|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  214 215 [216] 217 218   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
9.7.2007 14:08:16   
Anonimen
Guppy heroj drži se! Saj ni več dosti! Jaz imam vsekakr občutek da boš šla z nami do konca!

No da povem kako je z nama - danes sem šla h G - je imel ambulanto sicer za zdravljenje neplodnosti (user posted image . me vsakič kar stisne ko vidim koliko parov čaka - in sem hvaležna do neba da midva nimava takih problemov) - ampak me je sprejel in potem sva šla na UZ - no pa je bil zaseden in mi pravi:
kr tlele se usedte in počakite pridem takoj. In ga ni blo 1 uro nazaj. No jaz koka pa tam sedim in čakam. Na koncu mi je počil film in sem šla v ambulanto prašat kaj in kako - ambulanta prazna, sestre nikjer... Čakam še tam ene 15 minut in ugotovim da so me enostavno pozabili....

potem se postavim na klop pred sprejemno in tako dočakam čez 10 minut sestro, ki mi pove da je šel moj G na Dnevno kliniko nekaj opravit in da je res verjetno pozabil in da sej pride.

No je prišel. Pozno. Tako sem bila skoraj cel dan v Leonišču....

AMPAK UZ je OK!!!!!

Plodovnice dovolj, posteljica velika lepa (pravi G) na desni strani, otrok z glavico navzdol, ritka proti moji desni, tako da me brca z nogami v levo.

moram priznat da mi je najrej odleglo, ker se je videlo, da je pravilno obrnjen - brce največkrat čutim okrog popka, do reber sploh ne, tako da je obstajala možnost, da je zadnjično vstavljen...

no potem mi pa user posted image  ni dal miru in sem rekla - a je še vedno pob'č?
Se je G zasmejal, je rekel, če sem videl, potem ne more kar odpast, pa mi je dal za pogledat prav in sicer jaz nisem kaj dosti videla ampak pravi da je to to. Da ne bo pomote.

To sta bila zadnje dni namreč moja dva največja strahova - da ni pravilno obrnjen in da se izkaže da je punčka - pa ne da bi bilo s tem kaj narobe, da se razumemo, ampak mi smo se že čisto navadli na idejo... Pa ime, pa to....

No tako. Mission accomplished. Še mere - sem 32 tednov noseča, rok so mi spet prestavli na 2. september,
GV/TT/BPD   82
AC               263
FL                58

To je to.

Malo sem se razpisala, ampak ne zamerit. sem vesela danes zelo....

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 5376
9.7.2007 14:17:04   
guppy
misska, prav vesela sem, da je vse v redu in da si končno dočakala ta UZ! A ti spremenim PDP na seznamčku?

LINA, zadnjič sem brala tvojo izkušnjo iz Ikee. Sem prav moža poklicala, naj prebere tvoj post, ker se je nama identično zgodilo, ko sva šla maja gor. Ravno tisti dan jih je zmanjkalo! Da bo stvar še "hujša", je čez nekaj časa šla ena kolegica gor, da bi nama jo prinesla. In ne boš verjela, tudi takrat jih je isti dan zmanjkalo in na internetu je kazalo, da jih ni več. Za zjokat se!! Zdaj bom tej previjalni dala še eno možnost, saj nekaj kaže, da bo mogoče še ena kolegica šla ta vikend gor. Upam, da bodo tokrat previjalne ostale na poličkah in da jo končno dobimo. Če ne pa - naše mame niso poznale previjalnih, so nas pač rihtale na mizi, postelji, pralnih strojih... se bomo že znašle!

Jaz danes spet študijsko preživljam dan in zgleda, da mi sedenje prav paše. Naj tako ostane...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5377
9.7.2007 14:33:32   
Anonimen
Guppy spremeni, kaj čem. Saj tale 2 september je bolj moja intuicija kot njihove tabele....

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5378
9.7.2007 16:02:00   
Anonimen
miška čestitam za UZ da je vse okuser posted image  res je blo grdo od zdravnika da te je tko pustu sam glavn da si ga dočakala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5379
9.7.2007 16:41:00   
Anonimen
Misska - bravo za UZ. Ja, v Leonišču pač čakaš in čakaš... Pa tudi pozabijo nate, ja. Sem že doživela... No, važno je, da je user posted image zdravuser posted image

Guppy - ti pa kar lepo "noge skupaj tišči"user posted image

Kako user posted image soparno je danes. Še dobro, da bo jutri dežuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5380
9.7.2007 16:56:42   
Anonimen
Meni pa se zdi da bo dež že kar danes, vsaj pri nas na obali je vedno bolj črno. Jaz pa zunaj stojala polna otroških oblekicuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5381
9.7.2007 17:03:57   
guppy
user posted image
(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol)

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
28.8. surya (28), 1n, Posavje user posted image
29.8. Nikki24 (25), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
29.8. avgustovka, 1n, Ljubljana --> Postojna
1.9. CUKRČEK (28), 2n (dvojčki), ok. Vrhnike --> Lj. user posted image
1.9. guppy (26), 1n (dvojčki), Lj --> Lj user posted image +user posted image
1.9. Marelica, 2n, okolica Ptuja --> Ptuj/MB user posted image    
1.9. Lili17

1.9. Sarah + zmaj (25 + 27), 1n, Lj. --> Lj. user posted image Tim
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
2.9. misska, 2n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

3.9. nena80 (27), 1n, Dolenjska --> NM / LJ user posted image
3.9. Pikica pokica (27), 2n, Celje --> Celje user posted image
3.9. lemavrica (28), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
3.9. jonči (28), 1n, Kranj user posted image
3.9. aljab (27), 1n, Celje --> Celje user posted image

3.9. Mokka1 (27), 1n, Ruše --> LJ user posted image
4.9. bodoča (25), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. Rožica*, 1n user posted image
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. lasekP, Velenje
5.9. nana 27 (28), 2n, okolica Lj --> Postojna user posted image

5.9. Mateja82 (25), 2n, Celje --> Celje user posted image
6.9. škorpion, 1n, Celje user posted image  
7.9. Carmy (25), 2n, Domžale --> Ljubljana user posted image
7.9. Žabonka, Lj. --> Lj. user posted image Brina
7.9. quelle (29), 1n, --> Kranj / Jesenice
7.9. duskamb (34), 3n, Maribor user posted image Matija

7.9. ajsika83 (24), 1n, okolica Lj --> Lj user posted image Pia
8.9. Ninica, 2n
9.9. nestrpnica (27), 2n, Ptuj user posted image
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI (28), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
9.9. Emm, Velenje

9.9. kaja__ (20), 1n, Ljubljana user posted image
9.9. ribica23 (24), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image   
10.9. nefretiti (28), Celje --> Maribor user posted image
10.9. _mala_ (26), 1n, Maribor --> Ptuj user posted image Maša
11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola user posted image
11.9. sandra85 (22), 1n, Portorož user posted image Enej
12.9. jst86 (21), Škofja Loka --> Kranj user posted image
12.9. srček (28), 1n, Strunjan --> Po user posted image Žan 

13.9. PBJ , 2n 
14.9. Eva*, 1n
15.9. Taja339, 2n, Laško
15.9. helenav (27), 1n, Izola --> Izola user posted image Klara
16.9. cuma, 2n, Koper --> Izola user posted image Tinkara
16.9. TheAngel, 1n, Kranj user posted image
17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor user posted image
18.9. ašun (27), 1n, Pirniče --> Ljubljana user posted image Žana
19.9. buškica (32), 1n, Medvode --> Po/Lj user posted image Lara
20.9. ana b, 2n, Ljubljana 
20.9. Tatty (30), 1n, Ljubljana/Cerkno --> Lj

20.9. zvezda71 (36), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
20.9. mony79 (28), 1n, Primorska --> Šemp. pri Gorici user posted image Vid
21.9. žarnica (23), 2n, --> Ptuj user posted image
21.9. *ribica*, 2n, M. Sobota --> M. Sobota user posted image Tiara/Alina 
22.9. nora (27), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image Lucija
23.9. dorotea (27), 1n, Primorska --> Šempeter user posted image Patricija
23.9. naja07
23.9. NalLa (26), 1n, okolica Ljubljane --> Lj user posted image
24.9. nova169, 1n, Velenje
24.9. tianna (22), 1n, Sežana --> Postojna user posted image
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. jota, 2n
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31 (28), 1n user posted image Žan

26.9. PravaTečka (29), 2n, Pesnica --> Mb user posted image
27.9. taček (23), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (25), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
27.9. tanja981 (25), 2n, Mežica --> Slo. Gradec user posted image
27.9. katjuša79, 2n, Celje --> Celje user posted image
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna user posted image
28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Lj user posted image

28.9. Tanja Lina, 1n, okolica Kranja --> Lj user posted image
30.9. taja83 (24), 1n, --> Trbovlje user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, Kamnik --> Kranj user posted image David
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki)

V pričakovanju: 23user posted image , 21user posted image  in 17user posted image
------------------------------------------------------------

"SEPTEMBRSKE" MAMICE
(DP, nick, PDP, spol, ime, teža/dolžina)

user posted image

22.5. karin. (PDP 3.9.), user posted image Hope (610/32) + user posted image Elyse (750/35)
6.6. duc.20 + Maja (PDP 14.9.), user posted image Nike (810/36)

V toplem naročju staršev: 3user posted image
------------------------------------------------------------

DRUGE INFORMACIJE

SREČANJE SEPTEMBRK na Obali
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1615931

SEZNAM za novorojenčka
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1587468

NUJNA GINEKOLOŠKA POMOČ v Lj. porodnišnici
01 522 61 11

MATERINSKA ŠOLA v Izoli
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1621003

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5382
9.7.2007 17:05:41   
guppy
misska, evo, popravljeno. Boš naši lumpi delala družbo 2.9. user posted image

Blagor vam, da greste lahko na razprodaje. Jaz si kar ne upam, glede na počutje čez vikend. No, dobra stran odhoda v Ljubljano bi bila vsaj ta, da bom bližje porodnišnici user posted image

lemavrica, lepa slikica!!! Zrasel je ta tvoj buši odkar smo imele srečanje!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5383
9.7.2007 19:22:31   
sandra85
guppy, js sem pa že nekaj časa nazaj hotela prosit,da mi popraviš PDP, samo sem si mislila, da zaj je pa itak že proti koncu...ampak si bom pa še js upala prosit, da mi popraviš na 9.9.
ker mi je G že parkrat rekel 9.9., pa v bolnici in na 3DUZ tudi...(imam rok točno na 50. rojstni dan od mojga očetauser posted image )

misskauser posted image  za UZ-samo da se je splačalo čakatuser posted image
guppy tvoja škratka pa nej še malo zdržit...sej mislim, da se zaradi te vročine vse malo čudno počutimo...sej bo, sej bo

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5384
9.7.2007 21:35:22   
guppy
sandra, bom popravila čez stran, dve, da ne bo tale stran polna seznamčkov user posted image . Pliz spomni me, če pozabim.

Punce, zgleda je vaša pozitivna energija res pomagala, ker smo danes imeli OK dan, nič bruhanja, nič driske, samo malo me boli pod pazduho, zgleda da bezgavka (ne tipam pa nikakršne bulice). Mislim, da se stanje zboljšuje (3x potrkam), ob prvem poslabšanju pa šibam k zdravniku. Do takrat pa tiščim noge skupaj, kot je naročila žabica :))))

Vročina mi pa čisto nič ne nagaja, sandra, ker imava v stanovanju 23-25 stopinj, kljub odprtem oknu čez cel dan user posted image . Spalnica je pa še hladnejša, ampak tam nimam termometra.

Lahko noooooč!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5385
9.7.2007 22:20:21   
sandra85
uredu guppy,te bom spomnila, če ne bom js pozabilauser posted image
samo da je mimouser posted image  ...hmmm bezgavkeuser posted image  da te ne bo zaj kak prehlad? čuvaj seuser posted image

js sem se pa zaj nalikala...sem zlikala 4 srajce,6 hlač  in 13 majc v 2 urah (15 min pavze umes za pudinguser posted image )
sem si prej kupila en lep roza-bel moderček v NY in ko sem prišla domov, sem vprašala mojega user posted image  če mu je všeč,pa se je začel smejat in me je vprašal, če imam to modrc al padalouser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5386
10.7.2007 10:11:36   
CUKRČEK
ojlauser posted image

Evo, jaz sem se pa znašla in "poturila" cel čeber nezlikanih cunj, da mi jih bo mami zlikalauser posted image JAh, če se je ponudla, zakaj ne bi izkoristila. Sicer načeloma čist rada likam , samo s tem trebuhom se mi pa res ne da dolgo stat z likalnikom v roki.

Drugače se pa zdajle super počutim....mene "zvije" proti večeru ko imam občutek, da se mi kar nekaj že dogaja med nogamiuser posted image

ME pa kr nekaj grlo boli že od včeraj zvečer...pojma nimam, kje  sem še to staknila.

Guppy, glede bezgavk....jaz se spomnim, da sem takrat, ko sem rodila Manco , imela fuuuul oteklo bezgavko pod desnopazduho. Me je bolelo ko hudič...da sem komaj držala roko spuščeno ob telesu. Samo je to potem hitro izginilo. Pa sploh ne vem za kaj se je šlo oz. nisem šla nič k zdravniku zarad tega.

Imam pa v petek spet pregled in UZ. Glede na to, da je petek 13. upam, da ne bo kaj slabega pokazalo in me ne bo še poslala rodit. Torej, če se v petek nič ne oglasim, sem zagotovo v porodnišniciuser posted image user posted image

lpuser posted image user posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5387
10.7.2007 10:58:17   
Anonimen
Čao user posted image !

Jaz pa sem pravkar živčna ko user posted image . Prej so me prišle k nam domov dve preverjat iz socialnega, pa me seveda ni blo doma. Zaprosla sem za ISP pa so prišle ne vem kaj gledat. Očitno je to na Ptuju nekaj normalnega. Zaprosla sem za borih 60 eur, da bi mi dali za tista očala pa še to komplicirajo. Tak, da sploh ne vem kaj naj nardim. Prijavljeno pa mam svoje gospodinjstvo tu. Tak, da zaj celo študiram, da prijavim začasno bivališče pri fantu, pol, ko bo pa otroček pa stalno tudi tam pa gotovo. Baje bodo začeli vse samohranilke tudi preverjat, tak, da se vsaj v našem koncu kaj se tiče tega več ni za špilat. Groza v glavnem, me kar zvija po trebuhu in čakam, kdaj se bo kaka koza iz socialne spet prikazala na vratih. A je kera že mela kdaj taki primer?

Bom še to napisala na drug forum, če bo kdo kaj več vedo.

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 5388
10.7.2007 11:02:49   
sandra85
kaj vse še spite?user posted image
js šibam zaj v laboratorij, pol pa malo lutat...ob 15h spet vozimuser posted image  se mi tako ne da (imam šele 14 ur)
se javim še kej zvečer, če ne bom pozna
papa

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 5389
10.7.2007 11:03:19   
guppy
Cukrček, zgleda, da bo meni tole pod pazduho tudi samo izginilo, ker je danes spet precej bolje. A potem tebe tud zvija, uffff. Čimprej pozdravi grlo, da ne bi šla infekcija kam naprej, drugače pa stiskaj noge skupaj user posted image . Bova v duetu, ehehhe.

Sem se pa včeraj spet nasekirala, ker sem (budala, kaj grem to delat...) brala na forumih, da otečene bezgavke pod pazduho, v dimljah in na vratu hkrati lahko pomenijo okužbo s toxoplazmozo. Ej, kdo mi je pa kriv, da tok berem in študiram vedno.... user posted image

Zdi se mi, da nas ima kar nekaj pregled na petek 13. user posted image  Punce, obvezno se javite, ko pridete s pregleda, da ne bo katera tam obtičala, hehehehehe user posted image

Vse lepo pozdravljam in še stokrat hvala za pozitivno energijo, ker res deluje :))))

P.S: Pozabila sem napisat, da sem včeraj zmerila obseg trebuha....
Ne boste verjele, prilezli smo na 128 cm user posted image

< Sporočilo je popravil guppy -- 10.7.2007 11:08:59 >

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 5390
10.7.2007 11:33:32   
aljab
Aaaaaah boga Guppy!!! 128cm... pa to je ogromno! Jaz mam 95 cm  konec 32t, pa mi je ze to cist dovolj...

Mala to je pa res bedno... se ta stres!! Jaz se pa kontrole bolniske bojim. Pa mi res ni sam za doma sedet.

No jaz sm pa ta vikend kar 6 klopov na nekem pikniku fasala, k sm sla lulat v grmovje. user posted image Ne vem a nosecnice tolk dišimo, al sem ravno v gnezdo stopla. Zdaj sam upam, da niso bli okuženi z borelijo. To je 7 klopov v nosečnosti, prej pa ziher 10 let nobenga. Groooza!
No uzivajte dežek!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5391
10.7.2007 11:50:39   
Anonimen
aljab - upam, da bo vse ok, to pa ni fajn...kak za user posted image  si jih pa tolko lahko fasala. Če te ful skrbi pa pojdi raje k zdravniku al pa če ti je keri čudno not ostal, da res ne bo kaj narobe. S klopi so lahko ful problemi in s tem se ni igrati.

No, jaz sem pa zdaj že malo bolj pomirjena. Mi ni dalo mira pa sem klicala na socialno. Pa sta me iskali moja svetovalka pa še ena, pač sta preverjali dejansko stanje kak pa kaj, nič hudega. No in sem povedla pač, da se bom verjetno tak preselila k fantu in se tam zaenkrat začasno prijavla, pol, ko bo pa otrok pa še stalno. Nimam živcov se za sekirat za teh 40 eur, raje mirno spim. Na Ptuju so itak ful smotani glede tega. Tak, da je zdaj vse ok.
Upam, da vas preveč ne obremenjujem s svojimi problemi. Moj je reko, da dobro, da mamo me ženske ta forum, da ena drugi jamramouser posted image . Sem mu rekla, da je to še vedno bolje, kot da svojim dedcem.

Lepo se imejte!

(odgovor članu aljab)
  Neposredna povezava do sporočila: 5392
10.7.2007 13:10:56   
Anonimen
Mala, ti pa res nimaš sreče s to socijalno. Je pa res, da bodo začeli oz. so že začeli preverjati matere samohranilke, ker je to izkoriščanje šlo počasi že predaleč.

Jaz sem se do danes 32t zredila točno 9 kg. user posted image , sem upala da se bom v celi nosečnosti največ 10 kg, pa kaže da ne bo ratalouser posted image .

Tudi jaz imam pregled v petek 13, upam da bo vse ok, dobim izvide od sladkorja, ziher me bo poslala še kaj v laboratorij zaradi toxe. A sedaj počasi že sledi kak ginekološki pregled? Ker mene ni še niti 1x pregledala, pa me zanima kdaj začnejo gledat če se kaj odpiramouser posted image . Pa naslednji pregled imam potem v 36 tednu, torej spet 4 tedne razmaka. ALi ni sedaj že čas za pregledel na 14 dniuser posted image . Zdaj na koncu pa bi si želela res malo več pozornosti, pa čeprav se kar v redu počitim, ampak vseeno....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5393
10.7.2007 13:20:46   
Anonimen
A vseh ginekologi vaginalno ne preglejujejo? Mene moj čist vedno, samo enkrat me ni. Malo je tečno, ko moraš non stop noge narazen držat po drugi strani pa je ok, da vsaj veš, da je vse ok. Pa tudi UZ mi vedno naredi pa slikico posname. Mam vsak mesec drugo.
Kak je danes fajni dan, ko ni prevroče.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5394
10.7.2007 14:30:23   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: _mala_

. Malo je tečno, ko moraš non stop noge narazen držat

boš videla v porodnišnici, ko pa res čist skoz držiš noge narazen....vsak ki pride mimo, hoče videt kaj v tvojem mednožjuuser posted image Ampak se navadiš....se ti hitro ne zdi nič več takega, da skoz držiš noge narazen pred publiko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5395
10.7.2007 15:14:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK

IZVIRNO SPOROČILO: _mala_

. Malo je tečno, ko moraš non stop noge narazen držat

boš videla v porodnišnici, ko pa res čist skoz držiš noge narazen....vsak ki pride mimo, hoče videt kaj v tvojem mednožjuuser posted image Ampak se navadiš....se ti hitro ne zdi nič več takega, da skoz držiš noge narazen pred publiko.

Vsak moj grebenček celulita bodo spoznali, vsak mozolj, vrastlo dlako, odvečno dlako......user posted image user posted image user posted image  Če jim je to toliko zanimivo pa naj gledajouser posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 5396
10.7.2007 15:33:26   
jst86
misska user posted image  za pregled,boga si se pa res načakala.

guppy ja tvoj trebušček je pa res težak za nosit okrog-128cm...že meni se zdi da me trebuh nosi okoli ne jaz njegauser posted image .obseg pa je 115 cm(31 tednov).res pa je da nosim čist spredaj.

mala mene G ne pregleduje vaginalno-edino prvič,pa pol enkrat ko sem šla na pregled vmes ko me je ful bolelo,pa pol čez 2 tedna da je preverila če je vse zaprto ostalo.jo bom pa jutri prosila če me pogleda ker me je mal strah ratal zaradi kolegice,ki se je odprla.jupi jutri vidim mojega sončka.pa sem končno dočakalauser posted image
meni pa je moja G dala samo eno slikico na morfologiji pa še to sem jo ful prosila.

sandra lepo vozi!

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 5397
10.7.2007 15:41:32   
Anonimen
sej vazno da je bilo vse OK, potem kar pozabiš da si čakal... Leonišče je bilo pa tako prazno, da se mi je zdelo da sem sama tam! Se pozna da so dopusti - tako za zdravnike, kot za pare ki se zdravijo - no me ne moremo zbirat, me smo pa kar tam... Še malo, punce, še malo!

Jaz sem danes čisto hin... Izgleda me daje vreme.

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 5398
10.7.2007 16:26:04   
CUKRČEK
Če bi vam začele močno zatekati noge ali obraz, temu pa bi se pridružilo še bruhanje in močni glavoboli, bolečine v žlički (pred očmi se vam lahko prikazujejo črne pike ali utripajoča svetloba), nikar ne odlašajte z obiskom pri zdravniku. Lahko, da gre za preeklampsijo, ki v nosečnosti pomeni resen zaplet! Simptomi so visok krvi pritisk, zatekanje in beljakovine v urinu. Če torej opazite naštete težave, pojdite takoj k zdravniku.

Evo, to sem prebrala v nosečniškem koledarju. Sem pa kopirala predvsem za Guppy, ker ima težave z bruhanjem, slabostmi, otekanjem...če ti kaj pomaga

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5399
10.7.2007 17:26:46   
LINA31
Hojla,
kot večina vas sem tudi jaz do včeraj imela le tri UZ - prvea pri 7tednih in nato nuhalno in še morfologijo. Skratka nisem mogla čakat do anslednjega pregleda, saj sem želela videti kako velik je naš fant:
28 t 6/7d
BDP - 78
OBSEG GLAVICE - 279
OBSEG TREBUHA - 254
CC. 1380 g pa smo težki.

Drugače pa je vse super, obrnjen je že navzdol, sigurno fantek. Sem si kar odahnila.

No, danes sem bila malo v RUTARJU. Sem šla pogledat previjalne in vozičke. Full so dobri TFK vozički, ampak mi delujejo kar težki. user posted image A ve ste že izbrale vozičke? Boste vse nabavle tudi košaro? Jaz sploh nevem, ali je dovolj tista prenosljiva ležalna torba, glede na to da bomo rodile bolj na jesen? Kaj menite?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  214 215 [216] 217 218   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  214 215 [216] 217 218   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?