|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  225 226 [227] 228 229   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
30.7.2007 23:02:58   
petarda
Nič grem jaz spat....

mal me skrbi, ker se paštetka nič ne javi?user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5651
30.7.2007 23:35:10   
petarda
še zmeri nič paštetkeuser posted image ....upam, da zdaj kaj lepega sanja user posted image user posted image user posted image

Nočkaaaaaaaa do ŠESTIH...user posted image ...zjutraj pa spet v generalkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5652
31.7.2007 8:18:53   
*bubi*
Dobro jutro user posted image !

Menda pa je ja paštetka šla kaj spat? Zdaj pa se le javi!!!!! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5653
31.7.2007 8:22:34   
NinaŠ
Paštetka na raport!!!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5654
31.7.2007 9:02:25   
Anonimen
pojedla sem žogo. SLiki sta v albumu. Geslo: probajte pogruntati. Namreč tisto s čimer smo se basale, ko smo bile noseče user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 5655
31.7.2007 9:03:41   
amy26
luštna žogicauser posted image  pa M tudi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5656
31.7.2007 9:04:25   
amy26
paštetka, dej mi povej kateri je zdaj uradno pravi pdp, 27.7., 2.8. oz. trakec

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5657
31.7.2007 9:06:27   
Anonimen
10.8. šibam na kafe, da me ne boste spet kam poslale user posted image

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 5658
31.7.2007 9:08:23   
NinaŠ
Geslo: probajte pogruntati user posted image user posted image user posted image  jaz pa napišem "probajte pogruntati" user posted image . Ful si fletna nosečka paštetka, prov škoda, da se bo kmalu končalo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5659
31.7.2007 9:09:13   
*bubi*
user posted image  kak lepo pride trebušček do izraza, ko si taka suhica user posted image

Za mene verjetno še marsikdo misli, da sem se pač fajn najedla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5660
31.7.2007 9:11:22   
*bubi*
Kje pa si zdaj 10.8. našla? Pa saj PDPja ti ne morejo na koncu nosečnosti postavljat, tisti ta prvi UZji so najbolj zanesljivi, če že ZM ne štima. Če je otroček malo manjši, ne morejo kar PDPja na koncu nosečnosti prestavit user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5661
31.7.2007 9:26:12   
NinaŠ
Kje pa si zdaj 10.8. našla?

saj je to že od začetka uraden datum, kolikor jaz vem 

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5662
31.7.2007 9:30:28   
*bubi*
Aha, potem sta bila tista dva bolj zgodnja malo za izzivanje? user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5663
31.7.2007 9:38:13   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ven me je vrglo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

na kratko....10.08user posted image , celo noč nisem spala, oblekca res kot žoga, lepa nosečnica, bubi tudi lepa nosečnicauser posted image , pospravljat kuhinjo....

.....pa dobro juuuuuuuutroooooooooooooooouser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5664
31.7.2007 9:50:42   
*bubi*
Petarda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdaj bo pavza? Da ne bom jaz skoz refresh stiskala user posted image . Danes sem namreč za računalnikom.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5665
31.7.2007 10:27:04   
petarda
Kdaj bo pavza?

Zdajle user posted image user posted image user posted image user posted image ...sam ne dolga, ker moram naprej v akcijo....user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5666
31.7.2007 10:35:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Aha, potem sta bila tista dva bolj zgodnja malo za izzivanje? user posted image user posted image user posted image  

ne, ker je zmenjeno, da grem med tema datumoma rodituser posted image   od 27.7. ali 2.8. 10.8. je PDP glede na M (uraden), ostala dva sta pa določena s strani G, zaradi načrtovanega poroda.

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5667
31.7.2007 10:45:52   
*bubi*
Zdajle

Še vedno? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5668
31.7.2007 10:47:21   
petarda
ne, ker je zmenjeno, da grem med tema datumoma rodit od 27.7. ali 2.8. 10.8. je PDP glede na M (uraden), ostala dva sta pa določena s strani G

Trikrat sem šla brat...kaj ima M pri tem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , si predstavljam kako bo, ko bo privekala M....M danes tečnar, M pa noče jesti, jaz imam pa za povrh še M user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....Zdaj al bo Zala, al boš pa mogla kake nicke določit, da ne bomo čist zmešane tleuser posted image user posted image user posted image user posted image

Aja...zakaj pa imaš določeno s strani G kdaj MORAŠ roditi?...Pol bo 2.8, ne?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5669
31.7.2007 10:48:13   
*bubi*
Paštetka, G ti je ta dva datuma glede na UZ določil? Ker potem je več kot en teden razlike med ZM in bi se tudi uraden PDP naj premaknil.

V bistvu pa je vseeno, me stiskamo pesti, da Maša čim prej pokuka na plano user posted image  in te neha jezit v trebuščku user posted image . Pa tudi če boš morala do četrtka čakat, saj veš, da bo kmalu tukaj. Ti bomo družbo delale user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5670
31.7.2007 10:49:07   
petarda

Zdajle

Ja user posted image user posted image user posted image user posted image ...v trenutku, ko boš prebrala pa sem že v kuhinji user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5671
31.7.2007 10:50:18   
*bubi*
Jaz pa sem še kar slabe volje.... od včeraj. Zdaj si ful ful želim, da bi bila user posted image , ker za user posted image  ne najdemo pametnega imena. Pomagajte!!!!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5672
31.7.2007 10:50:43   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Zdajle

Ja user posted image user posted image user posted image user posted image ...v trenutku, ko boš prebrala pa sem že v kuhinji user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Pa ne mi zdaj pobegnit user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5673
31.7.2007 10:53:19   
petarda
ker za ne najdemo pametnega imena. Pomagajte!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Albert user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

.....upam, da nisi slabe volje za to, ker ne najdete imena za user posted image user posted image ...

....al pa glih da si ravno za to...ker pol sploh ni take groze...user posted image ...

....ja....saj vem....kuhinja....user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5674
31.7.2007 10:56:56   
petarda
....bubi ne vem...kaj ti je všeč....za user posted image ...user posted image

Aljaž, Andraž, Matic, Lovro...pa kaj je že bil tisti odštekan v Baruuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  225 226 [227] 228 229   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  225 226 [227] 228 229   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?