|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  227 228 [229] 230 231   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
31.7.2007 11:24:58   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Matic mi je tudi OK....

Ja, meni je tudi všeč, ampak se mi zdi, da ne paše k bubiju.

A veš, da sem ju pa zdaj ene 10x izgovorila skupaj...in sploh ni tako slabouser posted image ...Poskusiuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5701
31.7.2007 11:26:01   
*bubi*
No, pa še za user posted image  (spet po pogostnosti):

Eva, Sara, Zala, Tjaša, Špela, Katja, Tamara.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5702
31.7.2007 11:27:04   
*bubi*
A veš, da sem ju pa zdaj ene 10x izgovorila skupaj...in sploh ni tako slabo ...Poskusi

Ja, mogoče zato, ker bi bil Matic mlajši user posted image . Kontra pa mi res ne bi šlo. Sicer pa ima bubijevo ime že tak pomen, da ne moreš kontra user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5703
31.7.2007 11:29:36   
petarda
Matic, David, Miha, Matej, Marko, Andraž, Jernej, Andrej, Simon, Uroš, bubi, Matjaž, njegovo ime.

Simon je od mojega lubija bratec...pa je tudi srčekuser posted image ...kaj ni tvoj brat tudi Simonuser posted image ....

David mi je bilo nekoč všeč...zdaj več neuser posted image ,

Jernej...Ok...sam nekak ne zraven bubi...

Sam naj ne bo Miha....ker so hudički mali in velikiuser posted image user posted image user posted image

Uroš...paše k bubi...sam nekak mi niuser posted image ...

Če bi mogla med temi zbirat jaz....bi bil ali Matic ali Andraž...oba imamo mi v familiji in med prijtelji...tak, da pri nas nebi prišlo v poštev..

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5704
31.7.2007 11:32:19   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

No, pa še za user posted image  (spet po pogostnosti):

Eva, Sara, Zala, Tjaša, Špela, Katja, Tamara.

jaz bi dala Sara in Zala skupi.....ZARA...meni je ful lepouser posted image ...

Aja....Katja...user posted image  všeč...

Tamara...no vejuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tjaša...paše k bubiju...na tisto iz BB smo pa že itak pozabliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5705
31.7.2007 11:35:26   
petarda
Pavze konecuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5706
31.7.2007 11:36:15   
*bubi*
Simon je od mojega lubija bratec...pa je tudi srček ...kaj ni tvoj brat tudi Simon ....

Ne, ni moj brat.
Simon iz določenega razloga absolutno odpade. Pa ne, ker bi mi bilo "grdo" ime.

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 31.7.2007 11:37:51 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5707
31.7.2007 11:39:06   
*bubi*
Tjaša...paše k bubiju...na tisto iz BB smo pa že itak pozabli

Ja, men se tudi zdi, da bi Tjaša pasalo. Katera je že bila Tjaša v BB? user posted image   user posted image user posted image user posted image

Saj za vsako ime najdeš nekoga poznanega.... tak široko ne smeš gledat. Potem moraš res dat otroku žnj ime user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5708
31.7.2007 11:44:24   
petarda

Aaaajaaa....pol je bil pa ziher Simon tvoj bivši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...moj tuduser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5709
31.7.2007 11:46:35   
petarda
Saj za vsako ime najdeš nekoga poznanega.... tak široko ne smeš gledat. Potem moraš res dat otroku žnj ime

Res je ....user posted image

Men se tooooolk ne da v kuhnouser posted image .....to je pa redko pri nasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5710
31.7.2007 11:51:54   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Aaaajaaa....pol je bil pa ziher Simon tvoj bivši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...moj tuduser posted image user posted image user posted image user posted image

Danes pa delajo: user posted image user posted image user posted image

BTW: ne, ni bil!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5711
31.7.2007 11:52:40   
*bubi*
Men se tooooolk ne da v kuhno .....

Meni se vedno da it hladilnik odpirat user posted image . Samo zdaj moram še nekaj statističnih nalog skup spravit, preden kam grem.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5712
31.7.2007 13:09:49   
Anonimen
ej babe zmešane. ZA datume sem vam že stokrat razložila. zaradi alergij mojih ne smem čakati do konaca, da me zagrabi samo od sebe. In zato je G določil ta dva datuma, da bomo tu nekje rodili, ker je moral zrihtati še anestezistko in da bo on tudi zraven.

Kapiš? user posted image user posted image user posted image

Glede imen za pubeca (za bubi) boljše, da mene ne sprašujete, ker če bova midva imela pubeca sva v ritiuser posted image . Bo osoba B. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5713
31.7.2007 13:16:27   
petarda
ej babe zmešane

user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beri....
....ni mi jasno kakšno izražanje je to....
......me pa v jok in na drevo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja....hormoni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Paštetka ne se razburjat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5714
31.7.2007 13:18:48   
petarda
Kapiš?

Zdaj ja, če pa slučajno pozabim, boš pa še enkrat tako lepo razložila

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5715
31.7.2007 13:26:44   
ada2
skoraj 3 ure sva čakala, da mu ta 2 šiva ven vzamejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5716
31.7.2007 13:29:02   
Anonimen
petarda, to je bilo ljubkovalno user posted image . Mogoče pa tebe dajejo že kakšni hormoni, ko ne razumeš user posted image user posted image user posted image .

Ada, kdaj prideš po plenice user posted image ? Bi prišla k meni, pa bi mu ju jaz vzela ven. Imam vse pripomočke. In kako je Adam reagiral? 
ŠE slike imam za tebe

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 5717
31.7.2007 13:36:32   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

petarda, to je bilo ljubkovalno user posted image . Mogoče pa tebe dajejo že kakšni hormoni, ko ne razumeš user posted image user posted image user posted image .

pa saj vem, da je bilo ljubkovalnouser posted image ....neki podobnega, kot takrat, ko je Tincci napisala ej **** user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Kako pa če drgač bit od take babe zmešane kot si ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, trebušne mišice me bolijo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5718
31.7.2007 13:38:24   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

skoraj 3 ure sva čakala, da mu ta 2 šiva ven vzamejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še huj kot v Biogradu, ne?user posted image user posted image user posted image ...jaz te pa cel dopoldan čakam, da boš dala znak za nizki štartuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5719
31.7.2007 14:17:07   
ada2
jaz te pa cel dopoldan čakam, da boš dala znak za nizki štart

danes jaz razen standardnega pospravljanja po kuhinji ne naredim nič. bom se bolj z računalniškimi posli ukvarjalauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5720
31.7.2007 14:20:39   
ada2
Ada, kdaj prideš po plenice ? Bi prišla k meni, pa bi mu ju jaz vzela ven. Imam vse pripomočke. In kako je Adam reagiral?
ŠE slike imam za tebe

kaj pa vem kdaj bom prišla....rada bi te videla še nosečo, pa rada bi malo M videla, pa ne bi rada, da bi mi, ko bom na sredi poti javila, da te ne bo doma, ker greš rodituser posted image
daj se že 1x odloči kdaj boš rodila, da potem lahko načrtujem obiskeuser posted image user posted image

pa saj bi mu jaz tudi sama lahko vzela šive ven, samo sem morala imeti mnenje zdravnika.

Adam je bil med posegom prava faca, se je tako smejal, da je šlo še sestri na smehuser posted image

Kakšne slikeuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5721
31.7.2007 14:27:24   
ada2
bubi - če smem še jaz pridati svoj piskrček k iskanju imen: na našem seznamu za user posted image  so bili Adam, Aleš, Aljoša, Beno, David, Gašper, Maks, Matevž in Tomi. za user posted image  pa Ana, Staša, Manca in Lucija.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5722
31.7.2007 14:37:38   
petarda
Bubi daj mi na SMS tvoj naslov pošlji, da ti bom lahko CD poslala.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5723
31.7.2007 14:39:36   
Anonimen
Ada slike od vašega piknika user posted image .

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 5724
31.7.2007 15:31:28   
Anonimen
Mi je malo nerodno, vendar bom vseeno vprašala. Komaj zdaj sem našla malo časa, da si uredim albume. Sem pri srečanju novemberkov, zdaj pa me malo zmanjka pri imenih user posted image .

Kako je ime novemberčki od Simone O? Tina?

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 5725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  227 228 [229] 230 231   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  227 228 [229] 230 231   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Likovne počitnice za otroke, zimske počitn...
Otroci bodo v času zimskih likovnih počitnic, ki jih organizira NIČ ART likovna šola, ustvarjali v ateljeju in v galerij...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?