|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
16.7.2007 20:07:22   
mehurčica
Aja še to. Jaz na 3D UZ ne bom šla. A grete vse ali katera tudi ne bo šla? Imam pa navaden UZ še v 32.tednu.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2101
16.7.2007 20:08:40   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Mehurčica  tvoj sinko pa je že pravi profesionalec user posted image   In še vsak dan bolj bo obvladal user posted image   Je pa to tam pri Pekrskem potoku v Novi Vasi, ne?
Ja! Smo komaj zdaj zvedli, da imajo tam skate park. Drugače gremo sami pod Kalvarijo rolkat.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
16.7.2007 20:18:15   
Pandica
mehurčica pa bi mene vprašala in bi ti povedala, da je tam skate park user posted image  Ojoj, ko se spomnim koliko sem tam prehodila km ob Pekrskem potoku z mojo mrcino user posted image   Si me mogoče kdaj videla samo takrat še nisem bila user posted image  
Ne, jaz ne štejem brcik, saj še ni potrebno, zakaj pa bi jih user posted image  Glavno, da jaz vsak dan čutim mojo user posted image  in sem user posted image   Jaz tut upam, da moji user posted image  ni zrasel kak lulek user posted image   Saj ne, da si fantka ne želim samo se že pogovarjam z njo v ženskem spolu user posted image   Ne, jaz tut ne bom šla na 3D uz, imam pa še navaden uz okrog 34t user posted image  No, vsaj tako mi je rekel prejšnji teden G, ko sem imela pregled. Bomo videli, če je mož beseda user posted image  

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2103
16.7.2007 20:56:24   
pot
Ojla, user posted image .

prymorka, ja ta je pa dobra, še dobro, da ste šli na 3d uz in ugotovili, da je fantek. user posted image V kakšnem roza kompletu bi bil res bolj punčkast. user posted image No, pa saj ste nakupili v nevtralnih barvah. user posted image Zdaj pa čestitke še za fantka!!! user posted image
mehurčica, sem ravno te dni nekje prebrala (mislim, da v knjigi od Pušenjaka), da se zdaj v teh tednih lahko prehodno zgodi, da se gibov ne čuti toliko kot do zdaj, tako, da nič bat, samo, da jih čutiš. Na 3D UZ pa tudi midva ne greva. Pa tudi navadnih UZ nimam več. Tebi pa čestitke za takega profesionalca! user posted image

Midva zdaj hodiva v šolo za starše. Moj je danes že dobil potrdilo, čeprav je šele drugo predavanje za nami. Na prvem smo imeli nekaj o nosečnosti in o zobni higieni otrok. Danes pa 1. porodna faza. V naslednjih dneh pa še sledi 2. in 3. porodna faza, nega otroka, fizioterapija- rokovanje z doječnkom in dojenje. Za eno predavnaje pa se še ne ve kdaj točno bo - o kontracepciji. Tako, da v Domžalah bomo v dobrem tednu dali skozi vsa predavanja. So nam pa pokazali slikce porodnišničnih sob, različne postelje, nam povedali kako vse poteka sam prihod v porodnišnico... Tudi za to smo vse videli slikce. Jutri nas pa čakajo veliko bolj nazorne slikce samega poroda.
Sem pa danes opazila eno svetlo majčko pridem oktobra. Je to mogoče katera izmed vas? JennyAnny, mogoče? user posted image
No, morem pa priznat, da si nisem predstavljala, da nas bo kar 80 na predavanju. Pa še za vse je dovolj prostora. Sem mislila, da nas bo veliko manj. Bo veliko otrok v nasednjih mesecih v Domžalah in okolici. user posted image Vav!

Lepo se imejte, pa upam, da vam vročina preveč ne nagaja.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
16.7.2007 22:12:07   
mišk
Midva z mojim user posted image  se tudi meniva z najino bebiko, kot da je punčka. Čeprav bova pustila spol za presenečenje.
Sicer imam občutek, da bo fantek, ampak imava ova neko mejhno pričakovanje, da bo punčka. Pa saj je res drugač vseeno, samo da bo otročiček zdrav.user posted image Povejte punce, a se vam zdijo rumeno-oranžne stene otroške sobice dovolj nevtralna kombinacija barv? Mislim glede spola. Mogoče bo katera mislila, s kakšnimi stvarmi se obremenjujem, a saj veste kolk opravkov si lahko damo, ko smo v  tako čustvenem in veselem stanju!user posted image
Pa tiste, ki že imate otročke. A je zelo nepraktično imeti previjalno mizico v sobici in ne v kopalnici? Mislim zaradi vode.
Zakaj ni priporočljivo za čiščenje ritk prepogosto uporabljati osvežilnih robčkov?
Seveda imam še tisoč vprašanjc, a pustimo še kaj za drugič.
Lepo spite!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
16.7.2007 22:14:38   
mišk
Mehurčica, tudi jst ne bom šla na 3D ultrazvok, čeprav me tako zamika ko gledam vaše lepe slikce!
Mislim, da če nočeš vedet spola nima tak smisla hodit na 3D ultrazvok.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
16.7.2007 22:24:26   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

a se vam zdijo rumeno-oranžne stene otroške sobice dovolj nevtralna kombinacija barv? 

A je zelo nepraktično imeti previjalno mizico v sobici in ne v kopalnici?
Mislim zaradi vode.

Zakaj ni priporočljivo za čiščenje ritk prepogosto uporabljati osvežilnih robčkov?

1.Meni se zdi super kombinacija rumeno oranžna!user posted image

2.Pri prvem smo imeli previjalno v sobici in tudi sedaj bo. Kopali se bomo pa v kopalnici, sploh če bo tako brcala, kot je David-da je bil strop moker.user posted image Nič bolj se ne more prehladit, če ga neseš iz kopalnice v sobo, kot če opraviš vse skupaj v sobi. Ali obratno. Res pa je, da če vse skupaj opraviš v kopalnici, da je bolj toplo, ampak ne vem, zakaj bi se zaradi takšnih malenkosti kompliciralo.

3.Ker so dostikrat dodane kakšne dišave. Mi smo uporabljali Pamers Sensitive, razen, če smo od koga dobili katere druge-smo jih pač uporabili. Je pa fajn čimdlje samo z vatico in vodo. Še najbolj naravno se mi zdi.

Zdaj pa pod tuššš in ajatutaja.user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
   [Brisano sporočilo]
17.7.2007 7:44:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mišk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2108
17.7.2007 8:42:27   
pikceva
OJla,

Prymorka, čestitke za fantka! Presenečenje, a?

Jaz sem bila včeraj tudi na 3D v Dravljah. So mi pa potrdili, da nosim 2 punčki. S tem ultrazvokom se pa res vse dobro vidi. Posebej pri enem user posted image , po moje. Moji dve deklici sta tako skupaj, da se najbrž stalno prerivata. Čutim jih skoraj skozi cel dan in izgleda da so izjemno aktivne. In tako je bilo tudi na ultrazvoku...Niso in niso hotele počivat niti sekunde, kar je seveda oteževalo slikanje (poleg tega, da se precej prekrivata)...Mogoče morajo izkoristit vsak trenutek, ko je še možno extra razgibavanje.user posted image  Se pa splača it pogledat, vsaj po moje. Najbolj zanimivo je to, ker lahko vidiš obrazek user posted image . Mene spol sploh ni tako zanimal, ker je bil že večkrat potrjen. Jaz imam zdaj pogostejše UZ, ker kontrolirajo ali se obe enako razvijata. Ne morem pa verjet, da sta konec 25. tedna težki: 1- 1,040 kg, 2- 1,170 kg.

Mišk, mi imamo sobo kombinacije rumeno - oranžno in izgleda super. Mi smo tudi hoteli dati previjalno v sobo, vendar smo se navsezadnje odločili, da bo pristala kar v kopalnici. Po moje je pa tudi v sobi v redu. Zaradi user posted image user posted image , pa sem prisiljena mislit na čimbolj praktično varianto.

Lep dan vsem

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
17.7.2007 8:50:40   
prymorka
e ja, bilo je veliko presenečanje...
ampak lih tko pozitivno,... sem vesela da je karkoli je, samo da se miga in da je vse ok... ;))
zdaj pa moremo mal tudi modrega pogledat ;))user posted image user posted image user posted image
3D je res eno doživetje ki ga vsaki priporočam... res fenomenalno.... moj dragi je bil presrečen da smo šli user posted image

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
17.7.2007 9:20:49   
micla
Heeeeeej,

vroče je ko hudič. Sem se že ob 6.30 zbudila. Groza. ponavadi se takrat komej v drugo obrnem. user posted image Danes že vidim, da bo zelo dolg dan.

user posted image  No, tudi jst sm bila včeraj v Dravljah na 3D in je za 100% zagotovila da je user posted image . Dvakrat je pogledala in je bila čisto ziher.  Sva tudi z mojim videla, da je res črtica in da prav nič ne binglja okoli. Moj je bil najprej malo šokiran, pol čez nekaj časa, pa je postal še bolj raznežen kot jst in kar ni mogel nehat razlagat o svoji princeski. Že vidim, da bo tatova ljubljenka.
Je pa ta naša princeska prava velikanka. Je tudi G rekla, da je za ta teden kar ogromna = 1225g. Po meritvah ustreza za 29+0, mi smo pa komej 27+5. Bo že res kot so povedali v šoli za straše, da primorke rojevamo največje otroke.
Res je enkratna stvarca ta 3d.

Vas zapuščam, ker grem na kavico s kolegico, dokler se še da malo šetat po mestu, čeprav ta Gorica je itak poglavje zase, glede temperatur.

Se tipkamo,

micla

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
17.7.2007 9:29:30   
skuštrana
Hojla, kako je kaj?
Pri nas vse po starem, trebuh raste, me je v petek ena kolegica vprašala, če imam rok avgustauser posted image ..Eh, kaj pa ona ve, meni se moj trebuh nič kaj velik ne zdiuser posted image user posted image user posted image Opažam zadnji teden, da če se preveč najem ne morem dihat toliko me pritiska. Pa laufat ne morem več za tamalo, jo sploh ne morem ujet. Madona je hitrejša od mene. Saj ni čudno, sem kot taka racauser posted image . Nosim ful spodaj in mi res dol pritiska, tako da...

Dashi, vidim da ste nazaj...No, morda bi v tej vročini bilo bolje na morju, kajti nikakor ni isto 38 stopinj nekje na kopnem in pa 38 ob morju. Ob morju je pol lažje prenašat tele vročine, sploh kje na obali, v senčki...

Prymorka, no pa bi tole tudi zate bilo presenečenje, če ne bi...Si predstavljaš, da vse nabaviš roza potem pa pride fantičuser posted image ..No, pa letos je itak moderno roza na fantkih, tako da...user posted image

Mehurčica, jaz ne grem na 3D. Je pa res, da imam jaz na vsakem pregledu zelooo temeljit UZuser posted image BRAVO ZA MOJO Guser posted image user posted image

Mišk, oranzno-rumeno je super..

Glede previjalne - jaz sem jo imela kar v sobi in je bilo čisto ok. Za kopanje sem pa itak imela čebriček, tako da si ga lahko postavil kamorkoli in je bilo ok. Čistilnih robčkov pa jaz nisem uporabljala, razen na poti, se mi zdi da je voda še najboljša...Ne maram preveč kemijeuser posted image Sploh po izdelkih Pampers je naša vedno dobila rdečo rituser posted image

Joj, mene pa naš brca kot navit..Še najbolj ponoči, kar cel trebuh mi gre sem in tja. Pa kar pošteno zaboli včasih, na trenutke, če kakšen organ zadaneuser posted image Kaj čmo, bolje da je tako, vsaj vem da je vse ok tam notri.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
17.7.2007 10:08:50   
Klaudia
user posted image      

user posted image  
1 user posted image    1user posted image

(RD, nick (letnica rojstva), PDP, spol, ime)

27.06. Neža81 ('81), (PDP 14.10) user posted image  Maša user posted image  in user posted image  Maj user posted image   user posted image  user posted image

user posted image
64 user posted image    16 user posted image     11 user posted image     7 user posted image          

(PDP, nick (letnica rojstva), št. user posted image , kraj bivanja --> porodnišnica, spol, ime)

01.10. bambi ('73), 3n, MB, user posted image
01.10. picola1 ('80), 1n, NM --> Postojna, user posted image

02.10. Pandica ('79), 1n, MB, user posted image  
02.10. MissLady, 1n

04.10. pingi ('79), 1otrok, LJ
04.10. inja2 ('84), LJ
04.10. Solero ('78), 1n, KP, user posted image

05.10. Ursikazala ('70), 1n
05.10. Kasija 78 ('78), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image  
05.10. kovanec
05.10. pony ('74), 5n

06.10. mišk ('82), 1n, KK,  user posted image
07.10. kala10 ('79), 1n, LJ
09.10. janja ('73), 3n (2otrok), LJ --> Ljubljana, user posted image
09.10. Klaudia ('86), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image (Lia)
09.10. Tinki_winki ('82), 1n, KP
09.10. sanwebdra ('79), 1n, MB, user posted image   

10.10. tave ('74), user posted image
11.10. Micla ('77), 3n (1otrok), GO, user posted image
11.10. Lillylilly ('79), 3n (2otrok), Jesenice, user posted image (Žan)
11.10. 2ursae ('77), 2n, LJ, user posted image   (Bor)

13.10. oktoberka ('85), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image (Zarja)
13.10. AnaB. ('79), 1n
13.10. mamica80

14.10. Jasna ('76), 4n (3otrok), LJ, user posted image
14.10. skuštrana ('77), 2n, CE, user posted image

15.10. bonci ('77), 1n (dvojčki) 
16.10. Jan@
16.10. JennyAnny ('79), 1n, Domžale, (Lana ali Miha)

17.10. prymorka ('84), 1n, KP --> Izola,  user posted image
18.10. sončnica5
19.10. MB*TANJA*   
19.10. domennatalija

19.10. čohalka ('78), 2n, user posted image
20.10. valči ('79), 3n, Brežice, user posted image
21.10. Daschi ('76), 4n, --> Postojna, user posted image
21.10. Spark ('77), 2n, --> Ljubljana

22.10. inibini
22.10. metkica1 ('80), 2n (1otrok), CE  --> Celje

23.10. Janice
23.10. pikceva ('78), 1n (dvojčki), NG, user posted image in user posted image

24.10. Natasa-6 ('74), 3n, LJ, user posted image
24.10. mala ('83), 3n, LJ

25.10. *Lana* ('78), 1n, user posted image
25.10. pot, 1n, LJ, user posted image

25.10. nana84, 1n

26.10. Dari
26.10. mama06, user posted image                                                             
26.10. Jejica, 1n

26.10. *bubi*, 2otrok, user posted image

28.10. mehurčica ('78), 2n, MB, user posted image (Eni)
28.10. pimkie ('71), 1n, KP
28.10. noa1 ('75), 1n, MB

29.10. zivepo ('86), 1n, CE, user posted image  (Pia)
29.10. Pikapokca ('78), 1n, NG

30.10. soraja ('83), 1n, KP, user posted image
30.10. orka**
30.10. lane31 ('76), 1n, MB, user posted image  (Aneta)
30.10. ninka 80 ('80), 1n, KK

30.10. ditta ('74), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image
31.10. živa ('77), 2n, LJ --> Postojna, user posted image
31.10. Ulaa
31.10. miska1

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
17.7.2007 10:16:46   
*Lana*
Prosim za nasvet. Že 4 dni me muči suh kašelj. jemljem antibiotike hiconcil, kašelj pa ne preneha. Ali je dovoljeno jemanje kakega sirupa med nosečnostjo? Jemljem granobil, mi je ginekolog rekel, da lahko, za sirupe pa ne vem. Sem zasledila, da lahko pijem slezov sirup, ki olajša kašelj. Če katera ve, prosim za nesvet.

LP

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
17.7.2007 10:25:19   
pikceva
Lana, Jaz sem imela bronitis konec maja in sem pila Hiconcil. Antibiotik mi je prijel komaj 5. dan (kuro sem imela pa za 10 dni). Meni so sirupe odsvetovali in so mi rekli naj raje pijem čaj (po možnosti baby). Naredi si raje malo inhalacij s soljo ali pa z timijanom. Meni to najbolj pomaga. Fajn okrevaj!

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
17.7.2007 11:45:55   
valči
Zdravo,tako ste pridne,jaz vas tako rada beremuser posted image
Prymorka,pravo presenečenjeuser posted image .Sem jaz doživela pri Lari,da sem do 7. meseca mislila,da bo user posted image ,modro nakupila,pri 32. tednih pa vidi G. user posted image .Pa ga jaz vprašam,kje je luliuser posted image ,pa je rekel,da se redkogdaj zmoti.Sem takoj šibala v trgovino po roza cotike tako veselauser posted image
Zato pa sedaj raje počakam do rojstva,je lepše,če ne veš,ker se pač tudi zmotijo...
Mehurčica
,moj pikac tako malo in nežno brca,tako sem vesela,ko kaj konkretnega začutim,ponavadi nalo premikanja.Še vedno je v medenični vstavi,ker nogice čutim doli,pa naj leži,kot mu paše,samo,da rasteuser posted image
Mišk,mi smo tudi dali oranžno sobo,preden sem prvega rodila,ker je topla barva,sploh pozimi pašejo tople barve.
Glede vlažilnih robčkov,do 1. leta sem sigurnu obema umivala rito z vato in vodo,pol pa krpice in vodo.Lari še sedaj zjutraj umijem z krpico in toplo vodo.Previjalno sem vedno imela v sobici in eno malo skledčko,ki sem jo napolnila z toplo vodo in previjat.Simpl.To že delam 4 leta in še dve verjetno bomuser posted image ,pa ni problem.Kopam jih v kopalnici,na sušlca dam brisače in vse v kopalnico znosim,pa tam zrihtam do konca.Kuplene robčke pa uporabljam za na pot in za pokakane rite.

Pikčeva ti maš pa ornk deklineuser posted image Jaz mislim,da moje dete še nima kile,ne vem.Tako da bravo,da lepo rastetauser posted image user posted image
Micla
,ti tudi nosiš veliko pupo,bravo.Bote verjetno ve,ki imate velike med prvimi šle rojevat.

Vročina je pa resuser posted image ,nimam je rada,ker težko diham in nič se mi ne da.Z otroki ne morem ven pred 7,ker mi slabo rata,not pa sem zaspana.Prejšnji teden mi je bilo ravno prav,saj bo.
Pridno se hladite in pišite kaj.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
17.7.2007 12:27:37   
sanwebdra
Oj,
presenečenja se očitno res dogajajo.  No Prymorka, čestitam! - upam, da se nama ne bo kaj takega pripetilo, čeprav bi ati bil zelooooooo vesel - je nekaj na tem, da si moški želijo prvega potomca sina (po pripovedovanju pedopsihiatrinje na predavanju v šoli za bodoče starše je takšnih kar 85%). 

Vročina je grozna - v pisarni imamo konstantno okrog 27 stopinj Celzija, mogoče bomo do konec tedna dobile celo klimo. JUPI!

Moja G pa ni nič omenjala, da bi imela še kakšen ultrazvok. Mogoče si bo še premislila - sicer pa država itak plača samo 2, jaz pa sem imela že 3, ker na morfologiji ni mogla vsega videt, pa sem šla 1 teden kasneje še na kontrolnega. Tak da mislim, da z mojim dodtanim UZ ne bo nič!

Pijte veliko vode ... se tipkamo ...

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
17.7.2007 14:38:22   
valči
sanwebdra glede Uz,je res,da ti država krije dva.Pri našem G je pa tako,če je vse vredu,ti dva naredi,če imaš težave,vedno,zadnji UZ pri 32. tednih pa je samoplačniški,če seveda hočeš.Jaz sem ga vedno hotela in plačala,tudi sedaj ga bom,da malo vidimo,kako raste,pa pretoki,pa to...
Prejšnjič mi ga je tudi naredil,ker ga je mali dvakrat brcnil v roko med pregledomuser posted image user posted image in je pol potrdil medenično lego.
Sem pa jih tokrat imela že enih 8-10 UZ pri njemu in v bolnici vsak dan 8 dni,ker sem imela hude težave.
Boljše imet manj,pa da je vse vredu,kot pa trepetat vsak dan,če še plodek živiuser posted image

Oprostite,ker me je zaneslo,
pijte veliko vode in nič venuser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
17.7.2007 14:50:05   
Pandica
valči itak, da je boljše imeti manj uz in, da je vse vredu z user posted image  . Tudi jaz sem mislila, da nebom imela več uz do konca nosečnosti, ker je zaenkrat hvala bogu vse vredu user posted image  in, da je bila morfologija zadnji uz pa mi je prejšnji teden omenil G, ko sem imela pregled, da okrog 34 tedna pa bomo še naredili en uz user posted image  Sem bila tako presenečena in seveda še bolj vesela, da še vidim 1x mojo user posted image  preden se rodi user posted image  

Uuhh, zdajle so rekli po radio, da imamo v Mb 35C. Joj, pa še cel teden je tako napovedano. Naj že bo hitro konec tedna user posted image  in naj pridejo malo nižje temperature user posted image  

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
17.7.2007 19:11:07   
Pandica
Kje pa ste danes vse klepetulje? Sem "morala" nekaj napisat, ker bi drugač nas že dol vrgli iz prve strani user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
17.7.2007 19:19:53   
pikceva
Halo,

Na našem koncu se kuhamo v vročini z povečanim ozonom. Pri nas je res kotel. Micla, čestitke tudi tebi za punčko. Zdaj se boš pa lahko zapeljala do Udin. Jaz sem bila z prijateljico v IO Bimbo v soboto in smo vse prečekirale. Se mi dozdeva, da bom kar tam kupovala potrebne stvari. V chicolandiji te pa (razen oblekic, ki so znižane za 50%) cene vržejo na rit!!!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
18.7.2007 7:41:50   
*Lana*
Dobro jutro!
Že zjutraj je taka vročina, da ne morem več ležat, groza.
Sem se zbudila od žeje, pa lačna sem že user posted image .
Spet bo peklensko vroč dan. Se mi zato nč ne ljubi, samo prestavljam se iz enega konca na drugega. Še vedno me zlo muči kašelj, pa sem pojedla že polovico antibiotikov, groza. Upam, da bom čimprej bolš.
Grem si zdaj pripravit zajtrk, pa se še tipkamo kasneje.

Lp

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
18.7.2007 7:45:01   
skuštrana
Dobro jutro...

Joj, kako sem pa jaz danes slabo spala, pa ne zaradi vročine, ampak sem se stalno nekaj premetavla in zbujala..Da ni polna luna?user posted image
Jaz sem tudi že dobila papirje za socialno, jih moram ta teden odnest, ker me potem do konca meseca ni. Pa napotnico za rodit it mi je tudi že dala..Joj, joj, a smo že tako dalečuser posted image
Pa klicali so me, da je voziček prišel, meni se pa ne da it po njega.Najrajši bi ležala nekje pod palmo in da me nekdo pihlja s pahljačo..Na kakem otoku user posted image Še tri mesece user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
18.7.2007 8:29:03   
Daschi
Ojla!

skuštrana, nehaj grozit že z napotnico za rodituser posted image .

Jaz imam ponovno pregled v ponedeljek, ampak najbrž še ne bom dobila papirjev. tam po 30. tednu se mi zdi, da jih dajo. No, bom videla.

mehurčica, jaz te lahko potolažim, da tudi ne bom šla na 3D UZ.
Najbrž pa mi bo ginekologinja še naredila kak hiter UZ do poroda. ma, važno je, da je vse ok, da se čuti premike.

naš že fino kolca vsak dan. vaši tudi?

Vlažilni robčki za ritko: jaz še sedaj, pri našemu 21.mesečniku delam tako, kot od dne, ko se je rodil. V Mullerju kupujem vlažilne robčke, v kopalnici imam posebno posodico na umivalniku samo za te robčke. Robčke sperem pod toplo vodo, da grejo tiste kemikalije ven, nato natočim v posodico vodo, noter dam robčke in mu s tistim umivam ritko.Fini se mi zdijo zaradi oblike, jih pa obvezno sperem in so še lepo topli, ko mu umivam ritko.
Tudi pri kremah ne kompliciram. zame je še vedno najboljša ribja mast, če je ritka ali pa kak drug predel kože vnet, skuham kamilice in ga umijem s tem, če je pa že plenični izpuščaj, pa praška pasta.
če praška pasta ne pomaga, je znak, da ima otrok po ritki glivice. Ki so zelo pomembne pleničnemu izpuščaju. V tem primeru pa pomaga kremica canesten, s katero je potrebno mazati 14 dni. Glivice rade nastanejo kadar otrok dobiva antibiotike ali 'sladko' zdravilo.
To so moje izkušnje, morda kateri pridejo pravuser posted image .

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
18.7.2007 8:38:40   
pikceva
Dobro jutro,

Skuštrana, tebi se pa nekam mudiuser posted image . Zakaj pa moraš odnesti že ta mesec? Meni so rekli na CSD, da lahko prinesem prve dni v septembru (rok:23.10). Pojma nimam...A ni mogoče prepozno? Koliko dni pred nastopom  porodniškega je potrebno dostaviti potrdilo?

....Je pa res, da čas hitro teče. Jaz moram it v ponedeljek za 3 dni v bolnišnico po injekcije betametazona za pospešitev dozorevanja plodovih pljučk. Baje ustaljena praksa pri dvojčkih. A ma katera izkušnje s tem? Ne vem pa čemu je potrebna hospitalizacija.

Pa še injekcijo za RH- moram dobit...user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?