mama06
|
Valči, posteljnina je nekaj podobnega kot je dala gor slikico bubi, samo jaz sem vzel nevtralno barvo za primer, da so se pri napovedi spola zmotili . V kompletu dobiš: - odejico + prevleko za odejo - pojšterček + prevleko zanj - okrasni pojšterček - jogi rjuho - zaščito za posteljico pri glavi ( zavetrje ali nekako tako) Cena 62, 50 EUR + 20 EUR za baldahim, ki je enakega vzorca kot posteljnina, tako, da imaš vse v kompletu, kar je meni zelo lepo. Material je mehek bombaž. Jaz sem se odpeljala v trgovino v Mariboru, sem malo ali dosti zapravljala za našega . In ker mi firbec ni dal miru, ali me je trgovka nasrala, kako imajo poceni, sem šla še v Baby center preverit njihovo ponudbo in cene. Rezultat, ponudba za taki paket ni cenejša od 125 EUR, razen ene, ki pa nima odejice in jo moraš dokupit, kar pa stane 28 EUR, nimajo baldahima v isti barvi kot posteljnine in še tisti stane 0d 14 -18 000 starih sit , pa tudi materiali so v večini bolj grobi kot to, kar ponuja Ariel. Jaz sem z nakupom zelo zadovoljna, saj sem bila zdaj že 2x v Avstriji in so cene tudi primerljive z našimi, tako da tisto, kar je ceneje v Avstriji je tudi manj kvalitetno, vsaj to, kar sem jaz našla, videla in pogledala - takšna je moja izkušnja. Je pa res, da bova pa otroško sobo kupila v Avstriji, ker je izbira pri nas katastrofalno slaba, našega prvorojenca pa že od začetka zidave/prenove hiše čaka prazna soba, ki bi jo rada lepo opremila. Ena izmed teh, ki so mi všeč, je tudi ta: http://www.lutz.at/Spezialkataloge-Ratgeber.41.0.html?&no_cache=1 Lp
|