mehurčica
|
2ursae, jaz se bom ful trudila, da naš David ne bo nikoli "drugo kolo". Itak sem nasplošno ful čustvena in sama sem bila srednji otrok in imela vedno občutek manjvrednosti, tako da bom naredila vse, da se bosta oba čutila enako ljubljena. Davidu pa sedaj na njegovo željo beremo skoraj samo takše knjigice, kjer dobi starejši otrok bratca/sestrico, ker mu je ful zanimivo. Tudi večkrat ga vprašam, če bo kaj pomagal in je ves navdušen in tudi povem mu, da včasih ne bo časa za vse vragolije, ki jih sedaj počne. Pač probavam ga pripravit. Kako bo pa potem, ko bo dejansko prišla sestrica domov, pa nihče ne ve. Upam na najboljše. Papirje bom urejala v začetku septembra, ker imam naslednji pregled komaj 24.8. in sedaj še niti nisem nič dobila pri gin. Pony, jaz pijem Haematopan 100 in šumeče tablete z dodatkom C vitamina. Tudi Haematopan spijem s C vitaminom(imam v prahu za razredčit). Ampak sirup imaš verjetno brezplačen, ne? No, jaz nisem hotela sirupa, ker mi samo ob misli, da bi ga morala pojest, postane slabo. Že po šumečih tabletah mi je slabo, ker so tak nagravžne-namreč ne maram malinovca in te tablete so ravno z okusom po malinah. Kak paše, ko malo dežuje! Letos resnično težko preživljam vročino. Pa še koruzo bo namočilo, da bo fina slastna! Upam, da mi jo sodelavka že jutri ali četrtek že prinese. Prejšnji teden sem končno pospravila bodočo omaro za Eni in ugotovila, da nimam nobenih pajackov, majčk, bodyjev, ki jih je imel David, ker sem jih posodila. Prijateljica je rekla, da mi jih je vrnila(ma, se ne spomnim), tako da morem samo še v eno skupno sobo pogledat-to je zadnja varjanta, kjer bi še lahko bilo...in nimam ključa, ker je gospod Greiner, ki živi pod nami, vzel ključe na dopust. In dokler ne pogledam, ne morem it nakupit-pa še razprodaje sem zamudila. Tako da držite pesti, da se oblekice najdejo. Je pa tudi možno, da je prijateljica dala oblekice nazaj napačni osebi-ki ji je tudi posodila stvari...upam, da ne! Lepo bodite in se beremo!
|