|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
1.8.2007 8:39:01   
pina-1
Malica danes: imam grozdje, pa eno activio in polnozrnate krekerje. Ker pa je danes dollga sreda in delamo do petih sem še eno črno žemljico z bakalajem nabavla..... To bo pa moje kosilo.....user posted image user posted image user posted image

Janey bravo za NS. Moja je še tako daleč. No bo pa vmes dopust da bo šlo hitrejeuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 926
1.8.2007 9:21:11   
MetiLu
Dobro jutro, vidim, da smo spet pri hrani user posted image  jaz sem dones dan začela s popečenim kruhkom, namazanim s putrom in skodelico mleka. Danes mi ni slabo, upam, da bo tako ostalo. Malica za danes user posted image  hm, trenutno brez ideje, danes nimam nič sabo. Najbrž bom šla kar nekam na kosilo.
Za vikend se mi obeta kratek oddih na morju user posted image user posted image user posted image , komaj čakam, da mine teden. Naslednji teden imam pa tudi jaz NS, da vidim, če smo ok, pa tudi za spol bova vprašala, če se bo kaj videlo  user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 927
1.8.2007 10:11:51   
Janey
MOja malica pa je navadani jogurt in mlečna štručka. Zdaj ravnokar se bašem :) tako da dober tek vsem ki ste na malici

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 928
1.8.2007 11:13:13   
larisa
Kok ste pridne,..... jogurtki sadje, corn-i,...user posted image user posted image user posted image . Jaz pa od tega nisem nič sita, tko da imam to bolj za dodatek!!!
Kok je to smešno. Pred nosečnostjo sem bla huda suhica, ki ful malo je, zdej pa sem skos lačna in kar precej več pojem kot prej !!user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 929
1.8.2007 11:21:47   
listek1
Larisa, ne sekiraj se. Tud jest pojem veliko več kot prej. jem saj ene 6x ali 7x na dan. user posted image  Tako, da nisi sama user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 930
1.8.2007 12:03:05   
Janey
user posted image Prav je da jesteuser posted image . Upam samo, da jeste zdravo. Meni kaki dan ne uspe, ko imam norišnico v službi.
Kak pa imate kaj trebuščke?Jaz imam že zelo ogromnega.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 931
1.8.2007 12:33:16   
maja80
OJ!

Mene pa zanima, če še hodite veliko oz. kolk hodite na WC (lulat)? Pravijo da do enga četrtega meseca naj bi se potreba po večjem uriniranju umirila potem pa se spet vrne.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 932
1.8.2007 12:48:59   
ella79
Uuuu men se tudi zdi, da se trebušček že kar pozna. Sem si prav obseg merla prej in zdej, pa je pomoje ene slabih 5 cm razlike. Par tednov nazaj se mi je zjutraj zdel plosk, sedaj pa nič več - raste, raste. user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi jem več kot prej, zagotovo. Na kilah se še niti ne pozna, pa sem prav vesela. Res pa je, da jem večkrat po mal.
Kar se WC-ja tiče, se tudi meni zdi, da zdaj mal manjkrat kot prej. user posted image user posted image

(odgovor članu maja80)
Neposredna povezava do sporočila: 933
1.8.2007 12:52:20   
larisa
Jaz hodim čist normalno lulat, nič posebno več. Razen tega da grem obvezno ponoči 1×, kar prej ni bilo potrebno!! Zgleda da imam kar srečo glede tega user posted image ....

(odgovor članu maja80)
Neposredna povezava do sporočila: 934
1.8.2007 12:58:55   
MetiLu
Uuuu men se tudi zdi, da se trebušček že kar pozna. Sem si prav obseg merla prej in zdej, pa je pomoje ene slabih 5 cm razlike. Par tednov nazaj se mi je zjutraj zdel plosk, sedaj pa nič več - raste, raste.

se podpišem pod tole user posted image  s tem, da je pri meni že kar 8 cm razlike

Sprehodi na WC se pa tudi meni zmanjšujejo, zdej mi že ni več treba ponoči it enkrat, lahko zdržim do jutra.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 935
1.8.2007 13:05:23   
torcica
Ojla, prihajam od ginekologinje, iz prvega pregleda. Smo natanko 10 tednov noseči, z našo pikico je vse OK, mi je določila termin poroda na 27.02.2008. In sem dobila zraven še eno slikico!!!

Naslednji pregled imam 12.09, ko bom imela tudi trihormonski test. Vmes pa še na NS v Ljubljano.

Lep pozdravček vsem,
Torčica

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 936
1.8.2007 13:16:11   
larisa
Juhuuu Torčica user posted image user posted image user posted image ....

Meni se je pa trebušček že fajn napihnil!!!! Hlače ki so mi ble prej čist prav, so mi že premajhne, tiste ki so ble pa mal prevelike so pa glih prav!!! Mi je kar malo user posted image , ker naj se nebi nosečnica do 12 tedna še nič zredila, ali pa vsaj minimalno....no sej se po kilah nisem neki ful (2,5 kg), ampak po cunjicah se pa kar pozna. Že težko skrijem trebušček, ker v službi še ne vejouser posted image ....

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 937
1.8.2007 13:31:13   
Mbee
jst sm imela danes prvič posvetovalnico in sem se zredila 1,2kg tko da niti ni take panike, drugače sem pa brez slabosti pa jem kar mi paše, tko kokr prej. Hlače so mi pa zarad trebuščka že premajhne tko da sem nabavla take bolj elastične. Za kosilo bom kuhala paprikaš ker se mi ga full luštauser posted image

dan poroda mi je prestavil na 5.2. ker je bejba mal večja kot bi mogla bit

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 938
1.8.2007 13:53:32   
*Naja
Pozdravljene souser posted image . Pa smo spet pri hrani. Jst sem dan začela s cornflakesom in kakavom....za malico 2 kosa polnozrnatega kruha z maslom in šalico mleka....nato kar nekaj čokoladnih keksov...zdej pa že vsa lačna čakam dragega, da lahko v pečico potisnem picouser posted image .
Meni se tudi trebušček že malo pozna...ampak so mi še vse cunje prav.
Na wc-ju bi se pa lahko kar utaborila. Moj se heca, kadar grem na stranišče, da lulam kot kamelauser posted image . Vmes je že blo nekaj dni boljše in sem šla manjkrat. Ponoči grem 2-3x...
Kok vam je fajn, ker ste že imele NS. Jst kar ne morem dočakat...še 14 dniuser posted image .
Pozdravček

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 939
1.8.2007 14:14:01   
Suzi*
Ojla, čveke.user posted image

Ravnokar jem paradižnik in mozzarelo in kruh. user posted image  Za kosilo pa še nič ne vem, kaj bi kuhala.... user posted image

Sem pa danes povedala šefici, da sem user posted image , pa me je kar mal presenetila reakcija. Res, da sem šele v sredini marca prišla sem, ampak prvo je ful izbulila oči, pa izjavila "ja, kaj bomo pa zdaj???" In začela pisat v blok kaj vse mora naredit za zamenjavo itd..... user posted image  Pol je pa šele čez ene po ure prišla nazaj vsa nasmejana, da kao mi je pozabila prej čestitat. user posted image user posted image  Sem jo upam, da samo malo presenetila..............pa da bo prespala. Ja, čuden patron tale moja šefica. user posted image

.....no, zgleda, da so vsi sodelavci pričakovali tako reakcijo, ker me vsi po vrsti hodijo spraševat kako je odreagirala. user posted image  user posted image

......na WC hodim zdaj čist normalno. Danes sem šla pa res tudi ponoči, kar drugač ni v moji navadi.

......trebušček je kar lep, čeprav bi še vedno bil lahko samo debeluščkin trebušček in ne pravi nosečniški. user posted image

lp

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 940
1.8.2007 14:23:43   
pina-1
user posted image user posted image  bravo ste pa fajn načvekale od kar me ni na RRuser posted image .

jaz sem ravno lačna in grem po moj jogurt pa kakšen kreker bo zraven padu. Za kosilce je pa moja mami poskrbela- je skuhala peperonato..njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

trebušček je pri meni tudi kar lepo viden. popoldne sicer bolj kot zjutraj...danes opažam da so mi ene hlače skoraj da prevelike, 2 dni nazaj pa so me skoraj da tiščaleuser posted image user posted image  mahhhh

torcica midve imava isti dan PDP. a boš v Izoli rodila? bova pol skupi v sobi?

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 941
1.8.2007 14:33:19   
larisa
Pina-1, kaj pa je to peperonatauser posted image , jaz sem en mali firbec....

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 942
1.8.2007 14:35:00   
pina-1
to je na čebulci prepražena zelenjava: bučke, malancani, paprika in paradižnik. meni je to full dobro, ne vem pa kakos e po slovensko temu reče. peperonata je bolj italijanskega izvora

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 943
1.8.2007 14:41:07   
torcica
Pina-1, še razmišljam, ker sem bila prvič zelo razočarana v Izoli in razmišljam tudi o Postojni. Samo glede na to, da imam doma skoraj 3 leta staro punčko, ki je zeloooo navezana name, je bolje, da sem čim bližje domu (Dekani).

Bi bilo pa ful lepo, če bi bili skupaj v sobi user posted image , bi lahko čvekali...

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 944
1.8.2007 14:42:58   
larisa
Njammmmm, to bom pa tud jaz danes skuhala....odlično (pa tud preprosto se sliši)!!! Hvala za pojasnitev in v bistvu za recept!!!user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 945
1.8.2007 14:49:35   
pina-1
toricia bi bilo prov fajn če bi čvekali.....

larisa ni za kajpa poročaj kako je blo

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 946
1.8.2007 15:25:48   
Suzi*
...JAZ BI PA TAKO RADA SKUTINE ŠTRUKLJE JEDLA...........ups, črke. user posted image  

...če bi mi jih kdo naredil.

Berem, da vam možje kuhajo..........a je dost takih, ki se spravijo kuhat??? Moj namreč pride pozneje od mene domov, tako da je to kar v moji pristojnosti. Pa bi tako pasalo, če bi kdaj še on kaj skuhal.....

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 947
1.8.2007 15:28:41   
pina-1
suzy jaz bi tudi štrukle kuhane...................

moj možek kar velikokrat skuha to pa zato ker pride prej kot jaz domov.... ampak ko sem pa jaz doma kuham jaz.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 948
1.8.2007 15:36:03   
Shana banana
Pozdravljene februarčice,

Danes se vam bom pridružila še jaz. Malo sem pozna, a sem tudi pozno zvedela za nosečnost (10. teden), še isti teden sem imela pregled kjer sem dobila prve slikice. Za PDP pa mi je G določila 7.2.2007. Jutri imam presejalni test in komaj čakam, da vidim v svoj trebuh, da mi bo vse skupaj bolj resničnouser posted image .
Slabost sem dala že skozi, namesto da bi se redila, hujšam (zaenkrat). Sama sicer opazim, da se moj trebušček spreminja, vsi bližnji pa pravijo, da če jim ne bi povedala, ne bi nikoli ugotovili.  Zaradi mozoljev zgledam kot 18 letna smrkljauser posted image , štejem pa jih 23.

Ko sem preletela debato sem opazila da nas je kar veliko in upam, da bomo vse, od prve do zadnje febrarja (mesec gor ali dol) postale srečne novopečene mamiceuser posted image .

Srečno vsem

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 949
1.8.2007 15:37:47   
ella79
Jaz tudi nimam te sreče, da bi mi moj kuhal. Sicer pa sama zelo rada, tako da se ne bom ravno pritoževala. Bi bila pa čist vesela, če bi me kdaj doma na mizi pričakalo kaj dobrega. Sam pomoje bi bili le kakšni topli sendviči (ki jih poleg pice med user posted image tudi videti en morm) user posted image user posted image user posted image
Sem tudi jaz imela dva dni nazaj tak napihnjen trebuh, danes mi pa iste hlače dol lezejo. Pomoje je bila kriva polna luna. user posted image Sam zdej moj full obožuje trebušček, k ve da je že nosečniški, ne pa un t' - kaj naj rečem - zašpehan.user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?