|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  428 429 [430] 431 432   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
10.7.2007 12:45:19   
rumba
Corfu, pa misliš, da bo ta luna kaj pomagala? Mene je tokrat čisto pustila na cedilu.
baja*, daj še zame enega lupčka Reneju in lepo se cartajata!
bačko, user posted image  za čep. Pa se je začelo. Še čisto malo....user posted image  Mogoče še ujameš Simi27 in *majo v porodnišnici.user posted image
Kapica, se še vedno lišpaš? Madonca boš lepa.user posted image  

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 10726
10.7.2007 13:08:05   
corfu
Rumba, upam, da luna tokrat ne bo zatajila, sicer bom pa tako, takrat že dva dni čez rokuser posted image  Uh, naj se že konča, zdaj je že moj ves živčen, pa nervozen, pa nemiren...sem kar jezna nanj. pol se pa v tisto lupino rakasto zapreuser posted image  pa kr neki tuhta, pa dela kakšne butaste stvari mene pa samo doma pušča, k reveš ne ve kako bi mi pomagal...Rumba ti je kaj znanouser posted image . No, pa kako mu pomagat, predvsem touser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10727
10.7.2007 13:09:14   
corfu
Kapica v porodnišnici ne organizirajo plesov, tako da....user posted image  sicer si pa kr privošči, babice pravijo, da si še tri tedne po porodu ne smeš glave opratuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10728
10.7.2007 13:10:25   
corfu
Nč, zdej pa šibam v trgovino po material za narezek, pa po par kosov torte, bomo popoldne mal pomalcali.

Se beremo kasnejeuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10729
10.7.2007 13:12:42   
corfu
Bačko, le počini se...še malo pa boš cartalauser posted image , sem ti kr fovšuser posted image , Jaz bi tudi čep, jaz bi tudi čepuser posted image user posted image user posted image ...a ne bi bilo to krasno darilo za mojega možauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10730
10.7.2007 13:21:24   
madejka
Hihi babe, kak vam dogaja user posted image
Backo cestitam za cep!user posted image Vsaj ves, da ne bo vec dolgo!
Lej jo corfu, sej se mas 2 dni cas za cep, kaj pa naj jas recem, ko se 14 dni!?!user posted image

Heja Freycha kak lepo, da se javljas!
Kapica  mas cisto prav, da se zdaj vse porihtas. Jaz bi tud se mogla k frizerju, ker do naslednjega obiska frizerja po porodu bo ze hudo... narastek in lasje scepljeni do korenin user posted image

Simi cestitamuser posted image user posted image user posted image

No, jaz sem pa danes bila na tem sanfordovem testu. V pon. bojo rezultati, ko mam itak CTG. Peekola, da ja ni kaj narobe!user posted image Tak, zdaj pa kuhat pol pa spat...kaki danuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10731
10.7.2007 13:34:09   
rumba
Corfu, nimam pojma, kako mu pomagat, razen to, da ga maksimalno cartaš.user posted image  Vem, da bi sedaj on moral biti na vrsti za te cartat, pa zgleda, da rabi ful tolažbe. Še sreča, da ni treba njemu roditi, kaj?user posted image user posted image user posted image  Moj je tudi že tečen, pa kdaj bo.... pa zdaj se pa že vleče, bla, bla, bla... No, meni ga vsaj ni treba cartat, ni tak tip.user posted image
madejka, držim pesti, da bodo izvidi v redu.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 10732
10.7.2007 13:38:46   
kapica
Hej cveke!
Ve ste mi favs, ker sem zdaj lepa, a neuser posted image ? Ma tak se fajn pocutim, z novo frizurco oz. ne novo, ampak ta staro urejeno.
Backo, user posted image za cep, pocasi bo, a? Drzim pesti.
Rumba, ma ti se pa res kr stulis nekaj, lej jo, tiho bit, za tebe se sploh ni cas da rodisuser posted image . Pa kr pozabi na luno.
Corfu, dva dni se, no, mogoce se kak zraven. Ampak maja je tud govorila, nic se  ni, cez par ur smo pa sms dobileuser posted image . Ne razumem tega z plesom v porodnisnici, a sem kaj zamudila?Katera babica pa je tebi rekla, da ne smes glave prat? A dol se tud ne smes umivat, al kakouser posted image user posted image user posted image user posted image ?
Madejka, lepo spiuser posted image .

Jaz cakam da moz pride, mogoce me pelje danes kam ven jest al pa v kino, ko sem tako lepauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 10733
10.7.2007 13:40:17   
kapica
Corfu in rumba, kaj mata vidve za ene tecne moze, nouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sam vam nekaj tecnarijouser posted image user posted image user posted image . Al sta pa vidve tiste, ko sta sitne, pa mal obracata situacijo, a?user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10734
10.7.2007 13:41:44   
rumba
Kapica, pa ne mi rečt, da je tvoj tudi tako skuliran kot ti in ga še nič ne daje?user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10735
10.7.2007 13:42:24   
bačko
Jaz sem tudi vesela da bom kmalu cartala.user posted image Sem pa zjutraj malo bila panična, ampak sem se hitro umirila.Zdaj sem pozorna čisto na vsako stvar.Malo sem se spočila in zdaj grem kuhati kosilo potem pa bom počakala svojega dragega da bova jedla potem pa greva na pošto plačati položnice.
Uglavnem bom poslala sms Rumbi če bom šla kaj kmalu rodit.Lepo se imejte in uživajte v tem hladnem vremenu.
Pa pa

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10736
10.7.2007 13:43:55   
Bonni
Evo, čveke, da se še jaz spet malo javim. user posted image

Pri nas tudi še čakamo, ampak zgleda, da ne bomo več dolgo. Bačko, mogoče bova pa cimreuser posted image .

No, zakaj me ni bilo nekaj časa - sem 2 tedna nazaj malo prehitro dobila popadke (34 4/7) in so mi jih v P ustavili z enimi obliži, čeprav niso vedeli, ali naj me dajo kar rodit ali probajo to varianto. Takrat sem bila odprta 1 cm in že skoraj brez materničnega vratu. No, stvar se je umirila in zdaj sem že kar nekaj časa spet doma. V pričakovanju. Tudi računam na vikenduser posted image . user posted image  nosim že tako nizko, da komaj hodim, pa tudi odprta sem 2-3 cm.

Drugače pa ... ČESTITKE VSEM NOVOPEČENIM MAMICAM!!!

P.S. Pa še tole - v P je blazna gužva, posebno zadnjič na polno luno so imeli tako norijo, da ne moreš verjet. Baje, da jo imajo pri vsaki luni - 3 prej in 3 kasneje. Tako da se jutri zacenja AKCIJA.user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10737
10.7.2007 13:44:38   
rumba
Bačko, uživaj še teh, upam da, nekaj ur!!! user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 10738
10.7.2007 13:45:26   
kapica
Kapica, pa ne mi rečt, da je tvoj tudi tako skuliran kot ti in ga še nič ne daje?

Ja, pa je res skuliran no, nic ne tecnari. On je preprican, da pred PDP-jem tako nic ne bo, mogoce se celo pozneje. Tako da panike zaenkrat se ni. Vem pa da bo hisa gorela ko bo slo zaresuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Backo, a si upas se ven hodit pa to? No prav, ce bo kaj, dobro opravi, me bomo pa cakale na smsuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10739
10.7.2007 13:46:57   
kapica
Uh Bonni, pri tebi tud ze kaze  da gre pocasi zares, a? Bomo drzale pesti da bo slo cimhitreje, pa sporoci, ko bo dete na svetuuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10740
10.7.2007 13:49:04   
Bonni
Kapica, ves, da bom. Mi posljen na ZS svojo tel., da ti javim?

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10741
10.7.2007 13:50:53   
rumba
Kapica, vidiš ti Bonni, pol pa mene kregaš, da se prerivam. C,c,c,...!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Bonni

....Baje, da jo imajo pri vsaki luni - 3 prej in 3 kasneje. Tako da se jutri zacenja AKCIJA.user posted image

Jaz bi tudi! Hočem čep!user posted image user posted image user posted image  Luna: "Pick me! Pick me!"user posted image user posted image user posted image
Sej vem, da sem že tečna, samo malo heca pa more bit, kaj?

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10742
10.7.2007 13:53:40   
kapica
Rumba, a Bonni je tud pri zadnjih? Sploh nisem pogledala.
Seveda se je treba hecat, kaj pa drugegauser posted image .
A si ze skuhala kosilo in kaj si si namislila za danes?Jaz spet nisem nic, racunam na to da me moz ven peljeuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10743
10.7.2007 13:56:20   
kapica
Bonni, sem ti poslala stevilko od freyche, ker je ona nasa seficauser posted image user posted image user posted image user posted image .Pa sporoci novickeuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10744
10.7.2007 13:57:18   
rumba
Kapica, moj me danes ziher ne bo ven peljal, pa še Aneja imam doma, tak da se je skuhala goveja juhica, pa nerdila sem zdrobove cmoke, pa meso z juhe bova pojedla s krompirjevim zosom. to je ena taka tipična koroška jed, pa se mi je vsake toliko ful zalušta. Malo nostalgije na stare čase.user posted image
Ja, ti bi pa danes res lahko šla kam ven, da se nisi ravno zastonj rihtala.user posted image  A si se samo strigla ali tudi barvala? Al si še vedno blond?user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10745
10.7.2007 13:57:18   
Bonni
user posted image user posted image user posted image user posted image  Rumba ...

Mah, jaz sem zdej itak že na konju, tko da sploh ni panike. Sem vidla notri punce, ki so šle čez rok in ni nič fajn, verjemte. Tisto je šele mučenje. Tako da bi bila jaz čisto zadovoljna tehle 14 dni prej.

So pa dežuni zdravniki v P bolj tko tko user posted image . Sploh zdaj, ko so dopusti. Jaz zdaj za hec vsak vikend preverim, kdo dela tisti dan. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10746
10.7.2007 14:01:28   
Bonni
Kapica, hvala za stevilko. Ah, sem zabluzila malo in pozabila, da Freycha še zmeraj rihta vse.

(odgovor članu Bonni)
Neposredna povezava do sporočila: 10747
10.7.2007 14:06:57   
kapica
Rumba, sem postrigla in narastek pobarvala in sem se vedno blond. Sicer ni tako svetlo kot bi moglo biti, ampak glede na to, da sem sama doma carala z barvo, je cisto v reduuser posted image . Ti si pa favu, saj vem, pa ti danes nic ne zamerim, ker sem tako lepauser posted image . Sedaj imam pa se navijalke not, tako da me bo res moral ven plejat, pa me poslikat in tako. Kaj ves, mogoce je zadnja slika z trebusckomuser posted image .
Rumba, a lahko pridem k tebi na kosilo, meni s etud nekaj tako slovenskega lusta, pa ne znam skuhat nic drugega kot govejo juhouser posted image . Ja, pac dve levi roki v kuhinji, oz. eno pa pol no, da ne bom pretiravalauser posted image .
Bonni, a za 14 dni prehitevas? packauser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Bonni)
Neposredna povezava do sporočila: 10748
10.7.2007 14:07:07   
Freycha
Po dolgem premisleku user posted image user posted image user posted image  (glih čas imam na dolgo razmišljati, ja) sem se odločila, da prepuščam vodenje seznama in sporočanje kar obstoječima dvema čvekama, ker jima gre dobro od rokuser posted image user posted image user posted image . Jaz imam na svojem seznamu še 13. punc, katere bodo (upam) sporočile svoje srečne dogodke in to bom ali sem napisala, ali pa kar poslala Kapici sms.

Sedaj moram pa nujno malo počasi zbuditi, da bo papala, ker bi ta angelček samo spaluser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 10749
10.7.2007 14:07:52   
Yvona
Živjo,

tudi jaz sem že rodila 28.6.2007, fantka z imenom Leon, 3850 g, 53 cm.

(odgovor članu Bonni)
Neposredna povezava do sporočila: 10750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  428 429 [430] 431 432   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  428 429 [430] 431 432   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Služba
Sašonka

Bi rajši ostale doma in skrbele za otroke ali bi po porodniškem dopustu odšle v službo in otroke prepustile, da jih vzgajajo drugi?

Služba (39%)

Dom (61%)

Število vseh glasov: 317

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!