mml
|
Dan, pri nas smo imeli pa včeraj zvečer celo dretje in kričanje, ker nisem hotela gospodični dati za večerjo ketchupa in po tem še moja ljuba mama reča...ja zakaj ji ga pa ne daš????!!!! Ja halo, me prav zanima, če bi ga ona dala meni, ko sem bila otrok... A tele babice in dedki res vse pozabijo ali se pri vnukih res ne znajo več normalno obnašat...Me prav skrbi, kako bo avgusta, ko bo Manca nekaj dni zapored pri moji mami, ko ima varuška dopust. Mislim bolj me skrbi, kako bo, ko bo spet doma...Ravno razmišljam, da bo najboljše, da bo pri mami od 1. do 3 avgusta, po tem bom jaz doma od 6. do 10. in po tem bo 13. in 14. spet pri moji mami cuma a ti je danes zmanjkalo kave ? Ali z Emo uživata lepo vreme in mečeta kamenčke v morje ? Jaz trenutno pijem zeleni čaj, ker mi bolj paše kot kava bino kako ste? Sta princeski OK? Je Binina alergija pod kontrolo? Jaz sem sedaj za Mancine fleke na vratu ugotovila, da so glivice (mama pa taka) in sem po svoje vesela, da ne gre za alergijo...saj me razumeš a ne? HIMH jaz lahko malo povprašam s čim mažejo opečence na opeklinah v Lj, ti javim v naslednjih dneh. Sicer pa super, da je s Haninimi opeklinami že boljše. Me pa sploh ne čudi, da je takšna čveka ...le po kom ima to jana še malo pa ti bodo na urgenci dali abonentsko izkaznico ali pa kakšne točke za popust . Ja pod plastičnimi mavci koža slabo diha in se še bolj poti, tako da za poleti niso najbolj priporočljivi. Bo pač Gal čofotal skupaj z Elo v mini bazenčkih, tobogani tako ali tako sedaj odpadejo. Sicer bo pa toliko super stvari, da sploh ne bo imel časa, da bi mu bilo dolgčas NRMM ampak tale tvoja Maruša pa je razbojnik . Manca je bolj pacifist in se zaenkrat sploh ne bori prehudo za igrače, sploh če je na volj več kot ena zadeva, tudi ni problem, če ji rečem, da mora kakšnemu otroku vrnit igračo, lepo jo odnese in da nazaj. Verjetno je to zato, ker je v varstvu večinoma sama in se ji ni treba boriti za igrače in pozornsot. Tako da me po svoje kar skrbi kako bo, ko bo naslednje leto šla v vrtec . Upam, da ne bo kar sedela v enem kotu in čakala, če bo kaj ostalo lonja lep dan, super praznovanje in naj bo vsak dan čim bolj podoben praznovanju vse najboljše! Danes sem malo "zlobne" volje in sem z veseljem jezila kolegico, ker sem stvari povedala tako ,da sem vedela, da jih bo narobe razumela in se bo usajala , moram priznati, da sem prav uživala (s to žensko nikakor nisva kompatibilni in mi sicer žre živce, tako da vsake toliko moram malo vrniti , pa razmišljam ,da bi rekla šefu, naj me da na kakšen drug projekt, da ne bova več sodelovali,..bo boljše za obe ) Zdaj grem pa še delat (če ne pride prej kolegica, ki je ravno nastopila porodniško in čaka na v avgustu)