mml
|
Živjo, meni kar slabo postane, ko pogledam napvedane stopinje . Saj imam čisto rada vročino, če lahko ležim v kakšni senci in pijem lepo ohlajeno pijačo. Dosti manj mi je pa všeč v službi in če moram dirajat za Manco, ki je vročina očitno dosti manj moti kot mene. Pa pred 18. se ne da ven, ker je prevroče in po tem se Manca doma na smrt dolgočasi in teži in trmari . No ja nekako bo že... cuma upam, da ti boljše prenašaš tole vročino, sploh glede na to, da imaš sedaj 4 kolena . Se mi zdi, da počasi tudi morje ne bo več nudilo kakšne večje ohladitve. bino lepo, da si se oglasila , smo te že prav pogrešali. Super novice, da je Bina tako super sestrica in da je le pogruntala, da je ponoči čisto prijetno spati celo noč . da se Beti zbuja samo 1x na noč, tako je bistveno lažje po tem preživeti divji ritem čez dan. Ampak Bina je pa res pridna, da takole pove, da bi šla na kahlico . Manca uspe lulanje kontrolirati, če nima oblečenih hlačk in leta naokrog gola, po tem gre brez problemov sama na kahlico, sicer jo jetreba pa ves čas spraševati, pa še po tem se zgodi kakšna lužica v hlače. Malo je problem, ker se varupki ravno še ne da Mance navajat na kahlico in po tem punca ne ve zakaj naj enkrat ne lula v hlače, drugič je pa to čisto OK. Računam na avgustovski dopust, ko bo 14 dni doma oziroma pri moji mami. jana uživaj na križarjenju Skratka nadaljujemo s stiskanjem pesti...Tako da veš, da boš ti kriva, ker ne bom mogla početi nič drugega NRMM upam, da se kmalu malo spočiješ in se ti mlečnost spet vzpostavi, sicer so pa na srečo na voljo takšne in drugačne mlečne zadeve, tako da sploh ni panike, čeprav je bolj enostavno otroka lepo priklopit in ni nič gretja, pomivanja,... . Držim pesti, da Mašo kmalu neha črvičit in da se spočiješ in ti izginejo podočnjaki pegica upam, da Neli in čim prej nehata sračkat in da se ti ne nalezeš. Kar se vrtca tiče..jaz mislim dati Manco v vrtec naslednji september, ker se mi zdi, da do 3. leta potrebujejo predvsem varstvo in individualno skrb, po tem pa pride potreba po socializaciji. Sosedi imajo punčko, ki je 2 dni mlajša od Mance in jo imajo v vrtcu, razen da je ves čas prehlajen in smrkava ne opažam čisto nobene razlike med njo in Manco, kar se kakšnih veščin tiče. Mogoče, da je znala malo prej sama jesti, ampak to je bolj zato, ker se Manci ne da in ne za to, ker ne bi znala Jaz ne bom nič ugibala, ampak bom kar počakala do jutri, da poveš kako in kaj , nisem bila nikoli preveč dobra v branju misli HIMH kako je s Hano? So se opekline že zacelile? Manca bo šla v četrtek za 2 noči k moji mami, upam, da bomo vsi preživeli. Še najbolj me skrbi . Moramo preizkusit, če bo funkcioniralo, sicer moramo za avgust najti kakšno drugačno varianto, ko bo varuška na dopustu... Grem delat, dokler še ni prevroče