|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  223 224 [225] 226 227   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
17.7.2007 12:02:59   
cuma
Daaan!

Vsem , ki se učite in pišete diplome, magistrske, doktorate user posted image user posted image user posted image !!!! V tej vročini vam res ne zavidam ... sploh na koncu nosečnosti. Ko sem jaz končevala diplomo (v 9.mesecu user posted image ), je bil vsaj november user posted image .

Danes zjutraj sem bolj slabo začela dan: zagrabil me je tak trojni krč v nogo, da nisem vedela, kako naj jo zvijem, da bi se umiril. Hkrati mi je zvijalo prste, gleženj in od kolena zadaj dol in v levo user posted image . Tako me je bolelo, da sem na glas zajamrala in se je Ema (ki je spet ponoči pristala pri nama) zbudila. Najprej me je stiskala in božala user posted image , potem pa je ugotovila, da ima dovolj spanja in letela v dnevno po knjigico, da bova midve brali ob 6ih zjutraj user posted image .
Kmalu zatem, me je začel boleti zob user posted image  ... to je en stari greh (modrostni zob, ki čaka na puljenje), ki pa bo moral še malo počakati, ker ne smem na rentgen. Danes popoldan grem k dežurni zobozdravnici in upam, da mi ga popravi, ker me res boli.

sandra: najprej hvala za kompliment user posted image , tudi ti, si zelo simpatična in lušna pupa user posted image . Če se bo Ema dovolj zgodaj zbudila, bova prišli še midve na kavo. Ima novo frizuro veš? Sva jo na koncu z možem spet sama postrigla, ker je pri frizerki bila slabe volje in nismo prišli niti do stola user posted image . Zdaj ima tak zelo moderen paž - malo postrani user posted image

Še to: danes zjutraj sem naročila klimo user posted image user posted image user posted image , da se moja pupika ne bo več kuhala ... Revica se zbudi čisto prešvicana (ko spi čez dan) - pa saj ni čudno, če je 29 stopinj v stanovanju user posted image user posted image user posted image .

Lepo preživite dan!

Cuma

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5601
17.7.2007 18:04:34   
Anonimen
Moram nekaj napisat, da ne izginemo popolnoma iz straniuser posted image .

Zakaj pa je srečanje tako zgodaj, jaz takrat še spim kot topuser posted image . Pa samo za pol ure, ker imate potem ŠS.

Pridem pa jaz verjetno na predavnaje o dojenju v ponedeljek in se takrat vidimo. pa mogoče bo kaj hladneje.

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 5602
17.7.2007 18:12:31   
sandra85
cuma hvalauser posted image
no, mi bomo ob 8h v royalu, vidve pa le pridita, če se pikica zbudiuser posted image
danes je res peklensko vroče user posted image ...prav groza je stopit iz klimatiziranega avta v to vročino-prav udari v glavouser posted image
nič, grem dat mal noge v luft
papa

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 5603
17.7.2007 20:33:07   
dorotea
Kar ne morem verjet, da je v našem stanovanju tako hladno...danes sploh nisem vedla, da je tako vroče zunaj...sem bila do zdaj noter. Celo noč zračimo, zjutraj ob 7-8h pa vse pozaprem in hkrati še rožce zalijem, pa nazaj v postlo skočim...in cel dan imamo hladno not...prav super je...mislim, da ne bomo rabli klime...en strošek manj.user posted image
Uuuuuuuu vam nisem povedala, da sem uspela posneti našo brcačko na filmčk in je tolk zanimivo za znoret. Bom še enkrat posnela, naslednjič ko bo brcala...to bo lep spomin.
Nekaj malega sem se tud učila, sam danes mi ni šlo preveč dobro, ker se je mala nekam čudno postavila, pa me je ves čas nekaj stiskalo in špikalo...sam ni pa mi cel trebuh otrdel, sem prav gledala. Sedaj pa čakam, da se še malo shladi in pod noč bo končno prava temperatura za it na sprehod z mojim dragimuser posted image , če me ne bo spet kaj tiščalo.
Pa še en par solatk naredim, paradajz in rukola, pa bučke z jajci pa bo fina večerja.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5604
17.7.2007 20:39:13   
Anonimen
Meni pa je še kar dalje dolgcajt. Sem mislila, da bova z mojim dragim kaj skup počela, vseeno kaj, ampak ne bo spet nič iz te muzike. Pride domov, se naje, gre na pc, zaj pa je na dvd naredo nek bedast film, ki niti približno ni zame, še risanke so boljše. No in tak sem spet, kljub temu, da je poleg mene, spet sama user posted image . Če bo to tak dalje šlo se mi bo še res zmešalo, danes sem že drugi dan cel dan v stanovanju zaprta, komaj v petek mam namen vun it..kje je še to. Evo pa se spet smilim sama sebi.

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 5605
17.7.2007 20:53:41   
helenav
allora jutri user posted image !!!!!! deal:-)))))

zdej pa grem na lubenico:-))))))user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5606
17.7.2007 21:05:01   
dorotea
mala, ne bit slabe volje...moški so včasih pač takšni...ne vidijo dlje od svojega nosu...pa ne delajo to zanalašč, to je v njihovi naravi...ženske smo pač bolj čuteče in več stvari opazimo.
Zmeni se , da bo danes po njegovo, jutri pa pejta na sprehod pa en romantičen film poglejta(predlagam Notebook!- super film!)
Punce, a imate kak dober recept iz bučk, jih imam poln hladilnik, pa sem že vse svoje ideje porabila????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5607
17.7.2007 21:27:20   
guppy
Rižota z bučkami!!!
(eden mojih najljubših receptov)

Na hladno olivno olje daš nasekljano čebulo in strt česen in popražiš. Potem dodaš bučke, ki si jih narezala na koščke, in jih popražiš na tej čebuli.

Ko se ti zdi to pripravljeno, dodaš gor riž in vegeto, vse skupaj malo pražiš tako na suho, da se premeša, potem pa dodaš vodo (da se v njej lahko skuha ta riž), kocko piščančje juhe, žličko masla, poper in sol. Vsake toliko malo premešaj, dodaj vodo po potrebi.

Ko je riž skorajda kuhan, dodaj še malo belega vina in potem pusti, da se do konca skuha. Na koncu dodaj še začimbe po želji, jaz ponavadi dodam peteršilj in čisto malo bazilike.

To je tooook okusno, da dol padeš. Skuha se pa v max pol ure.

Dober tek!!

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 5608
17.7.2007 22:17:19   
nana 27
_mala_, jaz bi bila na mojega kar mal jezna, če bi se takole obnašal pa sem kar mirne sorte. Upam, da je imel samo tak dan in se mu ni nič dalo. Že zdaj malo poglej v okolici za drugimi nosečkami, da boste skupaj vozičkale in da ne boš vse dneve sama.  Guppy, super recept...bomo poskusili. Ali bo še kakšno srečanje v Lljubljani? Da se vidimo še z bušiji in malo izmenjamo številke, da si bomo lahko javile vesele novičke.  Dobre ste, da v tej vročini premorete voljo za učenje user posted image user posted image user posted image ...Sandra, ti si pa sploh carica, ker delaš izpit za avto user posted image  Upam, da vam uspe čim več naštudirat do poroda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5609
17.7.2007 22:24:32   
nora
oooo guppy jaz bom tudi probala tvoj receptuser posted image preden sem prisla na rr sem mislila kaj bom skuhala z bučkami jutriuser posted image hotla sem polnjene bučke narest, samo pa se mi ne da tolk časa kuhat, še jaz bi se skuhala v kuhinji na tej vročini. Tvoj recept izgleda hiter in enostaven, takšne imam najrajeuser posted image
Midva sva danes spet sla v shopping. Zdaj nama manjka še kozmetiko in banjo za user posted image ostalo pa sva že nabavila. Še predsobo sva kupila, da končno poštimava stanovanje do koncauser posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5610
17.7.2007 22:33:46   
nora
Nana jaz sem zauser posted image vsaj zaenkrat, dokler še lahko migamuser posted image lahko gremo na sadno ali sladoledno kupo, da se uresničijo sanje, a ne guppy?user posted image user posted image
mala, ti pa povej tvojemu dragemu kako se počutiš...res je, da se moški ne spomnijo samiuser posted image

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 5611
17.7.2007 22:44:21   
nana 27
Ja, lepo bi bilo, če bi se dobile. Ste že vse opravile s predavanji v MŠ v LJ? Ali katera hodi na dekompresijo v babiško šolo?

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 5612
17.7.2007 23:00:42   
guppy
OOooo, jaz sem takoj ZA srečanje v Ljubljani. Mi je pa malo nerodno zaradi termina, ker ne vozim več in sem odvisna od prevoza. Ima katera čas v ponedeljek? Takrat imam ravno pregled in bom prosta od 13h naprej.

Kaj pravite?
Ljubljančanke - ponedeljek, Pod vodo (City Park)?

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 5613
18.7.2007 7:14:47   
Anonimen
Dobro jutro!

No pa se je začel še en dolgočasen dan. Sem včeraj šla kar spat, ko sem bla tak slabe volje..jejejej kaki bedni film je gledal, če pozna kera film 300 ve o čem govorim, razen, če se kateri dopade. Groza nouser posted image . No pr nama je tak, da ker sem jaz cel dan na računalniku on pa tudi na šihtu dosti komunicirava že prek msn-ja in se večino stvari že tam zmeniva, tak, da ni čudno, da ko pride domov se človek več nima skorajda kaj menit. Pol, ko pa pride pa gre spet za računalnik..je malo rač. freak že vidim, se ga kar ne naveliča, jaz pa tudi ne očitno, ko pa nimam kaj druga delat. No, saj bo kmalu tu user posted image  pa ne bomo več tolko sedeli za računalniki.
Sploh ne vem kaj naj danes delam, vse mam oprano, zlikano, pometeno, pomito...ni pa mi nikamor za it, ko samo zapravim dnar in sem pol slabe volje, ko sem doma je le-ta edino varen.
Sem si pa dol potegnila neke bolj romantične filme pa komedije pa bom to gledala danes.

guppy-ta recept pa mora bit res fajn, samo prav zdaj nimam bučk..no saj bo mi jih mama prnesla, ko jih ma poln vrt. Bom ga sprobala. Sama sem pa včeraj delala tiramisuuser posted image .

No, lepo se imejte, bodite v hladni senčki, pijte dosti vode pa bomo preživele še to poletje!!

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5614
18.7.2007 10:31:49   
Anonimen
mala ta film je zakon sam morš not padtuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5615
18.7.2007 10:35:04   
Anonimen
Guppy jaz sem za! Srečanje namreč!

Bučke - meni najbolj njami recept -

BUČKINE POLPETE
naribaš bučke (ne predrobno), jih posoliš, počakaš da malo spustijo vodo (aja pa semenje če so fejst velike daš stran), dodaš strt česen, kako začimbo (majaron, origano), jajce in moko. Zmešaš in na hitro ocvreš v olju (RES NA HITRO),

Dobre so tople in mrzle (meni so mrzle še boljše), s kislo smetano npr. in kako solato. ZAkon.

Hitro narejeno, pa še stoji. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5616
18.7.2007 11:17:54   
aljab
Pa punce super ste...jaz mam tud poln hladilnik bučk in ne vem kaj z njimi počet. Te polpete bom zihr probala!!

Mala čist te razumem....pa pridi drug teden kaj z dragim v Celje in greva medve ven...pa se kako Celjsko nosečko aktivirava in se dobimo pri Savinji na kavi (oz sladoledu)user posted image . Saj nas je kar nekaj....

Kakao pa kaj vase pikice še migajo? Mojauser posted image se mal umirja. Mislim, da ji zmanjkuje placa. Je pa tko nizko... Meni pride le kak cm nad popek. Zgleda trebuh kot bi žogo pojedla in bi se zataknla nekje dol....
No fajn se hladte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5617
18.7.2007 11:23:38   
guppy

Ljubljančanke - ponedeljek, Pod vodo (City Park)?
misska, nora, nana 27 (in ostale)
, katera ura vam ustreza? Jaz lahko od 13h naprej, do zvečer.

Danes sem ekstra produktivna za računalnikom in bi rada izkoristila čim več te energije. Spet me nekaj po malem črviči po trebuhu (predvsem zvečer) in mi sploh ni všeč.

aljab, tale dva lumpa brcata približno enako kot prej, nič ne kaže, da bi se kaj umirila.

cukrček, kako se držiš (sorry, da tok sprašujem...)?

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 5618
18.7.2007 11:31:57   
dorotea
O super recepti, najprej bom probala polpetke, ker imam za zraven mlad krompirček...naslednjič pa še rižoto...super.
Moj gre jutri na zdravniški za v službo...pol pa kmal kar na šiht. Joj sem se kar navadila, da ga imam cel dan ob sebi...kako bo zdej? Upam, da se bom navadla in ga ne bom tolko pogrešala...Saj vem, da ste ve in vaši partnerji že vsi skor v službah in si zdej mislite kolk sem smotana in da je to prav, da gre delat. Seveda je prav!Sam ko ves čas hočeš, da bi končal faks pa šel v službo, pol pa ko to pride, pa bi se še mal razvajal doma skupaj.user posted image No, bo kot mora bit...se bom pa ta teden bolj stiskala k njemu.
Grem mal za knjige. Bodte pridne!

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 5619
18.7.2007 11:42:52   
Anonimen
dorotea ti se mi pa kar smiliš, da se moraš še kar dalje učituser posted image , pa srček se bo tudi mogla začet matematiko...jejej pa še ta vročina, ste res za pohvalit, da se vam sploh da.

aljab..dobra ideja, bi se res mogle dobit pa si bi primerjale naše buškoteuser posted image . Sem videla pikico pokico v soboto sredi mesta, ko sva midva slučajno hodla pa jo moram pohvalit, je tak suhcana, se ji nikjer ne vidi, da je user posted image . Pa njen mali je tak luškan.
Saj grem v petek v Ce, da grem končno malo s kako kolegico kam, ker tu nimam žive duše s katero bi se družila, vse kolegice iz Ptuja pa so tam, jaz pa brez avta pa k meni nima nobena cajta prit..no ja..kake kolegiceuser posted image . Saj včasih pa je fajn sam bit..mam pa vas tu kaj še hočem lepšegauser posted image . Pa eni punci pomagam v Lj na računalniku nekaj popravljat in se ji kar priključim prek mojega in mi vsaj cajt mine..No, če bo kera kdaj kaj rabla glede računalnika se priporočam..da vsaj dolgcajt preženem, saj računam ne ničuser posted image . Sem pravi računalničar na daljavo. Je pa fajn, da se mi možgani do konca ne skisajo.

Mate pa fajne recepte, moram to probat, ko mam bučke ful rada pa jih ponavadi samo poham, enkrat sem si nardila omako iz bučk in šampinjonov pa je blo tudi dobro. Zdaj pa grem kuhat špinačo pa pire-spet zase sevedauser posted image .
No lepo se imejte!

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 5620
18.7.2007 12:20:25   
cuma
Daaan!

Včeraj zvečer smo šli pohajat - v Izoli je Mediteran festival - in sva danes s tamalo spali do 8ih user posted image  ... absolutno predolgo, da bi se lahko pridružili na kavici s sandro in heleno user posted image .  Potem pa sva jedli, brali knjigice in čakali na mojstra, da je prišel pogledat, kam nam bo klimo namontiral user posted image . Na žalost ima šele drugi teden čas, samo sem vseeno vesela, da jo bomo kmalu imeli. user posted image  

Včeraj popoldan sem bila pri zobozdravnici in najprej debelo uro čakala, potem dobila anestetik, potem pa kalvarija .... user posted image . Skušala mi ge je zdreti, pa ni šlo. Potem se je zdrobil ... user posted image . Navsezadnje se je odločila, da ga bo le sčistila in "umorila" živec, saj mora ta modrostni zob v vsakem primeru ven. Bom pa morala počakati, da rodim, da bom lahko šla na rentgen. Najprej sem imela pol obraza omrtvičenega do večera (zanimivo pa, da me je ful bolelo, ko mi je čistila zob in vrtala okoli živca user posted image ), potem pa so se začele bolečine user posted image . Do enajstih zvečer sem nekako potrpela, potem pa sem vzela en lekadol pred spanjem. Danes sem že veliko bolje, le ust še ne morem prav odpreti, pa jem tudi težko. Sem pa vesela, ker so vsi drugi zobje zdravi in imam spet nekaj časa mir, pa še zob me ne boli več user posted image ! Je pa naša Tinkara ful migala in brcala, ko sem bila "na stolu" ..... očitno je čutila mamin strah user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image  Kako se pa vaši user posted image  odzivajo na vaše razpoloženje? Bolj migajo ko ste dobre ali ko ste slabe volje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5621
18.7.2007 12:20:50   
Anonimen
sem pozabila napisat za POLPETKE -

masa je v bistvu kar precej tekoča, zato se z žličko polagajo v olje in so take speštane - taki ko recimo hamburgerji, da ne bo kdo pričakoval okroglih kuglic!

Eh, mislim da bomo mi tudi danes to jedli...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5622
18.7.2007 12:29:19   
lumpa6
LP

kako ste  danes na tako vroč dan?

danes sem kupila lupinco za našega najmlajšega in par malenkostiuser posted image user posted image user posted image ,tako da se je večje nakupovanje sedaj začelouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5623
18.7.2007 12:30:54   
lumpa6
aja sedaj pa peljem ostale otroke na bazen

za srečanje sem pa tudi , ob 13 če je možnouser posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 5624
18.7.2007 13:00:39   
Anonimen
spet bom neki napisal kar vas bo zmotl ampak mi je čist vseen. ko sem js kej napisal kar je blo izven konteksta je bla panika, kako sm si loh dovolu ne.
zdj ko so tle razni recepti je pa ok.
nimam nič proti receptom ampak mal poglejte, če ženska piše kar hoče je ok, če js pa ogenj v strehi.
glede na to da mamo celo forum kuhajmo skupaj...kapirate, ja, ne...verjetn ne, spet bom js črna ovčka-pa tut zato mi je vseen, ker kar nočte vidt ne vidte.

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 5625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  223 224 [225] 226 227   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  223 224 [225] 226 227   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?