|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
27.7.2007 10:45:59   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

IZVIRNO SPOROČILO: atena777

IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

Če bo tjaša še imela vročino je pojdi pokazat zdravniku, da ne bi dehidrirala, ker je to tako hitro pri dojenčikih....za  vsak slučaj.
Sej lahko tudi sama preveriš....poglej če ima suha usta in suh jezik, ter povohaj zadah.....če ji smrdi iz ust, potem je že dehidrirana.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam na najboljše!

lp

po čem pa ima vonj zadah?
po acetonu?
David ma pogosto tak vonj..

Ja po acetonu- prav imaš!

Pa kaj ti david ne pije dovolj?

lp

o mater ej, user posted image user posted image , mulcu se ne da piti, tko kot mamici njegovi. Zdej sem začela s čajčkom! Dobr, da si rekla. Tretjerodka zmagala!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
27.7.2007 10:49:43   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32

Aja - še ena zanimiva stvar pri vročini... Ene se boste mogoče smejale, ampak to pač prakticirajo v Angliji v bolnicah sto na uro...Preverjena informacija - moja teta je namreč od tam in je medicinka...

Otroku ob vročini dajejo sladoled...user posted image user posted image user posted image In s tem otroka od znotraj ful ohladijo... Ampak to velja za malo starejše oz. Luka je prvič jedel sladoled pri 8 mesecih, ko je imel vročino...
Naš ga z veseljem je, kadar faše vročino...
No, naša mama se je nad tem zgražala (tipično za naše mame je, da je otroka z vročino treba obleči in še pokriti z najbolj debelo deko)... user posted image user posted image user posted image Da ga ja skuhaš...
Ampak mi to redno prakticiramo in pomaga...

Kul! Kako pa mu daš, po žlički?

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
   [Brisano sporočilo]
27.7.2007 10:55:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1328
27.7.2007 11:18:27   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

user posted image user posted image user posted image  tko da zdele nimam časa....user posted image user posted image user posted image

hi hi hi hi hi, dej kolumbo nared malo pauze....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
27.7.2007 11:20:35   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

IZVIRNO SPOROČILO: Aja32

Aja - še ena zanimiva stvar pri vročini... Ene se boste mogoče smejale, ampak to pač prakticirajo v Angliji v bolnicah sto na uro...Preverjena informacija - moja teta je namreč od tam in je medicinka...

Otroku ob vročini dajejo sladoled...user posted image user posted image user posted image In s tem otroka od znotraj ful ohladijo... Ampak to velja za malo starejše oz. Luka je prvič jedel sladoled pri 8 mesecih, ko je imel vročino...
Naš ga z veseljem je, kadar faše vročino...
No, naša mama se je nad tem zgražala (tipično za naše mame je, da je otroka z vročino treba obleči in še pokriti z najbolj debelo deko)... user posted image user posted image user posted image Da ga ja skuhaš...
Ampak mi to redno prakticiramo in pomaga...

Kul! Kako pa mu daš, po žlički?

Ja, ko je bil manjši, sem mu dajala po žlički... zdaj imam pa v zmrzovalniku "tamale" kornetke, pa ga itak sam liže...

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
27.7.2007 11:31:01   
malecka_mateja
zaj leži samo v plennički in vročina je čisto padlauser posted image user posted image user posted image pa ful dosti pije tako da višnja ni možna dehidrcaija vsakih 15 min  dobi čajeka!tako da to pazimo!

morem it kuhat!danes bo rižotka!

sem online
se javim!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
27.7.2007 12:18:08   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

zaj leži samo v plennički in vročina je čisto padlauser posted image user posted image user posted image pa ful dosti pije tako da višnja ni možna dehidrcaija vsakih 15 min  dobi čajeka!tako da to pazimo!

morem it kuhat!danes bo rižotka!

sem online
se javim!

ja superuser posted image user posted image user posted image user posted image , samo da pije, sej pomoje bo jutri že čisto  o.k.,
ma te viroze včasih trajajo tudi po več dni.....samo da pije, to je najbolj važno.user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
27.7.2007 12:27:56   
malecka_mateja
ja sej je reko od 3-6 dni!tko da upam da bo jutri ok!

pa hvala vsem user posted image user posted image user posted image

zdaj pa hgrem možek cartat pa mojo pikico!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
27.7.2007 14:24:45   
malecka_mateja
evo zdaj pa ima mrzlicouser posted image user posted image user posted image in vse odeje so na njej njo pa kr trese od mrzliceuser posted image user posted image user posted image user posted image joj  bošček mali!še dobro da spi!se mi pa ful smiliupam da čimprej mine!in da ne dobi več take vročine!

kje ste vse???
kolumbo al še karuser posted image ????

Neposredna povezava do sporočila: 1334
27.7.2007 14:59:12   
malecka_mateja
user posted image evo mamo 40 vročine in gremo v bolnico!
držte pesti da se srečno konča!
joj ka me je strah solze mi kr same tečejo!

joj sem čisto zmešana pa še mojga ni sem seko klicala da me pelje!
joj zakaj glih meni!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

papa se jabvim

Neposredna povezava do sporočila: 1335
27.7.2007 15:16:12   
visnjaaa

joj zakaj glih meni!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

papa se jabvim

ooooo groznoooo...

držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1336
27.7.2007 15:50:35   
atena777
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  MALECKAAAAAAA!
DRZI SEEE!
Mislim nate in na tvojo Tjašo! user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
27.7.2007 15:56:59   
ribicau
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Tjašo!

Joj to pa je sranje. Upam, da se čimprej poštimate malecka_mateja.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
27.7.2007 16:01:06   
eva1
boga tjaša...držim pesti, da boste čimprej zdraviuser posted image user posted image !
Drugače pa če trese mrzlica-prosim lepo ne pokrivajte user posted image ker bojo še bolj zakuhali, ko je mrzlica, vročina raste, dajte hitro nekaj za zbijat(Paracetamol, če je vročina visoka pa kar 1/2 Voltaren svečke) pa kašna lahka oblačila!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
   [Brisano sporočilo]
27.7.2007 16:05:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1340
27.7.2007 16:09:38   
ribicau
No, da še malo napišem....

Ena je spraševala glede sedenja v vozičku....mi se že od 4. meseca naprej vozimo v športnem delu in s trenutkom, ko smo jo dali notri, ni več hotela ležat, tko da se vozi v sedečem položaju. Ja kaj pa čmo....bejba je preveč firbčna in noče nič zamudit user posted image . Sej, če zaspi, potem jo spustim dol, drugače se pa vozi dvignjena. Men se to zdi vseeno boljš, kot pa da se skoz dviguje...Eva se je skoz dvigovala, tko da jo zdej normalno naštimam in uživa.

Ponoči imamo pa sranje....Vsak večer se zbudi eno uro po tistem, ko gre spat.Pomaga pa samo ziza. Sej sem jo že pustila se dret, samo kaj ko potem vse zbruha, kar je pojedla. Še vedno imamo ta problem polivanja in bruhanja. Ko pa zbruha jo moram preoblečt, pa pomožnosti še rjuho in jo tolk zbrihtam, da ponovimo vajo....v nedogled. Sej bo zrasla user posted image .

Danes smo jedli bučko. Tolk jo je zmazala, da sem kr z odprtimi usti gledala. Noro. Pol sva šle pa za 10min v bazenček na vrt, zdej pa spi.

Zjutraj smo bli pri zdravniku. V ustni votlini so se ji naredile bele pikice, že 14 dni nazaj, pa sem klicla P in je rekla, da gre za eno poletno virozo...Jaz sem na internetu zbrskala, da takih viroz ni user posted image . No par dni nazaj pa so se ji naredile še na spolovilu pikice....in sem na internetu - spet najdla, da gre za glivice, ki so povezane s temi pikicami v ustih. No dons sem jo pa peljala tja in sva dobili kremo Daktarin za mazanje v ustih, za ritko naju je pa spet odpikala, češ da ni treba mazat. Zdele greva k moji mami, ima doma Canesten kremo, pa bom z njo mazala. Ti dohtarji pol k....user posted image  niso vredni.

Ajde, fajn se jemlte.

Se oglasim še zvečer.

p.s.: Slikce s Hillsa so zakon.....Kolumbo, pr vas bi lohk imel plavalni tečaj za naše deca ....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
   [Brisano sporočilo]
27.7.2007 16:11:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1342
27.7.2007 16:39:32   
malecka_mateja
ojla!

punce ko sma šle od doma smo meli 40.2 vročine
kaka panika me je kriza ej!
ko smo prišli tja so jo vrgli v mrzlo vodo skoraj ta je zgledalo pa svečka in pol je reko dohtar ohlajat ohlajat ohlajat!nič vse je ok! je reko da lepo skrbim da dosti pije je reko ni niti malo sledu o ddehidraciji tako da sma ble pohvaljenje!je reko nič panike samo mrzla vod in ohlajanje!

ampak bogica kuj treslo jo jeuser posted image user posted image user posted image user posted image jaz pa sem jokala zraven še bolj kot onauser posted image user posted image zdaj si že veselo vriska!
je reko da lahko grema tudi v bolnico ampak sem rekla da ne ker bi še po možnosti kaki rotavirus fasale ne hvala!boma se kr doma ohlaajle!je reko da lahko še dva dni taka vročina hodi tako da brez paniek!

hvala vse da ste mislile na meneuser posted image user posted image user posted image user posted image tjaša vam pošilja lupčeke vsem da ste mislile na njo!
jaz pa upam da bo zdaj boljše!mam jo kr z mokro plenico pokrito da se ohlaja!boga reva!

eva sej jaz sem jo pokrila za pet minut pol pa odkrila ampak je že bilo prepozno!
amapak če bi delali kot nas v šoli učijo ko je vročina ohlajat ko je mrzlica segrevatuser posted image user posted image user posted image kdo bi vedo kaj je prav!

sam da se naša pikica boljše počuti in da nismo fasalai vročinskega krča!user posted image user posted image user posted image

joj še meni je teklo vsepovsod od živcev!
marija tega ne privoščimo nobei niti najhujšemu sovražniku!

no grem k moji pikici!

se javim še kaj!

papa!

pa še enkrat hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 1343
27.7.2007 16:45:52   
atena777
O sama sreča Malecka. sem skos razmisljala kako sta. Sedaj hodim gledat vsake pol ure, ce je kaj novega.
Pa je imela aja32 le prav!
sem tok vesela, da je vse ok, mene je kar v srcu stisnilo, ko sem prebrala, kaako vama je.
Drzita se do konca. In prav, da si sla v bolnico, vsaj ves, da prav delas! Pa ce bo kriza kar spet pejdi tja, bolje enkrat prevec kot enkrat premalo!!!!

Drzita se, Tjaski pa miljon lupcekov, samo, da se pozdravi!

Neposredna povezava do sporočila: 1344
27.7.2007 17:24:34   
Aja32

papa se jabvim

Najvišja vročino otrok itak doseže popoldne, tako da sem jaz kar pričakovala, da bosta imeli kaj takega... user posted image user posted image user posted image Ampak naj te skrbi... Bo že... Tako, kot ti je rekel zdravnik - samo ohlajaj, čim manj oblečeno (jaz jima vedno dam samo pleničko, včasih sta tudi brez), pa svečke... Pa tudi za ponoči ne pretiravaj z oblačenjem... Ne vem kako temperaturo imate tam kjer Tjaša spi, ampak jaz bi ji dala na tvojem mestu najbolj tanek bodi s kratkimi rokavi kar ga imaš... Ali pa bi jo pustila celo brez bodija in bi jo pokrila samo s tetra pleničko...
Saj bo po mojem bo jutri že veliko bolje...

Držim pesti, da se čimprej pozdravita... Lp A

Neposredna povezava do sporočila: 1345
27.7.2007 17:34:16   
malecka_mateja
aja bom jo kr v pleniki pustla!pa parkrat opnoči ji bom ohladek dala!da nebo spet vročine!
smao da bo minllo!

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
27.7.2007 17:36:46   
LuLu
malecka_mateja zdaj držim telefon v roki, da te pokličem, pa sem samo tu šla čekirat, če kaj novega... fajn, da je ok. Ti pa tudi zdaj malo zadihaj, vse bo ok. Ti pa verjamem, da je zelo hudo gledat svoje dete kak trpi user posted image
Ajd, user posted image  za vaju

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
27.7.2007 17:50:48   
visnjaaa
jojj samo, da ste boljše!user posted image user posted image user posted image
Sem skoz mislila na vaju......še naprej jo ohlajaj in naj spi samo v pamperski.

Se beremo...grem v trgovino!

lp

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
27.7.2007 18:01:45   
malecka_mateja
ja sej je skoz samo v pamperski pa pokrita z mokro plenico da se ohlaja!
zdaj je pojedla flaško in upam da spet ne bruha!
zaj pa spi lubica moja!

joj ko je prej v ZD ležala nemočna od take vročine in žalostno z solzami v očeh milo gledala se mi je lomilo srce!res je to zelo hudO!
joj sončki naši!pomenijo nam vse na svetu!

grem malo zadremat ker me je tako vgrlo s tira sem kot cota!pa upam na mirno noč!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
27.7.2007 18:41:38   
atena777
joj ko je prej v ZD ležala nemočna od take vročine in žalostno z solzami v očeh milo gledala se mi je lomilo srce!res je to zelo hudO!
joj sončki naši!pomenijo nam vse na svetu!

si ne morem predstavljati, ampak lahko si mislim, da bi človek kar znorel. Meni je bilo že sedaj preveč mučno, ko sem samo brala in spremljala vaju s Tjašo. Upam, da sta sedaj končno čez vodo!

Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.