tea
|
Živjo dekleta! Eni odhajajo na dopust, drugi smo pa žal že doma Ste tolk napisale, da nimam časa brat za nazaj, sem sam mal preletela. V glavnem- mel smo se super, murčka sta uživala, mami pa oči pa seveda tudi. Vreme smo mel krasno, apartma vrhunski, plaža blizu in zelo lepa- saj kje pa v Breli ni?, družba tudi enkratna. Skratka vse fajn, sam prekratko Zdej pa še dober teden in gremo v službo No, sej je že kar čas da grem, sam se zavedam, da ne bom nič z mojima junakoma. Mi je grozno hudo zaradi tega Aja, pa Jaši je začel počasi hodit Se že veselo spušča in naredi po enih 10 korakov. Še par dni, pa bo res shodil. Capyka- ko sem mal za nazaj preletela, sem videla, da ste bili v Baški. Smo bili skor sosedi Škoda, da nisem prej vedela, bi lahko šli skupaj na kako pijačko. Ker mi smo bili ravno na pol poti med Brelo in Baško, pa smo šli skoraj vsak večer v Baško, ker so imeli trampolin in grad So otroci uživali, ta stari smo pa sedeli ob pijački in jih gledal. Rožicaa- ja, služba bo vsak čas, vi pa uživajte na morju! Smo včeraj kar čez cesto vpile, pa te nisem najbolj slišala. Bi mogle it na kako da bi se lahk v miru mal pogovorile. Seveda, če ste ta teden še doma. Lunca2- vidim, da ste se z Ažbejem lepo ujeli- vsaj kolikor sem uspela prebrat Boš videla kako hitro teče čas, ko imaš otročka. Meni se zdi, da se je šele rodil, pa je že upihnil prvo svečko. Kapesanta- čestitke Roku za prvi rojstni dan!!! Nič, zdej grem pa pa Jaškota zrihtat, pa mal na sprehod. Moram polno izkoristit čas, ko sem še z njim. Lep dan, Tea
|