|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
11.7.2007 14:48:04   
Miss Piggy
A tko...sta pa dvojčka, a ne? Zato je pa folk zamenjal. Ker jaz sem slišala, da je Amos umrl .

Si že sprobala voziček? Šiba?

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
11.7.2007 15:00:57   
Anonimen
Ja za Amosa sm slišala oz. Alexa, ki je baje umrl v prometni z motorjem. Zdej ne dolgo nazaj je pa bla nesreča z dvema avtomobiloma in je bil baje spet en Hrastničan žrtev. A ta Amos pa Alex sta včas živela s starši dol pr Riklovem mostu?'

(odgovor članu Miss Piggy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3452
11.7.2007 15:06:05   
Miss Piggy
A da je bla še ena nesreča? To pa ne vemuser posted image .

Ja, Žaži, na tapravga misliš, pri Riklovem mostu sta bla doma.

Žaži, ena najina (bivša) soseda se v soboto ženuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
11.7.2007 15:13:01   
lunca2
Elis kira vajina bivša soseda se žen mogoče jo poznam. Sm firbčna an.user posted image Za to prometno pa ne vem se bom mal pozanimala.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
11.7.2007 15:51:59   
KBM
Lep pozdrav!

Tuki pa marsikaj izvem kaj se dogaja v Hrastniku oz. Zasavju!
In kako ste kaj Zasavčanke, mal pa pogrešam Zasavje!!user posted image

Lp Mojca

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
11.7.2007 16:03:56   
Capyka
Živjo,

Tea, to pa res škoda, da se nismo prej zmenli...user posted image  Bi prav pasala družba pri pivičku... a greste še kaj? Mi itak!!! Smo bili samo en teden, tako, da je prehitro minilo... user posted image  Že komaj čakam.user posted image  Ampak vseeno gremo ta konec tedna ali pa drugi na Bled. Prej sva vedno vsako poletje hodila v Bohinj, sedaj bova šla pa raje na Bled - za vikend. Je user posted image  za vozičkat. Moram še malo pobrskat po netu za apartma.

KBM, helou! Kje si pa sedaj doma, če ni skrivnost?

Lunca, ko smo bili s Saro prvič na posvetovalnici, se je naša bibika tako drla, da sem jo jaz poskušala pomiriti, user posted image  se je pa z zdravnico menu, ker se ni totalno nč slišal, tako je bila glasna....user posted image

LP
Capy

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
11.7.2007 17:03:34   
F*S*M
Punce zdej ste pa vse zbrklale, pred letom in še malo 8.4.2006 je umru v prometni z motrojem Marko Brečko, ki je stanoval od Čara mal naprej no nasprot muzeja.  Pred kratkim natančneje 27.06. pa je v prometni na cesti Zagorje - Litija zgorel Alex Levec.

No in katera se žen v soboto mogoče pa jo poznam user posted image user posted image user posted image

Mejte se čao

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
11.7.2007 19:31:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

Žaži, ena najina (bivša) soseda se v soboto ženuser posted image .

Katera?????

Neposredna povezava do sporočila: 3458
11.7.2007 20:08:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: F*S*M

Punce zdej ste pa vse zbrklale, pred letom in še malo 8.4.2006 je umru v prometni z motrojem Marko Brečko, ki je stanoval od Čara mal naprej no nasprot muzeja.  Pred kratkim natančneje 27.06. pa je v prometni na cesti Zagorje - Litija zgorel Alex Levec.

Ja a je res on..ker Tomaž mi je reku, da sta dva avta gorela. Mimo se je pripeljal nek Trbovc in skušal vse rešiti iz ognja. Ker mu ni uspelo , je nato en zgorel (25 letni Hrastničan). Ostale tri je pa rešil.

Mislim haloooo ste pa res za časom, moj je na Kosovu, zvedu ve ste pa iz teh koncu pa niste vedle user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu F*S*M)
  Neposredna povezava do sporočila: 3459
11.7.2007 20:14:20   
KBM

Sedaj sem pa na Bledu doma!user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
11.7.2007 20:45:43   
Angellina
Ojla dekljeta user posted image

Jst sem bla pa pred enim letom takle čas sprejeta v porodnišnico. Me tok nostalgija daje, da sm čist raznežena. Začetka se spomnim v detajle natančno, kot da se je zgodilo včeraj. Kako sta me morala mami in mož dobesedno zvlečt v avto, ker sem hotla še NMK do konca pogledat, kak sem plesala račke po porodni sobi, kako sem zlorabljala žogo, se prestavljala sem ter tja, dihala ko asmatičen slon, kasnejših ur se pa raje sploh ne spominjam... Ampak je blo vse vredno, čisto vse, zdej mam tu mojega velikega fanta Marka. Tamle v posteljici panča in je tko lep..kr z pojest user posted image user posted image user posted image . Mišek moj mali bo jutri star eno leto! Jst se grem, pa zdej jokat, pa mogoče mi bo ati mal pomagu, zgleda že take volje user posted image

Papa

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
11.7.2007 20:56:27   
Bubamaraa
Angellina vidim, da te nostalgija daje... sej mene bo pa drugi teden.... sem tudi vsa raznežena...sploh ko pomislim, da sem 3 leta nazaj imela 100kg....user posted image

sam je res nekaj najlepšega postati mami.... jaz sem danes Danaji naročila torto....tko, da naslednjo soboto praznuje moj Sašo (ki glih 21.7. ima rojstni dan) in Danaja.... naredim kar za oba skupi, ker je ful velik strošek vse skupi.... sam letos bomo itak še 1x praznovali, ker pride od Sašota sestra domov, ki živi v Grčiji in bomo z njegovo žlahto še 1x praznovali na Mrzlici.... sam jaz grem gor z avtom sem povedala, da si ne bo kdo mislu, da bom kej peš hodila....user posted image

punce jutri pridem na kufeeeeeeee...komi čakammmmmmmmmm da vas vidim, ker vas že vse prov fajn pogrešammmmmm...res ste punce, ki sem rada  v vaši družbiiii....

bibaaaaaaa kaj pa ti kej????? a maš še kar un stroj, ki je tolk požrešen???user posted image user posted image user posted image

Angi pritiskajjjjjjjjjjjj user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
11.7.2007 21:12:31   
BARBY_2007
No pol se vam bom pa še jst pridružlauser posted image ena zagorjankauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MOJ MALI SONČEK SE JE RODIL 26.2.2007 :))
SONČICA PA 6.2.2011 :))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
11.7.2007 21:15:39   
Capyka
IZVIRNO SPOROČILO: KBM

Sedaj sem pa na Bledu doma!user posted image

A res!!!! user posted image user posted image user posted image   Mislim, jaz komaj čakam, da pridem na Bled, tebi se pa toži po Hrastniku.... user posted image user posted image user posted image

Lp
Capy

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
11.7.2007 21:16:18   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: BARBY_2007

No pol se vam bom pa še jst pridružlauser posted image ena zagorjankauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa hitr povej, če te poznamoooooo??????????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BARBY_2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
11.7.2007 21:21:22   
BARBY_2007
ja nevem kaj te pa zanima?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
11.7.2007 21:22:48   
Bubamaraa
kaj me zanima?????

katera si????? lahk ime in priimek na ZS!!! user posted image

ker se ponavad zagorjanke vse poznamo....

pa kako je ime tvojemu otroku me zanima..id...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3467
11.7.2007 21:30:17   
F*S*M
Ojla Barby _2007 pozdravljena, no mal se nam razkri kako je ime tvojemu malemu sončku pa kaj počneš drugače razen da si mami

Romana ni panike sej vem da sem kr neki naklofala sem šla pol brat kaj sem ti napisalauser posted image user posted image user posted image . Se bom en dan sama mal na izlet zapeljala s tamalim, bova šla mal raziskovat Štajrsko pa bova še sprot v Gradz skočilauser posted image user posted image user posted image .

Drugač punce kdaj pa je jutri kofe? Zjutri al popoldan? Da vidim če bova midva tut uspela pridit, no seveda če naju želite zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

Neposredna povezava do sporočila: 3468
11.7.2007 21:35:07   
BARBY_2007
jst sm barbara leskovec če me katera poznauser posted image user posted image user posted image
moj mali je pa almir in je star 4.5 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image

katere ste pa ve da vidm če jst vas poznam

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
11.7.2007 21:37:17   
Bubamaraa
jutri je kufe ob cca.11-ih v L-ju...user posted image

Barbara pišuka, da nimam pojma katera si... Kje v zagorju si pa doma???? pa kje se zadržuješ????user posted image

moje slike si poglej v albumu... pod mojim postom maš ikono, kjer piše album pa odpri pa poglej.... user posted image

ker mam nekaj albumov odprtih...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3470
11.7.2007 21:42:19   
Čebelica - trot
O pozdravljena BARBY 2007. Po dolgem času se je pridružla še ena nova user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

No Romana vseh pa tud ne morš poznat.

Ja jutri kavica okrog 11 v L -u.

la la la

Neposredna povezava do sporočila: 3471
11.7.2007 21:42:44   
BARBY_2007
doma sm na podvinah

jst sm gledala tvoj album pa te ne poznamuser posted image

jutr nimam cajta kr grem na pogreb v lj. moji prababiciuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3472
11.7.2007 21:42:56   
Miss Piggy
Barbara, a si ti mogoče bivša Hrastničanka?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3473
11.7.2007 21:44:11   
BARBY_2007
ne jst nikol nism živela v hrastniku

jst bom večna zagorjankauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3474
11.7.2007 21:45:20   
Miss Piggy
Pol maš pa eno soimenjakinjo v Hrastniku - če me spomin izpred cca 10 let ne varauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?