|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  426 427 [428] 429 430   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
9.7.2007 13:45:23   
arijana..
Men se pa dopade, da je v tem času ogromno zelenjave in svežega sadja in se mi zdi, da v kuhinji opravim en, dva tri. Pospravljam  in likam pa tudi sorazmerno sproti, tako, da nekih hudih zaostankov nimam. Je že bolje tako, ker me je že zdaj groza, kaj bo, ko pridem iz P. Moj ima dve levi roki za pranje, likanje... Drugače se bosta že porihtala, kar pa se cot tiče, pa vem, da je bolje, da ne hodi blizu pralnega stroja- bo spet kaj narobe.  V štirih dneh pa sta sposobna, kar nekaj zamazat.

Pa še to, zdajle se končno malo bolje počutim, le noge imam take kot slon. 

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10676
9.7.2007 13:46:35   
kapica
Rumba, daj mal povprasaj na forumu Kuhajmo skupaj, pa pusti nas nosecke, ki smo tik pred porodom, pri miru , no ,c c c ccuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Madejka, naj tvoj dragi tud ma sadni dan, mu ziher ne bi skodlouser posted image . ceprav morem rect, kako zdrzis, jaz sem enkrat poskusla in ni slo skoz, sam sadje cel danuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10677
9.7.2007 13:48:28   
kapica
Arijana, pol pa daj povej rumbi kaj naj danes skuha. je revica ze cist obupanauser posted image user posted image .
Ulla, ti si pa z mlekom in evrokremom vec kot preskrbljenauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10678
9.7.2007 13:48:55   
Anonimen
ariana jaz sem mojmu na listek napisala postopke kak mora kaj opratuser posted image user posted image tak da se nebi prehudo cunj mi nabralo, se bo že znajduuser posted image ker pol pa res ne mislim laufat s cunjami sem pa tja, ko iz P pridemuser posted image tak da kr naj pereuser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10679
9.7.2007 13:50:39   
kapica
Ulla, ti si pa v nulo vse prestudirala, auser posted image user posted image user posted image user posted image ?

Ja kolko cot te mate, jao, jaz perem enkrat na teden, al na deset dni, drug dan zlozim, pospravim, likat nimam kaj. Treba si je olajsta delo punce, ne pa kompliciratuser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10680
9.7.2007 13:51:51   
rumba
Ha, imam pelate, pa bom eno gosto paradižnikovo juho s pašto popapcala.user posted image user posted image
arijana.. jaz pridem do sveže zelenjave in sadja samo preko tržnice, trgovine ali none. Našteto pa se vedno bolj oddaljuje od našega bloka.user posted image  Do none je že več kot uro vožje.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10681
9.7.2007 13:52:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Ulla, ti si pa v nulo vse prestudirala, auser posted image user posted image user posted image user posted image ?

Ja kolko cot te mate, jao, jaz perem enkrat na teden, al na deset dni, drug dan zlozim, pospravim, likat nimam kaj. Treba si je olajsta delo punce, ne pa kompliciratuser posted image user posted image .

ma ko se pa tolk nabere....niti jaz niti moj ne morma dva dni eno majco nosit, pa cote iz šihta in one od doma, pa se nabere fuluser posted image pa sam boga dva človečka sma pa kr naprej perem se mi zdiuser posted image user posted image user posted image dobr da je sušilc pa da res ne kompliciram z likanjemuser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10682
9.7.2007 13:54:21   
rumba
Mi tudi poredko peremo, čeprav sta doma dva huda mazača, pa vseeno nam nekako rata. A za vsak slučaj, ker lahko se zgodi, da sva z dojenčkom dlje odsotna, sem mojemu kar narisala, kako se pere. Vsak gumb posebej, ki ga mora pritisniti.user posted image  Se bo menda ja znajdel.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10683
9.7.2007 13:55:05   
kapica
No, to imava midva sreco, da imava v sluzbi unoforme, ki se tud tam perejo, to je menda res velika prednostuser posted image .

Tako, sedaj pa grem jaz malo migat, ce ne bom sedaj riti dvignila, obm sla kr spat, tako dauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10684
9.7.2007 13:56:24   
madejka
Jaaa zelenjava! Jaz sem tudi cisto nora nanjo. Ampak na zalost vecine ne bomo smele jest potem... tak da zdaj se je najejte punce! user posted image

Kapica eh s sadnim dnevom od dragega nic ne bo, ker je ze itak cisto podhranjen revez user posted image Ce ma pa creve ko goska, sej jaz ze dovolj skuhamuser posted image
Sploh ni problem sadni dan, ce le imas doma vsaj 4 vrste sadja in so eno od tega bananeuser posted image Se pa basem celi dan, pa pijem veliko, da ne cutim lakote. Pa kar nekak gre. Zatekanje je pa zato tolko manjseuser posted image

Ulla fajn si prisla skozi s plenicami. Ce se ti da prosim napisat, kolko vsega dejansko rabis pri racmankah? Natancno... Se mi zdi, da je ze maja enkrat o tem pisala, ampak ce mi bos napisala tu al pa na ZS mi ne bo treba iskat nazajuser posted image Kaka lenoba sem! No vsaj likam user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10685
9.7.2007 13:57:19   
rumba
Jaz se bom tudi malo prestavila. No, lepo se imejte, pa se beremo zvečer.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10686
9.7.2007 14:22:22   
arijana..
Blagor vam, da vam rata, pri nas pa je vedno polno umazanih cunj in izpod 5 do 6 pralnih strojev pri treh družinskih članih na teden ne pridem.  Je pa res, da niso vedno maximalno polni, ker recimo ne prenesem kupa vlažnih brisač v kopalnici.
Ulla tak spisek sem mu tudi jaz naredila, še posebej zato, ker upam, da bo vsaj moja mama prišla kdaj mimo in se spomnila na cote.
Kar pa se kuhinje tiče pa imamo mi za hišo vrt in vso zelenjavo na dosegu roke. Ravno zdaj pa najbolj dozorevajo tudi breskve. Ne vem pa, kako bi bili tvoji zadovoljni z mojo kuho, ker svojga sem morala, kar lep čas navajat. Drugače pa smo pri nas v teh dneh na bučkah, kumaricah, stročjem fižolu, paradižniku... in konkretno danes so na sporedu pohane bučke ter solata iz stročjega fižola, paradižnika in kumaric.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10687
9.7.2007 15:00:58   
Ajvy
Hello bejbne, ste bile pa pridne danes na forumu...čvekice...

Jst mam pa grozno noč za seboj, zbujanje na 15 minut, špikanje, obiskovanje wc-ja, zatekanje nog, glava me je bolela... potem pa je še celo dopoldne nekdo vrtal v steno (preurejanje kopalnice), tak da se nikakor nisem mogla spočit... prejle sem šele dvignila rit, pojedla zajtrk, ampak grem zdej nazaj spat, ker se mi u iber vrti... sploh ne vem kaj mi je... še dobr da imam jutr pregled, drugače bi šla že dans mau pouprašat, kaj se to dogaja z menoj

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu arijana..)
Neposredna povezava do sporočila: 10688
9.7.2007 17:13:26   
poldy
Halo!
Jaz se pa danes že pripravljam, če bom slučajno jutri ostala v P, ker imam pregled pa ctg ampak ne v ambulantnem času. Tko da bi se znal zgodit, da ostanem gor, ker je rekel da se vidimo v torek, če ne prej.... Ja moj G je ful redkobesedenuser posted image , ampak je pa najbojlši.
Sem pa že par dni utrujena, da komaj kaj naredim, dons pa sploh, pa še k dežju se pripravlja, vroče je, nenaspana sem in tečna ko user posted image . Noge so mi začele zatekat in mam tko napete da kar boli, pa trebuh se mi zdi da kar raste, mam ful popokano kožo pod popkom, pa srbi in peče pa parkrat na dan se mažem s kremo proti strijam, pa zgleda še ni dost!
Zdej pa res komaj čakam ,da grem rodit, ker sem sita vsega kar spada pod nosečnost.
Punce lepo se imejte, se beremo, če ostanem pač kasneje, če ne pa jutri!

(odgovor članu arijana..)
Neposredna povezava do sporočila: 10689
9.7.2007 18:35:05   
Ajvy
Ja, POldy srečno jutri,, pa upam ,da ti bo čimrej  ratalo, ko si že tak naveličana...
Jst mam tudijutri ctg, me prav zanima kaj bo...

Babe ,a ste še žive, jst komaj.. se mi zdi, da me je tole vreme popolnoma vrglo iz tira... nič ne morem... danes se razglasim  za zombija... user posted image  in razglašam ,da ob istem počutju zvečer ne bom ničesar postorila doma....

Jutr mam zobarja!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 10690
9.7.2007 19:56:28   
kapica
Ajvy in Poldi , lepo zrihtajta jutri ctguser posted image .

Jaz sem popoldan pospravila, posesala, kopalnico spucala, pa se pocivala semuser posted image . Sedaj pa ne vem, malo ostanem na forumu, potem pa za knjigo.
Pocutje nespremenjeno, se da zdrzat, upam, da bo nocojsnja nocka malo boljsa kot prejsnjauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10691
9.7.2007 20:26:50   
kapica
Punce, se vam bolj pozno se kaj oglasim, morem oddat prenosnik za nekaj casauser posted image .

Lepo cvekajte.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10692
9.7.2007 20:54:57   
corfu
Punce pozdravljene

Jaz sem imela pa danes kar produktiven dan. Dobila sem darilo za mojega možičkauser posted image , ki ima jutri rojstni dan. Oprala tri stroje cunj, ki so že suhe in zlikaneuser posted image , preoblekla posteljnino v spalniciuser posted image . Vglavnem bila sem pridna. Sine je bil danes v vrtcu, mož je službeno odstoten, jaz pa bom šla zdele pod tuš, pa še darilo moram zavit, potem pa malo počint, me noge tako bolijo, da so kr vročeuser posted image . Še malo...še tri dni do mojega pdp-ja...

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10693
9.7.2007 20:56:51   
corfu
Rumba tebi in Tašonki nisem odgovorila glede umetnih popadkov in poroda...če vaju še zanima, lahko napišemuser posted image ampak malce kasneje

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10694
9.7.2007 21:20:47   
rumba
Čer!
Mi smo pa popoldne malo pohajali, pa pospravili po stanovanju (igrače), jaz sem se uspela postriči - samo spredaj, saj sem imela lase že čisto v oči. Sedaj vas veliko bolje vidim.user posted image
No, kje ste danes čveke?
Corfu, ja napiši kaj o umetnih popadkih, če boš našla čas. 

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10695
9.7.2007 21:37:10   
anja7
Hojla punce!

No, pa sva z mojim sinkom Tilnom danes končno prišla domov. O porodu ne bi zgubljala besed, ker ni bila glih preveč prijetna preizkušnja, ampak zdej smo to pozabili in danes domov prinesli čudovitega fantička. Ne znam opisat občutkov, ampak vem samo to, da se jih ne da primerjati z nobeno stvarjo! Punce sam to sm vam danes hotla povedat, da sem fuuuuuuulllllllll srečna!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10696
9.7.2007 21:45:55   
rumba
anja7, še enkrat čestitke. user posted image  Lepo, da si srečna in sem vesela zate!user posted image user posted image user posted image  Pa lepo se cartajte, ko bo kaj časa, pa se še kaj javi. Naše mamice se že zbirajo na novem forumu dojenček.user posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 10697
9.7.2007 21:47:18   
Ajvy
Kapica, hvala in upam da bomo res fajn opravili...ti si pa bila danes čist preveč pridna.. user posted image user posted image , upam da sedaj zasluženo počivaš... pridi kaj klepetat...

Corfu, ti si tudi čist rasturala, tri stroje... bravo... jst sem danes totalno neproduktivna...

Rumba, ti se tudi kar še držiš, in tako je prav user posted image

Anja, full dober da si tako lepo srečna in da se imate super .... čestitke še enkrat...

Evo, meni gre počasi na bolje. zgleda ima noč res svojo moč.... glihkar sem namočila ene očijeve hlače, k jih je t olk zaflekov, da bom srečna če bo zginil en samcat flek.... pol si gre pa še beš hlače kupovat....
Mo brat je danes celo odnesel eno potovalko stvari... sej ne vem ,sem kar želostna k se stvari spreminjajo, pa vesela, ker vem da imasta pred seboj eno lepo obdobje...

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 10698
9.7.2007 21:54:04   
rumba
Anja7, kdaj si pa rodila, da dopišem v seznam? Pa porodna teža in dolžina Tilena?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10699
9.7.2007 22:04:39   
corfu
Torej moja izkušnja glede umetnih popadkov...Rumba, meni niso dali nobenih kapljic, da bi lahko naštimali določeno dozo. Meni so v nožnico vstavili tableto oz. svečko in to je bilo to. Nosečnica lahko dobi maksimalno tri te tabletke, ki jih ustavijo v nožnico s presledkom 12 ur, če v tem času ne prime, se pač odločijo za CR. Meni je na srečo prijela že prva. Vstavili so jo ob 7.30 zjutraj in ob cca 11 uri sem čutila že kar močne bolečine in občutek da me nekdo okoli pasa drži in na vso moč tišči k tlom. Ob cca 15 sem klicala moža, naj pride, ker me je že user posted image  bolelo, naj povem, da sem medtem imela dvakrat ctg in ni zaznaval nič, oz. 20% popadkov in sestra me je prav grdo oštela, da se gre v porodno, ko se zaznava 80%, torej, naj se skuliram, ker se še začelo niuser posted image user posted image user posted image . Ko je moj prišel, sem mu rekla, naj poišče mojo G, kajti če to ni še NIČ, bom danes umrlauser posted image . Mene pa je medtem sekalo v eno, kakšno dihanje, predihavanje, popadki na 15,10,5 minut, to je delalo v eno. Okoli 17 mi je delala ponovni ctg in zopet nič 20%user posted image , potem pa je še sestra oštela mojega, češ naj me prime v roke, kako imam nizek prag bolečine... Moj je ostal mrtvo hladen in rekel, ja nima ravno visoke, ampak tako nizkega, da se še začelo ni, pa da bi delala tako paniko pa tudi ne! zahteval je da pokliče ginekologa. G je prišel, mi naredil vaginalni preglede in zagnal paniko, saj sem bila že skoraj 7 cm odprta, češ kaj še delam na oddelkuuser posted image . Šli smo v porodno, kjer nisem dobila nič klistirja, saj ni bilo časauser posted image  vlegla sem se, predrla mi je vodo, me pobrila in takrat je bila ura nekje 17.40. Mislim, da ne rabim govort, kaj je delalo z mojim telesom, popadki so se vrstili en za drugim, na čase se mi je zdelo, da ne bom prišla več do zraka in se bom enostavno zadušilauser posted image . Na koncu se je G dvakrat uprl na trebuh, saj sem bila čisto brez moči. Jaz osebno ob dveh babicah, ki sta me držali za nogi, oz. sta imeli moji nogi za svoji vratom, ginekologom, ki se je upiral na moj trebuh in možem, ki me je držal za obe roki, da ne bi ušlauser posted image , sem se počutila kot v klavniciuser posted image . ampak na srečo se je ob 18.44, rodil najin Aljaž 53 cm dolg in 3300 težak. Nato je bilo vse pozabljeno! Nisem bila nič trgana in šivana, zahvaljujoč čudoviti babici. To je to!

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  426 427 [428] 429 430   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  426 427 [428] 429 430   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

PEDIATER OBALA
momacus

Kateri je po vaših izkušnjah najboljši pediater na obali?

Dr. Semič (65%)

Dr. Bem (10%)

Dr. Rončevič (13%)

Dr. Sabadin (4%)

Dr. Hercegovac (9%)

Število vseh glasov: 283

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!