|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  402 403 [404] 405 406   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
6.7.2007 18:18:07   
pupi
corfu jaz se še sploh ne zavedam, da je to to!! Ne vem kdaj me bo zadelouser posted image  Ko se bojo poadki začeli oz. ko me bojo zarezali med CR user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10076
6.7.2007 18:22:15   
pupi
Kaj zdaj ženskice, kje ste? Kaj rojevate? Rumbo razumem ona ga čagira danes! Kaj pa ostale?
MENI JE TAKI DOLGČAS, ZDAJ KO SE NE RABIM UČIT, PA LENA SEM KO HUDIČ!!!!

Upam, da sta Kety in ronja že dokončale zadevo in e že na veliko cartatauser posted image !!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 10077
6.7.2007 19:15:14   
kapica
Pupi, ko se ne znas zaposlituser posted image .
Corfu, tud ce bos usla iz porodne, bojo pa za tabo prisli, osebje in mozuser posted image . Jaz se sploh ne zavedam, raje ne mislim na to, kaj me caka. Bravo za ctg in pregled in da je vse v reduuser posted image .

Drugace pa nic duha in sluha o novih mamicah danes.
Jutri je pa 7.7.07, me prav zanima koliko vas bouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 10078
6.7.2007 19:17:24   
kapica
Aja, tumpika, sem pozabla povedat kak je bil moj danuser posted image . Popoldan pocivala, brala knjigo, malo kuhala, spagete z paradiznikom. Za zakljucek sem sla pa na en dooolg sprehod, za celo urcouser posted image .
Sedaj pa se nekaj povecerjam, kaj lahkega, da se kilce malo ustavijouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10079
6.7.2007 19:46:02   
corfu
Jaz sem pa ravno tamalga spravla v polno banjo vode in zdaj veselo čofa, moj mož, pa je očitno na to pijačo skrenil kar direkt po šihtuuser posted image  očitno ima tudi on krizouser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10080
6.7.2007 19:48:46   
Anonimen
Jaz se pa danes tako čudno počutim. Cel dan se mi že nekaj vrti, pa prej sem mislila, da mi bo glavo razneslo, tak pritisk sem čutila v njej, ampak nobene bolečine. Pa srce mi je ponorelo za kake pol ure. Zdaj sem že bolje. Moja dva sta v trgovini, jaz pa počivam. In kot nalašč je, ko imam čas, največji dolgčas na forumu.user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10081
6.7.2007 19:51:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Jaz imam pa danes spet enega takih dnevov, ko me panika grabi pred porodomuser posted image  Še katera? Se bojim, da jim bom kar s porodne ušlauser posted image

Mene pa glih danes ne, me je pa prej nekaj dni. S tem, da se jaz bojim, da se sploh ne bom pustila odpeljat v P, ne da jim bom pobegnila od tam.user posted image Ma res, jaz bi to kar prespala najraje, da se kar mimo mene zgodi. Travme od prvega poroda in se že par dni tolčem po glavi, če mi je čist res blo treba spet zanosit.user posted image Sej potem bom pa spet kmal pozabla vse skupaj...

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 10082
6.7.2007 20:04:55   
corfu
O, Tašonka kakšno olajšanje da nisem edinauser posted image , ja porod, žal so slabi spomini na prvega, pa je najbrž še težje, mah nekako bomo že zmogleuser posted image , bomo morale!

Kako pa kaj vaši partnerji, ali pri njih občutite kakšno napetost, nervozo?

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10083
6.7.2007 20:05:54   
corfu
Moj prehlad je minil, sem pa tudi jaz danes imel visok pritisk in vročinouser posted image  kr neki. Najbrž živciuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10084
6.7.2007 20:10:49   
Anonimen

Kako pa kaj vaši partnerji, ali pri njih občutite kakšno napetost, nervozo?

Moj je totalka flegma. Kaj pa ne bo, sej ne bo on rojeval.user posted image
Mi reče, da sej bo že, da bomo že prestali to (no, sej druzga ne preostane, a ne), pa mu rečem, da je njemu lako, ko samo opazuje, pol me pa zafrkava, če sploh vem, kolk njega boli, k ga za roko stiskam. user posted image Čeprav se sploh ne spomnim od prvič, da bi ga kej držala, kaj šele stiskala. Čista megla v spominu.user posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 10085
6.7.2007 20:13:49   
corfu
Moj tud pravi, draga ne sekiraj se, saj bom zravenuser posted image , vse bo ok...ampak po drugi strani pa vidim, da mu ni ravno tako vseeno, no tale pijačka je že znak za nekaj takega...si je šel polnit baterijeuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10086
6.7.2007 20:15:49   
corfu
Ti imaš vsaj meglo, jaz se vse v živo spomnimuser posted image  celo to, da sta se z babico pogovarjala kakšne barvo fasado je izbralauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10087
6.7.2007 20:16:32   
Anonimen
No, je pa tudi res, da moj vedno genialno skriva vse, kar ga muči. Mogoče ga pa vseen kej zvija.user posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 10088
6.7.2007 20:17:47   
Anonimen

Ti imaš vsaj meglo, jaz se vse v živo spomnimuser posted image  celo to, da sta se z babico pogovarjala kakšne barvo fasado je izbralauser posted image

No, sej jaz se živo spomnim mojih mukuser posted image , njegovih z roko pa ne.user posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 10089
6.7.2007 20:18:33   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

No, sej jaz se živo spomnim mojih mukuser posted image , njegovih z roko pa ne.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10090
6.7.2007 20:19:23   
corfu
Le kaj se dogaja z našo Ronjo?user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10091
6.7.2007 20:24:19   
Anonimen
To pa tudi mene zanima. Za ronjo.

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 10092
6.7.2007 20:37:38   
kapica
Uh, vidve, nam kr strah povzrocata. Sicer pa , strah nas je tud klub temuuser posted image . Jaz res ne razmisljam o tem, moj moz tud nic kaj ne govori, ne kaze nekega strahu, on samo komaj caka, da malega vidi.
Corfu, ce gre na pijacko kr po sihtu, pa se res ni kriza no. Sam ko nisi navajenauser posted image . Naj se mal sprosti in uziva po svoje, kaj ces, spremenit tako ne moremo.
A z babico sta se pa o fasadi pogovarjala? Jao, sem s eprav nasmejala, ceprav tebi verjetno ni bilo smesno takrat.
Tasonka, a je ta lusna pupa na slikici tvoja Neza?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10093
6.7.2007 20:39:47   
kapica
Tasonka, jutri je tvoj dan Duser posted image . A imas ze kaksen obcutek, a se kaj dogaja? Razen glavobola pa tega.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10094
6.7.2007 20:49:00   
corfu
Ja, Kapica maš prov vajena nisemuser posted image  sm nekam dolgo že traja ta drinkuser posted image . Upam, da me ne prime danes, ker če spije dva piva je gotovuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10095
6.7.2007 20:50:19   
corfu
Sploh ga klicala ne bi, ampak bi sama šla v porodnišnicouser posted image . To bi si celo življenje očitaluser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10096
6.7.2007 20:50:48   
corfu
Pol bi pa Freychi napisala sms, pol pa še njemuuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10097
6.7.2007 20:52:49   
rumba
Čer!

Pri nas je bilo pa zelo pestro popoldne. Prišli so obiski (zame nenapovedano, mož je bil pa vse zmenjen) s torto in žurka se je začela. Otroci noreli in kričali, vse razmetaliuser posted image , mi pa fino klepetali. Sedaj je pa že vse pospravljeno in se že da dihati.user posted image
Pa na moje presenečenje nisem pretirano utrujena.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10098
6.7.2007 20:57:05   
kapica
Pol bi pa Freychi napisala sms, pol pa še njemu

A res? A najprej njejuser posted image user posted image . Ja, temu se rece prava cvekauser posted image user posted image user posted image .
Pa saj ce te sedaj nic ne grabi, ne se skrbet, ves da bo mirna nocka. Njega pa pusti se malo, saj je se svetlo zunajuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10099
6.7.2007 20:57:58   
rumba
Corfu in Tašonka, vidve se mi pa prav smilita zaradi travm s prejšnjega poroda. Poskusita se tolažiti s tem, da vse pravijo, da je drugi porod lažji.user posted image  Jaz vama res želim lažjega. Pa naj se začne z vajinimi popadki.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  402 403 [404] 405 406   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  402 403 [404] 405 406   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?