|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  224 225 [226] 227 228   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
30.7.2007 21:06:49   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

waaaaaaaaaaw ful dobra knjigauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ti je zdownlodalo?

Meni ni čisto jasno, kak programček sam skupaj zloži fotke, ki so si podobne in dejankso skupaj pašejo user posted image  Mislim.... pol pa se sam odloči, da bo na eno stran dal samo 2 fotki, na drugo pa 6. Bom dala še slikico gor, kak mi je 6 fotk svetovno zložil.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5626
30.7.2007 21:07:21   
NinaŠ
Ma ne, nimam volje danes... ...al pa čist preveč fotk oz. idej.... ...to bi morala sproti delat, namesto, da jih razvijat dajem.

Moram pa še danes vse fotke prepeči na CDje, ker imam nek slab filing glede mojega PCja user posted image . Ne vem, če se ne obeta kmalu kako sesutje user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5627
30.7.2007 21:08:15   
petarda
sem ti pa poslala tudi take, ko ste vsi trije gor, da boš mela za v album user posted image ...joj, kak sem jaz dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5628
30.7.2007 21:10:00   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

waaaaaaaaaaw ful dobra knjigauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ti je zdownlodalo?

Ne...meni še ne....TVOJA je ful dobra user posted image ...jaz sem na 40%user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5629
30.7.2007 21:10:14   
*bubi*
user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5630
30.7.2007 21:11:25   
*bubi*

sem ti pa poslala tudi take, ko ste vsi trije gor, da boš mela za v album user posted image ...joj, kak sem jaz dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, saj si res ena dobra dušica user posted image

Tisti, ki se po tleh valjajo, pa trenutno ne delajo, da bi ti ga prilimala user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5631
30.7.2007 21:12:03   
amy26
ful dober albumček, tudi sama sem si mal prej povlekla program

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5632
30.7.2007 21:12:49   
petarda
luuuuuuuuuušnooooooooouser posted image user posted image

Ada....tebi pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....upam, da vse le ni tako, kot se zdaj kažeuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5633
30.7.2007 21:15:30   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

ful dober albumček, tudi sama sem si mal prej povlekla program

zdaj bodo pa v Dm bankrotiral, k bomo vse novembrke naročle knjigico user posted image user posted image user posted image user posted image ....jaz bom že zdaj eno probno....sam, da mi naloži...sem eno obhajilo slikala pred časom od lubijevega bratrančka, pa bom dala razvit...kolk dolgo pa traja, da ti pošljejo knjigo...nisem nikjer zasledila...

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5634
30.7.2007 21:15:43   
NinaŠ
super bubi user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5635
30.7.2007 21:17:56   
*bubi*
Piše 5 dni. Drugače pa stane ta ta mala 8,90€. Pa recimo, da lahko tudi do 100 fotk daš not, ene pač bolj na malo. Osnovna ima 26 strani, potem pa lahko dodajaš še po 8 strani.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5636
30.7.2007 21:23:37   
petarda
super zadeva...sploh zame, ko za rojstne dneve, obletnice....najraje poklanjam fotografije...user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5637
30.7.2007 21:28:19   
petarda
Sharpy...daj povej kako si?user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5638
30.7.2007 21:31:22   
*bubi*
Še en list vam pokažem user posted image . Bom potem tudi to zbrisala.

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 30.7.2007 21:44:36 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5639
30.7.2007 21:32:39   
ada2
samo na hitro eno neumno vprašanje- al prav se piše pidžama ali pižama?

Nuša je namreč na vrata obesila listek PIĐAMA PARTY in vprašala kako se mi zdi, pa sem rekla, da vredu, edino, da se napiše pidžama, pol pa ona začne, da ni ziher, če pidžama ali pižamauser posted image user posted image user posted image

čisto preveč za moje utrujene možgane trenutnouser posted image user posted image user posted image   Urša, kako je prav?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5640
30.7.2007 21:33:28   
*bubi*
jaz mislim, da pidžama. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5641
30.7.2007 21:34:36   
ada2
aja, sem jo spat nagnala, ker je že od pol 9 bila v sobi čisto tiho in sem mislila, da itak spi, pa je brala. še dobro, da kdaj pa kdaj pogledam, drugače bi tak celo noč prebrala......me močno spominja na nekogauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5642
30.7.2007 21:35:21   
ada2
btw bubi, zelo lepo urejeno, bom poskusila tudi jazuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5643
30.7.2007 21:35:59   
*bubi*
Slovar tujk razlaga besedo pižama.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5644
30.7.2007 21:44:08   
petarda
Pižama je zdaj...v času Jugoslavije je bila pa pidžama...ali piđamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....joj kak smešna beseda, če jo večkrat ponovišuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5645
30.7.2007 21:46:25   
*bubi*
....joj kak smešna beseda, če jo večkrat ponoviš

smešna? Meni je čudna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5646
30.7.2007 21:48:15   
*bubi*
Jaz odhajam počasi. Sem malo slabe volje, pa utrujena, pa v želodcu mi ni dobro user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5647
30.7.2007 21:55:52   
Urša
Pižama, ja.user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5648
30.7.2007 21:59:49   
petarda
Sem malo slabe volje

user posted image user posted image user posted image  Kaj pa to zdaj??? A danes ni bilo nobene ponudbe?user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 5649
30.7.2007 22:45:50   
petarda
kaj je dobra knjiga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....sam dela ti pa tudi vzame user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  224 225 [226] 227 228   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  224 225 [226] 227 228   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Likovne počitnice za otroke, zimske počitn...
Otroci bodo v času zimskih likovnih počitnic, ki jih organizira NIČ ART likovna šola, ustvarjali v ateljeju in v galerij...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?