|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2005
14.7.2007 14:51:37   
NRMM
Daaaaaaan!

Pupi spita,ati pred tv,jaz na rr za malo,ker mala pupa ne bo več dolgo spala.

Jana pa nooooooooo,ne moreš nas tako dolgo pustit čakat,sej bom imela čist bele nohte,če bom stiskala pesti še 10 dni user posted image .

Biino lepo,da si se oglasila. PA imava res podobne ''probleme'' pri hčerkicah. Ampak meni se po malem že mal user posted image .Mašo zvija ful,včeraj sem se najedla palačink z marmelado in smo imeli ponoči hausball user posted image .Mleka mi zmanjkuje očitno zaradi vseh sekirancij,kg kopnijo ,mož pravi,da sem že čisto posušena.No sej počutim se tudi temu primerno. V življenju nisem imela podočnjakov,zdej sem taka ko zombi. Pa si res včasih zaželim,da bi bila pupa še v trebuhu user posted image user posted image .
Ima pa Maša nek zamašen nosek user posted image ,pa ne vem,kje bi se lahko prehladila.Ji dajem fiziološko,pa spumpat sem ji hotela pa nič ne dobim ven,zgleda da je globje.Ko se dojiva ji navadno priteče mleko iz nosnice,zraven pa še nekaj sluzi. Ampak ni  vedno zamašen,tak da moram jutri malo povprašat,kaj in kako,ko se bova naročili za posvetovalnico.No iz popka nam je nehalo tečt user posted image user posted image ,tako da k vitamin verjetno ne bo potreben.

No pa morem it,obe na1x sta pokonci.

ČAOOO

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
16.7.2007 9:51:03   
Kofi
Kofičke? user posted image

Jaz sem eno že doma, zdaj bi pa še eno, samo zato ker vem da ni mleka tu v službi user posted image  Pa jabolko bi jedla samo zato ker je nimam...eh, sem čudna...

Neli je dobla v petek driskljado. Še dobro da sem oženla tko fajnega moža, da je vsakič do zdaj previl punco, ker meni je kr slabo poleg delalo. Se mi je ful smilila. Danes sem jo vseeno peljala k varuški, ki ni bila preveč navdušena nad tem, da ni slučajno kak virus. Mi2 sva mislila, da je to mogoče od cepljenja...samo na listku za cepljenje nič ne piše o tem,da bi lahko drisko fasala. Tko da ni 2x za rečt da res ni kak virus. Je danes dobu še moj user posted image  in zdaj na vcju preživlja dan :) Ah...me bo pa poklicala varuška, če bo hujše. Sem ji včeraj hotla dat kokakolo, pa je noče pit...ji ni dobra...ni hotla niti bobi palčk jest...jedla je samo polento z grahom. Pa ful vode pila.
Danes zvečer je spala v naši postelji, ker smo ji sobico prebarvali in je mela ful krče...se je zbujala ful in jokala...joj kolk se mi je smilila. Sej zjutraj je že bla ful boljš volje.

Mi pa smo razmišljali, da bi Neli dali septembra v vrtec. Pa mi je pol sestra odsvetovala, da če mislim, da se bo mala kaj boljš razvijala tam, da se motim...kako mnenje mate vi? Mi bi mogli kr celih 20 jurju (še v sit) več za vrtec plačevati kot zdaj. zdaj damo 170 eur. Zdi se mi samo, da preveč televizije gledajo...čeprav so risanke in mehiške limonade. Pa s kockami se špilajo in na balkonu visijo...ne vem kaj delajo v vrtcih. Če se učijo kakih pesmic al kaj podobnega je pa tut po mojem odvisno na kako vzgojiteljico padejo. Naša je komaj 7 mesecev zdaj v varstvu...pa saj ji nič ne manjka...mislili smo, da bi nam bilo boljš če bi bla v vrtcu...res pa je tam po 15 otrok in 2 vzgojiteljici, ki ful po mariborsko šrpehata (kar mi ne ustreza). Povejte vaše mnenje.

Sicer pa sem zdaj v službi in se spravljam dr. pisat, pa mi nekako ne potegne. Prejšnji teden me je šok, ker so nam ful plače znižali in zdaj delam le še za drobiž...mogla bi ravno zato imet ful zagona da čimprej naredim ta dr. pa mi še to ni za delat...za tako plačo bi po mojem lahko kr doma bla...saj vem, da majo drugi še nižje plače in se ne pritožujejo...samo vseeno...sem navajena met precej več ;) kak se hitro ljudje razvadimo, kaj? No ne bom vas več mučla s tem...

Jana...kaj nas ti mučiš...zdaj naj te še čakamo da z dopusta prideš in nam pol poveš...joj...jaz pa bom jutri nekaj povedala...
Kaj menite...imamo novo n....al novo n...?  user posted image user posted image user posted image

Razmišljajte...
hehe...

Lep dan

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
16.7.2007 10:19:59   
mml
Živjo,

meni kar slabo postane, ko pogledam napvedane stopinje user posted image . Saj imam čisto rada vročino, če lahko ležim v kakšni senci in pijem lepo ohlajeno pijačo. Dosti manj mi je pa všeč v službi in če moram dirajat za Manco, ki je vročina očitno dosti manj moti kot mene. Pa pred 18. se ne da ven, ker je prevroče in po tem se Manca doma na smrt dolgočasi in teži in trmari user posted image . No ja nekako bo že...

cuma upam, da ti boljše prenašaš tole vročino, sploh glede na to, da imaš sedaj 4 kolena user posted image . Se mi zdi, da počasi tudi morje ne bo več nudilo kakšne večje ohladitve.

bino lepo, da si se oglasila user posted image , smo te že prav pogrešali. Super novice, da je Bina tako super sestrica in da je le pogruntala, da je ponoči čisto prijetno spati celo noč user posted image . user posted image  da se Beti zbuja samo 1x na noč, tako je bistveno lažje po tem preživeti divji ritem čez dan. Ampak Bina je pa res pridna, da takole pove, da bi šla na kahlico user posted image . Manca uspe lulanje kontrolirati, če nima oblečenih hlačk in leta naokrog gola, po tem gre brez problemov sama na kahlico, sicer jo jetreba pa ves čas spraševati, pa še po tem se zgodi kakšna lužica v hlače. Malo je problem, ker se varupki ravno še ne da Mance navajat na kahlico in po tem punca ne ve zakaj naj enkrat ne lula v hlače, drugič je pa to čisto OK. Računam na avgustovski dopust, ko bo 14 dni doma oziroma pri moji mami.

jana uživaj na križarjenju user posted image  Skratka nadaljujemo s stiskanjem pesti...Tako da veš, da boš ti kriva, ker ne bom mogla početi nič drugega user posted image

NRMM upam, da se kmalu malo spočiješ in se ti mlečnost spet vzpostavi, sicer so pa na srečo na voljo takšne in drugačne mlečne zadeve, tako da sploh ni panike, čeprav je bolj enostavno otroka lepo priklopit in ni nič gretja, pomivanja,...user posted image . Držim pesti, da Mašo kmalu neha črvičit in da se spočiješ in ti izginejo podočnjaki  user posted image

pegica upam, da Neli in user posted image  čim prej nehata sračkat user posted image  in da se ti ne nalezeš.
Kar se vrtca tiče..jaz mislim dati Manco v vrtec naslednji september, ker se mi zdi, da do 3. leta potrebujejo predvsem varstvo in individualno skrb, po tem pa pride potreba po socializaciji. Sosedi imajo punčko, ki je 2 dni mlajša od Mance in jo imajo v vrtcu, razen da je ves čas prehlajen in smrkava ne opažam čisto nobene razlike med njo in Manco, kar se kakšnih veščin tiče. Mogoče, da je znala malo prej sama jesti, ampak to je bolj zato, ker se Manci ne da in ne za to, ker ne bi znala user posted image
Jaz ne bom nič ugibala, ampak bom kar počakala do jutri, da poveš kako in kaj user posted image , nisem bila nikoli preveč dobra v branju misli user posted image

HIMH kako je s Hano? So se opekline že zacelile?

Manca bo šla v četrtek za 2 noči k moji mami, upam, da bomo vsi preživeli. Še najbolj me skrbi user posted image . Moramo preizkusit, če bo funkcioniralo, sicer moramo za avgust najti kakšno drugačno varianto, ko bo varuška na dopustu...

Grem delat, dokler še ni prevroče

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
16.7.2007 10:24:40   
lonja
evo, drage moje še ena kava (smajliji ne delajo) od mene....

Pegica, tudi naša Ajda je v varstvu, kjer plačujeva približno isto kot ti. Ta naša varuška čuva otroke starostne skupine 1-3 let. Ima ogromen vrt pred hišo, otroci preživijo ogromno časa zunaj, noter pa ima gospa t.i. igralnico s kupom igrač. Ajda je bila v tej zimi bolna 3x, preboleli smo norice, ki so jih sicer fasali vsi otročki v vrtcu. Menim, da smo jo z boleznimi kar dobro odnesli. Ko jo primerjam z drugimi otroci, ne morem reči, da je česa prikrajšana, ko ne hodi v vrtec, tudi v varstvu npr. so barvali jajčka, delali odtis rokice v gips, mi naredili čestitko za osmi marec, itd. Ženska ima res smisel za delo z otroci, prej je bila namreč patronažna sestra. Tako da je moje mnenje, da Neli zaradi pridobivanja kaj naj rečem česa pozitivnega, zagotovo ne rabi vrtca.

user posted image user posted image  za odločitev da napišeš dr do konca. Pa se ti bo to poznalo pri plači? Ja, super, pol pa le hitro...

Jana73 verjetno že uživa na čolnu....

Mi se pa nekaj pogovarjamo, da bo za prvonovembrske počitnice odpeketali v Egipt, kjer bo takrat še prijetno toplo, pa še na grobovih ne bomo rabili viseti cel teden. Pa sam tri dni dopusta rabiš vzet. Vse super. Gre še kdo zraven?

Mml, jaz se tortici in kavici vseeno ne bi odrekla. Sreda popoldne??? Bi šla še do Zare pogledat v BTC, tko da bi mi pasalo nekje tam...

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
16.7.2007 12:21:43   
mml
Mml, jaz se tortici in kavici vseeno ne bi odrekla. Sreda popoldne??? Bi šla še do Zare pogledat v BTC, tko da bi mi pasalo nekje tam...

Kar se mene tiče je sreda čisto OK, če nas ne bo prej scvrla tale vročina...A je tebi ob 18. prepozno? Ker prej se zdi meni hudo prevroče.

Sicer pa sporoči kje in kdaj

Jaz si bom pa zdaj privoščila svojo obvezno dozo zelenega čaja, prej je bilo še prezgodaj

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
16.7.2007 12:53:17   
lonja
Mml, a je bil dobr čaj?

Ajda je ta teden tudi v varstvu v Ljubljani pri moji mami, ker je varuška na dopustu. Če se bo stvar dobro obnesla (kar malo dvomim, pa ne vem zakaj) bova lahko v sredo počakali, če pa se že danes ne bo, jo bova pa verjetno prej domov popihali. Ti pa absolutno javim, OK?

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
16.7.2007 12:55:21   
mml
lonja,  če sta v LJ po tem pa res nima smisla, da čakata do 18., po tem se pač dobimo prej v kakšni senci ali v lokalu s klimo.

p.s. aja čaj je bil dober, samo ga je zmanjkalo, kar pomeni, da moram nazaj delat user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
16.7.2007 13:30:25   
cuma
Daaan punce!

Danes pa sem skoraj pregorela user posted image  ... me je ura prehitela in sva se z emo šele ob 11ih vračali domov iz mesta ... Počivala sem v vsaki drugi senčki in pila vodo. Ker je pot do doma torej trajala malo dlje, mi je dete zaspalo v vozičku. Potem pa sva parkirali pod drevo in je mama cuma meditirala na klopci, Ema pa spala.
Zdaj sva doma, ema se igra, jaz pa sem prišla pogledat, kako ste kaj.

NRMM: en user posted image  zate! Sej bo kmalu boljše ... potem pa boš mene tolažila, ko bom septembra zombi user posted image !

bino: user posted image user posted image user posted image  za vse tri punce! Samo tako naprej!

pegica: user posted image user posted image user posted image !!! No, niti jaz ne bom ugibala, bom počakala! Glede vrtca: Ema je doma z mano in od kar sva v Izoli ima socializacijo vsak dan (2uri zjutraj in 2 popoldan) saj se igra z drugimi otroki na igrišču, hodiva v knjižnjico, na tržnico, v trgovino ... doma pa ji tudi skušam nuditi čimveč. Od septembra bo sicer težje, ampak mislim, da bo šlo. Če je vzgojiteljica dobra ,potem je vrtec lahko zelo koristen in veliko da otroku, če pa ni .... pa vemo. Enako je z varuškami. Tako jaz mislim. Ema bo šla v vrtec naslednjega septembra ... pravzaprav bosta šli takrat obe v vrtec. Mama pa delat ... kaj je že to?user posted image

lonja:  ti si pa pridna, da že planiraš novemberske počitnice user posted image  ... Jaz bi šla zraven, samo se mi zdi, da bo družinski svet odklonil moj predlog user posted image .

mml:  moj termostat mi občasno sicer nagaja, ampak mislim, da bo šlo. Zdaj ko je Ema "zdrava" in bomo lahko šli popoldan čofotat, mi je že na misel malo lažje prenašat to vročino. Tekanje za Emo pa je itak nuja in se sploh ne ubadam z mislijo o sedenju v senčki s hladno pijačko ... to bo prišlo kasneje ... user posted image  veliko kasneje ... user posted image  čez ene par let.

Lepo se imejte !

Cuma

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
16.7.2007 16:45:58   
Nana Liza
Uh! Kakšna vročina. Še predčasno smo jo zbrisali z morja. Cuma, verjetno je pri vas še kakšna stopnija več.
Danes je pa zadnji dan mojega dopusta.user posted image Jutri pa spet delat...

Ela je na morju ful zrasla in začela vse besede ponavljati za nami. Imeli smo pa zelo zelo aktiven dopust. Zvečre smo vsi popadali že ob 10h. S čolnom smo se prevozili pokrižem in še počez. Ela je pa večinoma spala na čolnu. V vodi je strašansko uživala. Pri izkrcavanju iz čolna je vsakemu prinesla svoje crocs-ice. Vsak od naše posadke je imel svojo barvo crocs-ic.user posted image Upam, da nisem preveč prerukala našo malo pikico. Bomo videli naslednji teden, ko imam morfologijo.

jana- lepo uživajte na križarjenju!

pegica1-Ela se pazi pri tašči in sem ful zadovoljna. Sicer sem jo hotela letos dati v vrtec, vendar zaradi pričakovanja še enega user posted image , sva se z možem premislila. V vrtec bo odšla naslednje leto septembra. Jaz zbiram moči za zadnji izpit za specializacijo že 2 leti. Preje sem jih delala kot po tekočem traku, potem že v nosečnosti so pa misli bile drugje (in so še zdaj).

mml, lonja- če bova utegnile, prideve še midve

bino-kako imaš čudoviti punci!user posted image

nrmm- da se Mašin nosek čimprej odmaši!user posted image

Nazdravljam s hladnim pivom!user posted image
NL.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
17.7.2007 9:18:29   
mml
Jutro user posted image

Ena ledena user posted image , ker je že sedaj vroče, tako da me prav skrbi kaj bo,...

Moram it delat, tako da vam "zatežim" kasneje, ko si bom privoščila svojo dozo zelenega čaja user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
17.7.2007 10:32:47   
lonja
Jutrroooo,

evo, še ena kava (pismo, zakaj mi pri smeških spet javlja napako) od mene za vse vas, ki še ne uživate na dopustu.

Mml, najprej tebi. Za jutri imam en problemček, ker imam na občini Vrhnika en sestanek ob 16.00 uri, ki bo sicer trajal le ene pol ure, a vseeno. A je vama Vrhnika predaleč, lahko pridete tudi vsi trije, z očijem vred. Vas povabimo na en sladoled, pa na vrhniška igrala.  Navsezadnje smo vedno v BTC-ju. Če pa bi se pridružila še katera (Nanaliza...) pa tudi ni nobenega problema, vsake bomo zelo veseli.

Sicer pa bo danes še bolj vroče... upam, da bo tole vreme trajalo še tja v avgust, ko bomo mi odpeketali na morje.

Pegica, a nas boš danes osrečila? user posted image

Cuma se verjetno z Emo že namaka. Naj uživata še za nas.

Bino, kako Bina? Spi čez noč?  Pa Beti? Pri nas je bila terapija, ko sva si jogi ven iz spalnice nosila zgleda obrodila sadove in naša Ajda po letu in pol končno spančka lepo celo noč. Sem se pa sama zgleda tako navadila na zbujanje, da se zbudim vsaj dvakrat ponoči.
Aja gradnja?  Začenjamo počasi s strešnimi deli. Počasi se premika. EUR-čki pa kopnijo...  

Imejte se!

lonja

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
17.7.2007 11:14:50   
mml
lonja ni problema, v končni fazi lahko prideva z Manco tudi do Vrhnike, samo bom potrebovala kakšna bolj natančna navodila kam in kako, ker se tam pa res čisto nič ne spoznam. Enkrat sem nesla en avtoradio na servis user posted image . Kar se očija tiče ne verjamem, da bo prišel zraven, ker bo rajši po svoje užival.

Se mi mudi, se še oglasim, ker še vedno nisem prišla do čaja

pegica kaj je zdaj to s to tvojo skrivnostjo?????????????

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
17.7.2007 11:22:17   
lonja
user posted image user posted image user posted image , super, Mml, pol pa računam na vaju (ali pa vse tri), sej mogoče bova pol tudi midve z Ajdo našega doma pustili uživat. Glede ure se pa potem lahk čist vama prilagodimo. Ko se spokata iz Ljubljane, pokliči, pa se zmenimo. Če želiš prišparat 0,30 EUR, greš po stari cesti do Vrhnike, sicer šibaš po avtocesti in prvi odcep proti morju (če ne upoštevaš Brezovice) je VRHNIKA. Jasnoooooo?

NRMM, zbudi se. Čakamo še štajersko kavo...

lonja

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
17.7.2007 12:14:50   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: lonja

NRMM, zbudi se. Čakamo še štajersko kavo...

lonja

user posted image user posted image user posted image  Ja lonja dober dan.......evo ti kafe user posted image user posted image user posted image .No hiška vam pa le napreduje.user posted image user posted image

Ne me spraševat kak sem,ker sem res grozno.Kaj bi dala,da bi bila še noseča user posted image user posted image user posted image .
Spet ena huda noč za nama,ma ne vem več kaj naj user posted image .Zdej mi je Maša še začela ornk polivat,pa ne vem kaj je krivo ali ji prehitro teče,ker sem ji dala 2 luknjici na cuclju ali pa čaj.Ker če pred obrokom ne pije čaja je ok,če ga pa kakšnih 15 minut,pa zlije vse ven. Ponoči sem bila jaz mokra,prej pa user posted image . Sej več ne vem kaj delam ok in kaj ne.Upam samo,da me ne vrže v kakšno depresijo,ker potem pa sem kompletna user posted image .
Danes smo Mašo prvič kopali,MAruša jo je navdušeno opazovala user posted image user posted image in ji govorila zraven ''pupa cofa cofa''user posted image user posted image .Po kopanju smo sli na kavico in je spala 3 ure v senci kot ubita.

Maruša ima očitno alergijo na sonček,tako je včeraj rekla pediatrinja.Dobila ni nič,razen navodila,da jo naj ne izpostavljamo soncu,jo kopamo,veliko naj pije in je to to.KOMAJ ČAKAM ohladitve........................

Pegica ne muči nas še ti proooooooosim.Si srečka user posted image ???

Cuma z veseljem te bom tolažila,če ti bo hudo,v upanju,da bomo mi takrat že iz hudega ven.

Grem neki pojest,ker drugače bo začelo ružit za mano.Sem že na -7kg od teže pred zanositvijo,kljub temu,da se skoraj nič več ne dojima.Upam,da me čisto ne posuši.

Lepo bodite in naj vam ne bo preveč vroče.

papa

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
17.7.2007 17:47:36   
mml
Za vse firbčne....klikni tukaj   user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
17.7.2007 18:21:03   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: mml

Za vse firbčne....klikni tukaj   user posted image

No evo prvi veeeeeelik firbec sem jaz................mml to tvoje??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Bo Manca dobila družbo??user posted image Če ja potem iskrene čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,ful sem veselauser posted image user posted image user posted image user posted image

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
17.7.2007 19:10:43   
cuma
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mml user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kakšna krasna novička!!!!! Decemberke smo pa res pridne user posted image !!Čestitke in lepo nosečnost ti želim!!!!

NRMM: ma dej nehaj, -7 user posted image user posted image user posted image  ... ne se hecat punca, papaj papaj in papaj! Če si Marušo gor spravla, boš Mašo tudi ... ne ga sruser posted image . Super mama si, ne se dat!!!!!! Začetne težave  in spoznavanje pa so itak user posted image user posted image user posted image . Pošiljam ti en močen user posted image , čeprav bi bilo najbrž bolje, da ti ene palačinke spečem user posted image

Mi smo skuhani in pečeni. Danes zjutraj me je ob 6ih zbudil trojni krč v nogo ... potem pa je nehal krč in je začel zob user posted image . Dve uri sem čakala dežurnega zobarja - baje je v tej vročini ogromno primerov bolečin user posted image . Naletela sem na svojo Z, ki mi je skušala zob zdreti, pa ni šlo (modrostni je, pa še slike nimam user posted image ) Tako, da me je nekaj časa matrala in ruvala, potem pa se je zob zdrobil ... user posted image . Na koncu ga je le sčistila in "umorila" živec (le zakaj ni tega storila že prej user posted image ). Usta imam še zmeraj omrtvičena, malo že otekam, upam, da ne bo hujšega.

Sem pa danes naročila klimo user posted image user posted image user posted image user posted image ! Upam, da bomo prišli kmalu na vrsto za montažo, ker se pri 29 stopinjah skoraj cel dan res ne da živet.

Emo sva spet sama postrigla, ker ni hotela v salonu niti dol z vozička user posted image . Zdaj ima tak moderen postrani paž user posted image . Slike sledijo.

Grem malo na balkon ... ker ne morem več dihat tukaj v dnevni user posted image .

Lp Cuma

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
17.7.2007 20:10:41   
Kofi
mml ČEEEEESSSSSSSSSSSSSSTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIITTTTTTTTTtttttttaaaaaaaaaaaammmm!!!!
user posted image user posted image user posted image
Srečno nosečnost!!!!!! Na NS je blo vse OK? Joj, ful dobro!!! Ful smo veseli zate! Kaj je februarček al še januarček? Daj razpiši se madonca!

NRMM nič sekirat zaradi neprespanosti in vsega kaj poleg pride! Spomni se Maruške...zdaj je pač to, da maš še eno poleg. Ma saj jaz vem, da si ti močno dete in da se ne boš pustla enim piščančkom da ti živce parajo. user posted image

Cuma...ja saj Emi pa res nimaš kaj strič na glavi user posted image  Hehe...malo heca...
Danes bi žiher še našo pupo postrigli. Je bla mokra po celi glavi...pol sem ji dve čufke naredla odzadaj in je bla tko luškana...žal mam fotoaparat na popravilu in je nisem mogla poslikat.

Driskica je nehala...sej ni čudno če sem ji včeraj spravla v želodček 6 žličk borovničk...njami...ostalo sem jaz pojedla, da sem zdej še bolj zaprta user posted image  heheh...smotana sem ;)

Lp, Pegica

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
17.7.2007 21:10:09   
lonja
Joooooooj, noro, user posted image user posted image user posted image  Mml, fuuul dobr, zdej vsaj vemo, da nisi nasvetov tam pri januarčicah delila zgolj zato, ker bi se ti tako zdelo...BRAVO!!! Si mi dala upanje tudi za nas, da bo, ko začnemo tudi pri nas v drugo hitreje ratalo... Še enkrat iskrene čestitke!!! A pol imaš januarčka/januarčico v sebi?
Lupčka za Manco!!!

Zdej mi je pa kr nerodno te matrat v tej vročini jutri. Če se boš počutila, se slišimo!!!user posted image

Pegica, še ti, prosim. Na vrsti si, da nam razkriješ vesele novičke...user posted image

NRMM, glavo gor, držimo pestke, da Maša čimprej neha polivat. Lupčka za obe, za malo in veliko pupiko user posted image .

lonja user posted image

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
17.7.2007 22:44:37   
HIMH
MML ej BRAVOOOOOOOOOOOOO IN ČESTITKE user posted image  user posted image  user posted image . A pol če si mela danes morfologijo si na pol poti v Rim in veš sigurno če se ni skril kaj boste meli ha? Ker nam user posted image  zelo primankuje pri nas decemberkah .

PEGICA daj še ti povej kaj maš no če nas je že JANA pustila čakat. Če ne pa se pazi v petek upam, da nam rata se dobit na čveku ga že močnoooooooooooooooooo pogrešam sploh naš pravi babji čvek .

BINA sem jezna ko user posted image  izvidov še kr ni ker še dr. ni zdiktiral upam samo, da če je kaj, da me obvestijo. Kako pa kaj Bina in Beti upam, da slednja ni dobila nič od velike sestrice.

NRMM ej pazi, da se nam ne posušiš ker se zna zgodit, da grem kje v mestu mimo tebe ker te nebom vidla user posted image .

Punce hvala za lepe želje ob tragičnem dogodku sem bla tako fuč v petek in posledično tudi za vikend, da sem bla sama sebi tečna.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
17.7.2007 22:49:03   
HIMH
No pa sem bla spet prehitra sem hotela še nekaj dodat in evo mi že objavi joj joj jaz pa tehnika.
Skratka za mano je generalka v kopalnici in spalnici. Čaka me še tamalina sobica in kuhinja z jedilnico in dnevna. Sem sklenla, da si to porihtam pred dopustom a ker sva naslednji teden same user posted image  gre med Čehe in jaz nevem al bom še doma delam to sedaj.
Tudi zlikala in oprala sem skoraj vse. Sem kr sama na sebe ponosna.

Nič sedaj bo pa res dovolj grem pod tuš in ajo ajo. Jutri grem najprej pazit še nečakinjo pol mava pa posvetovalnico in prevez, da vidimo kako kaže kaj njihova tehnica.

LEPO SREDO IN KR LEPO V SENČKI BODITE.

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
18.7.2007 8:04:52   
arielca
Dobro jutro,

Najprej  user posted image  za vse!

Kolk novičk...

mml, user posted image user posted image user posted image ! Čestitam!!!! Super! Lepo in zdravo user posted image  ti želim.

lonja, malo z zamudo VSE NAJBOLJŠE user posted image !

HIMH, moje sožalje user posted image .

NRMM, pa daj že nehaj Mašo ščipat pa ne bo jokala user posted image . Ne, čisto resno... Si poskusila že s kakšnimi kapljicami? Kaj pa Planex čaj? Naj krčki hitro minejo user posted image .

cuma, očitno ti je tale selitev res zelo koristila user posted image . Poljubček za veliko princesko in user posted image  za malo pikico.

jana73, Pajaca, JanJan, lep user posted image . Užiiivajteee! jana73, jaz bom danes začela s stiskanjem pesti user posted image .

bino, samo da se lepo rihtate. In če Beti normalno pridobiva na teži, naj te polivanje ne skrbi user posted image .

pegica1, kaj nam ti to skrivaš user posted image ?

No, mi smo doma. Smo uživali in bi z veseljem še za kakšen dan ali teden podaljšali. Me tolaži to, da gremo avgusta še na morje. Brina je postala res velika klepetulja, precej je samostojna (kar pomeni, da tudi sama kam pobegne user posted image ), plavanje ji je v največje veselje (zdaj je iznašla sistem samostojnega plavanja z rokavčki user posted image ) in ona bi ves dan 'čofa čofa'. Malo smo se potepali po Prekmurju, sicer pa lenarili na soncu in v vodi.
Ker sem bila na dopustu, sem zamudila razprodaje user posted image , bom pa danes pofirbcala če je še kaj pametnega ostalo user posted image .
Včeraj je rodila moja svakinja user posted image . Tako da je Brina dobila bratranca user posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa se utapljam v gori brisač, umazanih cunj in v prelaganju stvari iz kovčka in potovalk. Skratka, uživam user posted image .

Lep dan, čeprav bo spet vrooočeee user posted image .

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
18.7.2007 8:29:14   
Nana Liza
mml-kakšna super novička!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke!
Pa bomo spet skupaj plavali!user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
18.7.2007 9:27:32   
mml
Dan,

hvala za čestitke in lepe želje user posted image

NRMM ja tisto bitjece je trenutno podnajemnik v mojem trebuhu user posted image

HIMH včeraj sem imela šele NS, tako da do morfologije je še nekaj časa user posted image

lonja kar pogumno k stvari user posted image , glede na "slabe" izkušnje pri Manci sem bila tudi jaz malo skeptična, ker sta sedaj še 2 leti zraven, ampak je šlo presenetljivo hitro in enostavno user posted image  (približno tako kot sonček balonček in bino user posted image )

Sicer pa čisto na kratko, da vas ne dolgočasim...detece naj bi se nam pridružilo okrog 27. januarja (po mojih izračunih 29., po G 25.), glede na to, da je Manca zamujala, bo pa tako februarček user posted image . Na začetku je bilo nekaj problemov, zato o zadevi nisem kaj dosti govorila in sem čakala na NS. Najprej v 7. tednu ni bilo videti nič drugega kot rumenjakovo vrečko, potem sem imela še rjavkast izcedek in še vedno samo vrečko brez user posted image , ampak v 10. tednu se je pa le odločil, da bo ostal z nami user posted image . Počutje je nikakršno, cel dan mi je slabo, bruham sicer ne (razen zadnjič po eni kavi s sodelavko user posted image ), iz službe pridem mrtvo utrujena, ampak saj bo. No na NS je vse tako kot mora biti, NS je bila 1,0, kar pomeni, da bi moralo biti tveganje za DS zanemarljivo, ampak je zaradi mojih let vseeno 1:1130 (pri Manci je bila NS 1,3, pa je bilo tveganje 1:3300, tako da EMŠO res hodo vpliva na rezultat user posted image ), se ja pa iz osnovnega 1:220 (za moja leta) vseeno lepo porpavilo. Sem šla včeraj še na DHT in verjetno bom šla avgusta tudi na amnio. Aja pa G se je zdelo, da je user posted image , tako da sledi kupovanje nove garderobe, ker so bile Mancine stvari pretežno punčkaste ali pa roza...no ja malo še počakam user posted image

Tako zdaj se grem pa še pri januarkah odfočkat iz anonimnosti user posted image

Lepo se imejte in uživajte v kakšni senci

p.s. lonja mi2 z Manco bi prišle do Vrhnike tam nekje okrog 18., da se vsaj malo ohladi. Te pokličem preden greva od doma, da mi daš natančna navodila user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
18.7.2007 10:50:18   
arielca
mml, user posted image user posted image user posted image ! Naj gre vse po načrtih user posted image !

No, takole... Zdajle imamo decembrke kup user posted image , zato prosim, da se vse pofočkate in napišete PDP, da bom naredila eno tabelco in bomo lažje držale pesti in vas pošiljale v Rim user posted image . Se prostovoljno javim za statistiko, ker sem na dopustu.

Z Brino sva šli kupit nov klobuček, ker nam ga je očitno v toplicah nekdo ukradel user posted image . Dobili sva zadnjega.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ustvarjalne ideje za praznike
December – tako magičen, čaroben in popoln, a tako kratek in poln vseh aktivnosti, ki bi jih radi opravili pravočasno. D...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?