Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 30.7.2007 15:13:44
|
|
|
|
Ženkica
|
evo, sveža fotka od prejle: moj-moj: tamali je res tak cukr; Kaja je rekla, da vlaga rezervacijo za prvi zmenek
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 30.7.2007 15:37:21
|
|
|
|
Naja30
|
Ojla punce. Preden preberem vse za nazaj in pozabim, kaj sem misla povedat naj se pohvalim, da se je naša mala danes zjutraj v posteljici dvignila na noge in naju pričakala s širokim nasmeškom na obrazu. Tak da bo spet treba dno znižat Aja, danes smo spali Sam sem še vedno neprespana. Shorty, poleg kluba zombijev tudi welcome to the club dieta frufru in Lovro, čestitke za zobek! Joškice bojo pa malo bolele, ja. Sem vse zvezde vidla, ko me je grizla. Zdaj, ko sta pa že malo zrasla, je pa ok. Avtosedež - naša lupinica je za časom Sicer Tija tudi še zdaleč nima 13kg, ampak ji je čisto premala. Tak da bo treba začet študirat o novem sedežu. klavdijak, naša ne gre še letos v vrtec, tako da ne razmišljam o varstvu. ZOO - se bomo zmenile za konec poletja? ela, pri nas besedni zaklad obsega besede mama in amam, ko je lačna ali žalostna, tata, baba, dada, nana. Ves čas je veselo, ja
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 30.7.2007 15:37:53
|
|
|
|
Naja30
|
Ženkica, kakšen piškotek je tale tvoja bejba!
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 30.7.2007 16:32:05
|
|
|
|
Vilma
|
Moj_moj tako luštnega dojenčka že dolgo nisem vidla, ne v živo, ne v reviji! Resno ti povem, res je ne cortkan, ampak prav lep! Evo že Kaja se je sama prijavila za zmenek, jaz pa sem neki časa tako navijala, da bi bila z mojim Dominikom No mal se hecam s temi zmenki, ampak moj_moj mali je res car! Dominik ima danes spalni dan, zgleda da mu paše ohladitev. Prvo rundo je spal skoraj dve uri, zdaj pa tudi že eno uro spi! Zgleda da je spet v spalnem obdobju in raste No tudi meni paše mal počitka, priznam
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 30.7.2007 16:54:42
|
|
|
|
lora16
|
frufru, res si dobra, da takole hitro popraviš podatke. moje javljanje je res bolj bogo pa imam kolegice, ki se pridno javljajo pri januarčicah in marčevkah, jaz pa kar malo zatajim. skratka najina Zala je pravi cuker, haha tako kot vsi, valda. 2x je prespala noč, to pomeni od 8ih do 7ih, ampak odkar smo prišli z morja noče več tako hitro zaspat kot smo bili navajeni. drugače ima pa obe spodnji enki in zgoraj levo dvojko. no ja ne vem kako je to možno ampak dobila jo je pred enkami. za enkrat kar rada je in sicer samo zelenjavo in sadje, kuhano in surpovo, zvečer sem ji pa začela dajat gres od milupe. zdaj bova pa začeli še z meskom in rižom pa skutkam pa jogurti. Katere jogurte al pa skutke pa kaj kupujete? jaz sem danes kupila frutschzwerge bomo vidli kako bo. ja lupinco pa tud zaenkrat še uporabljamo, ampak mislim, da ji bo stolček bolj všeč, ker bo več naprej vidla. en prijeten čeprav deževen dan vama želiva obe z Zalo!!!
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 30.7.2007 17:03:39
|
|
|
|
Shorty_
|
lora16 probaj raje začeti z navadno skuto ki ji primešaš sadje saj je v fruchwergih veliko E-jev
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 30.7.2007 18:16:26
|
|
|
|
nena82
|
Ejla punce, kolk cotkane otročke imate. Tudi jaz bi vam jo pokazala, pa sem antitalent. Kolko moram zmanjšat slikico, da jo kar na forum prilepim in kako to sploh gre? Ne me kregat, sem res anti-, pa še frišna na forumu... Pa še nekaj- danes smo stari 7 mesecev...kaj so že vaši pri 7 jedli? Mi jemo kašice pa jogurte pa vse vrste sadja in zelenjave? Kdaj ste z glutenom začele? Baje paradižnik do 1 leta odsvetujejo, a zadnjič sem brala, da (ne vem več, kateraj je to pisala) naredi pašto bologniese. Ma tam je paradižnik, če ne narediš sam brez... Eh, ne vem več, kaj bi ji naredila... Se opravičujem, če sem preveč zamorila...
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 30.7.2007 18:43:33
|
|
|
|
crci06
|
Hej, Nena82, nič nisi zamorila! Glede bolonezov ti ne znam svetovat, vem pa, da sem že videla "frutke" mislim, da 5m+, ki so imeli testenine bolonese. Slikice ne moreš direktno prilimat na forum - nekje na netu že mora biti, potem pa copy+paste ali pa link pripopaš. Lahko narediš Album na RR, lahko uporabiš www.shrani.si ali pa www.moj-album.com Velikost pa jaz spremenim z Microsoft Office Picture Manager (uporabiš lahko katerikoli program za urejanje slik, verjetno tudi painter-ja) - uporabim pa nastavitev za dokumente ali e-mail prednastavitev. Skratka, ene par 100 kilo, da slikco lepo odpre. Poskusi, če ti ne uspe, pa še povej. E-ji a imate kakšno originalno tabelico kateri so dobri in kateri ne? Jaz sme jo imela že doolgo nazaj, ko me stavr sploh še ni zanimala, zdaj pa jo ne najdem več. Hvala za pohvale našega sončka. Meni je tudi lep, kaj naj rečem Vaše sem si tudi že malo spet pogledala... prav vsi so lepi! Kaja bi bila tudi primerna.. čeprav zdaj se morata najprej s Tijo zmenit kako in kaj... Eno po eno, če ga bom to naučila, bo nekaj vredno! Od Nike pa ni nič novih slik? Zobki in dojenje - Nejc ni pa (skoraj) nič grizel... Tobi - zdaj pa pravi moj, da mu je uspelo. Baje se nama je en pašček skril pod prevleko, zato nama ni bilo jasno, kaj sploh lahko spreminjava... ZOO - jaz bi kar čimprej. Danes sva šla spet k enim, ki imajo kozice, pa se mi zdi, da so Nejcu vse živali všeč, samo domačega psa (50 kg+) se pa malo boji Seveda se zavedam, da je prav možno, da mu tam živali ne bodo všeč ali pa da bo spal, ampak saj sem tudi do zdaj tudi sama hodila najmanj 1x na leto v ZOO. Za mojo dušo.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 30.7.2007 18:48:23
|
|
|
|
lora16
|
shorty hvala. bova pa midva z očijem pojedla fruchtswerge, za zalo bom pa skuto kupila. keri E ji pa so slabi? papa!
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 30.7.2007 19:22:32
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma Moj_moj tako luštnega dojenčka že dolgo nisem vidla, ne v živo, ne v reviji! Jaz sem ga pa v živo vidla! Sicer pa punce, kar v vrsto. Tija je tudi za zmenek z Nejcem. Nena, vse najboljše za 7! Mi smo pa 8! Saj ne morem verjet! Glede paradižnika - nekateri ga dajejo pred 1 letom. Se pa odsvetuje, to sem tudi jaz slišala. No jaz bom kar počakala. Saj se ne mudi. Z glutenom smo začeli po 6m. moj_moj, jaz sem tudi imela tabelco z e-ji. Če se mi bo dalo, jo bom še danes poiskala. Kaj pa pol? Jo slikam in dam kar sliko gor? lora, kupi skuto od ljubljanskih mlekarn in sveže sadje daj noter. Njami, je res dobro! Mi2 s tamalo sma pa spale popoldan. Vreme je danes tečno, ful piha in nič od plaže Bo pa sprehod pasal zdaj, ko se je ohladilo. Pa spanje ponoči bo tud fajn. Vprašanje - tiste, ki že dajete juhco svojim Katere rezance ali dodatke ste jim dale?
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 30.7.2007 20:34:52
|
|
|
|
Shorty_
|
Slikice bodo čez kak teden obljubim ne me kregat no da se pohvalim dedek ji je danes kupil kopijo trip trapa in je že pomalcala pol good night kašice očitno je dobila še apetit zraven no gremo zobke umit pa spančkat
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 30.7.2007 21:16:17
|
|
|
|
manetka
|
čerček babuške Pr nas smo bli tok veseli, tegale hlada dones , smo se šli kar z marelami pa mal potepat, aljo smo dali pa kar v patapum, pa je bla zadovljna. Mal sm gledala jenčke, madonca sam teli naši so pa prov ornk+fletni za pojest, jest sm glih od naše cunje pospravljala in je blo spet za škatlo premajhnih , kam rastemo men kr ni jasno tok hitro gre tole... Prejšnji teden sva šli z eno mojo kolegico k bo rodila čez en mesec mal v šoping, pa sva gledali mal cunce začetne 50-56, jest sm kr mal že občutk zgubila, a smo res tok mejčkane jenčke mele, da so take cunce nosili? Sem prebrala, da so naši jenčki že kar mal mesni pa skutini in jogurnti ratali, hmmm pr nas smo pa bolj počasni pa še nismo nič od tega probali, mami je kriva k se bolj obotavlja... Mamo pa en problemček, mi pa po vseh zelenih zelenjavah težko kakamo, a ma še katera tako opažanje a so težje prebavljive? Mi smo tud dones mel mal foto sesion no pa ene par naših, da bomo mal za konkurenco evo linke http://a2.vox.com/6a00d41445460d685e00e39898e8ba0005-pi http://a4.vox.com/6a00d41445460d685e00e398981a040004-pi http://a6.vox.com/6a00d41445460d685e00e3989808be0001-pi
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 30.7.2007 21:16:45
|
|
|
|
frufru
|
IZVIRNO SPOROČILO: moj_moj E-ji a imate kakšno originalno tabelico kateri so dobri in kateri ne? Jaz sme jo imela že doolgo nazaj, ko me stavr sploh še ni zanimala, zdaj pa jo ne najdem več. http://www.svet-je-lep.com/prehrana/tabela_Ejev.php Manetka, kako se obnese patapum, do koliko kil je, pa koliko časa lahko not nosiš
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 30.7.2007 21:43:01
|
|
|
|
Naja30
|
Ok, ne bom iskala. Hvala, frufru! Manetka, a se meni samo zdi ali sta si Alja in Kaja podobni? V vsakem primeru sta obe cortka! Mi smo se šli prej malo preluftat na zrak, pa nas je skoraj odneslo Ko gledam napovedi vremena, ne morem verjet da bo jutri kao spet vroče. No, bomo videli.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 30.7.2007 22:15:34
|
|
|
|
manetka
|
Naja tud jest sm opazla mal podobnosti, med Aljo in Kajo Kapa veš kaj je blo mrbit sta pa očita podobna Frufru Patapum je pa zakon, mi mamo bejbija to je prva veliksot, je do 20kg pa sedet mora znat. pol je pa todler-druga velikost je pa do 28 kg. Men je fajn za dež, pa za v trgovine, k jih naša tamala ne mara pa, če sm sama jo dam kr notr in je zadovlna pa se ne boji, je pa fajn tud tko za manjše vzpone, smo šli zadnč kle pr nas mal po gobe v hribe pa na dolgo njivo, če poznate to je kšne pol urce vzpona. Tko nism zasledila kolk dolg je lahko notr, naša je tko po kako urco z lahkoto. K bo mal zrasla jo bomo pa lahko vzadi nosil, se patapuma lahko obrne. Če pa primerjam s kengurujem sploh tistim k smo ga mi mel ni primerjave, v kenguruju mi je vsa nekaj bingljala, pa težko sm jo notr dala, kle je pa to res hitr in prpravno, pa še udobno za oba. Pr patapumu je teža porazdeljena na boke in rame, pr knguruju pa vse nosijo bolj rame. Tole sm bl tko hitrostno napisala Ajej jutr pa spet vroče, jest sm jo dones mogla v kapi met k je blo tok noro mraz kwa jutr se bomo pa spet namakali pa hladili
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 30.7.2007 22:25:56
|
|
|
|
nena82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 Nena, vse najboljše za 7! Mi smo pa 8! Saj ne morem verjet! Glede paradižnika - nekateri ga dajejo pred 1 letom. Se pa odsvetuje, to sem tudi jaz slišala. No jaz bom kar počakala. Saj se ne mudi. Z glutenom smo začeli po 6m. Vprašanje - tiste, ki že dajete juhco svojim Katere rezance ali dodatke ste jim dale? Hvala! Prejšnji mesec smo imeli torto , tega bomo kar preskočili, nas čaka še morje . Jaz v juhico dajam kar riž. Gluten bom začela s tem mesecem. Kaj na testeninah piše če so z jajci ali brez?
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 31.7.2007 8:57:31
|
|
|
|
crci06
|
punce, a se vam zdi, dqa imate kakšen problem? meni se zdita alja in kaja čisto podobni!! sicer pa - dobro jutro vsem! midva greva kar na sprehod, preden se ljudje zmenijo al bo danes toplo al mrzlo. nejc je v dolgih rokavih+s seboj bom vzerla še kratke. ko sem se zbudila, se mi je videl ful mraz, zdajle je pa že ta prav sonček...
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 31.7.2007 9:17:45
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Jutro... Čuj, Moj_moj, tudi meni se zdi, da imava mi2 problem. Sam ne vem, al si bla ti z mojim, ker jaz s tvojim nisem bila. Ali pa sva si v žlahti. Pa kako sta si lahko dva mulca tolk podobna??? Dej še kakšno slikco, nooooo! CORTEK!
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 31.7.2007 9:49:31
|
|
|
|
Shorty_
|
Nena in Naja3 čestitke z malo zamude za 7 in 8 mesecev Drugače pa dobro jutro vsem! Mi smo imeli včeraj vsi skupaj večerjo ob 21 (o dieti ne bom ) Nika je sedela v svojem novem stolču in jedla kruhka s kislo smetano. Tega pa mislim da lahko poje neomejeno Smo da vidi kislo smetano se že smeje. No spat smo šli ob 22h Nika je zaspala 22:30 jedla ob 1:30 in 5h tako da sem se kar naspala ne glede na to da smo ob7h vstale. Zdejle se ji že pol ure režim ker puza po dnevni in zlaga atiju stvari (boksarce in nogavice) iz predalov . No danes je plezanje rahlo oteženo ker je v žabica in ji malo drsi po laminatu ampak gre vseeno kar hitro. Alja in Kaja sta pa tudi meni mal sumljivo podobne tko kot Lovro Ožbej in Nejc A kdo ve kje je Barbk in Severnica 77, pa Tintara, Lidijat, Višnja, Pika30, no Elo sem tud pogrešala pa se je pred kratkim javla pa Petri85 kje so naše čvekice. No da nebo katera jezna da je ne pogrešam upam da nisem katere pozabla mogoče Vampirka? Skratka babe pridite čvekat Aja fru fru hvala za tabelco No šibava zajtrk pojest ko se bo mal segrelo pa na sprehod
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 31.7.2007 10:13:25
|
|
|
|
lora16
|
manetka... mi smo imeli težave s kakanjem odkar smo začeli z GH. vse vrače smo probali. sladke kamilice, sveže jabolko. toplomerček pa ni nič pomagalo. pa mi je zdravnica rekla naj ji dam mal donata zjutraj, od takrat kaka vsak dan. lp
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 31.7.2007 10:41:13
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Jutro... Čuj, Moj_moj, tudi meni se zdi, da imava mi2 problem. Sam ne vem, al si bla ti z mojim, ker jaz s tvojim nisem bila. Ali pa sva si v žlahti. Pa kako sta si lahko dva mulca tolk podobna??? Dej še kakšno slikco, nooooo! CORTEK! Se vsaj punce ne bodo teple za enega, ko sta dva podobna na izbiro! Malo heca mora biti. Danes sem res za hece, ker sem malo dalj časa spala, no pa ne bom nič govorila. shorty, ne bomo o dieti, če poveš, na kateri sploh si Moje vprašanje pa nobena ni vidla? Danes bi ji dala juhco, pa me res zanima, kaj jim dajete zraven noter? Rezance ali kaj drugega? Ampak rezanci vsebujejo jajca? Zato me zanima.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 31.7.2007 10:47:00
|
|
|
|
Vilma
|
Mene tudi zanima za tele rezance in testenine na sploh. Mogoče Moj_moj bo pa zdaj kakšna odgovorila, ko sprašujeva dve.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 31.7.2007 10:52:27
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena82 IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 Nena, vse najboljše za 7! Mi smo pa 8! Saj ne morem verjet! Glede paradižnika - nekateri ga dajejo pred 1 letom. Se pa odsvetuje, to sem tudi jaz slišala. No jaz bom kar počakala. Saj se ne mudi. Z glutenom smo začeli po 6m. Vprašanje - tiste, ki že dajete juhco svojim Katere rezance ali dodatke ste jim dale? Hvala! Prejšnji mesec smo imeli torto , tega bomo kar preskočili, nas čaka še morje . Jaz v juhico dajam kar riž. Gluten bom začela s tem mesecem. Kaj na testeninah piše če so z jajci ali brez?
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 31.7.2007 10:54:42
|
|
|
|
Shorty_
|
jz ji dajem že testenine k obroku tko da ji pomoje par rezancev nebo nič hudga naredilo. Juhice ji pa še nisem dala ker ne mara nič tekočega po žlički. aja dieta je pa nič posebnega samo izogibam se mešanju beljakovin in ogljikovih hidratov pa kruha se izgogibam kadar se lahko
< Sporočilo je popravil shorty -- 31.7.2007 10:55:36 >
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 31.7.2007 10:56:37
|
|
|
|
emaa
|
Jaz naredim juho z rezanci, ali kar imam na voljo (neke male zvezdice), enkrat bojo mehki knedeljni, ko se mi bo dalo, če ne bojo skale ven prišle. Količina jajc je tako majhna v testeninah in reznacih, da jim nima kaj bit. Naša dva sta v redu. Kar se tiče paradižnika, mi smo ga najprej malo probali v raguju, ker ni bilo reakcije, sem dala bolognese.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?