zirafa76
|
pozdravcek iz Bratislave, tam kjer sem sedaj nastanjena.... Mamuska, zelo sem v mislih s teboj, ker se predobro vem, kako je tecno po cele dneve se selit iz ene ordinacije v drugo, iz ene mize na drugo...Ko sem bila v Lj, sem samo na eni mizi prezivela tocno 3.05 min, pol pa se naprej v ta drugo ordinacijo.. V zivljenju nisem bila toliko po bolnicah in pregledih.... Upam, da bo vse vred, pa itak, da smo pozitivni...Na koncu sem bila jaz tako zmesana od vseh razlicnih diagnoz in mnenj, da se mi ni sanjal vec, kaj imam v trebuhu in kaj vse se bodo odkrili...Se mi zdi, da bolj gledajo, manj vejo..Jaz sem dozivela dva razlicna mnenja "strokovnjakov" v enem dnevu!!!!!!!!!! Ko so me obsodil na genetsko napako ploda!!!, je ta druga rekla, da to ne, ampak je cista na vhodu v spolovilo in je zato pokazalo dva razlicna spola!!! V glavnem, po resnici povedano, ne vem kaj naj si mislim, ali je dobro vedeti vse te malenkosti ali ne...Meni je slo ogromno zivcev, sedaj pa sem mirna, ker vceraj sem bila pri mojem g. tukaj in je rekel, da otroka sta super, oba primerna za mojih 23 tednov..tocno imata mere za 23 tednov, obe imata vsaka po 620 g, kar pomeni super, tako da zaenkrat je kul.Mehur, ki je povzrocal tezave na UZ, pa je sedaj vredu, se je spraznil, kar sem videla na lastne oci, je pa tezava z necim povezana z secevodom in ledvico..To je edina uganka zaenkrat, ki jo bodo spremljali.V najboljsem primeru bodo to odpravli( ko bodo vedeli kaj je) po porodu, drugace pa lahko tudi vmes..to si sicer ne zelim.... Torej, hocem povedati, da sedaj po dveh tednih nocnih mor, so ugotovili, da tezava ni tisto, kar so predvidevali, ampak nekje visje...Ne vem, po tolikih pregledih, strokovnjakih, merjenjih.... Sedaj pa smo se pac prepustili, upanje je to, da sta vredu, pridno rasteta in to je to... Vam pa moram rect da bosta zunaj definitivno prej, nekje septembra najkasneje, ker sta monoamn., ampak jaz bom ostala za vedno novemberka Mamuska,jaz drzim pesti zate in samo ce se da, mirno in cimmanj stresa..Hja, tudi mene so poslali na amino..., svetovali, ampak sem zavrnila, ker sedaj pa res nima smisla, poleg tega je to tam bolj tako..Ta genetski svetovalec je samo.....po preverjanju mojega drevesa in izvidov mi rece, da on je skoraj siguren, da ne rabim dodatnih testov, drugace pa on ne more videt kaj in kako.. Sama zmeda...kar bo pac bo..jaz sem pozitivna, da bosta moji princeski lepi, zdravi, ce pa tudi ne, pa ne pomeni, da se jih bom sedaj odrekla....ze zdaj sem tako navezana na njih, kaj sele bo.......................prvic smo zaceli gledat posteljice, pa kaj je treba kupit, ker mi to prej na pamet ni prislo....d straha in vseh zmed bolnice in izvidov Punce, lep pozdravcek vsem, pa se javim kamlu..no, saj sem vsak dan gor .....