|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  403 404 [405] 406 407   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
6.7.2007 20:58:21   
kapica
Rumba, fajn da si lepo praznovalauser posted image user posted image . A taksen direndaj doma, a? Uboga, upam, da ti je vsaj pomagal kdo mal pospravit.
Jaz tega nimam rada, d anekdo nenapovedano pride, vsaj pol urce prej naj poklice.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10101
6.7.2007 21:00:12   
kapica
Rumba, ti pa cisto brez travm, a? Ko je slo pa obakrat tako hitrouser posted image . Jaz sedaj govorim kako bi imela veliko otrok, po pordu bom pa verjetno kr vtihnila in se skrila in rekla , da nikoli vec!user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10102
6.7.2007 21:03:40   
rumba
Ja, mene je skoraj pobralo. Doma nisem imela čisto nič! Nič za na mizo, niti pijačeuser posted image . Mož mi je rekel, da bomo čez kako urco, ko smo prišli z vrtca, šli v nabavo, pa še po eno torto..... No pa se po 15min pojavijo obiski (sorodniki sicer, s katerimi smo dosti skupaj in se fino razumemo, tako da zaradi njih mi ni treba ravno pucat stanovanjauser posted image ). Jaz sem najprej poštudirala na naš prazen hladilnik in da bomo kar vodo pili.
Pospravljali smo pa skupaj, tako da sploh ni bil problem.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10103
6.7.2007 21:08:23   
kapica
Rumba, ampak moz je vedel da pridejo, a ne? A se ni za uro zmenil, al kako?
To je najbolj zoprno, ko nisi pripravljen, pa nic kaj pametnega za jest, pit, pa se kej cote povsod lezijo, al pa si ravno pri cem, da ne mores vrat odpretuser posted image . Tud sama tega nocem, da grem nekam , brez da prej poklicem. Saj ne ves, kaj delajo domauser posted image .
A si dobila vsaj kaksno lepo darilouser posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10104
6.7.2007 21:10:29   
corfu
Rumba, važno je, da ste se lepo imeliuser posted image . Ja, me s Tašonko sva že čisto obcagaliuser posted image . No, ne čisto, res pa je, da ni bilo prijetno. Hvala za lepe želje in vzpodbudne besede. Veliko pomenijouser posted image . Kapica, mojega še v življenju nisem klicala, da naj pride domov, saj ve naslovuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10105
6.7.2007 21:11:26   
rumba
Meni je res bilo pri obeh porodih prizanešeno. Ne vem pa, kaj me sedaj čaka. Sedaj je vse drugače. No, vsaj strah me ni.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10106
6.7.2007 21:12:10   
corfu
Sicer sem pa zdele od user posted image  in boljše da pride domov, ko bom že spalauser posted image , če ne bouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10107
6.7.2007 21:12:14   
Anonimen
Sem imela telefon na telefon vmes, pa še moja dva sta se vrnila, pa sem malo mrknila. Bom zdaj malo tu malo pa ne. Na obroke.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Tasonka, a je ta lusna pupa na slikici tvoja Neza?

Jap. Samo da ji je Špela ime.user posted image
Imam pa občutek, da bo tudi tale falotek šel čez rok. Zdaj me itak kolegice nagovarjajo, da naj zdržim do njihovega RD (8. in 12.7.).user posted image Jaz samo vem, da bom tokrat vse naredila, da mi ne bojo sprožili. Sorry, saj nisem hotla nobene strašit.user posted image Samo me je zdaj bolj strah kot prvič.

Rumba, super za tako lepo praznovanje! Utrujena pa nisi, ker si se tko fajn imela!user posted image
Za porod si pa res želim, da bi bil z mojimi popadki. Sprožit si ga več ne dam, če ne bo nujno za malega. Ker prvič sploh ni blo nobene panike, pač sprožli so ga.user posted image

Corfu, pol si pa ti taka trma kot jaz, če bi mu jo tko zagodla. Men grejo tud zmeri kake take po glavi, če me tkole razkuri.user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10108
6.7.2007 21:13:09   
kapica
Kapica, mojega še v življenju nisem klicala, da naj pride domov, saj ve naslov

Zakaj pa ne bi recimo, danes prvic poskuslauser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10109
6.7.2007 21:14:40   
kapica
Sicer sem pa zdele od in boljše da pride domov, ko bom že spala , če ne bo

To pomeni, da ni vec razlike, al pride zdaj, al pa ob stirih ponociuser posted image user posted image . Uh, mas pa nizek prak razumevanjauser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10110
6.7.2007 21:14:43   
corfu
Že, da ni straha je pol poroda za tabouser posted image . jaz sem šla prvič kot teliček v porodnišnico, pol sem pa vidla user posted image . No zdaj bom raje nehala, ker imam tak smotan dan, pa še vse ostale bom prestrašila. Punce na koncu se res vsa bolečina pozabi, dandanes imam čudovitega sinauser posted image user posted image user posted image . Zdaj pa menjajmo temo.

Uživaj življenje...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10111
6.7.2007 21:14:55   
rumba
Rumba, ampak moz je vedel da pridejo, a ne? A se ni za uro zmenil, al kako?

Vedel, vedel....samo me je hotel presenetiti. No, mu je ratalo.

A si dobila vsaj kaksno lepo darilouser posted image ?

Ja, fuuuul dobro torto!!! Žena od moževega brata peče najboljše torte! Jo vedno hecam, če jo lahko najamem za peko. Res obvlada.user posted image

Aja, od Aneja pa sem dobila en del lego gradu, od Hane pa lego princesko. Zdaj se pa lahko igram do onemoglosti.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10112
6.7.2007 21:15:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

mojega še v življenju nisem klicala, da naj pride domov, saj ve naslovuser posted image

Uh, jaz ga pa včasih, če ga res dolgo ni, pokličem, da se zlajam nanjga, ker me tko razkuri, če ga ni. No, takrat, ko ga ni dlje kot reče. Pa predvsem zato, da ga napizdim, kako neodgovoren je, da ne sporoči zamude, ne pa da naj domov pride. To mu relčem, da sploh ne rabi več hodit, če sem res besna.user posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 10113
6.7.2007 21:15:36   
kapica
Tasonka, oprosti, seveda SPELA; ki se tako rada z atijem cartauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10114
6.7.2007 21:16:37   
Anonimen
Jaz se grem mojima pri večerji pridružit. Ne preveč naklofat, da ne bom eno uro samo brala.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10115
6.7.2007 21:17:03   
corfu
Kapica misliš, da imam nizek prag razumevanja? TO mi tud moj večkrat praviuser posted image , da znam bit od user posted image . Mogoče pa res ne vem kaj imam?

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10116
6.7.2007 21:17:15   
Anonimen

Tasonka, oprosti, seveda SPELA; ki se tako rada z atijem cartauser posted image .

Ni panike.user posted image Nič ne zamerim.user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10117
6.7.2007 21:18:09   
kapica
Corfu, pri meni bo verjetno isto. Bom sla cist skulirana v P, potem pa bo user posted image . Mas prav, dajmo zamenjat temo. Smo ze zadnjic rekle, da s eo porodih zvecer ne smemo pogovarjat, ker potem nobena ne more spat. Od strahauser posted image .
Rumba, jao, pa ne spet torte omenjat nooo. Sem se tkao lepo danes nazaj drzala, nic pregresila, tako da, bodi pridnauser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10118
6.7.2007 21:19:38   
corfu
Jaz sem tud včasih lajalauser posted image  pa klicarla, bolj je znal pa kontra dat, pa še kasnej pridtuser posted image . Ne kličem več!
Moj je mal pozabu, kako znam jaz zafeštat, o prihajajo nazaj tisti časiuser posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10119
6.7.2007 21:19:39   
rumba
Tašonka, kaka lubika je tvoja Špela!!! Pa ima čudovito ime.user posted image  Jaz bi tudi imela Špelo, če ne bi to ime nosila moja dobra sestrična.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10120
6.7.2007 21:19:49   
kapica
Uh, jaz ga pa včasih, če ga res dolgo ni, pokličem, da se zlajam nanjga, ker me tko razkuri, če ga ni. No, takrat, ko ga ni dlje kot reče. Pa predvsem zato, da ga napizdim, kako neodgovoren je, da ne sporoči zamude, ne pa da naj domov pride. To mu relčem, da sploh ne rabi več hodit, če sem res besna.

Saj to nic ne pomaga v tem trenutku. Ti se mogoce boljse pocutis , dosegla pa nisi nic. Ne bo zato, ker si ga poklicala, kaj prej prisel domov. Potem ga raje naslednjih nekaj dni muci, da mu bo zal in se bo opraviceval, pa kup stvari opravil, ki jih drugace ne biuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10121
6.7.2007 21:20:54   
kapica
Aja, od Aneja pa sem dobila en del lego gradu, od Hane pa lego princesko. Zdaj se pa lahko igram do onemoglosti

A to pomeni da ne bos vec mela casa z nami cvekat?user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10122
6.7.2007 21:22:04   
rumba
Moj pa vedno kar čaka, da pokličem, ker se sploh ne spozna na uro. No, sicer skoraj nikoli ne gre ven na pijačo, pač pa v službo zvečer po osmi uri, pol pa kar pozabi, kje se gre spat.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10123
6.7.2007 21:22:52   
kapica
Jaz sem tud včasih lajala pa klicarla, bolj je znal pa kontra dat, pa še kasnej pridt . Ne kličem več!
Moj je mal pozabu, kako znam jaz zafeštat, o prihajajo nazaj tisti časi

Evo, tocno to mislim, da se pozneje pride. user posted image
Joj, jaz se tud veselim, da pridejo pocasi nasi casi nazaj. Pol bojo pa mozeki ko cucki, polizaniuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10124
6.7.2007 21:23:15   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Moj pa vedno kar čaka, da pokličem, ker se sploh ne spozna na uro. No, sicer skoraj nikoli ne gre ven na pijačo, pač pa v službo zvečer po osmi uri, pol pa kar pozabi, kje se gre spat.user posted image

Ta je pa dobrauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  403 404 [405] 406 407   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  403 404 [405] 406 407   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?