|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
13.7.2007 13:57:45   
pikceva
Ejla,

Te previjalne pa res niso poceni. Če pa nimaš prostora, nimaš druge, kot, da jo kupiš.

Jaz sem včeraj malo pohajala po Udinah. V chicolandii imajo skoraj vse znižalno na pol - oblekice in podobno, tako, da se zdaj kar splača kupovat. Jaz sem kupila dva pajacka - mini, primerna za mesec oktober, pa sta bila vseeno na razprodaji.

Kar se tiče posteljnine. V IO Bimbo sem videla odlične paketke za okrog 30 eur. Ma kakšni so ti kompleti v BC, da stanejo okrog starih 30.000? A ni to malo pretirano?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
13.7.2007 13:58:40   
*bubi*
Sem malo po starih slikicah pobrskala. Evo, tako posteljnino smo bubiju kupili:

user posted image

Stala pa je 2 leti nazaj v Aladdinu 13.000 (vse komplet kot je na sliki). kot sem že napisala, so takrat v BC stali kompleti tudi po 30k.

živa, take večje žabice sem videla v BC, drugače pa res ne vem. Verjetno si jih tam že kupila. Zakaj pa bi tako velik otrok nosil take žabice s stopali?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
13.7.2007 14:00:18   
*bubi*
Te previjalne pa res niso poceni.

Verjetno zato, ker so lesene. Tista kovinska je veliko ceneje, v Ikei pa tudi (70€).

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
13.7.2007 15:27:38   
valči
*bubi*,tako lepa postelnina je,pa res ni bila draga,meni je Baby center obupno drag,čeprav imajo lepe stvari,v Arielu nisem bila,zato sem pa vas prosila,da sporočite,če bo kaka akcija v kaki otroški trgovini,da nabavim.
Sedaj mojega gnjavim,da spravi posteljico v red,da vidim,v kakem stanju je sploh,samo nisem sigorna,da se jo da zvišat do točke,kot je pri *bubi* videt.Bomo videli,samo sedaj me je kar grabit začelo,glede opreme,pa to..

Glede flašk,bom verjetno res probala tokrat nuk,ali mam,ker Avent je vredu,samo občasno teče pri navoju.Pa lepe niso tako,kot Nukuser posted image Tako,da bomo probali.Dudo pa Nuk definitivno.

Katera je spraševala za žabe do pasu?Take dobiš v Baby centru.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
13.7.2007 16:44:41   
oktoberka
Bubi hvala ti!!!
Glede flask, sem pa js mal nastudirala, pa se mi zdi da so od Mam trenutno najboljse!
Ne povzrocajo krcev, ker v flasko doteka zrak, tako da se vakuum ne nrdi in ne pride zarad tega do krcev. no ja, js sm eno kupla pa bomo vidl. zenske k jih majo so ful zadovoljne, pa pravjo da je to s temi krci res.

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
13.7.2007 19:31:29   
*Lana*
Joj, kak ste ene pridne pri pisanju. Js sem leteča in skoraj ne pridem do računalnika.
Danes sem dobila prvo stran za našo user posted image , preko spleta sem naročila jajčko maxi - cosi in jo danes prejela user posted image .
Sem zlo vesela, zdaj pa že gledam kindarpet, pa vzmetnice, bom verjetno tud kr naročila na dom.
Za voziček se še nisva odločla, razmišljava o peg perego Premette, kaj pravite?

Je zlo velika izbira, se mi pa zdi ta praktičen, je lahek in  se da fino zložit.

Bomo vidli.

Pridne bodte, se beremo kaj.

LP

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
13.7.2007 21:38:35   
mehurčica
Oj souser posted image ! Lep pozdrav še od mene.

Danes sem imela redni pregled pri mojem ginekologu. Slišala sem srčkauser posted image , trebuh lepo raste(fundus simfza al kaj je že), toxoplazmoza še vedno negativnauser posted image , edino železo mi je malo padlo. Na začetku sem imela 131, sedaj pa sem imela 116. Mi je predpisal dodatek in sem kar rekla, naj mi da tabletke, tud če so za doplačat. Pol mi je pa lekarnarca rekla, da jih morem jemat 2x na dan, meni pa se zdi to tak dosti(sem brala na sosednjem forumu, da to še ni tako zelo nizko). Mislite, da je dovolj, če jih jem 1x na dan?

Zredila sem se dobre 3 kile v 5 tednih!user posted image Torej imam zdaj +6 do +7. Tu neki. Naslednji pregled imam čez 6 tednov, ker gremo vmes na morje. Bom probala malo bolj pazit, kot sem ta mesec-sem se nažirala sladkarij in posledično dobila vnetjeuser posted image , ki se je na srečo pozdravilo s Canestenom.

No, lepo bodite. Jaz bom šla kar počasi spat, ker sem danes dosti hodila(vmes tudi nakupovala za Eniuser posted image ). Še na rolko sem se spravila malo pelat in malce obrnit, ampak me je dragi nagnal na klopco sedet. Tak da sem lahko sineka samo gledala.

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
13.7.2007 23:12:07   
mama06
Valči, posteljnina je nekaj podobnega kot je dala gor slikico bubi, samo jaz sem vzel nevtralno barvo za primer, da so se pri napovedi spola zmotiliuser posted image . V kompletu dobiš:
- odejico + prevleko za odejo
- pojšterček + prevleko zanj
- okrasni pojšterček
- jogi rjuho
- zaščito za posteljico pri glavi ( zavetrje ali nekako tako)
Cena 62, 50 EUR + 20 EUR za baldahim, ki je enakega vzorca kot posteljnina, tako, da imaš vse v kompletu, kar je meni zelo lepo. Material je mehek bombaž. Jaz sem se odpeljala v trgovino v Mariboru, sem malo ali dosti user posted image zapravljala za našega user posted image .

In ker mi firbec ni dal miru, ali me je trgovka nasrala, kako imajo poceni, sem šla še v Baby center preverit njihovo ponudbo in cene. Rezultat, ponudba za taki paket ni cenejša od 125 EUR, razen ene, ki pa nima odejice in jo moraš dokupit, kar pa stane 28 EUR, nimajo baldahima v isti barvi kot posteljnine in še tisti stane 0d 14 -18 000 starih situser posted image , pa tudi materiali so v večini bolj grobi kot to, kar ponuja Ariel.

Jaz sem z nakupom zelo zadovoljna, saj sem bila zdaj že 2x v Avstriji in so cene tudi primerljive z našimi, tako da tisto, kar je ceneje v Avstriji je tudi manj kvalitetno, vsaj to, kar sem jaz našla, videla in pogledala - takšna je moja izkušnja. Je pa res, da bova pa otroško sobo kupila v Avstriji, ker je izbira pri nas katastrofalno slaba, našega prvorojenca pa že od začetka zidave/prenove hiše čaka prazna soba, ki bi jo rada lepo opremila.

Ena izmed teh, ki so mi všeč, je tudi ta:
http://www.lutz.at/Spezialkataloge-Ratgeber.41.0.html?&no_cache=1

Lp

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2083
13.7.2007 23:16:44   
mama06
Vidim, da link ne odpre prav, no nekaj sobic je v katalogu Babykatalog 2007. Jaz sem si šla sobice pogledat, kar pri nas ni mogoče, saj imajo samo kataloško prodajo v Rutarju in še tu so cene zelo zasoljene. Lip Poljčane ali Sadecho pa mi nima sploh lepih stvari.
Če katera ve še za kakšno trgovino, prodajo ,.....se priporočamuser posted image

LP

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
14.7.2007 11:43:58   
tave
Hoj user posted image !

Kako ste kaj? Mene ta vročina ubija. No tudi jaz sem končno kupila nekaj za našega user posted image  in sicer 2x body  in pa nogavičke, ki so pakirane 3 skupaj. Tako ko vas prebiram, vidi da že vse pridno gnezdite, mene pa še ni prijela ta mrzlica.
Komaj čakam na dopust in že sitno brojim.
Glede previjalnepa: mi bomo imeli pasteljo 70x140 in mi bo en prjatu naredu desko za previjat za na posteljico, tako kot sem jo imela tudi pri hčeri. Se mi zdi da če nimaš prostora je to najboljša rešitev. Če pa imate postelje 60x120 pa jih lahko tudi kupite v BC, stanejo pa tam okoli 9.500 sit. Dejte mi povedat kakšne kompletke kupujete za iz porodnišnice. A pliškote al navasne bombažne? Sploh si ne znam predstavljat kakšno vreme bo takrat. Pomagajte!

Zaenkrat toliko od mene,

lp, tave

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
14.7.2007 12:13:49   
tia01
Kr pliškote kup, TAVE!!user posted image user posted image

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
14.7.2007 13:43:11   
pikceva

Mehurčica, jaz jemljem Heamatopan 100 enkrat na dan že od 2. meseca. In izgleda da deluje. Na zadnjem izvidu, prejšnji teden sem  imela železo 126. Tako, da meni zadostuje ena.

Neposredna povezava do sporočila: 2087
14.7.2007 14:31:12   
mehurčica
Jaz sem tudi dobila Haematopan 100. Bom kar eno na dan, če ne bom bankrotirala. Sem si pa kupila še ene šumeče iz Mullerja in bom pač tisto še jemala.

Trebuh vam že dosti otrdeva? Meni včasih tud kake 5x na dan, ponavadi pa 2x ziher. No, danes mi ni nič še, sem pa spila eno že zjutraj in še eno dodatno tabletko iz Mullerja. Me pa na srečo več ne zagrabi tista menstruacijska bolečina med otrdevanjem, tako da je to po moje zelo dober znak.user posted image

Tave, jaz bom verjetno kar pliškota kupila. Verjetno v zeleni barvi, ker sem copatke že živo zelene kupila. Pa še všeč mi je zelena.

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
14.7.2007 22:43:33   
pikceva
Ejla,

Mehurčica, ne vem kaj so tiste šumečke. Po moje taka vrednost hemoglobina sploh ni tolk problematična, da bi mogla toliko jemat. Te Haematopan 100 so zelo močne in se izredno absorbirajo, tako, da če jemlješ to, je čisto dovolj. Sicer pa sama veš, kaj ti najbolj ustreza. Jaz sem sicer rabila nekaj časa, da sem premagala slabokrvnost, sadaj pa je čisto OK. Če ti uspe spij tablete z malo C vitamina - jaz jih najraje spijem z limonado, kar še poveča učinek. Meni je rekla G, da nekaterim povzročajo probleme z prebavo. Meni sicer ni, vendar  kak dan vseeno spijem magnesol. Glej pa, da ne boš pila vsega skupaj, ker potem nima učinka. Jaz vzamem magnesol (kadar ga) vsaj 4 ure po jemanju železa.

Lep pozdrav

Neposredna povezava do sporočila: 2089
16.7.2007 10:25:35   
Daschi
Ojla!

Spet z vami, dopust za letos je končan. Bi šla kar nazaj, ležat pod borovec, gledat morje, ahhhh!

Že kar nekaj nakupujete vse. pridne.
Jaz bom sedaj končno odšla v teh dneh v Avstrijo po voziček. ostalo pa imam namen skupaj spravljati šele septembra. Itak je vse po škatlah, ker je bil prejšnji user posted image  tudi oktoberček, bom samo oprala in zložila nazaj v omaro, kar je nosil. Dokupit moram samo voziček in pa kombinizonček za zimo. Bom pa tudi v tujini pogledala, ker so tukaj pri nas nenormalno dragi.

Moje počutje je zaenkrat ok (trkam!), trebuh postaja vse večji, nočni obiski wc-ja so sedaj ustaljena praksa, ki jo opravim kar v mižeuser posted image . vročina mi pa za čuda ne dela težav. upam, da bo tako tudi ostalo.

lepo se imejte, pa napišite kaj!

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
16.7.2007 13:25:46   
pikceva
Daschi, si pa zadela loterijo glede dopustovanja. Ta teden bo vsekakor hujši in najbrž bi šla tudi tebi vročina na živce, čeprav ti paša. Verjemi, sem iz N. Gorice in tle je peklensko!!! Mam do morja pol urce, a meni je nevzdržno prevroče. Brez klime je skoraj nemogoče shajati.

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
16.7.2007 14:01:50   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: pikceva

Ejla,

Mehurčica, ne vem kaj so tiste šumečke. Po moje taka vrednost hemoglobina sploh ni tolk problematična, da bi mogla toliko jemat. Te Haematopan 100 so zelo močne in se izredno absorbirajo, tako, da če jemlješ to, je čisto dovolj.
Šumeče tablete sem mislila. Sem pa mislila kar kombinirat-en dan šumečo, en dan pa Haematopan(morem pogledat kake vrednosti imata vsak). Ker po moje je tudi dovolj ena na dan. To sem pa že slišala, da ne smem skupaj z magnezijem, ampak sem že čisto pozabila, tako da hvala, da si me spomnila.

Končno sem se odločila(moj dragi glih ni neki notranji dizajneruser posted image ), kako bomo preuredili otroško sobico. Sicer bo nekaj časa pač malo manj prostora, ampak kaj čmo. Dokler nebo pograda, pol bo pa spet dokaj velika sobica. Edino malo barv bi še rada dodala. Sedaj je bolj v beli in zeleni, malo rdeče, rada bi pa še modro. Sem čisto nora na pisano. Še v spalnici bom dala pisane zavese in danes sem kupila živo rumeno barvo-malenkost na oranžno, za prepleskat zeleno(je neka čudna).

Joj, meni je tak vroče! Vsa okna imam zaprta in zavese ter rolete dol, da slučajno nebi kak drobec vročine notri prišel. Hkrati brez zraka.user posted image Pa še na vrhu bloka smo, s slabo izolacijo, dokler ne zberemo denarja za streho.

Punce a katera ve, kje se pri nas dajo dobit pisane tetra pleničke? Za starejšega sem kupila v C&A, ampak zdaj se mi pa ne ljubi samo zaradi tega v A hodit.

Zdaj pa da še pohvalim mojega 3,5 letnika:
http://www.youtube.com/watch?v=VMsdcY1dpZs&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=djYRRJSaoKY
user posted image

Lep dan še naprej pa napišite kaj.

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
16.7.2007 14:18:58   
Daschi
Ja, tudi meni se je oddahnilo, da smo šli domov. Si ne predstavljam noči v našem apartmaju ta teden, ker nimamo klime. na obali pod borovcem še gre, noči so pa sedaj najbrž peklenske. Smo res imeli srečo z vremenom. čez dan ravno prav vroče, ponoči se je dalo normalno spati. morje pa je letos toplo, da sem bila jaz, ki sem zmrznjene sorte po 3x-4x na dan v njem. kar je zame dosežek.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pikceva

Daschi, si pa zadela loterijo glede dopustovanja. Ta teden bo vsekakor hujši in najbrž bi šla tudi tebi vročina na živce, čeprav ti paša. Verjemi, sem iz N. Gorice in tle je peklensko!!! Mam do morja pol urce, a meni je nevzdržno prevroče. Brez klime je skoraj nemogoče shajati.

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
16.7.2007 14:20:49   
Daschi
mehurčica user posted image  tvoj sinko pa res že obvlada!

(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
16.7.2007 14:53:06   
Pandica
Mehurčica  tvoj sinko pa je že pravi profesionalec user posted image   In še vsak dan bolj bo obvladal user posted image   Je pa to tam pri Pekrskem potoku v Novi Vasi, ne?

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
16.7.2007 19:15:00   
prymorka
ha ha ha ne boste verjele,... ne pričakujemo punčko ampak fantka...
3D uz nam je lulka pokazal ;))) imena za user posted image  pa še nimamo ;))

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
16.7.2007 19:52:09   
mišk
No, pol pa čestiike za user posted image , Prymorka!!user posted image user posted image  Upam, da nisi že preveč tipično punčkastih cunjc nabavljala!user posted image

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
16.7.2007 19:58:48   
prymorka
samo eno trenerkico oranžno sem kupla... vse ostalo je univerzalnih barv ;)))
smo čakali na 3D ;)) še dobro da smo... ker nas je presenetilo...

slikce sem dala gor ;)) lahko jih pogledate če želite user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
16.7.2007 20:05:34   
mehurčica
Kdaj pa so ti napovedali user posted image prymorka? Jaz sem pri prvem in zdaj tudi kar takoj rekla, naj nam naredi slikico od UZ kjer se vidi spol. Pa še zdaj nisem 100%, čeprav se zelo lepo vidi taprava žemljica.user posted image No, prvič mi je moj ginekolog delal in se je samo bunka vidla in sem bila sigurna, da so jajčka. Na tej slikici pa se vidi prav zarezica med sramnimi ustnicami. Pri prvem pa je tudi moj zavijal z očmi, ko sem govorila, da mogoče pa le ni fantek, čeprav smo imeli slikico-ampak iz čudnega kota in so se bolj samo jajčke vidle.
No, upam da je naša res user posted image , ker sem tak vesela, ko lahko končno punčkaste stvari nakupujem.

Joj, meni se meša od vročine. Bi se kr tuširala na vsakih 15 minut.user posted image Malecka pa je tudi nekam mirno danes. Ene 3 gibe sem samo čutila do zdaj. A jih ve že štejete? Jaz jih namreč pri prvem nisem, ker me je nonstop brcal(sem spraševala, če je lahko otrok že v trebuhu hiperaktivenuser posted image ), ampak ta je pa kar bolj umirjena.user posted image Še ima katera od vas takega mirnega pikca v trebuščku? Se tolažim s tem, da je šele 25.teden. Ma saj me pobrca kaki dan konkretno, ampak bolj malokrat.

< Sporočilo je popravil mehurčica -- 16.7.2007 20:08:51 >

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
16.7.2007 20:06:56   
Pandica
Prymorka ojoj, to pa je res blo te danes pravo user posted image   Pa čestitke za lulčka user posted image   user posted image  user posted image  Saj oranžno pa lahko tudi fantek nosi brez problema. Joj, upam, da mene ne čaka takšno presenečenje na naslednjem uz user posted image  

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?