|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
9.7.2007 21:27:28   
Bubamaraa
Elisa ne bo dež ampak sneg.....user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
   [Brisano sporočilo]
9.7.2007 21:42:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3427
9.7.2007 21:44:47   
Bubamaraa
auroraaa uživajteeeee.......... in želim vam velikoooo lepega vremenaaaa.....

kam pa greste???user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
   [Brisano sporočilo]
9.7.2007 22:29:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3429
10.7.2007 5:49:51   
Bubamaraa
punce jst grem pa v službooo..

pridne bodite ..... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3430
10.7.2007 8:13:14   
Anonimen
Romana, torek je.. ti si pa v službi??user posted image Se ti je user posted image ???   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3431
10.7.2007 12:54:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

Romana hvala user posted image

v Rabac gremo, sicer prvič, ampak kar pohvalijo, da je ok.

Tudi mi smo bili zdej junija v Rabcu- je blo res lušno. Supr za družine, sploh z malimi otroki. Morje toplo, plaža urejena, pa okolica tudi.
Fajn se imejte

Neposredna povezava do sporočila: 3432
10.7.2007 14:43:58   
lunca2
Lep pozdrav!

Danes pa ni kej prida vreme, mi bol počivamo doma.user posted image
Auroraa uživa.

Zdej smo zamenjal mleko smo iz novalac1 prešalatal na HIPP1 in je velik bolš, je bol gost in malemu bolj odgovarja. user posted image V torek 17. ko bo naš Ažbe star 1 mesec pa imamo prvo posvetovalnico v zdravstvenem domu. A mi lahko prosim poveste kaj se kej novga zve ? A ga kej stehtajo im zmerjo? (upam, da ga, ker me zanima njegova teža)user posted image

S kolk starimi user posted image ste šle na kakšen izlet ali pa na morje ?

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
10.7.2007 15:38:17   
Capyka
Živjo!

Lunca, vsakič user posted image  zvagajo, premerjo, prešlatajo... user posted image  Pa super fajn je, ko dobiš uro in ti ni treba nič čakat, kar noter uletiš, pa še nobenih bolanih otrok ni takrat, ko je posvetovalnica. user posted image  

Lp

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
10.7.2007 16:22:53   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

Romana, torek je.. ti si pa v službi??user posted image Se ti je user posted image ???   user posted image

ja res se mi meša...ker mamo tolk dela, da se mi rolaaaaaaaa.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
10.7.2007 17:50:00   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: Capyka

Živjo!

Lunca, vsakič user posted image  zvagajo, premerjo, prešlatajo... user posted image  Pa super fajn je, ko dobiš uro in ti ni treba nič čakat, kar noter uletiš, pa še nobenih bolanih otrok ni takrat, ko je posvetovalnica. user posted image

Lp

Sej majo res fajn to na ure. Prej si čaku ku norc pr zdravniku. Z user posted image je pa to kr težko. Vmes je lačen, treba ga je previt,... So po dolgem času neki pametnga nardil.user posted image

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
10.7.2007 21:13:27   
Miss Piggy
Ne vem kok je v Hrastniku, sam v Trbovljah sem jaz že parkrat kar čakala.
Enkrat sva celo že končala , pa sva mogla v sestrini ordinaciji naga čakat, da je lahko na hodniku teste delala z drugim otrokom - so rabli mir...

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
11.7.2007 7:42:05   
kapesanta
v zagorju so tud ure, pa se jih zlo fajn držijo. Edino z labaratorijem bi lahk kej naredil - bi moral met otroci prednost, ne pa da čakaš tm med vsemi bolanimi ljudeki, ki jih po možnosti še grdo gledajo, ker skačejo sem pa tja in se derejo ko jesharji....

< Sporočilo je popravil kapesanta -- 11.7.2007 7:46:42 >

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3438
11.7.2007 9:13:34   
Anonimen
Ok, punce, odločila sem se, da vas zapustim, ker tukaj itak nič ne dogaja.. Tema je totalno zaspala, ve pa tudi. user posted image Vsako uro k mal pokukam sem, nikoli nič novega..user posted image user posted image Skratka, brezveze...user posted image Vse mate očitno tok dela, da pozabite na mene, k ga pa nimam...user posted image

Vglavnem, hvala lepa...user posted image

Drugače sem pa danes ful utrujena.. Se vidi, da že par tednov nisem spala tko kot bi mogla..user posted image Obup.. Tud tle na šihtu se že 2 dni matram, da bi si potegnla dol program za izris kuhinje, ampak ne gre. Vedno mi proti koncu javi napako.. Groza. Jaz sem pa upala, da bom vsaj to lahko naredila med službo, da ne bom kar tle gor visela.. Kakšen predlog?!?!? 

joj, še en dan... jutri pa sledi dan k bo lahk ful spremenil moje življenje na boljše -  če bo ratal..user posted image user posted image user posted image   Če ne sem pa še vedno na istem...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3439
11.7.2007 10:31:08   
tea
Živjo dekleta! Eni odhajajo na dopust, drugi smo pa žal že domauser posted image  Ste tolk napisale, da nimam časa brat za nazaj, sem sam mal preletela.
V glavnem- mel smo se super, murčka sta uživala, mami pa oči pa seveda tudi. Vreme smo mel krasno, apartma vrhunski, plaža blizu in zelo lepa- saj kje pa v Breli ni?, družba tudi enkratna. Skratka vse fajn, sam prekratkouser posted image  Zdej pa še dober teden in gremo v službouser posted image  No, sej je že kar čas da grem, sam se zavedam, da ne bom nič z mojima junakoma. Mi je grozno hudo zaradi tegauser posted image
Aja, pa Jaši je začel počasi hodituser posted image  Se že veselo spušča in naredi po enih 10 korakov. Še par dni, pa bo res shodil.
Capyka- ko sem mal za nazaj preletela, sem videla, da ste bili v Baški. Smo bili skor sosediuser posted image  Škoda, da nisem prej vedela, bi lahko šli skupaj na kako pijačko. Ker mi smo bili ravno na pol poti med Brelo in Baško, pa smo šli skoraj vsak večer v Baško, ker so imeli trampolin in graduser posted image  So otroci uživali, ta stari smo pa sedeli ob pijački in jih gledal.
Rožicaa- ja, služba bo vsak čas, vi pa uživajte na morju! Smo včeraj kar čez cesto vpile, pa te nisem najbolj slišala. Bi mogle it na kakouser posted image  da bi se lahk v miru mal pogovorile. Seveda, če ste ta teden še doma.
Lunca2- vidim, da ste se z Ažbejem lepo ujeli- vsaj kolikor sem uspela prebratuser posted image  Boš videla kako hitro teče čas, ko imaš otročka. Meni se zdi, da se je šele rodil, pa je že upihnil prvo svečko.
Kapesanta- čestitke Roku za prvi rojstni dan!!!

Nič, zdej grem pa pa Jaškota zrihtat, pa mal na sprehod. Moram polno izkoristit čas, ko sem še z njim.

Lep dan, Tea

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
11.7.2007 10:56:01   
nemsis
Biba imaš ZS.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
11.7.2007 11:07:17   
lunca2
Tea sej gre res čas kr hitro naokoli. Se mi zdi da sem komi rodila pa bo še v torek star 1 mesec. Res čas hitro beži.
Biba veš dopusti so pa zgleda da so vse šle na morje edin mi doma čepimo.user posted image Pa sej bo bolš. Veš sta pršla učir na obisk Irena pa Franci iz Zagorja. In kaj se lhka jutr zgodi, da bo tvoje življenje boljše ? Pa sej ti neč ne fali.
Eros maš Z.S.

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
11.7.2007 11:08:36   
nemsis
Lunca imaš ZS.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
11.7.2007 11:58:51   
lunca2
Aha, bom poklicala ko bom kej skakala naokol.

Zakaj gre zdej ta smotan dež, le kdo ga je klicu.user posted image user posted image user posted image

A ma katera mogoče kej DM nalepk, ki jih ne rabi? Se priporočam.user posted image

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
11.7.2007 13:20:13   
mily
Helov punce. Spet ste nakloftale enih straniuser posted image

Tea dobrodošla nazaj. Verjamem da je blo na morju fajn, še bolj pa to, da je minil prehitro. No, nas to še čaka in v soboto šibamo v Zadar za en teden, če nam pa kaka kuna ostane, pa podaljšamo še za kak dan. user posted image  Seveda če bo vseme OK.

Sem pa tuk vesela, sem si zdele še Mireno naročila in ko pridem iz morja in dobim potem prvo M. si jo grem vstavit. Komi čakamuser posted image , ker zdej sva sam na mirki varjanti, ker tabletk ne prenašam glih najboljš.

Hoti in Čebelca, včeraj sem vaju vidla, ko sta vozičkali po trboljah in nista bili v gostilni. Sem dvakrat pogledala če sta tapravi user posted image user posted image user posted image .

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
11.7.2007 13:21:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca2
In kaj se lhka jutr zgodi, da bo tvoje življenje boljše ? Pa sej ti neč ne fali.

Nič še ne povem... user posted image user posted image Kar bodte mal firbčne.. user posted image Če bi se več pogovarjale z mano, bi vam povedala, tko pa ne bom. user posted image user posted image user posted image

Fali mi pa res nič.. No mogoče ene par miljončkov, d bi hiška bla mal prej fertik..user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3446
11.7.2007 13:45:32   
Anonimen
Lunca a ti mogoče veš kdo iz Hrastika je v prometni nesreči umrl kak teden nazaj, na cesti proti Litiji??? Baje je zgorel avto. Pa neki fantje iz Trbovelj tudi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3447
11.7.2007 14:35:08   
Miss Piggy
Žaži, zgorel je Amos. Verjetno si ga poznala vsaj na videz. Dva brata sta bla, mislim, da dvojčka. Žalostnouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
11.7.2007 14:36:17   
Miss Piggy
lilu25, ZS mašuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3449
11.7.2007 14:45:10   
F*S*M
Punce oj

elis@ da te popravim bil je Alex, Amos še živi. Sta bila dvojčka  hodila sta pa na Dol v šolo. Doma pa so na Frtici

ok zdej pa greva ven mi noče spat dons

papa

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?