|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
12.7.2007 10:13:37   
*bubi*
Da še jaz nekaj napišem glede napovedi spola. Ko sem bila 1. user posted image , sem pri kolegici šlogala z verižico. Za 1. otroka mi je pokazalo user posted image  (se je vrtela), ko pa sem vprašala za drugega, pa se je naenkrat ustavila in začela nihat. To bi naj bil user posted image . Potem pa malo brskam po forumu in seveda naletim na kontra oz. različne napovedi. Če se vrti, je user posted image , če niha, je user posted image .

OK, če zdaj upoštevam samo to, da je bila med 1. in 2. user posted image  očitna razlika, potem bo bubi dobil sestrco user posted image . Jaz pa vedno bolj mislim, da bo še en user posted image .

Podobna stvar kot z obliko trebuščka, vsak pač po svoje to razlaga.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
12.7.2007 10:31:27   
bambi
Dober dan babike!

Vidim, da ste že lepo pri nakupovanju oblekic in ker imam jaz doma že eno princesko, vam lahko malo svetujem. Najbolje z oblekicami ne preveč pretiravat, ker ne veste kakšen bo user posted image . Definitivno pa že takoj po rojstvu ne bo imel številke 62, razem če bo res gigant. Tudi meni so v 32. tednu rekli, da imam kar velikega otroka, takrat so izmerili 2200 g, sem pa rodila že 1 mesec prej in je naša user posted image  imela 2800g in 45 cm, tako da so ji še oblekice št 56 bile prevelike in je mož šel kupit par stvari št. 50.  Ker tudi če je otrok normalno velik, tam od 50-55 cm, mu še vedno pašejo stvari št. 56, ni pa res lepo videti dojenčka v total prevelikih cunjicah. Moja ta mala je potem še pri 4 in 5-ih mesecih nosila št. 62.
In še en nasvet imam, v porodnišnico si obvezno nesite nastavek za bradavice, ker vam bo lahko zelo zelo pomagal pri dojenju. Jaz sem imela na začetku žive probleme, moja mala je imela močno zlatenico, bila je zaspanček in povrhu vsega še ni imela vredu sesalnega refleksa, tako so mi rekli, jaz sem pa šele 4. dan izvedela v čem je bil problem, da je tako malo pojedla.... Namreč meni so se joški tako povečali, ko sem 2. dan dobila naval mleka, da mi je še D številka bila premajhna in mi je mleko kar špricalo ven, pa pekle so me in bolele, da mi je sestra potem prinesla električno črpalko in sem si iz vsakega joška napumpala 150 ml, pa še je ostalo, ta mala pa mi je spila komaj 15 ml. Revica je vlekla in vlekla pa nič..... potem je eno noč prišla sestra k meni in pogledala zakaj moja punčka ne dobiva na teži in takoj ugotovila težavo. Ker sem imela tako napete joške in majhno bradavico, moja uboga pupa pa majhna usteca, seveda ni mogla vredu zagrabit bradavice in se je reva mučila..... Sestra mi je takoj prinesla nastavek za bradavice in mala je v šusu pojedla 60 ml. Tako zelo sem bila sestri hvaležna, da sem se celo zjokala od sreče. Tako, da tokrat brez nastavka ne grem nikamor, pa tudi ročno Aventovo črpalko si nesem zraven, ker jih v porodnišnici nimajo dovolj in jih včasih zmanjka.

Glede flašk pa sem jaz skoraj doktorirala. Ker sem kupila Aventovo prsno črpalko, sem seveda zraven kupila cel komplet Aventovih flašk, ki so zelo vredu. Ampak žal so mojo malo na intenzivni hranili z sicer mojim mlekom, apmak po flaški, ki pa je imela drugačni cucelj od Aventove, mi potem ni hotela piti po Aventovi in smo kupili Nukove flaške, ki jih ima še danes.
Pa za v porodnišnico si nabavite tudi pleničke Newborn 2-5 kg, ker jih v porodnišnici včasih zmanjka, sploh če je veliko porodov in dojenčkov.p

Za oblačilca pa tudi svetujem, da si za začetek kupite tiste benkice, ki se odzadaj zavežejo, ker jih novorojenčku lažje oblačiš, kot pa bodyje. Imajo jih zame najkvalitetnejše v Aladinu.

Sedaj je seveda dosti lažje s pripravami, ko že imaš enega user posted image  doma in točno veš koliko vsega se rabi, prvič pa sem tudi jaz nakupila vse živo..... Definitivno smo rabili 40 bombažnih plenic, sicer jaz moje Gaje nisem rabila široko povijati, ker je imela super kolke, sem pa jo 3 mesece, ker drugače sploh ne vem kako bi jo držala, tisto malo ritko, pa še toplo ji je bilo bolj...... Tejh majčk ali benkic se potrebuje enih 8 -10 komadov, pa enih 5 spodnjih delov, ker itak se pri tako majhnem dojenčku vsak drug ali tretji dan perejo njegove stvari. No, brezveze, da na široko pišem, je tisti seznam za novorojenčke kar vredu.

Madona sedaj pa sem se razpisala, upam, da sem kateri od vas vsaj malo pomagala.

LP od že kar okorne user posted image

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
   [Brisano sporočilo]
12.7.2007 10:47:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bambi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2053
12.7.2007 11:16:42   
Klaudia
Lep pozdrav! Kako smo kaj na današnji lep dan? Danes sem bolj zaspane sorte. Sem se zbudila šele ob 10h, ponavadi pa že ob 8h letam okoli.

Oblekice jaz večino že imam (vsaj po seznamu iz MŠ). Nekaj sem jih pobrala še od mene ko sem bila majhna, veliko mi jih je dostavila sestra, nekaj pa sem tudi že dobila od vesele babice. Njen drugi vnuk - ampak bo pa user posted image  user posted image  (prvi je user posted image ). Tako da nujno nama je kupiti samo še previjalno podlogo, kar je kozmetike, jogi in posteljnino - če katera zve za kako akcijo naj mi pove, rabila bi pa dimenzijo 140x70.

Zdej pa lavfam kej pojest... mi že kruliuser posted image .

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
12.7.2007 11:55:33   
*bubi*
Bambi, z večino napisanega se strinjam. No, za razliko od vas so se pri nas Aventove stekleničke obnesle in jih imamo še zdaj. Pa da ne govorim, s kako flašo so mojega bubija hranili na pediatrični kliniki. Na stekleničko je bil nataknjen cucelj s tako luknjo, da je v curku teklo mleko, če si stekleničko okol obrnil user posted image

Bi pa tukaj nekaj dodala:
Za oblačilca pa tudi svetujem, da si za začetek kupite tiste benkice, ki se odzadaj zavežejo, ker jih novorojenčku lažje oblačiš, kot pa bodyje. Imajo jih zame najkvalitetnejše v Aladinu.

Dobijo se benkice, ki imajo netke namesto trakcev. Tako kot bodiji. Meni so bile veliko bolj všeč, ker se tisti trakci radi začnejo cufat, pa v pralnem stroju se zamotajo. Jaz sem kupila par takih v BC in jih skoraj nisem uporabljala. Tiste na netke pa skoz, so mi bile res super. Pa še obliko so veliko bolj obdržale.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
12.7.2007 12:01:33   
*bubi*
*bubi* omenjala si nekakšno stnsko previjalno.

Nagledano imam tole:

user posted image

Ko ne rabiš, lahko zapreš, če si res na knap s prostorom. Po višini bi jo v skrajnem primeru lahko tudi nad wc školjko montirala. Nekaj zelo podobnega sem videla v Kiki 2 leti nazaj, tako da bom šla tja pogledat. Sicer pa je na ebayu še nekaj podobnih, tudi lesenih.

V Ikei pa se dobi taka:

user posted image

Drugače pa ima Sadeko tudi eno leseno, vidiš jo lahko v BC. Mene ful moti to, da zadaj nima nič poličk, tak da nimaš kje imet kremic.
link:
http://www.sadeko.com/katalog/previjalnik.htm

Neposredna povezava do sporočila: 2056
12.7.2007 12:03:05   
*bubi*
Dobijo se benkice, ki imajo netke namesto trakcev.

Če še to dodam: kupila sem jih v LeClercu po res ugodni ceni in zelo kvalitetne. Pa še bele so, tako da jih lahko eventuelno prekuham.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
12.7.2007 13:38:22   
bambi
O, hvala Bubi za info o benkicah, ker pri nas nisem zasledila benkice z neti, V BC mi stvari niso preveč kvalitetne in so se mi vse raztegnile, Aladinove majčke so pa mi super, H&m takšnih benkic nima, ker sem iz MB pa žal pri nas LeClerca še ni, ga pa že delajo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
12.7.2007 14:10:39   
živa
Drage souser posted image ,

saj ne, da vas ne berem, ampak za pisanje sem pa zadnje čase čisto prelena ... se že bližajo dopusti user posted image . Jutri gremo na morje, žal le čez vikend, pa se kljub temu že tako veselim user posted image , da malega spet malo namočimo v morje user posted image  in malo uživamo skupaj.

Danes sem v spletni trgovini naročila tricikel za malega - je bil včeraj čisto navdušen v trgovini, ko sem ga vozakala okrog - in zdaj močno upam, da nam ga bodo res dostavili jutri in ga bomo vzeli na morje.

Drugače sem v redu, še vedno sem "fit", še bolj kot pred prvo nosečnostjo user posted image . V času, ko se nisem oglašala, me je prvič v življenju pekla zgaga (uf, zoprno in boleče kot user posted image ) in prijel krč v meča (to je šele bolelo!). Moram po magnesol v lekarno. To so po mojem edine nosečniške tegobe, ki me trenutno pestijo.

Bebica v trebuščku je veliko bolj aktivna, kot je bil mali kdajkoli, in se tudi mnogo bolj odziva na moja trepljanja user posted image  - sem res vesela zaradi tega. Ampak če to napoveduje temperament otroka, bo res hudo hudo živahen, ker že mali ni niti sekunde pri miru user posted image . Če bo pa babnica, bo pa najbrž sploh zanimivo user posted image .

Cunjice: jih imam še od nečakov in le malo svojih, kupila bom pa najbrž le kako luštkano cotko za poti iz porodnišnice. Nekaj bodijev imam št. 56, ostalo pa, se mi zdi, bolj ali manj 62. Ogromno cunjic imam iz Italije, od nečakinje, tam so pa tako ali tako čudne številke - ali pa že čisto sprane in se več ne vidi velikosti, saj je nečakinja stara skoraj 11 let. 

Še vedno me mede za Jane vozičkom, imela bi le športni del, ampak ne dam toliko denarja za novega, sem vseeno preveč Gorenjke user posted image , rabljenih se pa res malo prodaja ali pa ravno zamudim kako ponudbo user posted image .

Produktivnost v službi je na nuli user posted image , dopust pa hranim za september ... če si ne bom kmalu premislila. Mislim samo še na morje, razprodaje in "baby-stuff" user posted image .

Lepo se imejte,

živa

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
12.7.2007 14:23:08   
*bubi*
Ja, bambi, saj sem jaz tudi iz MB, samo pri 1. user posted image  smo živeli v LJ in sem tudi tam nakupovala.

Aladin ima res zelo kvalitetne stvari, tudi žabice do pasa so mi njihove bolj všeč kot iz BC.

Si prepričana, da H&M nima benkic? Ker se mi zdi, da sem jih ravno tam tudi videla z netki. No, vem, da sem jih še nekje..... user posted image  Ta LeClerc v MB pa bo malo prepozno za naše user posted image  user posted image  Jaz se bom verjetno 1x odpravila v LJ, malo po obiskih, pa bom še v LeClerc skočila po kako majčko.

Pa v C&A in Kiki moram pogledat, če jih slučajno imajo. Po morju. Na špagice niti slučajno ne kupim nobene benkice, raje kupim bodije in jih spodaj odrežem in zarobim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
12.7.2007 15:55:09   
bambi
Ja, glede benkic vem, da je imel BC takšne z nekakšnimi tankimi svetlečimi trakci, ki so se pri pranju zavozlali, medtem ko Aladin pa ima benkice z lepo zarobljenimi širokimi traki in jaz nisem nikoli imela težav s pranjem, pa tudi sem kupila tiste bele z nežnimi barvnimi robovi, tako da sem jih lahko prala na 95 stopinj.

V Avstriji v C&A pa tudi nisem nikjer videla, da bi imeli benkice user posted image user posted image user posted image  So pa fajn tisti bodyji v H&M, ki imajo nete po celem, samo pri tej pa žal široko povijanje ne pride v poštev, ker je spodaj preozek......  Bomo za začetek kar pri benkicah in žabicah user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
12.7.2007 18:26:07   
mama06
Bambi najlepša hvala za nasvete, kaj je potrebno in kaj ne - no vsaj v grobem. Sem bila danes v Aladinu in imajo super ugodne cene kompletov za v postlico - odejo, pojšter, prevleke, rjuho, obrobo. Sem potem šla še v Baby center prekontrolirat cene in so bili dosti dražji. No zraven sem kupila še baldahim v istem vzorcu, kar pri BB ni mogoče dobiti.

Kupila sem še benkice, copatke in spodnej dele, v BB pa še en lep 5-delni kompletek št 56 za iz bolnice, tako da imam sedaj 56 in 62 za domov, odvisno, kako velik bouser posted image .

LP

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
12.7.2007 18:32:56   
valči
Mama06,daj napiši prosim,po kakšni ceni imajo te komplete posteljine.Pa je odeja in pojšter zraven,ali samo rjhue.Pa še to,kje vse so trgovine Aladin?
Ariel in Baby center imam v Brežicah,za Aladina pa ne vem,Celjeuser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
   [Brisano sporočilo]
12.7.2007 19:14:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu valči)
  Neposredna povezava do sporočila: 2064
12.7.2007 19:54:23   
*bubi*
Jaz vem, da ima Aladin 2 trgovini v Mariboru, na Gosposki in v M centru.

Tudi mi smo pri ta prvem kupili ta komplet posteljnine, v paketu je odeja in povštrček s prevlekami + ena okrasna blazinica + vetrček (=obroba za kinderpet). Res super lep kompletek.  Cena pa je bila 2 leti nazaj okoli 12.000, v BC pa so bili tudi že po 30.000. Imajo pa tudi vsako posebej te stvari.

Neposredna povezava do sporočila: 2065
12.7.2007 20:12:44   
mišk
Ma ja. Glih zadnč sem bla v BC in so kompleti posteljnine tudi 38.000 sit! F***!!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
13.7.2007 8:21:01   
*bubi*
Tudi Kika ima lepo posteljnino. Tukaj si lahko malo pogledate:

http://www.kika.at/cgi-bin/katalog.php?edvnr=08636146&id=412

mislim, da je brez odeje, samo prevleke + baldahin + obroba

Pa toys v tem baby katalogu od strani 52 naprej kar nekaj lušnih posteljnin.

http://www.toysrus.at/index.php?mapid=5&PHPSESSID=d4ce6cbd0c1fdf5db2ab7e3f2aab14c6#

(na vrhu je Kind- und Babykatalog)

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
13.7.2007 8:21:35   
bambi
Te komplete posteljnine imajo bolj poceni v Avstriji, pa tudi preko Ebaya sem gledala in drugih spletnih strani, da imajo dosti bolj ugodne. Meni se zdi, da sta tudi Neckermannn in Quelle imela kar ugodne cene in lepe posteljnine.....

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
13.7.2007 10:52:03   
kasija78
Pozdravljene!

Joj, Bambi, hvala za pametne nasvete. Jaz sem si iz preventivnih razlogov napisala cel seznam, kaj moram kupit in res nujno potrebujem. Potem grem pa samo pogledat v kakšno trgovino in si pred vhodom strumno ponovim vse pametne, racionalne in koristne nasvete, ki naj bi me obvarovali, potem pa... pridem iz trgovine z vrečko in z zelo širokim nasmehom user posted image na ustih. Prva nosečnost pač user posted image . Valči - vidim, da si tudi v akciji, hihhihi, če bi šli medve skupaj po nakupih, ne bi za druge nič ostalo user posted image .

Posteljnino sem gledala samo obrobe za posteljice v Premamam v Emporiumu in so bile of 7000 - 12000 SIT. Glede na cene v BC, ki so enormne, sem bila zelo presenečena. Pa bazirajo na pastelnih tonih z nekaj slikicami - bolj umirjen motiv. So imeli tudi posteljnino, ampak žal nisem pogledala cen, ker še nimava velike posteljice. Kje je mogoče dobiti manjšo posteljnino - za 80X40? Ta  izmenjava glede cen in ponudbe je super, si bomo prihranile odvečne poti.

Sicer pa sem bila vesela hladnega vremena, ker dosti manj zatekam. Ampak bomo videli danes, kako bo z zatekanjem, ko smo spet pri visokih T.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
13.7.2007 11:47:38   
živa
Hoj!

Posteljnina se meni zdi user posted image  draga, zato sem kupila blago, pa mi je mami zašila oblačila za odejo in blazino. Edino jogi rjuhe sem kupila, pa še to v Avstriji. Obrobe in baldahine sem pa na srečo podedovala oz. dobila kot darilo bo rojstvu, eno obrobo pa sem kupila v Ikei, je neprimerno ceneje kot pri nas, vsaj zdi se mi - za malo manj kot 13 evrov, čisto navadna obroba.      

user posted image

Bodiji na preklop iz H&M z netki so se meni zelo obnesli, št. 56, pa sem široko povijala; edino netki so se že malo izbrabili in ne držijo več toliko (se odpenjajo). "Moram" kupiti kakega novega user posted image .

Iščem pa navadne bombažne žabice št. 86 (tanke, za poleti);  zadnjič sem kupila nekaj takega (druga znamka in druge barve), pa so v pasu tako široke/raztegnjene, da mu padajo dol user posted image :

user posted image

Kje v Ljubljani naj kupim kake kakovostne podobne žabice, poznate kako trgovino?

Danes gremo na morje čez vikend, dobili smo tricikel, mali bo zagotovo užival user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
13.7.2007 12:02:12   
oktoberka
Bubi zelo, zelo lepo te prosim ce mi poves kje imas ogledano tisto leseno previjano mizo? Iscem jo tako ze nekaj casa pa je nikjer ne najdem. Ta je pa to lepa pa fina.... Sem pogledala na ebay pa majo sam plasticne take. Js bi pa leseno.

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
13.7.2007 12:23:04   
valči
Zdravo punce!

Samo na hitro naj vam poročam današnji pregled.Kileuser posted image ,celih 70 že tehtam,saj sem vedela,da me bo troflo,tam ni milosti,sem sestro milo vprašala,če morem na vagouser posted image .Torej sem se zredila 7 kil do sedaj.
Pregled:ko me je pregledoval,ga je dete dvakrat brcnilo in se je začel smejat.Pol je naredil UZ in potrdil medenično vstavo.Mene pa je sedaj kar malo strah.Kaj,če se ne obrne in tako obsedi do konca,mama mia,kako bom rodilauser posted image Jaz sem pač panik,saj ima še prostora,samo morda mu tako paše.Ima katera izkušnje?
Drugače pa je dal gel za žile in Canesten za glivice in nič ostalih posebnosti.Sem zelo vesela,da sem že tako daleč,mi je to čudežuser posted image

Zelo sem vesela,da se o posteljnini pogovarjate,mi bo vsaka infprmacija prav prišla,da pol lahko začnem kupovat.In ni treba po trgovinah laufat,ker tam jaz skup padam.user posted image
Pa še potrdilo o paketu sem dobila,samo rekla je da naj v začetku avgusta grem na CZSD.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
13.7.2007 13:19:33   
sanwebdra
No, pa še jaz po dolgem času user posted image -

v službi norišnica.... ni omembe vrednouser posted image . In potem, ko pridem domov, mislim, da bi se malo spočila, pa smo sredi gradnje in renovacije, pa tekam po pijačo in naročevat pohištvo pa v šolo za bodoče starše ... pa tako nekako ni cajta počivatuser posted image .

Sem hotla samo povedat, da sem danes imela pregled, uspešno prejela inekcijo za Rh-user posted image , prejela tudi potrdilo za CSD - kamor pa lahko grem že danes, če želim. Tako da VALČI, ne vem, zakaj je tebi rekla, da čakaj do avgustauser posted image .

PoL pa ta PrEkLeTi petek 13user posted image . Sem avto ruknla, no pravzaprav felno in gumo - še dobro, da imava kasko. Pa moj si je glavo poškodoval na bajti user posted image (če sem natančna na mešalcu), pa še kar traja in traja .... bi se kar vlegla, pa da me nitko ne dira.

Se tipkamo!!!!

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
13.7.2007 13:47:17   
mišk
Ojoj, Sanwebdra, pol očitno je res lahko nekaj na tem petku 13.!user posted image  Sicer pa, važno da je s tabo vse O.K.! In seveda s tvojim bušijem.
Jst sem dans že iz šihta, tko da bom šla ta prvo mal počivat, pol pa k user posted image . Rihtava spalnico pri njem, pa moram it mal počekirat kako se dela odvijajo.user posted image
Viiikend!!!user posted image  Jeee!user posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?