeli vam javim!da neboste v skrbeh!pa vs+mes ko si bom rit namakala tudi!

ZDAJ PA NUJNO OBVESTILO!!!!!!!!!!!NIKAR NE HODITE IZ HIŠE JUTRI PO 12 URI!.........................................................................................................................................
.............................................................................................................................................

KER BOM JAZ V MORJE SKOČLA IN BODO POPLAVEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
NO OPOZORILA SME VAS!O USODI ODLOČATE SAME!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se mi malo blede!je katera tu?????
kje ste!

mamika pridna bodi!P aupam da nejc začne papat in spat celo nočuser posted image user posted image user posted image
kolumbo ti si carica in majkl je pravi šmekeruser posted image user posted image user posted image pridna bit!pa paz na dieto!
atena ti pa se dosti smej za izgubljene dekiceuser posted image user posted image user posted image pa naj bo zobek hitro zunaj!
lulu čim manj padcev s pojsteljeuser posted image user posted image user posted image pa veliko čokoladeuser posted image user posted image
margit ti še kuj dalje detekiva za kolumbo špilaj tako vsaj vemokje visi!
jasna večkra se javi!te pogrešamo
tabali isto kot za jasno velja!
ribica tudi ti
ma upam da nisem katere pozabla!

POGREŠLAA VAS BOM!RADA VAS IMAM IN VAM POŠILJAM

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
3.8.2007 22:18:39   
malecka_mateja
user posted image user posted image user posted image PAZITE NA SEBE IN SVOJE SONČKE!PA MISLTE KAJ NA MENE!JAZ BOM NA VAS!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
   [Brisano sporočilo]
3.8.2007 22:38:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1744
   [Brisano sporočilo]
3.8.2007 22:55:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1745
3.8.2007 22:58:14   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Mulac se dere ko sraka..pomoje se ga sliš do maribora..., scrklan je k 100 mačkov..čaki, zdej ma pavzo z dretjem...aha nadaljuje...oči je neki pameten...no dejmo oči kr ti ga uspavaj....no še mel še mal...user posted image

No Kolumbo, jaz ga ne slišim. Pa sem zlo bliz. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1746
3.8.2007 23:02:21   
Margit

IZVIRNO SPOROČILO: Margit

Punce pa kje ste zdaj.

evo mene margit, jaz sem tu.

Bom jutri probala si spumpat melko iz zizik, pa mu dat neki, ali rižolino, al keksolino....neki bom kupla.

Kaj pa kej delaš?
Očitno sma same tlele gor...le kje so ostale babnce?

Najbolš da mu kupiš keksolino. Če pa ga ne bo maral, ga pa kar sama pojej. Meni je najboljši. Mljask. Narejen z mlekom, potem pa še malo sladke smetance not, da je bolj kaloričen.

Ah nič pametnega ne delam. Cel dan sem neki brklala. Zdej pa sem tamaledva spat dala. VD Možek čajčka pije, jaz pa tukaj na netu visim. Sej ko me zagleda tle, me bo spet vprašal : A uživaš? Si čist not padla?? user posted image  Jest . Mal sprostitve pa tud ne škod, a ne?user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
3.8.2007 23:04:23   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Mulc zmagal 3:0user posted image ...pičkurček mali..končna rešitev joškauser posted image ...zdej spi k hrček....

user posted image  Maj.
Važen da spi. Se bo že naučil sam zaspat. Saj mata še čas.

Neposredna povezava do sporočila: 1748
   [Brisano sporočilo]
3.8.2007 23:04:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Margit)
  Neposredna povezava do sporočila: 1749
3.8.2007 23:04:59   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

user posted image user posted image user posted image PAZITE NA SEBE IN SVOJE SONČKE!PA MISLTE KAJ NA MENE!JAZ BOM NA VAS!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživajte na morju :)

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.