|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
14.7.2007 14:26:26   
koala
Glede obiskov in informacij, se lahko zmenite, da želite da na obisk lahko pridejo samo najbližji, za informacije po telefonu pa zahtevate, da nikomur ne dajejo informacij.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 726
15.7.2007 18:42:11   
Laubica
Pozdravljene
mi pa gremo nocoj na morjeeeee in me ne bo 12d
Gremo na Uglan v apartma
Lepo se imejte držite se not in dosti pijte,se javim ko pridem z morja ,upam da bo Gorazdova do takrat že rešena-bajjjjjjuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 727
15.7.2007 19:03:05   
madejka
že 35 maximalno lepo se imej na morju in uzivaj se za mene, ki bom tudi nekje tam vmes rodilauser posted image !!!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 728
16.7.2007 15:29:00   
rakinja
Pozdravljene punce kako ste mi kaj?

Jaz se komaj premikam tako mi je vroče.
že35:uživaj na morju koker se da jaz letos ne bom vidla  morja

Kje pa ste vse ostale? Pa Gorazdova kako je kaj noben nič ne javi.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 729
16.7.2007 16:06:32   
sanwebdra
Kako to, da si že prejela danes potrdilo za CSD? Jaz sem bila dva dni nazaj, v sredo na pregledu pa mi še nič ni G dal, nobenega potrdila Kaj ga moram spomniti ali je dal tebi sam od sebe?
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Me je že prejšnjič sestra opomnila, da moram rečt za potrdilo in da ga dobim - tako da ga zdaj imam. Jaz sem zdaj že v zadnjem trimesečju - ti imaš nekaj za mano rok, ali ne???? No, na naslednjem pregledu zagnjavi - s tem potrdilom namreč dobiš na CSD bon za paket (ali denar) in potrdilo, da urediš vse potrebno pri delodajalcuuser posted image .

Pridne bodite, pa dosti vode spijteuser posted image !!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 730
16.7.2007 16:18:17   
Pandica
sanwebdra jaz sem oktoberka tako kot ti in mislim, da sem jaz še celo malo pred tabo user posted image   No, jaz imam PDP 2.10., kdaj pa ti? Pa boma videle katera je imela prav tista plača pijačo user posted image    A ti si že šla na CSD po tisti bon?

Držite se v senčki, na hladnem in res veliko pijte, ker je res user posted image  vroče danes

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 731
16.7.2007 16:29:39   
Pandica
Ej babike, ravno sem prebrala, da je Gorazdova rodila danes sinka user posted image  Patricka, 3400g in 51 cm.
Iskrene čestitke mamici in atiju za rojstvo sinka user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 732
17.7.2007 6:15:57   
ursyka21
Ja končno.
Vsak dan odkar je šla v bolnico sem, hodla sem gledat če je že kaj novega.
Gorazdova čestitam ti iz srca in upam da se bote že hitro cartali doma v troje.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Madejka zdaj si ti na vrsti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 733
17.7.2007 7:05:45   
Janey
Gorazdova user posted image user posted image user posted image želim ti veeeeelikooo žuljenja in sreče. Uživajte :)

(odgovor članu ursyka21)
Neposredna povezava do sporočila: 734
17.7.2007 9:27:38   
madejka
Hehe Ursyka hvala! res upam, da bo tako!user posted image
Ceprav se mali nic kaj ne trudi, da bi prisel ven... se kar mi nekam v rebra rineuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 735
17.7.2007 13:48:53   
sanwebdra
Draga Pandica,

pa si res 1 teden pred mano user posted image (moj PDP 9.10.), čeprav mislim, da bom rodila prej user posted image . Približno 1 teden prej - je torej čisto mogoče, da se srečava v bolnici. Bi bla fora, kajne??? ZA PIJAČO PA DOGOVORJENO user posted image !!!

Kar se tiče CSD-ja, bom počakala na 60 dni pred uradnim PDP - to sem zasledila na enem izmed forumov, čeprav mi je sestra zagotovila, da lahko grem na Center že zdaj. Glede na to, da pa naše vrle birokratke verjetno ne bodo ničesar naredile pred rokom user posted image , bom za ziher raje počakala, da ne bom prvič zastonj hodila. Ko pa je zunaj takaaaaaaaaaa vročina.

Še malo, pa domov!!! user posted image

Pijte ga, ženske, da ne boste dehidrirale .... [link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.student-info.net/fgg/fgg/sis-mapa/novice/novice_377/pivo.jpg-42.jpg&imgrefurl=http://www.student-info.net/fgg/sis.php%3Fid%3D1%26novica%3D377&h=500&w=386&sz=25&hl=sl&start=18&tbnid=Bppfs-UevgUBMM:&tbnh=130&tbnw=100&prev=/images%3Fq%3Dpivo%26gbv%3D2%26svnum%3D10%26hl%3Dsl][/link] ... na zdravje!!!
PS: po možnosti brezalkoholnega!!!!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 736
17.7.2007 13:52:04   
sanwebdra
Aja, GORAZDOVA -

čestitam user posted image  - vse lepo, vse zdravo in obilo cartanja!!!! user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 737
17.7.2007 14:15:29   
Anonimen
Čao user posted image !

Nisem nikoli brala tega topica, ko nisem mislila, da spadam med Mariborčanke. No pa sem danes ga končno odprla pa vidla, da so tudi Ptujčanke zravne. No, jaz sem pa Ptujčanka trenutno živeča v Miklavžu, tak da skodaj da spadam zravenuser posted image . Mam pa PDP 10.9. Bom še zdaj po novem brala tale topic, ker mi je itak ponavadi dolgcajt pa nimam kaj delat. Drgač pa sem redno pri septembrkah.

Lepo se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 738
17.7.2007 14:19:10   
madejka
Dobrodosla _mala_!!! Jaz sem tud trenutno v Miklavzu user posted image

Kako poteka tvoja nosecnost?

Tukaj se sicer zelo malo dogaja... Mogoce bos pa ti tista, ki nas bos malo spodbudila!user posted image No jaz upam sicer, da ne bom vec veliko casa med noseckami. user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 739
17.7.2007 14:29:46   
Anonimen
madejka  a nisi ti tik  pred porodom al sem narobe vidla? A greš v Mb porodnišnico rodit? Jaz sem sicer čula, da ni glih najbolj fajn tam rodit, samo, če mene tu zagrabi mi druga tak ne preostane. Jaz bom sicer šla tik pred pdp v Celje k tašči pa tastu, da me čuvajo pa, da bo moj blizu mene. Če pa moj odide še prej službeno nekam v Bosno pa bom na Ptuju pri starših. Tak, da v Mb bom samo v primeru, da me prime prej pa, da bom tu sama..takrat pa tak moram poklicat rešilca, z avtobusom se ne morem peljatuser posted image .

madejka ti pa še malo zdrži pol pa te bom že kje srečala z vozičkom po Miklavžu.

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 740
17.7.2007 14:50:25   
madejka
_mala_ sem tik pred porodom ja, en teden seuser posted image
Kar v MB bom sla, ne mislim kaj komplicirat. Sem svoj cas (beri srednja sola) govorila, da bom ziher sla v Postojno rodit v vodi!user posted image Zdaj pa si ne predstavljam da se konec julija guzvam v Postojnouser posted image

Ja ti priporocam, da se ne vozis z avtobusom v P!user posted image Res je boljse, da imas vedno koga pri roki, Moj zdaj sploh ne hodi vec kam dalec in ce gre kam od hise ima mobitel vedno prizgan in vklopljen cakajoci klicuser posted image Ceprav nas mali se nic kaj ne kaze, da bi zelel ven. Se mi se kar tisci gor v rebra in me veselo brca v crevesje in zelodecuser posted image Prav fajn se imava... kak bo sele ko bo zunajuser posted image

Vozickali pa bomo ja, samo da ne bo tako vroce!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 741
17.7.2007 15:00:49   
Pandica
Dobrodošla _mala_ user posted image  

sanwebdra ja, mogoče pa se res srečama v bolnici user posted image  Zakaj misliš, da boš prej rodila? No, da neboma najine obljubljene pijače pile kar v porodnišnici z user posted image  v naročju user posted image  user posted image  

_mala_   zakaj pa imaš tako slabo mnenje o Mb bolnici? Kaj si že rodila tam? Ne smeš vsega verjet kaj slišiš, vsaka user posted image  po porodu pove svoje mnenje in jaz moram reči, da še tudi nisem rodila, ker bo to moja prva user posted image  , ampak o Mb bolnici nisem slišala nič slabega.

madejka  pri vas pa je napeto doma, ko bo vsak čas prišel user posted image  na svet, ne? A že imaš vse poštimano in pripravljeno? Če se ne motim boš imela user posted image  , ne? Kako pa bo mu ime?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 742
17.7.2007 15:11:37   
rakinja
Ojla

Kak ste srečke nocečke?

Najprej.da čestitam novopečeni mamici in atejuuser posted image user posted image user posted image želim vam veliko cartanja gorazdova ko boš prišla domov nam hitro reportiraj kako je bilo.

Danes sem bila na pregledu spet levkociti v urinu to znoriš.Povedala še mi je da mojuser posted image   malo zaostaja v rasti in teži ima 2kg in dolgi mislim da 36cm malo me je prestrašila čeprav je rekla da to ni točna velikost in teža sem v 34 tednu teža pa je za32ti teden in čez 14 dni imam spet uz rasti.upam,da bo do takrat večji in težji.

pišite kaj

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 743
17.7.2007 15:46:14   
madejka
Pandica ja napovedal se je fant ja, ampak saj ves... vedno obstaja moznost, da niuser posted image Ce bo pupa, bo morala pa kar nekaj stvari modrih nosituser posted image Doma je ze vse perajt. Poteljico bo ati oblekel ko bom v P, ima pa ze vse pripravljeno. Za malega je ze vse spakirano, tudi za mene... Imena pa se nisva povedala, ga pa imava izbranega od prvega dne in je ostalo isto.user posted image

Rakinja jaz mislim, da se ni razloga za paniko! Mojo sestricno so tudi cisto zastrasili s to tezo in je hodila bolj pogosto na preglede. Je bil mali 11 dni pred rokom rojen po naravni poti in je imel 3040g, ampak zdaj lepo raste in se razvija in je prav zivahen decko! user posted image Glavno da te redno spremljajo, pa bo vse vredi!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 744
17.7.2007 16:51:49   
Anonimen
To o porodnišnicah pa je tudi res..vsaka novopečena mamica ma neko svojo zgodbo. O Mb mi je povedala ena sošolka iz faxa, ampak ona je itak že v resnici tečna ko sam user posted image . Vedno me spominja na to, kak bo vsega "lepega" konec z rojstvom user posted image . Ma tak mi že gre na živce, da se izogibam stikov z njo, ker me spravi samo v slabo voljo. Ne vem zakaj bi pol hotele imeti user posted image , če je že to tako zelo grozno. Ona je cela neka depresivna al kaka..ne vem, ma sama s sabo probleme pa še druge spravlja v slabo voljo.

Ja vidim, da ste ene že čist pri koncu user posted image . Vam kar malo zavidam, da se boste rešile...pa tudi te vročine kot nosečke. Jaz jo ful težko že prenašam pa se je vse skupaj komaj začelo. Ma bomo že nekak preživeli.

Kdaj ste ve dobile napotnico za porodnišnico - en mesec pred pdp al prej?

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 745
17.7.2007 19:08:08   
Pandica
Kje se skrivate vse? Hvala bogu je nehalo sonce pripekati.

rakinja  bodi samo pozitivna, sigurno je vse ok z tvojo user posted image   veš, da ti uz tut niso vedno najbolj zanesljivi, a ne? Koliko krat so že katerim user posted image  kaj napovedali pa pol ni bilo tako. Samo pozitivno razmišljaj user posted image  

madejka če bo pupa bo pač modro nosila tak kot si napisala že sama ja user posted image  
Meni so tut napovedali user posted image  samo nič ne verjamem dokler ne rodim user posted image   Tako, da vse kupujem v unisex barvah. Moji mami so tudi napovedovali, ko je bila z sestro noseča celo nosečnost in na vsakem uz, da bo user posted image  , potem pa je rodila user posted image  in sem jaz dobila sestro namesto bratca user posted image  Joj, kako sem je bila vesela, ker sem si tako sestro bolj želela user posted image  

_mala_ men tut grejo na živce ljudi, ki me spravljajo v slabo voljo in se zarad tega ne maram družit z njimi in se jih na veliko izogibam. Takih pa res ne potrebujem ob sebi, mi ni treba.

No, napišite še kaj, da nebom samo jaz sama z sabo čvekala user posted image  

A katera ve kako je kaj z Gorazdovo  zdaj, ko je že mamica in že pestuje svojega sinka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 746
17.7.2007 20:02:06   
Teni_
rakinja, toliko, da te spomnim: saj veš, da tudi Larisa ni bila ne vem kako velika(sploh, če primerjaš s Tejo), pa poglej jo sedaj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 747
19.7.2007 12:28:14   
Pandica
Gorazdova  sem prebrala, da sta že doma iz P , čestitke še 1x user posted image  
Ko ti bo tvoj sine dopuščal pa nam le malo napiši kako je potekal sam porod, če je bilo fejst hudo in še kake stvari veš, da smo radovedne tu gor user posted image  

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 748
20.7.2007 13:02:44   
Anonimen
Pandica, hvala...

Porod je potekal takole: so me pregledali vagialno, ugotovili, da sem že odprta 3 cm, in me takoj poslali v porodno.. Predrli so mi mehur, nato so mi dajali umetne popadke.. Bolelo je ko hudič, kljub temu, da sem dobila 2 injekciji proti bolečinam sem skoraj znorela od teh bolečin.. Potiskali smo samo 5-10 minut tu nekje, nato je prišel naš palček ven user posted image user posted image user posted image

Kljub tem bolečinam je najlepša stvar zagotovo to, ko postaneš mati!! Res je to nekaj najlepšega, ko dobiš otroka v naročje..
user posted image user posted image user posted image

Cele dneve bi ga cartala, a kaj ko bi rad spal user posted image

(odgovor članu Pandica)
  Neposredna povezava do sporočila: 749
20.7.2007 13:08:40   
madejka
Gorazdova vsaj dolgo ni trajalo!user posted image Bolecine bos pa hitro pozabila... tako pravijo mamiceuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?