Ženkica
|
Kar se mačk in psov tiče: mi imamo doma 40 kilsko dobermanko, babica pa ima njeno hči; Kaja je nora nanju in tudi na druge pse. Vsa je srečna če jih lahko boža in mečka, ampak je treba pazit, da ne bi bila pregroba, ker še vedno nima pravega občutka za nežnost. Skratka, kar se domačih živali tiče ni panike; ampak v ZOO-ju imajo čist ta pravga slona, pa žirafo, pa konje itd. itd.; za opico ki je nekaj skakljala se še zmenila ni. Kaj pa vem no, mogoče bi jih morala bolj od blizu pogledat, jih pobožat; skratka, ni bilo kakšnega pravega zanimanja. Razen na koncu pri tamalih kozicah, ovčkah in pujskih, tam, kjer je kao ta mali ZOO, ko lahko otroka kar notr k živalcam pelješ. Tisto ji je bilo bolj zanimivo, je lahko pobožala kozico. Prejle sva papali pa krompirček pire in kumare v zosu; vse je pojedla, b.p. Jutri imam pa v planu testenine, pa še ne vem, kakšno omakco ji bom zraven naredila. Tudi pri nas ščije kot iz škafa, ampak baje bo jutri že bolje; po pravici povedano, meni ful paše. Aja, ravnokar trenira "hojo" po vseh štirih. Kako fino jo je opazovat, se prou premika po bajti. A vaši tut skos puzle na treh "razturavajo"? Non stop se igram z njiimi, ker jih moram nazaj sestavljat, Kaja vse razturi, potem pa še v usta vse znosi ; ta teden sem že 3x po tleh pomila. Sem že zdavnaj pisala, ampak ste pozabile najbrž, da mi nismo dobili vrtca nikjer, povsod smo na **** mestu ; sem celo študirala, da bi dala odpoved v službi, če bi mi dali kak papir, da sem ekonomski višek; tako bi vsaj 1 leto dobivala nadomestilo na zavodu; konec naslednjega poletja bi šla pa v akcijo za novo službo, kar imam itak v planu.
|