Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj to pomeni? (bakla) 14.7.2007 23:06:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Ampak mogoče je romantik, pa je revež šel samo pravo baklo prižgat. tnx Splišni, si me v ful dobro voljo zdele spravla
|
|
|
|
RE: Kaj to pomeni? (bakla) 14.7.2007 23:09:23
|
|
|
|
Anonimen
|
ja kerensa, res nisem nikol probu skor bi si vse uniču s tem sranjem.
|
|
|
|
RE: Kaj to pomeni? (bakla) 14.7.2007 23:12:34
|
|
|
|
Anonimen
|
No, vidš... Kajti pr marihuani NI telesne zasvojenosti... samo psihična... Že res, da zna bit ta močnejša od prve, ampak še zmeri - ko rečeš NE, je to NE... brez fizične odvajalne krize... In komot lahko človek enega prižge SAMO za trenutno sprostitev... By the way - ne kadim tega.
|
|
|
|
RE: Kaj to pomeni? (bakla) 14.7.2007 23:13:32
|
|
|
|
trojči
|
Mi smo zrasli ob misli, da je to nenevarno. Saj ne, da sem jo kadila redno, parkrat pa, po enkrat z razmakom vsaj treh let. No, zadnjič so pa povedali na radiu, da škodi, enako ko cigareti in še bolj. Nisem si zapomnila, kaj vse se "pokvari" v telesu, v glavnem ni nedolžna zadeva.
|
|
|
|
RE: Kaj to pomeni? (bakla) 14.7.2007 23:15:38
|
|
|
|
Anonimen
|
kerensa to se pa ne strinjam da brez krize.
|
|
|
|
RE: Kaj to pomeni? (bakla) 14.7.2007 23:16:02
|
|
|
|
Anonimen
|
V enem jointu je kar nekajkrat MANJ škodljivih snovi kakor v običajnem cigaretu... Ja, škoduje, seveda škoduje, če je pa to sranje, ki ga pokadiš... ampak v primerjavi s cigaretom ni nič... ponekod je kajenje ne samo dovoljeno, ampak celo zaželjeno z medicinske strani... za lajšanje bolečin, sprostitev in za en kup drugih razlogov... pa da se ne bi kdo najdu, ki bi tole primerjal z morfijem, ki se ga uporablja za podobne zadevščine.
|
|
|
|
RE: Kaj to pomeni? (bakla) 14.7.2007 23:16:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa brez fizične odvajalne krize A ti je ena beseda zmanjkala, a?
|
|
|
|
RE: Kaj to pomeni? (bakla) 14.7.2007 23:17:51
|
|
|
|
Anonimen
|
če si redni uživalec ganje, pol imaš zihr abstinenčno krizo...če si pa res samo priložnostni kadilec, pa pomoje ne... evo mene teoretika...duc poprav me, če se motm
|
|
|
|
RE: Kaj to pomeni? (bakla) 14.7.2007 23:18:18
|
|
|
|
Anonimen
|
ne, ni zmankala, tist je čist dost povedal.
|
|
|
|
RE: Kaj to pomeni? (bakla) 14.7.2007 23:18:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa brez fizične odvajalne krize A ti je ena beseda zmanjkala, a? če ne druzga maš zjeban spanc
|
|
|
|
RE: Kaj to pomeni? (bakla) 14.7.2007 23:19:11
|
|
|
|
Anonimen
|
REDNI uživalec pomeni vsakodnevno ali večkrat-dnevno kajenje marihuane... Do sedaj so dokazali, da bi imel kadilec marihuane blage fizične odvajalne pojave samo v primeru, če bi pokadil DNEVNO več kakor 5 jointov, v katerih poleg marihuane NE bi bilo tobaka... No, takih pacientov pa tudi jaz ne poznam, ki bi to počeli.
|
|
|
|
RE: Kaj to pomeni? (bakla) 14.7.2007 23:20:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa REDNI uživalec pomeni vsakodnevno ali večkrat-dnevno kajenje marihuane... Do sedaj so dokazali, da bi imel kadilec marihuane blage fizične odvajalne pojave samo v primeru, če bi pokadil DNEVNO več kakor 5 jointov, v katerih poleg marihuane NE bi bilo tobaka... No, takih pacientov pa tudi jaz ne poznam, ki bi to počeli. a misliš, da ne obstajajo enim je to tko kukr zrak dihat
|
|
|
|
RE: Kaj to pomeni? (bakla) 14.7.2007 23:21:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ima ludih, ampak... na srečo jih ne poznam.
|
|
|
|
RE: Kaj to pomeni? (bakla) 14.7.2007 23:22:45
|
|
|
|
Anonimen
|
maš prou btw čestitke k zaroki
|
|
|
|
RE: Kaj to pomeni? (bakla) 14.7.2007 23:23:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala.
|
|
|
|
RE: Kaj to pomeni? (bakla) 14.7.2007 23:27:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Anonimna koliko je pa star ta tvoj "prijatelj"? Aja pa trava sploh ni več popularna, zdej vsi ki kadijo bakle s tem mislijo haš in ne travo. Travo kadijo sam še osnovnošolci pa tisti čez trideset -sam kot informacijo
|
|
|
|
RE: Kaj to pomeni? (bakla) 14.7.2007 23:28:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Tega pa še jst nism vedla... svašta...
|
|
|
|
RE: Kaj to pomeni? (bakla) 14.7.2007 23:29:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja kernesa staraš se . Itak pa kot poročena oz. zaročena, "resna" in odgovorna ženska tega ne rabiš vedet
|
|
|
|
RE: Kaj to pomeni? (bakla) 14.7.2007 23:29:56
|
|
|
|
trojči
|
O zasvojenosti niso govorili, tako da tu ne bom komentirala, ker ne vem, povedali pa so o številnih hudih zdravstvenih vplivih na posamezne dela telesa. Pa saj če pogledaš kakšnega, ki redno kadi, je celi shujšan in šibak, o zdravju ne duha ne sluha. Moram pa enkrat sprobat tisto o kombinaciji trave in seksa.:-)
|
|
|
|
RE: Kaj to pomeni? (bakla) 14.7.2007 23:31:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: trojči Moram pa enkrat sprobat tisto o kombinaciji trave in seksa.:-) Končno še nekdo, katerega mučijo enaki problemi kakor mene!
|
|
|
|
RE: Kaj to pomeni? (bakla) 14.7.2007 23:33:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Trava pomaga sam tipom, ne ženskam Tipom pač kasnej pride, če sploh.....za ženske pa ni glih nekega učinka k ti čist vse čute omrtviči, oz. misliš da neki čutiš(ful dobrga ) ampak v bistvu nič . Dogaja v glavi in ne med n.... Tko da če že mislte od tega kej profitirat zakadite sam svoje tipe, sebe pa ne
|
|
|
|
RE: Kaj to pomeni? (bakla) 14.7.2007 23:35:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Tko da če že mislte od tega kej profitirat zakadite sam svoje tipe, sebe pa ne Ja kako pa? To ni tko, kt da mu neki u kofe zliješ.
|
|
|
|
RE: Kaj to pomeni? (bakla) 14.7.2007 23:37:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Cookie mu speč -sej zdej znaš k si taprava gospodinja ratala P.S. Drugač pa piš pa ti dam recept
|
|
|
|
RE: Kaj to pomeni? (bakla) 14.7.2007 23:38:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Recept za cooki-je? Če me spomin ne vara, so to uni piškotki z marihuano, a ne? Pa sej ni tolk blesav, da bi mislu, da sm peteršilj dala u piškote! In itak ve, da jst nč ne pečem, tko, da bi mu blo že to sumljiv, če bi se jst okol pečice kej preveč sprehajala. Kaj pa vonj?
|
|
|
|
RE: Kaj to pomeni? (bakla) 14.7.2007 23:44:25
|
|
|
|
CeluLitka
|
Mogoče pa ni tako grozno, mogoče je pa bakla samo cigaretka
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?