|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj to pomeni? (bakla)
14.7.2007 23:45:38   
Anonimen
Če daš dost čokolade ni nč vohat, pa čutit tud ne. Drugač pa lhk rečeš da se ti mal "frclja" zdej k si zaročena pa pač pečešuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
14.7.2007 23:46:47   
Anonimen
Aha... bo tip poroku skenslu, če ga bom že pred njo zadrogirala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
15.7.2007 0:44:20   
purple
Še prej te bo poročil!user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
15.7.2007 0:45:42   
Anonimen
A da ga najprej zadrogiram, potem pa na Magistrat zvlečem? Ja kva bo pa un pater reku oz. matičar, če mi bo dedc pršu na poroko z očmi kukr angora zajc? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
15.7.2007 0:48:33   
purple
Joj, tk je zaljubljen, da še spat ne more! Hitr ga oženmo!user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
15.7.2007 0:49:07   
Anonimen
Pol pa oba za ovink še enga skadit, a? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
15.7.2007 0:50:51   
purple
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Pol pa oba za ovink še enga skadit, a? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
15.7.2007 0:51:39   
Anonimen
Bemti, da bom jst to reč enkrat probala, ej. Sej menda ni še noben crknu od enga jointa? user posted image user posted image

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
15.7.2007 6:54:49   
Anonimen
Koliko od vas, ki tukaj pametujete je zares kadilo marihuano? S trem mislim vsaj nekajkrat na dan, ker od 1x ali 5x pač ne moreš vedet nič.

IZVIRNO SPOROČILO: trojči
Pa saj če pogledaš kakšnega, ki redno kadi, je celi shujšan in šibak, o zdravju ne duha ne sluha.

Tudi to je larifari. Če kadiš marihuano si VEDNO lačen.

In ne, od marihuane še ni bilo smrtnega primera, medtem ko alkohol...

(odgovor članu trojči)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
15.7.2007 9:29:53   
Colt
Redno kajenje trave ima zanimivo posledico. Človek ponavadi še sam postane ''trava''.
Poznam v moji okolici vsaj 15 primerkov...ki so sedaj stari 30-40 let in se pol njihovega sveta vrti okoli prižganega džointa, druga polovica pa okol debate, kje bodo posadli, zalivali itd itd.

No go!

G

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
15.7.2007 10:13:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Koliko od vas, ki tukaj pametujete je zares kadilo marihuano? S trem mislim vsaj nekajkrat na dan, ker od 1x ali 5x pač ne moreš vedet nič.

IZVIRNO SPOROČILO: trojči
Pa saj če pogledaš kakšnega, ki redno kadi, je celi shujšan in šibak, o zdravju ne duha ne sluha.

Tudi to je larifari. Če kadiš marihuano si VEDNO lačen.

In ne, od marihuane še ni bilo smrtnega primera, medtem ko alkohol...

Evo jst. Dolgo dolgo nazaj.

Pa dvomim da bo še kdo priznal.

Je pa dejstvo da ko si zakajen se tvoj svet premika v slowmotion. Lačen si pa res k norc. In nimam nič proti kajenju dokler si mlad in "neumen", ko pa imaš enkrat družino se mi pa to zdi čist nesprejemljivo. Tako kot tudi alkohol.
In brez veze govorit kaj je bolj škodljivo. Odvisnost je odvisnost. In jst pač nočem imeti odvisnika zraven sebe.

Če pa prižgeš enkrat letno pa itak da ti nič ne bo. Sam vprašanje je zakaj moreš sploh takrat prižgatuser posted image

Je mal bolj kompleksna zadeva to kot, .... ja sej sam rekreacijsko kadim. Običajno je marsikaj v ozadju.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
15.7.2007 10:24:07   
Anonimen
Star je 29. Saj bom zadevi že prišla do dna..s pogovorom marsikaj zveš. Hvala vsem za informacije in nasveteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
15.7.2007 10:28:06   
Nogavica
Jaz sem tudi leta nazaj probala, pa mi je bilo brezveze.

Drugače pa to ni res, da so tisti, ki redno kadijo, shujšani in šibki. Sem jih poznala kar nekaj, ki so bili daleč od tega, pa so redno kadili.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 63
15.7.2007 10:36:26   
Anonimen
js sm tut to kadil pa še velik drugih stvari sem probal par let nazaj, mel sem srečo da sem loh nehal. problem je edino v tem ker me folk še vedno obsoja.

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
15.7.2007 10:53:15   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: duc.20

problem je edino v tem ker me folk še vedno obsoja.

če imaš take "globokoumne" komentarje kot včasih tu na RR, potem razumem tvoj okoliški folk, pa v tem primeru te ne oboja zarad travce .....

jasno, kadil. čist preveč pomena, se mi zdi, daje folk na splošno temu. potem tisti, ki nikoli ni poskusil, res misli, da je to bogvekaj - in slišiš tudi take komentarje, kako je nekdo "na lastne oči videl, da si dandanašnja mladina špric travo v žilo", hahaha ......
  sintetične droge so danes vir zla ( extasy in podobno ). marihuani bi jaz težko rekel mamilo, sploh pa jo ponekod uporabljajo v medicinske namene. dokazano lajša tegobe pri nekaterih bolnikih z multiplo sklerozo, depresijo, pa še marsikaj bi se našlo. škoduje pa edino, če jo kdo konzumira v res ekstremnih količinah. tako kot vsaka stvar, navsezadnje tudi nvadna voda.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
15.7.2007 11:14:50   
Anonimen
daddy, js vsaj iskreno napišem kar si mislim.

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
15.7.2007 11:55:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

problem je edino v tem ker me folk še vedno obsoja.

če imaš take "globokoumne" komentarje kot včasih tu na RR, potem razumem tvoj okoliški folk, pa v tem primeru te ne oboja zarad travce .....

Auč! user posted image user posted image

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
15.7.2007 11:58:30   
Anonimen
še par otrok nardim pa bom tle že kej vreden po vaši logiki.
sam problem je v tem ker nimam ženske in otrok sam zato.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
15.7.2007 12:05:06   
purple
Joj, a ti misliš da ma daddy mene in otroke sam zato, da je kaj vreden! Si se globoko zmotu!

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 69
15.7.2007 12:08:00   
Anonimen
ne, ne mislim da sam za to ampak tle tko izpadeuser posted image
sam sta pa čudna oba naenkrat tle gor, a nista nč skupi alpa pr otrocihuser posted image

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
15.7.2007 12:12:47   
purple
Tema je marihuana-ne kolk sma midva z otroci. Ti si tazadnji, ki lahko o tem presojaš. 

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 71
15.7.2007 12:16:52   
Anonimen
kdo je začel smetit temouser posted image user posted image
sicer vaju pa nič ne obsojam, samo vprašam, ker me čudi ampak očitno te boli. presojam pa loh, tko kot kdo drug mene.

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 72
15.7.2007 12:25:37   
daddy

kdo je začel smetit temouser posted image user posted image

kot ponavadi - ti. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 73
15.7.2007 12:27:37   
Anonimen
verjetn jauser posted image

pa še ugotov kdo je začel mene žalt tle

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 74
15.7.2007 12:39:07   
Anonimen
Trava pomaga sam tipom, ne ženskam

Tipom pač kasnej pride, če sploh.....za ženske pa ni glih nekega učinka k ti čist vse čute omrtviči, oz. misliš da neki čutiš(ful dobrga ) ampak v bistvu nič . Dogaja v glavi in ne med n....

jaz imam drgačne izkušnje. ko sva skadila sem čutila veliko bolj, kot pa trezna.
kerensa, sex je fenomenalenuser posted image

potem sem zanosila in se tej sprostitvi odpovedala. me je pa žrlo, kaj če bouser posted image  kaj narobe in je bilo vse ok.  tisto obdobje sva kadila vsak dan, ker nisva imela nekih obveznosti. po prenehanju pa nisem imela nobene abstinenčne krize.

včasih me zamika, da bi pokadila, ampak me želja hitro mine. zadnja stvar na svetu je, da bi moj otrok imel zadeto mamo, bognedaj pa da bi se kaj zgodilo...

ko otroci odrastejo, bova z možem   ziher pokadila kakšnega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?