|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  226 227 [228] 229 230   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
31.7.2007 10:59:07   
petarda
Tilen, Matevž, Gregor, user posted image ....

....sam da ne bo...Fran user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5676
31.7.2007 10:59:19   
*bubi*
Ja, zato user posted image . Sem dobila en seznamček imen, ki so mojemu všeč, pa bi naj izbrala med temi. Jaz imam ša čez vsako ime neko opombo user posted image . Pa saj za user posted image  si je tudi začel nekaj premišljat, ampak tam vsaj oba med istimi imeni izbirava.

Sicer pa je še 3m časa. Na koncu pa bom itak sama v porodni sobi in bom lahko sama dala ime, ki mi bo takrat padlo na pamet. In če bom fejst žleht, bo Nejc user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5677
31.7.2007 11:00:24   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

....bubi ne vem...kaj ti je všeč....za user posted image ...user posted image

Aljaž, Andraž, Matic, Lovro...pa kaj je že bil tisti odštekan v Baruuser posted image

Roza meni, modri njemu.... si kar zadela user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5678
31.7.2007 11:00:44   
petarda
bo Nejc

Meni je pa to ful lepo imeuser posted image ....Moja prijateljica ima Nejca, pa je taaaaaaak srčekuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5679
31.7.2007 11:01:04   
*bubi*

....sam da ne bo...Fran user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj favorit user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5680
31.7.2007 11:02:37   
*bubi*

bo Nejc

Meni je pa to ful lepo imeuser posted image ....

SAj meni tudi. Sicer se mi zdi, da ne bi najbolj k bubiju pasal, k petarditoju pa bi user posted image .

No, moj pa je imel enega sošolca s tem imenom in noče slišat za njega. Saj veš.... eno ime je lahko ful lepo, pa te spominja na nekoga in rečeš NEVER!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5681
31.7.2007 11:02:53   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

....bubi ne vem...kaj ti je všeč....za user posted image ...user posted image

Aljaž, Andraž, Matic, Lovro...pa kaj je že bil tisti odštekan v Baruuser posted image

Roza meni, modri njemu.... si kar zadela user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5682
31.7.2007 11:03:47   
*bubi*
Kaj se veseliš, skupnega imena ni!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5683
31.7.2007 11:06:49   
petarda

Moj favorit user posted image

A res? user posted image ...ne morem verjet, kolk sem zadela....user posted image ....Matevž bi res pasalo k bubiju...pa Andraž tudiuser posted image .....

Mi ne bomo imeli Nejca, ker je tista prijateljica med mojimi "najboljšimi"user posted image ....in mi ni, da bi imeli otroci ista imenauser posted image ....že ona ima podobno kot jaz... T namesto S in so naju vsi mešali, sploh, ker sva bili kot rit in srajcauser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5684
31.7.2007 11:07:40   
*bubi*
Fora je v tem, da je njemu všeč Andrej. Tak pa je ime njegovemu bratu (Ok, pa mojemu bratrancu) in ni šans, da dam otroku tak ime. S tem da Andrej = Andraž
Matej (ki je njemu tudi všeč) = Aljaž (meni), Matevž (meni) , Matjaž (njemu)

V glavnem, gre se o istih imenih, pa skup ne pridema. Mu bom kar rekla, da bomo dali Matjaž ime, jaz bom pa otroka Matevž klicala. Dvojna imena pa nekak ne pridejo v poštev.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5685
31.7.2007 11:08:12   
petarda

Kaj se veseliš, skupnega imena ni!

Ker sem zadelauser posted image user posted image user posted image ...med tolikimi imeniuser posted image ....

Kdo pa je za bubija izbral?...zdaj naj pač tisti drugi...saj se bosta sčasoma navadila........

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5686
31.7.2007 11:10:47   
petarda
Mu bom kar rekla, da bomo dali Matjaž ime, jaz bom pa otroka Matevž klicala.

Moj bratec je Janez...kot njegov očiuser posted image ....pa ga jaz že od rojstva kličem Januser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5687
31.7.2007 11:10:50   
*bubi*
Ja, saj jaz tudi malo na to gledam.... da ni ravno v najožji žlahti. Moje najboljše prijateljice iz časa šolanja pa še itak nimajo user posted image , tak da na to ne rabim gledat user posted image user posted image user posted image . No, ena je rodila lani.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5688
31.7.2007 11:12:05   
petarda
Pa naj bo Andražuser posted image ...mene to sploh ne spomni na Andrejauser posted image ....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5689
31.7.2007 11:13:01   
petarda
Matjaž mi pa nekak ne sede...za dojenčkauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5690
31.7.2007 11:13:11   
*bubi*
Kdo pa je za bubija izbral?...zdaj naj pač tisti drugi...saj se bosta sčasoma navadila........

Za bubija je on izbral iz mojega seznama. Zdaj pa bi naj jaz iz njegovega. Pri user posted image  pa obratno. Jaz sem 1. izbrala, čeprav sva v naprej vedela, da ne bo prišlo v poštev. Zdaj pa spola ne veva in je zato še težje. No, zdaj pa on za user posted image  izbira. Pa ni slabo izbral, kaj se ti zdi? Tudi k bubiju paše. No, včeraj pa je začel še o enem imenu sanjat.....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5691
31.7.2007 11:14:54   
*bubi*

Pa naj bo Andražuser posted image ...mene to sploh ne spomni na Andrejauser posted image ....

Saj mene tudi ne, čeprav pomeni enako. Samo meni je Aljaž lepše user posted image . Ja, Andraž tudi ni slabo.....

Saj je še nekaj imen na njegovem seznamu, bomo še razmišljali naslednje 3 mesece

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5692
31.7.2007 11:18:08   
*bubi*
Pazi to.... 13 imen mi je označil (OK, med njimi tudi svoje in bubijevo user posted image ), da so mu lepa. Pa zanalašč niti enega tistega, o katerih sem jaz govorila. Pa so si ful podobna, nobeno ni tisto ful moderno ali kratko ali kaj podobnega. Zato pa sem se včeraj kar spat pobrala, ko mi je to pokazal. Moram razmislit. Saj se bomo uskladili. Itak je čudno in se je treba imena navadit, to pa se ful hitro user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5693
31.7.2007 11:19:18   
*bubi*
Eh, sem zatežila...... ne se obremenjevat s tem. Če pa ima katera kak komentar ali predlog, pa kar na plano user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5694
31.7.2007 11:20:01   
petarda
Pa ni slabo izbral, kaj se ti zdi? Tudi k bubiju paše. No, včeraj pa je začel še o enem imenu sanjat.....

Podablauser posted image ....mal me spomni, pa še novo dodajuser posted image ...

pa njegov seznam gor, pa ti bomo novembrke pomagale zbratiuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5695
31.7.2007 11:21:26   
petarda
Matic mi je tudi OK....poznam dva in sta oba taka navihanauser posted image user posted image user posted image user posted image ...sam ne paše najbolj k bubijuuser posted image ...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5696
31.7.2007 11:22:16   
*bubi*
Matic mi je tudi OK....

Ja, meni je tudi všeč, ampak se mi zdi, da ne paše k bubiju.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5697
31.7.2007 11:23:33   
petarda
....kaj, če bi se jaz kaj spravila delat...user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Pavza čez eno urouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5698
31.7.2007 11:24:21   
*bubi*
Njegov seznam:

Matic, David, Miha, Matej, Marko, Andraž, Jernej, Andrej, Simon, Uroš, bubi, Matjaž, njegovo ime.

Imena so označena na seznamu pogostnosti v letu 2005, tako da vrstni red nič ne pove. Bo moral še to naredit user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5699
31.7.2007 11:24:44   
*bubi*
Ne, počaki..... to stran morava dokončat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  226 227 [228] 229 230   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  226 227 [228] 229 230   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?