Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj to pomeni? (bakla) 15.7.2007 12:47:32
|
|
|
|
snake
|
joj, jaz pa sem vedno hotela probat, klapoa mi je vedno ponujala, pa samo ko sem zavohala uni smrad se mi je zavrtelo in če nisem hitro šla ven na zrak bi padala skupaj vsakič..........ne vem zakaj mi tako smrdi ta stvar, cigareti ne.........joj kolko žurk sem se napila in ko nisem mogla več hodit, mi kak kolega dau za malo bližje "špinel" da mi je šou vonj v nos in evoga, bruhala pou ure in potem ko rožica, pripravljena na nov kozarček spomini, zdej žau ne smem več pit
|
|
|
|
RE: Kaj to pomeni? (bakla) 15.7.2007 12:50:52
|
|
|
|
Anonimen
|
In jst pač nočem imeti odvisnika zraven sebe. verjetno si mislila odvisnika od drog, ker je danes tolkio ljudi odvisnih od nečesa, da je ni družbe, v kateri ne bi bil vsaj eden tak. odvisnost od hrane, zdrave hrane, računalnika, pijače(jaz sem mahnjena na kokakolo), hitre vožnje...in vsaka od teh pušča posledice.
|
|
|
|
RE: Kaj to pomeni? (bakla) 15.7.2007 12:57:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen In jst pač nočem imeti odvisnika zraven sebe. verjetno si mislila odvisnika od drog, ker je danes tolkio ljudi odvisnih od nečesa, da je ni družbe, v kateri ne bi bil vsaj eden tak. odvisnost od hrane, zdrave hrane, računalnika, pijače(jaz sem mahnjena na kokakolo), hitre vožnje...in vsaka od teh pušča posledice. Odvisnika od takih stvari ki ti preprečujejo hitro reakcijo sem mislila(droge, alkohol...). Ker pač ko imaš enkrat otroke se ga ne moreš zvečer zakadit, ker nikoli ne veš kaj se ponoči zgodi in je treba kam otroke peljat. In zadet pač ne boš reagiral normalno in normalno varno pripeljal otroka recimo do bolnišnice. Samo zato. Mi je pa jasno da je ogromno odvisnosti. Moj je recimo odvisen od športa, jst pa od kofeta in cigaret- kakšn par
|
|
|
|
RE: Kaj to pomeni? (bakla) 15.7.2007 13:02:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Ker pač ko imaš enkrat otroke se ga ne moreš zvečer zakadit, ker nikoli ne veš kaj se ponoči zgodi in je treba kam otroke peljat. In zadet pač ne boš reagiral normalno in normalno varno pripeljal otroka recimo do bolnišnice. Samo zato. se strinjam. zato pravim, da bova z možem pokadila kakšnega, nekje na morju, v najihni hiški, ko bodo otroci odrasli .
|
|
|
|
RE: Kaj to pomeni? (bakla) 15.7.2007 17:29:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem v družbi (če je tovrstna družba) vedno edina ki ne kadim trave. In ko pride moment in ga pripalijo in gre v krog, se jaz v najkasneje pol ure poberem domov, ker se enostavno vsi spremenijo, samo jaz ostanem ista. Še sploh če jih gre malo več jointov naokoli. Jaz si v tistem trenutku nimam več kaj z njimi počet. In prav blesavo je, da enostavno ne morejo nikoli zvečer poseded samo ob pijački, klepetu....ne, brez tega ne gre. Najbolj bolano je, ko nimajo in potem cela panika, kje bodo dobili, telefoni začnejo zvonit, nekdo mora iskat in dokler ne pride nazaj z "robo" se ne pomirijo. Bolano. Velika večina od njih zvečer ne more zaspat brez, skoraj vsi od njih tudi seksajo samo po tem ko so enega pripalili in še enega ko so končali. Čisto mimo... In vsak od njih trdi, da lahko kadarkoli konča....Hja, pri 35 letih pa bi morda le bil že skrajni čas, ker so nekateri že čisto skurjeni.....
|
|
|
|
RE: Kaj to pomeni? (bakla) 15.7.2007 17:33:24
|
|
|
|
dory
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Redno kajenje trave ima zanimivo posledico. Človek ponavadi še sam postane ''trava''. Poznam v moji okolici vsaj 15 primerkov...ki so sedaj stari 30-40 let in se pol njihovega sveta vrti okoli prižganega džointa, druga polovica pa okol debate, kje bodo posadli, zalivali itd itd. No go! G Pod tole se pa podpisem....in ce pri 30-ih ne znajo nehat ( pri teh letih se vsaj mal pamet pricakuje ) potem z njimi ni nic in tudi ne bo...saj stare veje ne mors upognit...in preziram take,ki si morajo za dober dan privoscit se mal opojnih substanc...v glavi pa jim itak ze vse vegetira...
|
|
|
|
RE: Kaj to pomeni? (bakla) 15.7.2007 21:26:25
|
|
|
|
lolipop
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Baje je full dobr seksat, k enga skadiš. Ne tega tukaj reklamirat. To lahko dela samo turistična agencija - Amsterdam, prestolnica Evrope. Ne, še nisem bla tam. Enkrat okrog 50-ga leta grem. Torej, kmalu.
|
|
RE: Kaj to pomeni? (bakla) 15.7.2007 21:30:41
|
|
|
|
lolipop
|
IZVIRNO SPOROČILO: srček Jaz sem v družbi (če je tovrstna družba) vedno edina ki ne kadim trave. In ko pride moment in ga pripalijo in gre v krog, se jaz v najkasneje pol ure poberem domov, ker se enostavno vsi spremenijo, samo jaz ostanem ista. Še sploh če jih gre malo več jointov naokoli. Jaz si v tistem trenutku nimam več kaj z njimi počet. In prav blesavo je, da enostavno ne morejo nikoli zvečer poseded samo ob pijački, klepetu....ne, brez tega ne gre. Najbolj bolano je, ko nimajo in potem cela panika, kje bodo dobili, telefoni začnejo zvonit, nekdo mora iskat in dokler ne pride nazaj z "robo" se ne pomirijo. Bolano. Velika večina od njih zvečer ne more zaspat brez, skoraj vsi od njih tudi seksajo samo po tem ko so enega pripalili in še enega ko so končali. Čisto mimo... In vsak od njih trdi, da lahko kadarkoli konča....Hja, pri 35 letih pa bi morda le bil že skrajni čas, ker so nekateri že čisto skurjeni..... Predstavljaj si, da uvedejo prohibicijo. Bi ti šele potem videla, kaj pomeni panika. Kako bi telefoni začel takrat tulit. Osebno mislim, da je bit bolje odvisen od čokolade kot od bakle. Čeprav kriza je sigurno zelo podobna.
|
|
RE: Kaj to pomeni? (bakla) 15.7.2007 21:30:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Nikoli nisem probala česa takega sem pa preklela dan,ko sem začela kadit cigarete.Mater sem jezna ko ,ker ne morem nehat.Ampak če res hujšaš po trevi potem bi mogla zamenjat z cigaretom.Da bi malo shujšala.
|
|
|
|
RE: Kaj to pomeni? (bakla) 15.7.2007 21:42:11
|
|
|
|
lolipop
|
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja Nikoli nisem probala česa takega sem pa preklela dan,ko sem začela kadit cigarete.Mater sem jezna ko ,ker ne morem nehat.Ampak če res hujšaš po trevi potem bi mogla zamenjat z cigaretom.Da bi malo shujšala. Tole so pa napačne informacije. Žal. Ti rajš zdaj povem, da ti ne bo potem tehtnica. Mi je pravu eden, da je pršel ob treh zjutraj domov, se vsedu pred hladilnik in jedel toliko časa, da ni bil prazen. + 20 kil. Sicer pa, a si že vidla kakšno manekenko z "baklo" v roki?
|
|
RE: Kaj to pomeni? (bakla) 15.7.2007 21:44:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Sicer pa, a si že vidla kakšno manekenko z "baklo" v roki
|
|
|
|
RE: Kaj to pomeni? (bakla) 15.7.2007 21:46:43
|
|
|
|
lolipop
|
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja Sicer pa, a si že vidla kakšno manekenko z "baklo" v roki Torej nisi? Ali sploh nisi videla še nobene manekenke?
|
|
RE: Kaj to pomeni? (bakla) 15.7.2007 21:47:54
|
|
|
|
Anonimen
|
ja z baklo v roki je glih nisem videla.saj mogoče pa ne kadi pred kamerami.
|
|
|
|
RE: Kaj to pomeni? (bakla) 16.7.2007 2:43:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen kerensa, sex je fenomenalen Mater, ne me zdej tlele na RR provocirat, no! Tuki moram glumit, da sm ena kolkr tolk spodobna mati, pa čeprav mal usekana glede na lajf-stajl in vzgojne ukrepe, ampak usaj drogirala nej se ne bi. OK, sej se ne pa tut nikol prej se nism, ampak hudiča, če bi bla pa od enga jointa in enga poštenga seksa potem narkomanka - je*emu ma*er, pol pa nej bom, no! Da vidm, kolk zdejšnjih socialnih delavk, k so tolk brihtne okol tega, kuga je droga in kdo je primeren starš, je v svoji Woodstock-mladosti pokadilo najmanj pol njive marihuane. Pol bo pa men kdo pamet solil, kva si jst lohk uzamem, predn se grem z enim dol počit. Ja, valda...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?