|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo v juliju!
18.7.2007 7:54:59   
afnica mala
Naj vam povem kar sem zjutraj možu, al sem noseča al pa sem imela zelo pozno ovulacijo.  Po 2 ss je to prvič, da me bolijo prsa. Pa napihnile so se. Vsaj 20x  na dan preverim, če so še bolj trde ratale, kot v prejšnjih dveh  primerih. Če je bila pozna O, potem nisem noseča, ker nismo user posted image , ker imam hudo glivično vnetje. Že kar cele 3,5 meseca ga nisem imela, prej pa skoz. Mažem se z canestenom, pa še eno kremo, pa olje čajevca, pa probiotični jogurt, pa nič ne nuca. Ne upam pa si vzet Diflucan (ne vem, če sem prav napisala), v primeru, da sem noseča. Tako da punce, komaj čakam naslednji teden. Če že nič ne bo, vsaj lahko vzamem tablet. Nikoli, prav nikoli več pa ne grem na bazen. Nečaku pa sem spet obljubila, da ga peljem v Atlantis. jao!

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 526
18.7.2007 10:05:36   
nf
Afnica mala, a to glivicno vnetje si fasala na bazenu al kaj??? Na kateremu?? Vam pa priporocam, da ce ste kje na Gorenjskem, se pejte raje skopat na Bled. Vceri sva sla midva s fantom prvic po uffff cajta in je bilo noro dobro! Zvecer pa se na romanticen sprehod okoli jezera in zakljucek s sladoledno kupo user posted image  user posted image  Pa se sproscanje in vse une fore, da user posted image  hitreje pride user posted image
Cestitke vsem noseckam!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 527
18.7.2007 10:46:28   
afnica mala
Mislim da. Vedno mi govoriji, če si podvržena temu, ne hodi na bazen. Jaz sem pa glih končala z jemanjem antibiotikov, tako, da je flora že tko slabša, imela sem glih konec user posted image , nečaku pa sem obljubila, da ko pridem z dopusta ga peljem v Atlantis. In kar sem obljubila sem držala, ker drugače pogleda s ta velkimi rjavimi očkami in reče, saj si mi obljubila.  Bila pa sva v Atlantisu. Po eni strani kar upam, da nisem user posted image , da se spucam, v nasprotnem primeru bo hudo. Na koži se mi je naredil izpuščaj, za katerega sem sumila na glivični izvor še pred težavami spodaj. Težave imem s prebavo, itd... Poznam te znake, ki vsi potrjujejo, da so se razpasle po telesu.
Dala pa si mi idejo za večerni sprehod ( med tednom, mogoče v petek) po Bledu in ne za vikend, ko je gužva. Kakšne 3 mesece nazaj, ko sem bila spet ful žalostna zaradi nenosečnosti, me je user posted image  peljal na Bled ( popoldan, po službi) na sprehod in kremšnito. Vreme je bilo mrzlo,rahlo deževno, slabše kot doma, pa mi je pasalo.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 528
18.7.2007 10:52:05   
Srčekgirll
Moje M pa ni in ni. Mogoče nama je pa tokrat uspelo. Dobila naj bi jo včeraj, 17.7., (tako mi je menkol sistam izračunal, saj mi vedno točno izračuna) pa ni ne duha ne sluha o njej.user posted image
Ali se je kaj premaknila ali pa semuser posted image ( ko bi bila vsajuser posted image ). Malo bom še počakala! Drugače se pa počutim OK.
user posted image user posted image Vam sporočim!user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 529
18.7.2007 11:15:27   
murkica
Pa imaš kakšne znake ali je edini znak zamujanje user posted image ?

JAz mislim, da ti je vsa ta pozitivna energija na forumu pomagala in da si tudi ti user posted image . user posted image

Saj vsi pravite, da pozitivne besede, misli in optimizem na splošno pomagajo. Tako, da kar glej s svetlimi očmi  na svet in ni hudič, da tudi tebi in vsem nam nebi uspelo.

Dajmo punce, držim pesti za vse.

Afnica mala- Sicer nimam težave z glivicami ves čas, tako kot ti opisuješ, ampak sem jih pa imela ravno ta mesec in je tudi meni zdravnik predpisal cannesten. Pa seveda so se oglasile v času O, tako da mi je zdravnik svetoval, da če me ne moti naj vseeno user posted image , potem pa vzamem cannesten. Rekel pa je tudi, da če zanosim cannesten ne bo vplival na nosečnost. Tako, da smo enkrat user posted image in če je ratalo je ratalo res v prvo, prvi mesec, prvi poskus. Bomo videli. (punce vi ne veste kok držim pesti, da je ratalo) user posted image user posted image .

Sicer pa me je na zadnje G, bila sem namreč na urgenci prejšnjo nedeljo, ko se je začelo nekaj kuhati in sem dobila nek izpuščaj in me je peklo(in so prišle te zoperne glivice,ki sem jih prej omenjala, pa sem se odločlila da nebi raskirala in čakala do naslednjega dne, in me je ta prijazni G še pogledal z ultrazvokom, ko sem mu povedala, da smo začeli delati na user posted image , in je rekel, da vse zgleda lepo in da je maternični vrat lepo debel in da on iz tega vidika ne vidi težav, ki bi oteževale zanositev. user posted image Tako, da punce držim pesti za vas in seveda tudi zame, da čim prej vse zagledamo user posted image .user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 530
18.7.2007 11:23:52   
nf
Afnica mala ma to je pa res grozno. Upam, da se ti cim prej pozdravi! Drugace pa res tudi za kopanje, res super je Bled, sploh si nisem predstavljala. Sem pa jedla Telebajski sladoledno kupo user posted image , kaj treba se je zacet pripravljat! user posted image  user posted image
Srcekgirl, alo po test! user posted image
Mene pa zadnje dva dni tko neki spika tam doli, podobno kot med ovulacijo, samo malo manj mocno. user posted image  Pa je minilo hmmm 7-8 dni od ovulacije. In user posted image  pricakujem sele naslednji cetrtek. Nimam pa se nobenih PMS znakov. Mogoce sem pa zdej samo bolj pozorna na take reci, kaj pa vem, mogoce se pa bejbi hoce prišfasat name user posted image  Bomo vidli!

Neposredna povezava do sporočila: 531
18.7.2007 11:31:05   
Srčekgirll
Znakov ni nobenih posebnih samo joške me bolijo tko kot pred M pa vsake toliko mi v spodnjem delu trebuha mam občutek kot da se neki pretaka. Sej test mam doma sam se ga bojim nardit kr se bojim da bi bila ponovno razočarana. Ga bom jutr, če ne bo dns user posted image popoldne. Držte pesti zauser posted image user posted image !

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 532
18.7.2007 11:58:39   
zolika
Srečkagirl - držim pesti - sporoči! user posted image

Sicer pa - da vam zaupam še mojo zgodbo, ki se je odvijal atale teden bolj intenzivno...čeprav se že nekaj časa trudiva user posted image !

Torej...prvi dan zadnje M 14.6. ...čakam, čakam,.....15.7. bi mogla prit...ko je ni bilo user posted image sem user posted image  skakala od veselja...potem pa se pojavi čudn rjavkast izcedek...kaj pa zdaj to!?!?!? Vgnezditvena?!?!?! Čakam še en dan - naredim test - negativen! user posted image  rjavkast izcedek je bil prisoten tri dni - včeraj sem klicala G in mi je rekla, da je to pač normalno - da se sluznica ni imela časa odebelit in to je pač tak...če se naslednji mesec ponovi - naj se pa oglasim na pregled...sem si mislila OK - pa naj bo tako....pridem domov! TEČNA da je kaj....ko ne veš kaj se s teboj dogaja - ko si želiš user posted image  pa NIČ!

Zvečer grem na WC in kaj?!?!?! Prišla je user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko sem možu povedala je bil ŽALOSTEN - in žalostna sem bila tudi JAZ - močno si želiva postati DRUŽINA!!! Ampak...ne  gre in ne gre...

Sva pa se potem pogovarjala...kaj ša če so krive KT - nehala sem jih jemati meseca januarja....potem pa ( vsaj tako sem prebrala) bi naj trajalo cca. pol leta da se "odzaščitiš"! Zdaj pa nevem...ali je to res - ali ne?!?? Imate kak podatek?

Tako,da...upam, da M ne pride okoli 15.8. !?!?!

Vsem držim pesti...vse ki pa ste že dočakale user posted image user posted image  pa user posted image !

Lep DAN!

K.

Neposredna povezava do sporočila: 533
18.7.2007 12:12:32   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: zolika

Sva pa se potem pogovarjala...kaj ša če so krive KT - nehala sem jih jemati meseca januarja....potem pa ( vsaj tako sem prebrala) bi naj trajalo cca. pol leta da se "odzaščitiš"! Zdaj pa nevem...ali je to res - ali ne?!?? Imate kak podatek?

Tabletke nebi smele pri tem imeti nobene vloge. Kvečjemu sem prebrala, da je ženska, ko preneha z jemanjem tabletk prve tri mesece najbolj plodna. No sicer ne vem, če je to res ampak vseeno je dejstvo, da lahko ženska zanosi že med jemanjem tabletk in pa seveda tudi takoj prvi mesec po prenehanju. Tako, da ni pol leta potrebno počakati, da se "odzaščitiš".

No ne vem, saj tudi če pozabiš vzeti tableto ti svetujejo, da raje uporabi še kakšno drugo zaščito, če ne zeliš zanositi.  user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 534
18.7.2007 12:30:06   
zolika
Murkica...hvala za odg. Saj sem že sama bila v dvomih ali te zadeve držijo ali ne  - glede na vse kar pač vemo o jemanju KT in to...je oa zanimivo da ne rata in ne rata...morda zato ker si oba preveč želiva.... user posted image

lp

K.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 535
18.7.2007 12:52:47   
nInAzWeRiNa
živjo punce jst sem jo dobila v ponedeljek in tko bom zdej po novem naslednič mirna tut če je še ne bo do 36 dniuser posted image ,se mi je pač mal podalšu ciklus kaj naj, no in zdej se selim k avgustovkam vi pa pridno naprej seznamčka barvajte roza držim pesti za vse ki ste še v dvomih in čakate!user posted image
lp

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 536
18.7.2007 13:27:53   
Erin

user posted image user posted image user posted image         JULIJSKE BORKE za otročke      user posted image user posted image user posted image

01.07. - mojca345 - user posted image user posted image   - v nove boje
02.07. - Jadrnica
02.07. - mojcej77  -user posted image user posted image - v nove boje
03.07. - Tavi -  user posted image user posted image - v nove boje
03.07. - Kovič - user posted image user posted image   - v nove boje
03.07. - PC Baby
04.07. - September1-user posted image user posted image - v nove boje
04.07. - teejaa -  user posted image user posted image   -
v nove boje
04.07. - bekyca - user posted image user posted image
- v nove boje
05.07. - PATRICIJA_22 - user posted image srečka nosečka
05.07.-  Linda25
05.07. - nInAzWeRiNa - user posted image user posted image - v nove boje
05.07. - afnica mala- user posted image
user posted image - v nove boje
05.07. - Tiara123  -user posted image
06.07. - Anonimna - user posted image srečka nosečka
06.07. - lara light -user posted image user posted image
- v nove boje
07.07. - majci23 - user posted image user posted image - v nove boje
07.07. - pikicaa25 - user posted image user posted image - v nove boje
07.07. - *Bella Luna* - user posted image srečka nosečka
08.07. - Ana luna  - user posted image srečka nosečka
08.07. - Pat74 -  user posted image user posted image   -v nove boje
09.07. - matejka78 -user posted image user posted image - v nove boje
09.07. - Paprika76
09.07. - Anay - user posted image srečka nosečka
09.07. - sandrin

09.07. - meryy  - user posted image srečka nosečka 
10.07. bela vrtnica - user posted image user posted image - v nove boje
10.07. - luna68 - user posted image user posted image - v nove boje
11.07. - kitka1 - user posted image user posted image - v nove boje
11.07. - freha - user posted image user posted image - v nove boje
11.07. - **NiNa** -user posted image user posted image - v nove boje
12.07. - sasy20 -user posted image user posted image - v nove boje
12.07. - Anitka -user posted image user posted image - v nove boje
12.07. - jasnaa - user posted image user posted image - v nove boje
12.07. - kepica - user posted image srečka nosečka

12.07. - pilotgirl
13.07 - Katy\o/ - user posted image user posted image - v nove boje
13.07. - MARTINŠČICA -user posted image user posted image - v nove boje
14.07. - trma79
15.07. - Muca83 - user posted image srečka nosečka

15.07. - zolika - user posted image user posted image - v nove boje
15.07. - kimmii -user posted image user posted image - v nove boje

15.07. - dezurna
16.07. - 80kaja  -user posted image user posted image - v nove boje

17.07. - ilatic
17.07. - Juno -user posted image user posted image - v nove boje

17.07. - Srčekgirll
17.07. - LuNa73
17.07. - daga11 -user posted image user posted image - v nove boje
17.07. - SM10
18.07. - pepa6
18.07. - kesora

18.07. - pokec 
19.07. - polenovka -user posted image user posted image - v nove boje
19.07. - ledenka

19.07. - monikap 

19.07. - Jo@n
19.07. - fortun
19.07. - Vesna
20.07. - Souly
20.07. - jurka6 -user posted image user posted image - v nove boje
21.07. - TittyK -user posted image user posted image - v nove boje
21.07. - hmm

21.07. - Galadriel

21.07. - soncek33
21.07. - /dudica/
22.07. - sapi

22.07. - HEL 36
22.07. - tejčica30
22. 07. -urska25
23.07. - andrea3a
24.07. - tinkamiška
25.07. - Zvezdica

25.07. - Sandra-4
25.07. - aurora28

25.07. - afnica mala
26.07. - nf
26.07. - bekyca
27.07. - Tejč29
28.07. - ANIME
28.07. - murkica
28.07. - matejka ..
29.07. - Anitka
30.07. - teejaa

30.07. - Tavi

30.07. - Kovič  
31.07. - lejca 

31.07. - mojca345
31.07. - meggie
31.07. - renata nana

In navijačice: scubadiver, kodrana, štunfek in Katja 271   user posted image user posted image user posted image

Jasnaa:
Jaz sem pa tako upala da ti uspe da premagaš to osovraženo user posted image ta mesec...Upam, da si uživala na user posted image , se spočila...Držim pestke zate (no za vse user posted image )...

Nf:
Jaz sem 5 km stran od Bleda, pa me ne mika prav preveč se v njem kopat...slabe izkušnje iz preteklosti...čeprav je bilo eno mojih največjih veselij se kopat tam, pa sem dobila izpuščaje, pa ginekološka vnetja...ne vem kako je letos, kakšna je voda sam kako poletje pa res ni za namakat se...bi šla raje u Bohinj, pa čeprav je malo bolj mrzlo jezero... mene se zelo hitro prime kako vnetje in mi ni da bi reskirala...za sprehod pa je ja, sam zej polet je tak dren rabiš še 1x dlje da okrog prideš...u soboto je pa Blejska noč...pride katera??

Vsem čakajočim pošiljam user posted image user posted image user posted image , vsem novopečenim bodočim maimicam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...vsem, ki jih je tetka user posted image obiskala in ki se selijo v avgustuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , u glavnem vse najnaj vsem...

Lep pozdravček punce!! GO GIRLS!!!  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 537
18.7.2007 13:28:41   
bekyca
Ninazverina user posted image user posted image , bo pa avgust tvoj mesec!

Srčekgirl, dej nared že test, pa nam poročaj, da se bomo lahko skupaj s tab veselile ob user posted image user posted image user posted image .

Afnica mala, tele glivice so pa res ena zoprna zadeva. Mene so "mučile" že skoraj kronično. Zadnje tri mesece pa imam nekako mir pred njimi, meni je G predpisal ene druge vaginalete, ne canesten in moram reči, da imam že enih 5 mesecev mir. Meni je Canesten pomagal glih za kakšen mesec ali dva user posted image . Drugače mi je pa tudi G rekel, da kadar ženska jemlje kakršne koli antibiotike, da se možnost za glivično vnetje drastično poveča, da imajo takrat idealne pogoje, da se razvijejo. To omenjam zato, ker si napisala, da si jih jemala. Ne vem.
Mogoče, če ti dam še en nasvet, poskusi še z BORAXGLICEROL ali VAGISAN vaginaletami, ki jih dobiš v lekarni brez recepta. Lahko jih uporabljaš tudi med M, v primeru, da jo dobiš. Drugače pa meni je jogurt kr pomagal, kadar je bilo hudo.

In srca vam/nam vsem privoščim, da bi zagledale user posted image  - pa naj bo z glivicami ali brez user posted image , kajne?

Lp

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 538
18.7.2007 13:36:07   
Erin
Punce, kar se glivic tiče, sem jih jaz tud mela in mela kremce (Canesten, itd...) vsak ta drug mesec, pa nisem našla vzroka in nisem...pa sem zamenjala intimno milo (prej sem mela Niveo) pa sem kupla Dove in se je vse ustavlo...da trkam hitr...user posted image .....že kako leto je kar ga uporablam al še več, pa sem mela samo 1x vnetje... prej pa stalno... Sam tolk povem, če je katera iskala kdaj vzrok, da je to tut ena izmed možnosti...drgač je pa rekla moja sodelovka da je tut mela včasih vnetja pa je začela pit kefir vsako jutro in kao se je nehal...ene pa pravjo da dajo tampon u jogurt in potem not v one, pa je dobr... no ne vem... upam, da se vam pozdrav, ker je zelo neprijetna zadevca to...

LP

user posted image

< Sporočilo je popravil teejaa -- 18.7.2007 13:38:19 >

(odgovor članu bekyca)
Neposredna povezava do sporočila: 539
18.7.2007 13:46:14   
bekyca
teejaa, se strinjam s tabo. Vsekakor je potrebno biti previden pri uporabi intimnega mila. Pa tudi s tem ni treba pretiravat.

Kar se tiče jogurta, je najboljši jogurt LCA (ker vsebuje neke glive, mislim da so lactubacterius, ki so nujno potrebne za naravno ravnovesje, ki se ob razvoju glivic očitno poruši). Pa nočem neke reklame delat, samo povem iz pričevanja nekaterih na enem forumu in po lastnih izkušnjah. Dobr je, če ga piješ vsak dan, pomaga pa tudi tampon namočen v njega. Vsaj meni je, vsaj za prvo silo, da nisem letala do G vsak mesec. Zdaj pa imam nekako mir. Hvalabogu.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 540
18.7.2007 13:50:16   
sonček33
dejmo punce tale seznam še mal spremenit
za vse, ki greste v nove boje pa veliko veliko sreče v avgustu

(odgovor članu bekyca)
Neposredna povezava do sporočila: 541
18.7.2007 14:19:06   
80kaja
SONČEK33 prav tebe sem prišla pozdravit :-)
kako si se imela v dolomitih? konec tedna pa na rolinge,kajne ?
Sama sem se zopet selila...tokrat med avgustovkeuser posted image  ma joj no...
držim pesti, da je ti ne zagledaš user posted image !

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 542
18.7.2007 14:25:45   
nf
Ja hudo, ne pogledam foruma 2 uri in je ze ene 10 novih postov! Kolk smo pridne user posted image

Teejaa, sej mene tudi ni do zdej mikal Bled, se mi je zdel kako nej to lepo recem, mlakuza user posted image  Ampak v primerjavi s kakim bazenom je pa pomoje majka. Bohinj je pa itak zakon user posted image . Zadnjic sem veslala cez celo jezero in nazaj, ma super res. Pa se razgled taksen da dol pades.

Zolika, da ti se jst povem svojo izkusnjo s KT. Sem jih jedla na koncu srednje sole in na zacetku faksa 3 leta skupi in enkrat ko sem se odlocila prenehati, sem po parih mesecih izgubila menstruacijo. Pac ni je bilo. Potem mi je G dal neke tablete, da nej bi se mi vzpostavila M, ampak tisto je bilo se vecje sranje, mi je bilo kr skos neki slabo. Tako da sem raje rekla, da nej narava sama uredi zadeve. In tko sem cakala vec kot 2 leti, da sem dobila normalen reden cikel!! user posted image  No sej zdej je vse ok in imam M ful tocno vedno na 26 dni. Sej ne recem, verjetno 95% zensk dobro prenese KT, ampak jaz pac nisem. Itak upam pa da bo vse ok pri tebi!! user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 543
18.7.2007 14:44:32   
ledenka

user posted image user posted image user posted image         JULIJSKE BORKE za otročke      user posted image user posted image user posted image

01.07. - mojca345 - user posted image user posted image   - v nove boje
02.07. - Jadrnica
02.07. - mojcej77  -user posted image user posted image - v nove boje
03.07. - Tavi -  user posted image user posted image - v nove boje
03.07. - Kovič - user posted image user posted image   - v nove boje
03.07. - PC Baby
04.07. - September1-user posted image user posted image - v nove boje
04.07. - teejaa -  user posted image user posted image   -
v nove boje
04.07. - bekyca - user posted image user posted image
- v nove boje
05.07. - PATRICIJA_22 - user posted image srečka nosečka
05.07.-  Linda25
05.07. - nInAzWeRiNa - user posted image user posted image - v nove boje
05.07. - afnica mala- user posted image
05.07. - Tiara123  -user posted image
06.07. - Anonimna - user posted image srečka nosečka
06.07. - lara light -user posted image user posted image
- v nove boje
07.07. - majci23 - user posted image user posted image - v nove boje
07.07. - pikicaa25 - user posted image user posted image - v nove boje
07.07. - *Bella Luna* - user posted image srečka nosečka
08.07. - Ana luna  - user posted image srečka nosečka
08.07. - Pat74 -  user posted image user posted image   -v nove boje
09.07. - matejka78 -user posted image user posted image - v nove boje
09.07. - Paprika76
09.07. - Anay - user posted image srečka nosečka
09.07. - sandrin

09.07. - meryy  - user posted image srečka nosečka 
10.07. bela vrtnica - user posted image user posted image - v nove boje
10.07. - luna68 - user posted image user posted image - v nove boje
11.07. - kitka1 - user posted image user posted image - v nove boje
11.07. - freha - user posted image user posted image - v nove boje
11.07. - **NiNa** -user posted image user posted image - v nove boje
12.07. - sasy20 -user posted image user posted image - v nove boje
12.07. - Anitka -user posted image user posted image - v nove boje
12.07. - jasnaa - user posted image user posted image - v nove boje
12.07. - kepica - user posted image srečka nosečka

12.07. - pilotgirl
13.07 - Katy\o/ - user posted image user posted image - v nove boje
13.07. - MARTINŠČICA -user posted image user posted image - v nove boje
14.07. - trma79
15.07. - Muca83 - user posted image srečka nosečka

15.07. - zolika - user posted image user posted image - v nove boje
15.07. - kimmii -user posted image user posted image - v nove boje

15.07. - dezurna
16.07. - 80kaja  -user posted image user posted image - v nove boje

17.07. - ilatic
17.07. - Juno -user posted image user posted image - v nove boje

17.07. - Srčekgirll
17.07. - LuNa73
17.07. - daga11 -user posted image user posted image - v nove boje
17.07. - SM10
18.07. - pepa6
18.07. - kesora

18.07. - pokec 
19.07. - polenovka -user posted image user posted image - v nove boje
19.07. - ledenka-user posted image user posted image - v nove boje
19.07. - monikap 

19.07. - Jo@n
19.07. - fortun
19.07. - Vesna
20.07. - Souly
20.07. - jurka6 -user posted image user posted image - v nove boje
21.07. - TittyK -user posted image user posted image - v nove boje
21.07. - hmm

21.07. - Galadriel

21.07. - soncek33
21.07. - /dudica/
22.07. - sapi

22.07. - HEL 36
22.07. - tejčica30
22. 07. -urska25
23.07. - andrea3a
24.07. - tinkamiška
25.07. - Zvezdica

25.07. - Sandra-4
25.07. - aurora28

25.07. - afnica mala
26.07. - nf
26.07. - bekyca
27.07. - Tejč29
28.07. - ANIME
28.07. - murkica
28.07. - matejka ..
29.07. - Anitka
30.07. - teejaa

30.07. - Tavi

30.07. - Kovič  
31.07. - lejca 

31.07. - mojca345
31.07. - meggie
31.07. - renata nana

In navijačice: scubadiver, kodrana, štunfek in Katja 271   user posted image user posted image user posted image

Eh, moja user posted image  je ravno prišla... no, bo vsaj do morja konec, to je pa tud dobro user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 544
18.7.2007 14:55:35   
sonček33
80kaja žal mi je zate. držim pestke za avgust, ampak avgusta pa zihr ne sme pridt
dolomiti zakon - raj na zemlji, ja ja petk pa RS superca
joj kolk lepo, da si me prišla pozdravit thx

zdele moram pa k frizerju letet sem že pozna
se slišmo

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 545
18.7.2007 21:57:51   
sonček33
Sm10, pepa6, kesora, pokec - upam da je to to - da ne bo treba še naprej tečt, pejte počas skozi 9 mesecev :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 546
18.7.2007 21:59:22   
sonček33
joj, pa dezurna, ilatik, srčekgirl, luna73 ve tudi - dejmo bit zmagovalke tega meseca

vsem ostalim - tudi meni - pa gremo dalje

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 547
18.7.2007 22:07:05   
Sandrin
Moja user posted image  še vedno ni prišla (zamuja od 9 julija), pa tudi test je negativen. user posted image user posted image user posted image user posted image
malo še upam, na kakšno "zapoznelo" ovulacijo, toda...razum mi pravi drugače, da spet ne bo nič.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 548
18.7.2007 22:47:46   
*ajla*
Pozdravljene punce! user posted image

Med vami sem nova, ene 14 dni redno spremljam dogajanje na formu, kajti prej nisem vedela zanj, in sem končno zbrala moči, da tudi mene daste na seznam in namreč ne pričakujem jo 26.7. 
Z dragim sva se odločila, da tudi midva julija začneva delat na user posted image  in moram priznat, da sva glede user posted image   kr pridna (na dva dni) in tako kot sve ve, tudi sama upam da bom čez dober teden zagledala user posted image ...
Vsem srečkam user posted image  čestitam in želim srečno user posted image  ter zdravega user posted image . Me, ki pa smo še v boju pa držim pesti in bodimo pozitivne, kajti uspelo nam bo user posted image   in zelo kmalu bomo tudi me zagledale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... user posted image

Nevem kako se ostale počutite ampak mene kr neki daje...trebuh tm spodi me je po 9 dnevu user posted image  rahlo začel zbadati (na vsake tok časa špikne oz. tko nežno zbada da bolečino glih čutiš), z user posted image  sva pa začela 5 dan po user posted image  , pa včasih mam tak občutek k da se bo vsak čas user posted image  ulila in to se vleče že dobr teden. Prsi so me začele danes špikat in to večino bradavice, pa na dotik so malo bolj občutljive. Občutek mam da se mi je apetit kr mal povečal (večinoma v večernih urah) in bi skoz nekaj jedla, čeprav se po vsaki jedi počutim kot slon (pa tud če nepojem veliko) in zvečer mam kr ena obračanja v želodcu (ne da mi je slabo, ampak mi tud ni glih tko kot more bit). A ma mogoče katera med vami enake občutke (ne bom rekla težave :) ?
Za test je verjetno še prezgodi, ker zadnjo user posted image  sem dobila 1.7.

Glede na to, da sm prvič med vami, sem za začetnico kr veliko napisala user posted image

Fajn bodite in držmo pesti!user posted image
LP

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 549
18.7.2007 23:25:58   
LuNa73
Tak, moja user posted image  je prišla, tak da ne bo nič iz srečke user posted image ! Pa se polna optimizma selim med avgustovske borke! user posted image  Za vse tiste, ki pa še čakate pa user posted image in user posted image  da azgledate tiste dve lepi črtici!

(odgovor članu *ajla*)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?