|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  222 223 [224] 225 226   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
16.7.2007 12:56:40   
Anonimen
Kolikor vem je Duc naredil maturo. Zgleda da je šel kar spat od navdušenjauser posted image .

Misska, tista točka se nahaja točno 4 prste nad notranjem gležnjem na obeh nogah. Torej trije prsti nad, tam kjer pade četrti prst je točka. Razumljivo? NE je masirat prej kot 14 dni pred pdp, niti za štos, ker se boš začela odpirat.

Dorotea, tisti denar od občine greš rihtat ko dobiš domov rojstno list z EMŠO. Prav tako greš na CSD z rojstnim listom po porodu rihtat otroške dodatke. Če ima katera življenjsko zavarovanje na Zavarovalnici MB, gre z rojstnom listom tja po denar v višini paketa (250 evrov).
Edina stvar ki jo lahko zrihtaš PRED porodom je porodniška ali starševski dodatek in paket. Vse ostalo šele po porodu, ko imaš v roki rojstni list. To velja tudi za zdravstevno izkaznico.
Ja, pa tiste, ki niste poročene lahko pred porodom uredite tudi očetovstvo, pri podpisu morata biti oba tam. Tudi preživnina mora biti dogovorjena čim prej, ker prej ne dobite otroških dodatkov.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5576
16.7.2007 13:11:18   
jst86
ojla
jst sm pa dons mal slabe volje-maturo sm naredla samo 3 predmete.ampak se mi hvala bogu priznajo in grem drugo leto še tista 2(slo,soc).me je mami spravla v dobro voljo in sva šle nakupit za mojega malegauser posted image .tko da mam zdej za začetek nekaj cunicuser posted image . morm pa mojga user posted image  pohvalit,ker me je tko lepo potolažu.sem ful vesela da mam ob sebi nekoga ki me zna vedno nazaj pokonc spravit.pa še v meni raste malo bitjece,ki mi že zdaj pomeni vse in me vsak dan znova razveseli s kako (pre)močno brciko.user posted image  nisem brala za nazaj ker morm še mal k seb od razočaranja pridt,se pol tipkamo!

pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5577
16.7.2007 13:25:46   
jst86
glede avtosedežka-tudi meni se zdi da tu se ne sme šparat.midva mava lupinico rabljeno,ampak je skoraj nova.za kasneje bova pa kupila bolšega,pa mava tud 2 rabljena.apmak so bolj tko tko no.

men je G pozabla dat potrdilo tko da bom denar dobila šele septembra-sej je tko,da moraš do konca julija oddat če hočeš avgusta ane?naslednji pregled mam 1.8. no pa sej se mi niti ne mudi tok. boste ve vzele denar ali katerega od paketov?menda so paketi manj vredniuser posted image

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 5578
16.7.2007 13:29:26   
taja83
ojla punce!

vidim, da nisem edina ki je imela danes težave s spanjem. na desnem boku ni šans, ker sem takoj čist zbrcana, na levem mi paše samo, če imam nekaj podloženo, zbudim se na trebuhu, vendar mi user posted image gor pritiska in se zbudim zarad tega, ker me želodec tako boli. pol mam pa še težave z levo nogo, ker mi začne trzat....user posted image user posted image user posted image v glavnem neprespana noč, tudi pri mojem user posted image zaradi naju. Ali mi lahko še enkrat prosim ena pove, katera je tista blazina za spanje, če je to ista kot je mišljena za dojenje? ker bi si jo ful nabavla da vidim, če se res tako fajn spi.

uživajte v senčki!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5579
16.7.2007 13:41:48   
LINA31
Živjo,
vsak dan sem vas pridno brala, ampak nikakor pa se mi ni ljubilo kaj napisati. Skratka VSE NAJBOLJŠE VSEM ROJSTNO DNEVNICAM in user posted image , ki imajo dobre rezultate s pregledov.

Moram povedat, da sem bila danes na pregledu in je mojo ginekologinjo nadomeščala dr. NOVAK. Čist sem navdušena, ker si je res vzela čas. Dobila sem tudi datum predvidenega poroda. Edina zelo smešna stvar pa je, da mi sestre pišejo zelo čudne tedne nosečnosti. moram na naslednjem pregledu opozorit.

Spala sem danes super. Vročina pa je res neznosna.user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 5580
16.7.2007 15:16:11   
cuma
Daaan!

Malo sem skuhana, pa se mi ne da tipkat, tako, da bom kratka!

Danes se je zgodilo user posted image mini srečanje na obaliuser posted image user posted image user posted image user posted image ! Sandra me je poklicala po ŠS in smo šli na kavo - smo: jaz, moj trebuh, Ema, Sandra in njen trebuh user posted image ! Prav vesela sem, da sva se dobili in se veselim naslednjih kavic ali pa gelatov user posted image ! Mogoče pa se nam bo zdej še katera pridružila, kajne Sandra?user posted image

Kosilo se kuha (samo zelenjavna mineštrica .. ker je res too much vroče za kuhat in za jest ... ), potem pa k frizerju in potem v moooooorje!!! Juuupiiiii!!!!

user posted image A vam tudi danes več otrdeva trebuh ...? Jaz sem imela zadnji teden mir, danes pa spet user posted image . Spala pa nisem dosti, ker mi je nekdo skozi dajal nogice na glavo user posted image .  Upam, da bo danes kej boljše!

Lp, Cuma

< Sporočilo je popravil cuma -- 16.7.2007 15:17:13 >

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 5581
16.7.2007 17:42:56   
Anonimen
Ja, meni zadnja dva dni spet več otrdeva trebuh. Po moje je to zaradi vročine.

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 5582
16.7.2007 17:45:21   
dorotea

Jst86, tko je treba ja, pozitivne stvari videt! Vse bo še super, jeseni še 2 pa bo! In sploh imaš 1000 razlogogov za bit srečna. Res je težko s trebuhom in živčnostjo maturo al pa izpite pisat. Pridna si! Kakšne bi sploh vrgle puško v koruzo...tko da user posted image zate! Odpočij si! Čestitke tudi ducu!
Taja83, ja to je ista blazina kot za dojenje, sam da so v dveh velikostih-oblikah...ena je taka v obliki črke C in je malo manjša(tako pokažejo v ŠS)in bolj trda se mi zdi, druga pa je v obliki črke U, je večja in ta je fajn tud za spat, k si jo loh podložiš kot hočeš, jo loh tud skor stegneš...notri ima kuglice...ma ne vem kako se kliče...je pa tud ta blazina za dojenje. Jaz sem se fajn navadla z njo spat.
Srček, hvala za vse informacije, ti si pa res dobro obveščenauser posted image . No, pol bomo ostalo po porodu rihtali.
Cuma, meni nič ne otrdeva trebuh, se mi prou fajn zdi...sam jaz  sem doma, počivam, pa še nobenga navihanca nimam, ki bi okoli letal...

Zdej smo popapcali, se crtali, moj zdej pije še kavico, jaz pa moram zlezt nazaj malo za knjige. Bodte pridne!

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 5583
16.7.2007 18:35:21   
aljab
Pozdravček!
PBJ vse najboljše še od mene!
Vidim, da se vse matrate z enakimi težavami. Taja83 jaz sem cist ista...najprej se mora mala odločit kateri bok njej bolj paša in potem moram v hipu zaspat, ker sicer se začno težave z trzanjem nog ...pa jih grem tuširat.......Ampak saj je samo še mesec in pol.
Jaz tud komi čakam na pregled. Me ze strašno zanima, če je pikica kaj zraslauser posted image .
Maturantje saj bo! Jst ti sam pomisli na malo pikico....maturo bos že naredila...

No mejte se lepo se naprej in držte se noter... zunaj je res vrooče!!!!!

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 5584
16.7.2007 18:58:27   
guppy
dorotea, a ti tudi še vedno čepiš za knjigami? Na čem trenutno delaš? ...sem mislila, da sem edina ostala, ko so vam izpiti šli eden za drugim, naša nora je magistrirala, danes pa še maturantje ... še katera študira ta mesec?

cuma, meni tudi otrdeva... me pa to manj moti, kot tisto "rinjenje" v trebušno steno, ker me res fajn boli.

Mene je ta noč zgleda malo zdelala, tako da sem popoldan 2x šla spat. Poleg tega pa v bistvu komaj čakam, da grem spet. Lubi je šel v trgovino nabavit stvari in sem mu naročila, da kupi kakšen fajn sladoled. Upam, da ne pretiravam, ker zadnje dni skorajda samo na sladkorju živim user posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 5585
16.7.2007 19:55:35   
dorotea
Guppy, ja jaz sem spet začela s knjigami. Zadnji izpit imam 5. septembra-pediatrijo in ker me to zanima za specializacijo, rabim tud dobro oceno. Ker pa gre s trebuhom zelooo počasi sem začela sedaj, no saj tudi drugače dober mesec ni veliko za ta izpit...ravno danes me je mala ene trikrat zapeljala, da sem raje opazovala plapolanje trebuščka kot pa brala knjigo. Pol pa itak moram bit napol sede napol leže na postelji in mimogrede zaspim...bi se najraje lotila spet kave...pa ne bom. No, se bom potrudila da diplomiram!
Ja, čestitam nora za magisterij, verjetno sem spregledala! Guppy še malo bova delale, kolikor bo šlo...več pa potem, kaj ne?

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5586
16.7.2007 20:21:53   
nora
dorotea hvala za čestitkeuser posted image
Res pogumno, da se še učite. Jaz zdaj resnično ne bi mogla...skoz sem nekaj zmatrana, ali zaspana ali lačna. Pred spanjem vedno berem kakšno knjigo in v zadnih časih sem opazila, da zdržim max 30 min.katastrofa. Možgane mi počasi delajouser posted image ni kondicijeuser posted image če pa gledam film je isto...nobenega nisem končala do koncauser posted image
guppy, tudi jaz živim od sladkorjauser posted image danes sem že 3x jedla sladoled. Včeraj pa sem bila skoz lača, pa sem se basala z lubenico. Ne upam si stopit na tehnicouser posted image
PBJ, vse naj naj naj!user posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 5587
16.7.2007 20:26:51   
sandra85
helenauser posted image ...sem bila-js sem una ki je zamudila 5 minut (sem si mogla še vodo iz avtomata vzet, da nebi dehidrirala kot zadnjič)
povej mi, kaj si šla po ŠS na banko koper???
ma mojega danes slučajno ni bilo, ker je imel nek sestanek...drugače bo vedno prisoten. zato če te ne moti, gremo vsi 3 na kavico-pa magari pridi ti z uno kolegico user posted image
si za?v royalu ob 8h? al po ŠS?
js sem se z cumo pa njeno emico dobilauser posted image , ker sem jo klicala...sam nismo bile v royalu
moram pa povedat, da je cuma zlo prijetna user posted image ,njena emica pa je tak cukrčekuser posted image

TAJA83 js imam to blazino že dober mesec, pa ti povem da super spim...ko sva šla zadnjič na štajersko za 1 dan-sem imela take probleme z spanjem, ker nisem vzela blazine zravenuser posted image  
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170512

JST86 čestitke! ne sekiraj se-dobra si, da si vsaj tiste izpite naredila,ker js zaj še to nebiuser posted image

otrdevanje trebuhauser posted image  meni je prej v roku 1 ure kar 3x...
če še vozimo avto??? JS ŠE IZPIT DELAM-MONA JSuser posted image , ki nisem prej na to mislila...pa še 2 meseca in pol sem pavzirala, pa sem začela prejšji teden spet z izpitom...
za enkrat lahko še vozim-se trudim, ker če ta mesec ne naredim, pol pa reskončam s tem za to leto...pol se pa lahko spet vlečeuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 5588
16.7.2007 20:43:10   
guppy
dorotea, jaz sem se pred kratkim odločila, da uberem kar nasprotno filozofijo. Prej sem imela namen napisat samo dispozicijo za doktorat in jo pred porodom oddat. Potem sem pa ugotovila, da je ne morem napisati, če ne poznam hipotez, metod dela, kazala... kar nekako pomeni, da sem se morala lotit kar pisanja doktorata user posted image . V zadnjem mesecu mi je uspelo naklofat ene 50 strani teorije in mentorici sta izgleda zelo zadovoljni. Mislim, da mi ta teden lahko rata zaključit s teorijo, da lahko končno sestavim do preklemao dispozicijo, raziskovalno delo bom pa pustila za obdobje po porodu. Zdi se mi, da imam potem dve ali tri leta, da vse končam. Če pa zdaj ne prijavim teme, mi grozi prehod na bolonjski program, kar bi pomenilo še dodatne izpite user posted image

Nekako se TOLAŽIM s tem, da je bolje zdaj stisnit, čeprav je težko sedet, kot pa potem, ko se bom želela posvetit družini, ne pa študiju. Si pa že želim, da bi bilo že enkrat konec teh fakultet... ravno zadnjič sem ugotovila, da že 20 let hodim v "šolo" user posted image

nora, jaz sem zadnjič še sanjala, da smo se ljubljančanke spet dobile na srečanju in jedle goro sladoleda. Zgleda mi je ostalo še od zadnjič user posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 5589
16.7.2007 21:01:38   
jst86
hvala vsem za spodbudne besede!user posted image  mi veliko pomeni.
ma vas občudujem,doktorati,magisteriji,uspešno opravljeni izpiti....user posted image  punce!ma to vam bom še 100x napisalauser posted image

ha ha ha sandra si me prov nasmejala ko si napisala-mona js-čist primorskauser posted image  jao men že tko ne ´dela´ več koncentracija ti pa v avtošoli.boga,ampak sej bo.

jst smm dons ugotovila da je jogi v košku spesneluser posted image .bil je skoraj nov-samo en otroček je na njem spal,ampak je zgleda bil na vlagi pa ga sestrična ni zavila v vrečo.in zdej morm najdt po hitrem postopku nekoga ki mi ga bo po meri naredil.še dobro da sem sploh pregledala pravočasno,ker na plesnivem pa moj otrok sigurno ne bo spal.user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5590
16.7.2007 21:03:35   
dorotea
Guppy, saj je res tko bolj pametno. Sam da ti teče..super! Mislim, da če se ne preveč obremenjujemo in nam gre...zakaj pa ne. Če pa bi me preveč frustrirale te knjige, pa bi raje kar mal počakala. Na srečo me še ne. Je pa res, da potem ne bo tolko časa in bomo imele sploh druge pomembnejše stvari po glavi.
meni pa kar malo slabo dela od vse hrane...po kosilu sem jedla še jogurt, potem breskve, nato še sladoled in lubenico...mal sem pretiravala in vse skupaj zmešala...zdaj pa mi ni lih lušno v želodčkuuser posted image Prav mi bodi, požrešniciuser posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5591
16.7.2007 22:31:02   
helenav
Sandra kaj ti si tista blond? Ja jaz sem po materinski šla mimo Royala..in ker nisem videl anobene znane iz MŠ sem se še nekaj časa obirala tam okrog, potem pa ko kužek z repkom med nogami user posted image , sem šla na Banko Koper, ker je bila tam ravno moja mama. user posted image

Ma ja dej se dobimo ob 8h v sredo na kavici user posted image v Royalu..ravno prav, ker jaz sem vedno pol ure prej. Moj gre delat pa me spusti ob 8h pr ZD. No zdej ko točno veš, kdo sem pa me rukni ti prva dej.....user posted image

Jutri pa grem malo po Trstu....pri kitajcih moram kupit, kašne poceni cunje za na plažo,,,,

Lep večer še naprej.....

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 5592
16.7.2007 23:33:54   
sandra85
helena, ti naju boš čakala v royalu in mi2 bova prisedla user posted image  ok? zaj sem pa sigurna, kera siuser posted image

pa še cumi sem rekla, da se mi zdi da si to ti, ko si prišla ven iz BK smo bile z cumo glih čez cesto, nasproti BK...

jst86 user posted image ...ja ma prav mona, kaj pa nej rečemuser posted image ...če ve pišete o tem kako ne upate več vozit, JS PA IZPIT ZA AVTO DELAM user posted image res, bravo jsuser posted image
grem spat-me tamali že podi(tak boleče je ko mi nogico v bok pa v rebre porivauser posted image ) AUUUU ...ampak je vseeno lepo čutit to malo nogico, pol pa ga požgačkam pa odmakneuser posted image

aja-lahko nočuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 5593
17.7.2007 9:43:00   
Anonimen
Čao user posted image !

A danes se še ni nobena zbudila?? Kje pa ste? Sama sem že od pol sedmih gor pa sem že prav delovna bila danes. Se nam je včeraj v najemniški hiši zamašila greznica in smo meli prave poplave - na srečo samo vode, ampak fajn smrdeče-in sem več kot uro tisto pucala, malo s smetišnico malo z metlo, ki vpije vodo. Pravo sranje no. Lastnika pa sploh ni doma ampak je na Švedskem na dopustu, tak,da mamo mi tu vse prek.
Drgač pa sem danes zakorakala v 33. teden..uff..še malo, ne morem verjeti, da gre že vse proti koncu. Na čase me kar malo panika grabi, se mi sanja kak rodim pa take bedarije. Ampak sem še vedno optimist pa vem, da bo vse ok. Spim kolko tolko, verjetno mamo vse bolj ali manj enake probleme, da pa ne govorim o fajni vročini..smo si pa res izbrale pravi čas za user posted image . Do zdaj sem se zredila 10 kil pa upam, da se več kot še dve do največ štiri ne bom.
Glede vožnje avtomobila-sama ga še vedno vozim, če že moram. Mam na pasu tudi en taki fajni trak iz pene, ki se zapne z mucki, da me spodnji del ne tišči v trebuh.

Sandra - saj boš rešla ti tale izpit, malo še, samo pogumno pa bouser posted image !
Vsem, ki ste naredili maturo čestitam, prav tako pa tudi nori za magistrskouser posted image user posted image user posted image !

Lep dan vsem pa skrijte se nekje pred sončkom!

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 5594
17.7.2007 10:07:29   
Zoya27
čao punce.

helenav in sandra, jaz se bom kr sama povabila zraven na srečanje. upam, da drži ob 8 v Royal-u? popoldne namreč nima dostopa do interneta, če boste kaj spreminjale.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5595
17.7.2007 10:34:39   
Pikica pokica
_mala_, jaz bedim že od 6h.. user posted image   Ampak sem le malo brala za nazaj.
Sem tudi pridna, saj delam še nekaj za službo ( seveda od doma prek interneta), ob enem pa pišem diplomo.
Ja,tudi jaz sem ena izmed redkih, ki smo še vedno za knjigami. Upam, da jo "spacam" skupaj do poroda. Vse imam pripravljeno, vse ankete in raziskave narejene,le v pisno obliko vse vržem in grafe naredim.
Prej ni bilo časa, saj ob redni službi in otroku težko najdeš čas še za to. No, ampak sem optimist in vem, da jo napišem v enem mesecu.

PA PA

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 5596
17.7.2007 10:59:30   
sandra85
zoyauser posted image  no pa nam bo res mogoče uspelo to srečanjeuser posted image
zmenjeno, ob 8h v royaluuser posted image

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 5597
17.7.2007 11:04:50   
sandra85
cuma...tebi je prezgodaj ob 8h?

joj učeri zvečer mi je pa kr naenkrat ratalo tko slabouser posted image ...sem spila 2 dl donata in se šla uležt...je bilo pol malo boljše
ob 16h pa vozimuser posted image  TKO SE MI NE DA, po tej gužvi in vročini...pa prej moram še do izole pridete, pol pa še prevoz nazaj domovuser posted image ...

se grem nazaj uležt...sem se preveč najedlauser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5598
17.7.2007 11:12:33   
dorotea
dobro jutro!
Danes sem pa tako dobro spala, pa so me zbudili, ker so prišli vzet mere za okno, ki ga bomo zamenjali...je res grozno in pozimi fajn toplota uhaja, sploh ko piha(kar zna bit kar močno v Vipavski doliniuser posted image ) Vsaj to da zrihtamo, da ne bo naši mali mraz.
Tudi avtosedežk sem dobilauser posted image ...mi ga bo posodla ena punca, kolegica od sestre...ta bo vsaj malo novejši, ker ga je kupla za svojo hčerko, ki ima zdej 3 leta. Upam, da si ne premisli, ko smo se tako hitro zmenile.
Pikica pokica, drži se tudi ti pri diplomski...saj nam bo uspelo!!!user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5599
17.7.2007 11:20:19   
Anonimen
Joj, ta vožnja v avtu...jaz sem tako raztresena, da sem zadnjič na domačem dvorišču rikverc tresnila v kup kamenjauser posted image . Pa saj to ne more bit res. Pozabljam kdo ima prednosti, kam se sploh peljem, kar zamislim se med vožnjo in z mislimi nekaj odplavam.....Res več nisem za volan. Ampak kaj mi preostane? Če rečem možu da greva v trgovino ga zvija zraven, sovraži trgovine bla bla bla...kot da jaz pa komaj čakam da se v tej vročini spakiram v avto brez klime in grem v trgovino in potem vse bašem v avto. Jupijej. Ekola, prej sem dobila sms od Mobitela, da moram takoj plačat račun ali pa mi izklopijo telefon. Mega. Pa ne da nebi imela za plačat, ampak pri 38 stopinjah nosečko v avto poslat in na pošto.....grrrrr, sedaj sem še malo čez moža naložla, ker zna kar lepo pozabit da sem user posted image .

Tudi jaz se moram počasi spet spravit k učenju matematike, ker imam namen naredit še ta izpit pred porodom. Uh, kako bo to finouser posted image . Ker se mi ne ljubi.

Tudi jaz skoraj vsako noč sanjam da rodim, danes sem sanjala da sem rodila v taščinem Puntotu na prednjem sedežu. Kar sama sem ga ven potegnila, nič ni bolelo. Mislim ne, kakšne se mi dogajajo....Pa tudi slabše spim oz. zelo rahlo, vsak šum me zbudi. Očitno se privajam spanju z enim očesom odprtim, da bom slišala user posted image  v sosednji sobi....

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 5600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  222 223 [224] 225 226   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  222 223 [224] 225 226   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Sedem razlik med nosečnostjo in PMS
Simptome, kot so povečan apetit, občutljive dojke in razdražljivost pogosto povezujemo s PMS, a zelo podobni simptomi se...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?