|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  425 426 [427] 428 429   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
9.7.2007 13:13:54   
Anonimen
madejka jaz sem likala samo plenice pa enepar onih bodijev in majčk, ko pridejo direkt na kožo, tist k bo od začetka....drugo nič in tud ne mislim, itak vse v sušilca zmečem pa je......moja mami je obsedenc in lika vse, tud za tamale je vse likala, pa to se ti vtrgauser posted image pol ma 15 min oblečeno in se pokozlauser posted image bravouser posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10651
9.7.2007 13:14:34   
rumba
Jaz sem zlikala pleničke, posteljnino, pa spodnje cotike. Zgornje pajace, hlače... sem samo oprala.

Najprej sem mislila, da še to ne bi...samo v sušilca, efekt je baje isti.... pa ste mi naredile slabo vest, ker ste vse likale.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10652
9.7.2007 13:15:35   
kapica
Rumba, pri mojem je tako, da srajc ne rabi za v sluzbo, ker ima tam uniformo. Nosi jih samo v prostem casu in zato, da se dela vaznegauser posted image . Zato res ni sile, teh par srajc kaj ima, lahko tam lezijo zaradi mene tedne, saj jih jaz ne rabim. Ko se bo pa zacel drugace obnasat, bom pa jaz tud drugace. Da bi pa v pralnico nosla in to, se mi zdi pa predrago. No, saj bom videla kako dolgo bo se zdrzal, sem ga vprasala, kam jih bo dal zlikat, pa je rekel, se bo ze znaseluser posted image . Bom porocala, kdaj bo zacel prosituser posted image user posted image user posted image user posted image .

Madejka,jaz nisem likala cotik in plenick. Sem mislila in sem ze zacela, ampak sem videla da res ni potrebno. Sem samo lepo zlozla, pa jeuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 10653
9.7.2007 13:17:02   
kapica
Aja, posteljino sem pa polikala ja, ker je bila tako zmuckana.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10654
9.7.2007 13:18:31   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: kapica
Madejka,jaz nisem likala cotik in plenick. Sem mislila in sem ze zacela, ampak sem videla da res ni potrebno. Sem samo lepo zlozla, pa jeuser posted image .

O kapica, kaj nisi prej napisala.... jaz tudi ne bi in bi se nate izgovarjala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10655
9.7.2007 13:20:46   
Anonimen

Aja, posteljino sem pa polikala ja, ker je bila tako zmuckana.

no jaz pa glih postelnine nisem, je tak fajni bombaž pa ni prehudo zmečkanauser posted image    plenice sem pa mogla, ker mi jih je skup potegnlo in zgužvalo čistouser posted image sam če jih bom samo za brisat in takšno rabla, jih tud ne bom likala, bojo pač zmučkaneuser posted image aja previjalne pleničke mam drugače one racmančke, bombažne, pa jih tudi nisem likala, samo one vložke dodatne za notri sem, da nebi žulili, če bi bli zmučkaniuser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10656
9.7.2007 13:21:32   
kapica
Madejka,jaz nisem likala cotik in plenick. Sem mislila in sem ze zacela, ampak sem videla da res ni potrebno. Sem samo lepo zlozla, pa je .

O kapica, kaj nisi prej napisala.... jaz tudi ne bi in bi se nate izgovarjala.

Aha, da bi bila spet jaz kriva in bi me lahko drugo leto na pikniku dvakrat zazgala, ne sam enkratuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10657
9.7.2007 13:23:04   
kapica
Evo, jaz sem pa spet zagrabila dve kitkat cokoladici. Pa sem ze par dni nazaj rekla, da ne bom vecuser posted image . Pa je takoo tezko se upretiuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10658
9.7.2007 13:24:44   
rumba
Kapica, sem se odločila, da bom glasovala proti tvojemu zažigu. Si mi bolj koristna za take in drugačne izgovore.user posted image user posted image user posted image  Npr. čvekanje pozno zvečer.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10659
9.7.2007 13:27:30   
kapica
Rumba, a ti rabis izgovore za cvekanje v vecernih urahuser posted image user posted image user posted image user posted image ? Kr, nimam nic proti, ze dolgo vem da sem ti takoo simpaticna in me imas takoo radauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10660
9.7.2007 13:30:34   
madejka
Ulla racmanke mas? Midva se se zdaj nisva odlocila, ce bi jih kupila ali ne... Za zdaj imava doma Pamperske, ampak se nama zdijo boljs bombazne. SI vse naenkrat kupila? Koliko si dala?

Jaz sem zdaj ze uspela enih 5 plenic zlikat user posted image Zgornjih cotic pa tud jas pol ne bom likala, ce pravite da ni treba. Boste ze vedele a ne user posted image Pa pridem brat sem vsake tolko... samo da ni treba pri miru bituser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10661
9.7.2007 13:31:32   
kapica
Madejka, a 15 minut za 5 plenic? Vauu, si dobra, glej da ne bos prehitro gotovauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 10662
9.7.2007 13:32:02   
rumba
Kapica, user posted image user posted image user posted image

OK, zdaj pa ena blazno resna tema: Kaj boste danes kuhale? No, ulla ne bo, kaj pa ostele?user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10663
9.7.2007 13:32:19   
kapica
Dinotu se pa kolca zdaj, zgleda da mu cokolada ne paseuser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10664
9.7.2007 13:33:39   
kapica
Rumba, jaz ne mislim nic kuhatuser posted image , sam za mene se ne splacauser posted image user posted image user posted image .Sem ti ful pomagala, a?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10665
9.7.2007 13:34:53   
rumba

Dinotu se pa kolca zdaj, zgleda da mu cokolada ne paseuser posted image user posted image .

Jaz pa temu pravim, da mu paše. Mojemu user posted image  se vedno kolca, ko kaj sladkega pojem.... Joj, zakaj imam še vedno prazen hladilnik???? Pa prazno shrambo???? Pa želodec je tudi že bolj med praznimi.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10666
9.7.2007 13:35:16   
Anonimen
madejka  novih sem kupla samo 9 po nekje polovični ceni ( 6,5 €) od ene ki jih ni uporabljala, potem sem jih pa zastonj dobila 20 kom sicer rabljenih, od ene k se ji ni dalos tem pranjem ubadat, kak mesec jih je uporabljala pol pa obupalauser posted image tak da sem fajn prišla skozuser posted image sem pa jaz tud kupla en paket onih za enkratno, če bo kdaj treba poflikat z njimi, če bomo šli kam in takšno...

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10667
9.7.2007 13:36:23   
rumba
Jaz pa moram nekaj skuhati... samo zase sicer. Hja, imam še tri kumare.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10668
9.7.2007 13:36:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Kapica, user posted image user posted image user posted image

OK, zdaj pa ena blazno resna tema: Kaj boste danes kuhale? No, ulla ne bo, kaj pa ostele?user posted image

user posted image
mi je ravno moj sms poslal da je obsedeno stanje in ne ve kdaj pride in da če sem lačna, naj kar jem in ga ne čakamuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 10669
9.7.2007 13:39:08   
rumba
Ulla, evo vidiš, pa sva ga nasrkale. Moj je pa na službenem kosilu. No, bova res morali kuhati, kaj?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10670
9.7.2007 13:40:59   
Anonimen
eh rumba jaz ne bomuser posted image sam zase pa sploh ne.....si grem jajce spečt al kej tajgauser posted image al pa kruh pa evrokremuser posted image user posted image user posted image lačna nebom ziher....pa itak mi ne paše jest kaj pridauser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 10671
9.7.2007 13:42:05   
madejka
Kapica ti se kar zafrkavaj ja user posted image Ce morm pa se vas vmes brat pa otroske pesmice mam na kaseti obracat... peekola, kaj samo 15 min trajajo otroske kasete? user posted image

Tud jas ne vem kaj bom kuhala za dragega, ker jas mam sadni dan, on pa nekje v zgornjem stuku okoli laufa... Si bo ze namislil...user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10672
9.7.2007 13:42:58   
rumba
Eh, pojdite se solit. Sploh niste za nobeno rabo.user posted image user posted image user posted image  Si grem v kuhinjo belit glavo, kaj bi lahko v lonec vrgla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10673
9.7.2007 13:44:19   
kapica
Rumba, a ti spet prazen hladilnik? Ja kako je to mogoce, res, ubogi otrociuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Ne, sam za sebe pa res ne bom kaj delala. Verjetno bom malo kruhek popekla, pa gornadevala kaj, predvsem sira, pa da se potem stopi v pecici, to mi je tako dobrouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10674
9.7.2007 13:44:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Eh, pojdite se solit. Sploh niste za nobeno rabo.user posted image user posted image user posted image  Si grem v kuhinjo belit glavo, kaj bi lahko v lonec vrgla.

to pa je drugi problem, ker je itak vse izropanouser posted image user posted image meni se ne da v trgovino hodit, vozit sama sploh ne, peš pa tud nebom vlačla, moj je tule bolj zgubljen, tak da je krizauser posted image no, kak mlek se še najdeuser posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 10675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  425 426 [427] 428 429   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  425 426 [427] 428 429   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?