|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
1.8.2007 21:38:09   
mary_lou
cao punce glihkar sm vam napisala kako je blo na nuhalni pa kar noce objavit tko da ce bo dvakrat objavljeno se opravicujem!
sm bla v dravljah je bla zdravnica ful prijazna vse lepo razlozi traja priblizno pol urce!
z mojim user posted image je vse kul tveganje za ds je majhno 1:7500 tko da sm ful vesela!  sm dobila tud cd s filmckom kjer telovadi pa skoz daje rokico v usta pa eno slikco mi je se dala k je mali glih pest stisnu in nama je ze povedu kdo bo glavni.

za spol je pa rekla da je najverjetneje fantek tko da jupiiiiiiiiiiii to sva si z lubijem zelela ceprov bi bla tud puncka vec kot zazeljena!

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 951
2.8.2007 7:41:40   
Janey
Mary_lou Čestitam za nuhalnouser posted image in še bolj za user posted image user posted image user posted image !!
Jaz pa nisem dobila filmčka user posted image  

Ravno zajtrkujem...lepo se imejte čez dan..naužijte se sončka danes...jutri baje spet neki dežek

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 952
2.8.2007 7:52:42   
larisa
Dobro jutro punce!
Evo spet v službici!!! Danes pa sem tako slabe volje, sploh ne vem kaj mi je ampak nisem ta prava user posted image user posted image user posted image ..

Uživajte v lepem dnevu, pa čeprav v službi!!!

Se beremo, pa pa

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 953
2.8.2007 7:55:09   
Janey
Larisa pomisli na bitjece v tebi...smej se, bodi vesela..za tisto malo sončece...pa še danes bo tako lep dan..služba o pa že minila!!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 954
2.8.2007 8:11:02   
larisa
Oh saj mi ni težko bit v službi....
Kar tako sem žalostna, v bistvu ne vem zakaj....
Se bom potrudla, pa se poskusla razvedrit!!! Hvala ti janeyuser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 955
2.8.2007 8:18:30   
Janey
Tudi meni se dogaja, da me prime..zelo včasih..ampak potem pomislim na malo štruco in je takoj vse ok user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 956
2.8.2007 8:19:50   
Kofi
Hejla punce!

Danes mam NS in komaj čakam, po drugi strani pa me je kr malo strah - sej vem, brez veze. Upam, da ne pozabim doma vzet USB ključka, da mi slikice gor pripopa.

Sicer pa mi je blo danes po skoraj več kot enem tednu spet slabo. Doma sem kavico spila in pol mogla letet na WC in ko vse opravim, mi je skor obrnilo. Grem ven iz toalete in mi spet želodec obrne. Nisem bruhala, samo obrača mi...pride skor do konca bi se lahko reklo user posted image

No, zjutraj pa se mi je beba verjetno nagnila čisto na levo stran trebuščka, da je tam bil trebušček prav trdi...kr eno kepico sem čutila pod roko. Že pri moji prvi hčerkici sem metuljčke začutila že v 15. tednu, tko da jih pričakujem zdaj tudi kr zgodaj. Bomo vidli, kdaj se bojo začeli user posted image

Sicer pa lahko rečem, da imam zdaj malo več energije...hrana pa mi še vedno ne diši kaj preveč. Ne vem kera je napisala, da naj se v prvih 12 tednih ne bi nič zredil...to je napačen podatek. Naj bi se za kakšne 2 kg. Pol pa do 36. tedna za pol kilce na teden, do 40 pa nič več...
jaz mam eno tabelico, ki jo je naredila moja prijateljica za vpis kilogramov po tednih. Lahko kateri pošljem po mailu če želi. Na ZS mi e-naslov pošljite.

Se pišemo...
Lp, Pegica

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 957
2.8.2007 8:29:05   
pina-1
jutro čvekice...

kako smo....

najprej mary_lou user posted image  za user posted image  in za dobro NS.
larisa glavo gor, se ne splača bit slabe volje in žalosten..... bolje narisat nasmeh na obraz.....

pegica meni kar pošlji tabelco ti pošljem ZS...

jaz se drugače počutim prov fajn....včeraj sem šla na plesne vaje po dolgem času in je takooo pasalo, se mi zdi da sem bila vsa nova..... mantrajo me edino noči...zelo slabo spim in skozi se premetavam..... proti jutru, ko je pa treba vstat bi pa jaz spala.......

uživajte v sončku....

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 958
2.8.2007 9:28:16   
ella79
larisa - ne bit žalostna, sploh če nimaš razloga. Tvoj otroček je vesel, k ima mamico, ki ga osrečuje. In želi, da si nasmejana, saj ti bo potem nasmeh tudi vračal. Samo pomisli, kakšen čudež raste v tebi, kaj te bo osrečevalo od februarja dalje...

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 959
2.8.2007 10:55:58   
Suzi*
Dan!

No, včeraj smo si popoldne privoščili lahkoten sprehod skozi mesto, pa šli smo na pijačko (jaz sem si privoščila odlično ledeno kavo), potem sem pa samo na hitro doma skuhala njoke in naredila eno njamsi omako iz tune, kisle smetane in pesta.

Danes zjutraj je mož odšel na jadranje do sobote. Je šlo skupaj 6 tipov. user posted image user posted image  Sva sama doma z malim pobalinom. Mož je prej klical, da imajo dol pri Zadru zdaj že 30 stopinj!!!  user posted image  Mene pa še kar rahlo zebe tule v pisarni. user posted image   Matr, sem mu kr fouš!!!

Ima katera kakšno idejo kaj naj s tamalim počneva v teh dneh???? Kakršna koli ideja bo dobrodošla, da zapolniva čas! user posted image

Mary_lou, čestitke za NS in user posted image ! user posted image

Larisa, če si žalostna si zapoj tisto pesmico.....sonček je, in ti si skuštrana. user posted image user posted image user posted image  

pegica, tudi jaz sem v prvi user posted image  začutila prve metuljčke v 16t, zdaj jih tudi kmalu pričakujem, čeprav se mi občasno že kar zdi, da jih že čutim.........pa se prepričujem, da to še ne more bit to. user posted image  ne vem, no. Občutek je isti! Ti pa pošiljam mail na ZS za tisto tabelco. Hvala. Držim pesti za današnjo NS!!!!!!!

Pina, kaj bo danes na jedilniku??? user posted image  Jaz grem zdajle pomalicat eno skuto. user posted image

Pridno tipkajte!!!

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 960
2.8.2007 11:07:07   
dolenjka
Ojla, pa da se še jaz malo javim.

Slabosti so se zgleda zaključile in zdaj se počutim super. No, če odštejem da sem neprespana in se zvečer ne morem spravit v posteljo pred 23.00 in potem spim 8h in mi je odločno premalo. Razmišljam da bi ubrala novo taktiko in začela hodit v posteljo ob 22h, da pol do 23h že zaspim in če spim do 7.30 bi blo to cele pol ure več in bi mogoče kej pomagal user posted image
Drugače pa se mi buši že kar veselo pozna in danes sem točno 11t user posted image  ,  če bo šlo tko naprej, bom novo leto pričakala v šotorsko krilo oblečena user posted image  user posted image  user posted image
Berem vas stalno, ampak včasih sem mal huda na vas, ker samo o hrani pišete in pol posledično grem in kaj požrem - dobesedno, ker lakote skoraj nikoli ne dočakam user posted image  user posted image  user posted image
Ta vikend imam namen nabaviti Angel sounds, da bom lahko poslušala srček, ker sem čistpreveč paranoična in če se mene vpraša, bo vsaj do takrat, ko se začutijo prve brcike, UZ moral biti 1x na teden user posted image  user posted image  user posted image  Sem pa ugotovila, da je ta napravica v SLO kar precej dražja kot tu, v Baby centru stane 70 EUR, tu pa 48, kar je kar lepa razlika, si lahko zraven še kake hlače kupim user posted image  user posted image  user posted image
No tako, jaz bom malo prijaznejša in ne bom nič hrane naštevala in omenjala, da ne bom kriva za kako požrtijo pri vas, kolegice user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Pobožajte bušije, malo se pomenite z malčki in malčicami in se beremo!

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 961
2.8.2007 11:16:36   
Shana banana
Čau,

Spet jaz user posted image . Pegica 1 tudi jaz imam danes NS, držim pesti za obe. Hm, berem, da s sabo nosite ključke, CD-je... Zapečejo?

Jaz imam zadnje čase ful energije, so pa tudi dnevi, ki minejo brez volje. Larisa jaz priporočam malo razvajanja. Meni vedno pomaga.

Imam eno vprašanje. Pravijo, da se v nosečnosti ponavadi poveča želja po določeneni hrani, pijači. Po nekateri pa se popolnoma izgubi. Ste kaj opazile?

Jaz ne morem videti kave in sladkarij (prej sem sladkarije oboževala, pa tudi kavo sem kar veliko pila). Komaj pa čakam, da spijem kakšen kakav, gosti sok. Jedla pa bi samo tuno in sir. Pa breskve in zeleno solato.

Pozdravček

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 962
2.8.2007 11:40:41   
maja80
Pred nosečnostjo sem rada imela meso, sedaj ga s težavo jem. Pa tudi sladkarije mi ne dišijo preveč, kar mi že prej niso ne vem kako. drugače bi pa skoz jedla zelenjavne juhice, pa štruklje, cmoke, pico. Pa včasih sem tako rada imela paradižnik v solati, sedaj pa fujjj! vse kontra kot prej. no ja bo že!

lep dan!

(odgovor članu Shana banana)
Neposredna povezava do sporočila: 963
2.8.2007 11:51:58   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Pina, kaj bo danes na jedilniku??? user posted image  Jaz grem zdajle pomalicat eno skuto. user posted image

suzy, jutro..... kar sama si ostala za par dni.... no upam, da vaju s sinekom vreme ne bo hecalo in gresta lahko malce na zrak. venih se otroci najbolje zaigrajo.

moj dananšnji jedilnik zgleda pa takole:
zjutraj: že pojedla moj višnjev žepek
vmes: grozdje, ego in krekerji
malica: razmišljam če sem lačna in kaj bi jedla ( že vidim da bo zopet padel topli sendvič)
kosilo: mama je kuhala mineštrico s koruzo. njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

dolenjka se opravičujem če ti sline cedimo.... smo lumpe auser posted image user posted image user posted image   lepo da boš nabavila angela sound. jaz sem tudi razmišljala pa mi je cena res malce predraga. bom raje kaj drugega kušila. pa itak me G naroča najmanj enkrat na mesec na pregled.

shana banana sem ti pozabla zaželet dobrodošlico v klubu februarskih čvekic.user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 964
2.8.2007 13:29:00   
katka37
Pozdravljene, čvekice!

3 tedne me ni bilo doma in sem rabila kar nekaj časa, da sem prebrala vse za nazaj. Si predstavljate šele mojo lakoto, ko sem brala vse skupaj-ob 1 ponoči je potem kar sledila juha. Res ste lumpe.user posted image
Me veseli, da ste vse kar v redu, počasi naše slabosti minevajo, trebuščki pa rastejo. Moj je že kar velik in opazen, hlače nobene več prav. Na pregledu je bilo vse OK, naslednjega imam 24.8., AC pa 27.8.

Še vedno sem najstarejša med vami-groza.

user posted image user posted image  za vse nove med nami.

LP

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 965
2.8.2007 13:30:56   
pina-1
katka tebe pa res ni blo že dolgo med nami..... upam da si se lepo imela na dopustu..... sedaj pa hitro nadoknadit kar si na čveku zamudilauser posted image user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 966
2.8.2007 13:39:22   
Suzi*
Jaz pa za nič od hrane ne morem rečt, da mi zdaj smrdi. user posted image  Ne vem al je to dobro al slabo, ker jem pa lahko kadarkoli in karkoli. user posted image user posted image

Pina, topel sendvič bo verjetno padel za večerjo...hvala za idejo.user posted image
Za kosilo bi pa res pasala kakšna juhica ali pa enolončnica.

Ampak smo pa res packe s to hrano.....se opravičujem vsem, ki vas je zaradi teh debat premamilo papanje ob čudnih urah dneva. user posted image  

Katka, dobrodošla nazaj! A lahko vprašam kako to, da si se odločila it na AC?????  (firbec jaz user posted image )

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 967
2.8.2007 14:08:36   
pina-1
moj topli sendvič je že v želodčku ampak mi ni nič kaj prijal...sej finje bila, ampak sedaj se počutim nekam čudno..... kot da mi nekaj ni prav, pa ne vem kajuser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 968
2.8.2007 14:23:36   
srečka nosečka
Opravila sem današnji pregled, vse je OK. Sem imela drugega G, moja G je na dopustu. Tega pa izredno dobro poznam. user posted image
Si je neverjetno dolgo časa vzel za moj pregled, natisnil 5 slikic, na vsa vprašanja odgovoril z veseljem (drugače ne slovi po prijaznosti in nežnosti)., ...  Torej vsa presenečena.
Sedaj pa sem že pospravila slabo kilco nektarin - cel dan bi jih jedla. Danes, jutri pa bo verjetno spet kaj druga tako pasalo.

Naslednji pregled (za statistiko) 30.08.2008 - se mi zdi da kar pogosto naroča. Fini, mi to tudi paše.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 969
2.8.2007 14:36:25   
pina-1
kje pa je naša polonca ki je tako lepo skrbela za seznam... polonca javi se!!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 970
2.8.2007 17:43:27   
katka37
G mi je svetoval AC, saj je pri mojih letih večja možnost, da je z otrokom kaj narobe. Rada bi vedela, kaj bom pa naredila, če bo v resnici kaj narobe, pa še ne vem. Veliko je zgodb o AC in dobrih ter slabih rezultatih na tem forumu, dobro sem jih prebrala in se šele potem odločila, da grem tudi jaz.

Kaj misliš ti o tem, ostale?

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 971
3.8.2007 7:13:18   
Lanchy
Polonca mislim, da je na dopustu...user posted image ...saj tako se mi dozdeva.

Pri meni je pa glede hrane tako, da imam zdaj skoraj normalen apetit, samo dolocena hrana mi se vedno ne gre. Ne bi jedla nobenega mesa in ga tudi ne jem, vsa morska hrana mi smrdi za znoret, pa prej sem bila 100% cokoholik, zdaj mi cokolada sploh ne disi. Bi pa kake bonboncke jedla, pa sladoled mi pase FUL, sam ne vec kot ena kepica, ker potem mi je pa ze slabo.... Jem v glavnem se vedno sadje, pa kefir in kislo mleko, skoraj vso zelenjavo in sojin namaz s piro bi jedla tudi 10X na danuser posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 972
3.8.2007 7:29:21   
Janey
Dobro jutro.
Kako ste kaj? Jaz sem ravnokar popapcala svoj zajtrk. Včeraj sem prvič malo nakupovala (nisem se morala ustavit). Če nebi pobegnila bi pol trgovine polek odnesla user posted image user posted image . Pa kaj češ...ampak moj otrok nebo razvajen user posted image  Zdaj kupujem za dušo!!

Tiste, ki imate danes pregled..vso srečo.
Uživajte v petku in se veselite vikenda...

papa

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 973
3.8.2007 7:39:31   
pina-1
jutro...zgleda da bomo tudi na primorskem dočakali dežuser posted image . samo če ne bo začel kaj kmalu padat bomo danes samo user posted image  da preživimo ta nizek pritisk.

a na dopust je šla naša polnoca... upam da uživa....

glede AC- jaz bi na tvojem mestu tudi šla.... v vsakemprimeru, če bi se pokazale možnosti, da je z otrokom kaj narobe bi šla. Odločitev kako ravnati po izvidh je pa odvisna od vsake posameznice. Jaz bi se verjetno odločila za prekinitev, pa ne zato ker nebi marala otrok, ampak mi je življenje postreglo z raznimi zgodbami in pripetljaji, ki so me pripeljali do tega. Dejstvo je da, ne želim da nihče ne trpi in videti otroka kako trpi in se bori za sovje življenje in kako ga bočezen na koncu premaga... Ne je preveliko breme.
Tebi pa držim pesti in vem da bojo tvoji rezultati dobri in da bomo še dolgo skupaj klepetale kot februarke...

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 974
3.8.2007 8:13:02   
Mbee
dobro jutro vsem, kako smo danes? Jst sm vremensko tko da en korak stran od meneuser posted image  drugače se mi pa zdele lušta čokolino tko da grem na zajtrk. Kakšne ste imele rezultate hemoglobina na posvetovalnici, jst sm imela 128 pa se mi zdi to kar mal nizko, očitno jem premal mesa. K tko berem so vsi full živahni v trebuščku moja je pa zadnjič spala k top, mi moj G ni mogu narest NS, mi je pa skor luknjo v trebuh d se je pol končno mal okol obrnila....joj tale moja bejba bo čist po atiju, sam spala biuser posted image  sam k bo pa vn pršla zna bit pa obratnouser posted image user posted image user posted image

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?