Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 25.7.2007 14:21:45
|
|
|
|
atena777
|
Mi smo jedli do sedaj: bucko, korencek, krompircek. Sadje: jabolcek, breskva, nektarina, celo malo je pocuzal melono, danes prvic banana. ostalo: rizevi kosmici, hippov cajcek iz komarcka Najslabse od tega je prestal breskev. Sedaj nimam vec nobene ideje kaj mu dajati jesti. Patronazne se kar ni bilo. se mi zdi, da je ze prav sit buck in jabolk, ker vecinoma to je. Se vedno dajem samo 1 obrok. Zelenjavo je rad, vendar mora biti malo zabeljeno (malo soli in olivnega oljcka). Je pa kar dojemljiv za nove okuse. Edino enkrat mu bucke niso sle, pa sem zabelila in je bilo ok.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 25.7.2007 15:03:29
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ojla! atena sorry nisem čula ko si klicala!sma splae s tamalo! nismo še nabavli klime tako da kako se obnese nevemo! namontiraš jo tam kjer se najmanj zadržuješ!mi jo bomo meli na hodniku! o kolumbo izgubljena!moja mala samo spi!vročina pade sama pa spet pride...sej če nebo jutri boljše grema zjutraj k dohtaru!zaj ji ne dam več nič proti vročini!ampak samo spi! pa upam da ne spet uhice!sej nismo nikjer bili pa še nosek pa lpo čist ker to ful pazim!joj pa te bolezni!more vse slabo po meni dobit!jaz sem bila kot majhna do 6 leta nonstop bolana in po bolnicah dokler mi niso mandljev ven dali! upam da ona nebo tako! atena povej kaj sime klicala!??
|
|
[Brisano sporočilo] 25.7.2007 15:26:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 25.7.2007 15:29:06
|
|
|
|
atena777
|
Malecka klima je bila ob 9.30 zjutraj razprodana!! mI SMO JO ZAMUDILI! Niti ne bi vedela, da bo danes, ce ne bi tvoj post prebrala. David je imal pa danes veselico zjutraj-fuuul je jokal izgleda so zobki. Sedaj pa že 3,5 ur spi!!!Ga je izgleda res zmatralo! Skrbi me edino, da ni kaj narobe z njim!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 25.7.2007 15:33:19
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo , že od lani pa sem "Oproščena" vseh kmečkih del , razen komandiranja... ha, ha, ha. Ti jest tut kepico sladoleda vbodem skoraj vsak dan, ker se mi zdi, da se to ne pozna ne vem kolk. Zadnjič sem pa kar tri pojedla. Pa kaj.Če je pa tko vroče. Kolumbo kolk ste pa dal za klimo? pa-pa
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 25.7.2007 16:27:46
|
|
|
|
malecka_mateja
|
sej sem si milala da bodo takoj razprodane!pa če nisma šla zarad tega ker je mala bolana!tko da bomo že preživeli brez nje!tak gremo kmalu na morje! mi pa nič ne grešimo ampak se pridno držimo!glih sem zraven zmazala veliko lubenice je tako dobra!najmi!jutri pa že komaj čakam pečene reberce!njami! jutri mislim da bomo kr šlli k zdravniku!ker sicer ji je padala ampak če bo zjutraj še vedno mela gremo! no se javim še kaj me že kliče!
|
|
[Brisano sporočilo] 25.7.2007 16:41:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 25.7.2007 19:37:43
|
|
|
|
LuLu
|
Ojla dečve, spet imam eno vprašanje! Naša voda iz pipe ima nenormalno ogromno vodnega kamna in ko prevrejem vodo za čaj ali mleko, ostane na dnu ta kamen, kar je zelo grdo za videt. Zdaj pa me zanima, kupila sem vodo v trgovini v plastenki, pa me zanima ali to vodo tudi moram prevreti? Koliko škodi vodni kamen malemu? Oz. koliko sploh in čemu škodi v. kamen? Ali ve, tiste, ki dajate Aptamil prevrejete vodo 10 minut ali manj? Dankešn in lp.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.7.2007 20:08:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 25.7.2007 20:15:16
|
|
|
|
malecka_mateja
|
kolumbo po 4 mesecu pride aptamil 2! voda se more prekuhavat samo prvi mesec!tista ustekleničena pa ne! mi že dva meseca prakticiramo da mu kupujem vodo kupljeno in je ok ni je zvijalo in nič! naša še kr ni ok!še driskico ima pa malo pokašljuje tako da jutri zjutraj gremo k zdravniku baje neki virus razhaja!upam da ni kaj hujšega in bomo lahko šli na morje! papa
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 25.7.2007 21:13:36
|
|
|
|
LuLu
|
kolumbo, jaz imam še malo aptamila1, potem pa 2 po potrebi. tisto vodo,ko ga je zvijalo si prevrela ali kar tako dala za pit? boste mogoče kdaj opazle, da nimam velikih črk v textu... to je takrat, ko moram malega na nogah imeti, pa mi ni velikih začetnic za pisat
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 25.7.2007 21:16:51
|
|
|
|
LuLu
|
zdaj sem šla gledat in piše na aptamilu1, da se voda prevreje najmanj 10 min, na aptamilu2 pa 5-10 minut.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 25.7.2007 21:30:59
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu zdaj sem šla gledat in piše na aptamilu1, da se voda prevreje najmanj 10 min, na aptamilu2 pa 5-10 minut. lulu voda, tudi ustekleničena se za dojenčke vedno prevre....se pravi ko zavre, počakaš še 15-20 sekund in jo odstaviš. Glede na to, da bi morala ustekleničena voda biti 100% pitna žal po raziskavah ne drži, zato je fajn, da jo za otročke prekuhamo....zgolj za vsak slučaj. Ko voda zavre doseže 100 stopinj in se uniči vse, tako, da nima smisla vreti 10 minut. lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 25.7.2007 21:38:37
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 Se strinjam za srečanje za septembra. Saj bo hitro naokoli! He he Visnjaaa, jaz se moram tudi pohvaliti, da sem s tole dietko (pa skos jem) že vrgla ene 3,5 kg dol (66,5 danes!!). Sm kr mal dobre volje. Atena777 jaz sem ti tolk fouš za tele tvoje kile 66,5......pa bravo jaz pa sem včeraj malo pregrešila...sem se najedla napolitank ob 18-ih pa sem imela danes spet 69,5 kg Pa samo enkrat sem to nardila....danes pa sem bila tako slabe volje zaradi tega in sem se jih še enkrat najedla ob 17-ih. Ampak po napilitankah nisem nič več jedla ne včeraj in ne danes. O grozaaaa...zdej pa vas berem imam pa tako slabo vest in sem tok jezna na sebe, da bi si najraj špeh kr odgriznila dol. Če se nebi zvagala, bi bilo čist o.k. in ne bi bila jezna in se nebi najedla. Zdej pa se bom vagala samo 1x na teden .....kr jaz se namreč vagam vsako jutro. lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 25.7.2007 21:52:34
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 Mi smo jedli do sedaj: bucko, korencek, krompircek. Sadje: jabolcek, breskva, nektarina, celo malo je pocuzal melono, danes prvic banana. ostalo: rizevi kosmici, hippov cajcek iz komarcka Najslabse od tega je prestal breskev. Sedaj nimam vec nobene ideje kaj mu dajati jesti. Patronazne se kar ni bilo. se mi zdi, da je ze prav sit buck in jabolk, ker vecinoma to je. Se vedno dajem samo 1 obrok. Zelenjavo je rad, vendar mora biti malo zabeljeno (malo soli in olivnega oljcka). Je pa kar dojemljiv za nove okuse. Edino enkrat mu bucke niso sle, pa sem zabelila in je bilo ok. Nejc pa najraje je od sadja: hruško, še bolj pa slive(od hippa) Zdej ko bodo domače zrele, mu bom kr domače zmiksala. Od zelenjave: krompirček, kolerabico, korenček al pa krompiraček, korenček in cvetačo. Mu pa zelenjava ne gre najbolj u rito...se trudima vsak dan...komaj čakam, da bo zraven še mesek...pol pa je vse skup bolj dobro. Men je P včeraj reku, da lahko otroc po 5 mesecu že jejo koruzni kruh....fajn pa je, če je doma pečen, da ni zraven dodatkov. Glutena itak ni notri...tako, da sem danes kupila koruzno moko in bom jutri spekla koruzni kruh in mu bom dala malo škorjice..... Vam sporočim, kako bo glodal lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 25.7.2007 21:53:45
|
|
|
|
visnjaaa
|
vidim, da imam samogovore, ker nobene no gor.... pa dejte no punce.....pridite in napišite kaj! Vse ste odsotne, pa to ni res.....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.7.2007 22:37:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 26.7.2007 9:12:40
|
|
|
|
atena777
|
U pismu tole od vode pa nisem vedela. Jaz pa mu dajem kar iz steklenice, navadno, neprekuhano. Šment. Pa mogoče je mel tud moj včas mal zelen drekec. Kaj pa zelenjavo, sadje vse prekuhavate al že date kej surovo? Visnjaaa, to da si sla mal gor nej te nc ne skrbi. Vazn, da vztrajas. Men danes se nic ni slo, ampak ce bi pa zmazala kako sladkarijo bi mi pa tudi slo ziher. Tole ko pravis, plavanje ziher pomaga. Ker jaz sem na morju jedla vse zivo, se prenajedala, zjutraj pojedla tone belega kruha pa ni slo niti 100 g gor. TO je vse zaradi plavanja in seveda zaradi dojenja. No ce bo slo tkole naprej se mi obeta prednosečniška kilaža točno ob izteku 9 mesečja po porodu in potem bom lahko spet solila pamet : 9 mesecev gor, devet mesecev dol. Dejansko pa brez muje se niti ena kila ne sezuje :). Se je pri vas tudi kaj ohladilo? MEni se tok nič ne da. V stanovanju je bomba jaz pa kar gledam in razmišljam o svobodi... LU_LU kaj pa ti sanjaš o prihodnosti? Jaz sem se včeraj na ta znameniti stavek spomnila, ko sva šla na sprehod in moram reci, da je bil prijeten obcutek... Odkra pa sta me z Bleda spremljali dve mavrici (vzporedno ena zraven druge - tud ti Kolumbo si ju morala videti), imam kar fiksno idejo, da me ful sreča spremlja . Nč pupe uživite, pa Manner zadeve na stran dat, do Božiča !
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 26.7.2007 9:13:47
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo po angleško sm mu pa poslala: THE EFFECT OF THE MILK FAT/PROTEIN RATIO ON FERTILITY OF DAIRY COWS kar pomeni: Vpliv mlečnosti in razmerja med maščobami in beljakovinami v mleku na dobo med telitvama pri kravah molznicah.. Jutr bom ziher 3 ure v pisarni.... Kolumbo se vidi, da ne moreš ven iz te zgodbe....Mislim, da bo res še ena magistrska kmalu...
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 26.7.2007 9:36:31
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ojla! evo mi smo od zdravnika in imamo virozo ki razhaja! drugače vse ok!dobili svečke pa linex smo kupili proti driski pa actimel mi je priporočal za črevesno floro! in ko smo sedaj prišli odmov ssem ji dala linex in je boga reva vse zbruhala še malo žolča boga revica!zdaj pa spi poleg atija sem ji svečko dala!pa bo upam da bolje! nič grem še jaz malo ležat! papa
|
|
[Brisano sporočilo] 26.7.2007 9:50:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 26.7.2007 10:14:41
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja ojla! evo mi smo od zdravnika in imamo virozo ki razhaja! drugače vse ok!dobili svečke pa linex smo kupili proti driski pa actimel mi je priporočal za črevesno floro! in ko smo sedaj prišli odmov ssem ji dala linex in je boga reva vse zbruhala še malo žolča boga revica!zdaj pa spi poleg atija sem ji svečko dala!pa bo upam da bolje! nič grem še jaz malo ležat! papa Malecka_matea Linex???? Naš P vedno priporoča prolife, ker je naraven. Rajši prolife kupi se v lekarni. To je naravni regulator črevesne flore, ki vsebuje laktobacile, glukooligosaharid in vitamone B kompleksa. Dnevno dozo moraš prilagoditi starosti (za Tjašo samo 1/4 suspenzije oz. napitka na dan - ostalo spraviš v hladilnik za drugi dan), je pa res fajn za dojenčke. Ko imajo moj otroc drisko jim dam samo prolife in se v enem dnevu vse uredi. Atena777 sej vem - plavanje, gibanje...to je to. Kolumbo jaz bi full prišla k tebi na hills, pa je moj na bolniški pa ga morem pedenat. Držim pesti zate!!! A ste same mamice, al imate kdaj na srečanju tud može zraven??? Ne se mi smejat...samo vprašam lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 26.7.2007 10:34:45
|
|
|
|
malecka_mateja
|
mojje bil že tudi zraven pa tud v lj bi zadljič prišo pa so piknik meli!tako da ko prideš ti ga kr pripelji če hočeš! kaj višnja to je za pit ker ta linex je kapsula in ta prah je za k....!bom res šla to kupit če pomaga!kolko pa stane???sam informativno??? hvala
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 26.7.2007 10:46:52
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja mojje bil že tudi zraven pa tud v lj bi zadljič prišo pa so piknik meli!tako da ko prideš ti ga kr pripelji če hočeš! kaj višnja to je za pit ker ta linex je kapsula in ta prah je za k....!bom res šla to kupit če pomaga!kolko pa stane???sam informativno??? hvala Ja prolife je tekočina za spit.....prijetnega okusa...no ni ravno nevem kaj...boljš pa kot d3. Stane pa 6,66 eur. lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 26.7.2007 13:05:47
|
|
|
|
LuLu
|
Atena777, tisti stavek, kak sanjam o prihodnost, je bil mišljen na hujšanje, ker sem one linke o dieti prilimala, pa sem razmišljala, kak bom jaz tudi enkrat v prihodnosti morala shujšat. Sem te razočarala, a si mislila, da bolj goboka misel za tem stoji? Visnjaaa, moj nikoli ni bil zraven in dam roko v ogenj, da tudi nikoli ne bo. Ni tak družaben tip, da bi se dobival na takih srečanjih. On si pač misli, da smo same babe na kupu in naj imamo mir in čvekamo. Meni je prav Bi mi celo bilo ljubše, če bi res bile same babnice, bi po moje bile malo bolj sproščene in čvekave
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.