murkica
|
Pa imaš kakšne znake ali je edini znak zamujanje ? JAz mislim, da ti je vsa ta pozitivna energija na forumu pomagala in da si tudi ti . Saj vsi pravite, da pozitivne besede, misli in optimizem na splošno pomagajo. Tako, da kar glej s svetlimi očmi na svet in ni hudič, da tudi tebi in vsem nam nebi uspelo. Dajmo punce, držim pesti za vse. Afnica mala- Sicer nimam težave z glivicami ves čas, tako kot ti opisuješ, ampak sem jih pa imela ravno ta mesec in je tudi meni zdravnik predpisal cannesten. Pa seveda so se oglasile v času O, tako da mi je zdravnik svetoval, da če me ne moti naj vseeno , potem pa vzamem cannesten. Rekel pa je tudi, da če zanosim cannesten ne bo vplival na nosečnost. Tako, da smo enkrat in če je ratalo je ratalo res v prvo, prvi mesec, prvi poskus. Bomo videli. (punce vi ne veste kok držim pesti, da je ratalo) . Sicer pa me je na zadnje G, bila sem namreč na urgenci prejšnjo nedeljo, ko se je začelo nekaj kuhati in sem dobila nek izpuščaj in me je peklo(in so prišle te zoperne glivice,ki sem jih prej omenjala, pa sem se odločlila da nebi raskirala in čakala do naslednjega dne, in me je ta prijazni G še pogledal z ultrazvokom, ko sem mu povedala, da smo začeli delati na , in je rekel, da vse zgleda lepo in da je maternični vrat lepo debel in da on iz tega vidika ne vidi težav, ki bi oteževale zanositev. Tako, da punce držim pesti za vas in seveda tudi zame, da čim prej vse zagledamo .