|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  404 405 [406] 407 408   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
6.7.2007 21:23:26   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Aja, od Aneja pa sem dobila en del lego gradu, od Hane pa lego princesko. Zdaj se pa lahko igram do onemoglosti

A to pomeni da ne bos vec mela casa z nami cvekat?user posted image user posted image user posted image .

Kapica, jaz bom princeza, ve pa lahko dobite viteze in me branite.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10126
6.7.2007 21:24:23   
kapica
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Moj pa vedno kar čaka, da pokličem, ker se sploh ne spozna na uro. No, sicer skoraj nikoli ne gre ven na pijačo, pač pa v službo zvečer po osmi uri, pol pa kar pozabi, kje se gre spat.

Ta je pa dobra

ja, pa resuser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10127
6.7.2007 21:25:10   
rumba

IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Moj pa vedno kar čaka, da pokličem, ker se sploh ne spozna na uro. No, sicer skoraj nikoli ne gre ven na pijačo, pač pa v službo zvečer po osmi uri, pol pa kar pozabi, kje se gre spat.

Ta je pa dobra

ja, pa resuser posted image user posted image .

Deloholikiuser posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10128
6.7.2007 21:25:36   
kapica

Aja, od Aneja pa sem dobila en del lego gradu, od Hane pa lego princesko. Zdaj se pa lahko igram do onemoglosti

A to pomeni da ne bos vec mela casa z nami cvekat? .

Kapica, jaz bom princeza, ve pa lahko dobite viteze in me branite.

Eh, daj no, a tebe da branimo? Puffffuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10129
6.7.2007 21:26:01   
corfu
Kadar sem jaz šla ven me je vedno čakal, in rekel kao da ne more spat, ja seveda, oči je imel pa kot angora zajcuser posted image  Zdaj že lep čas nisem bila, pač imava majhno razliko med otrokoma, pa vmes dojenje...Samo da rodim, nadojim tisto leto, pol pa akcija...al pol pa sploh ne bo nikamor hotu, sm da ne bi tud jaz šlauser posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10130
6.7.2007 21:26:31   
kapica

Deloholiki

Boljse kot pa alkoholikiuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10131
6.7.2007 21:27:16   
rumba
Kapica, ti nimaš pojma, kako se z legicami igra.user posted image  Ti dam raje Spomin.... oh, ne, ta bo šele hudauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10132
6.7.2007 21:27:59   
corfu

Deloholiki

Se strinjam! Sm zna bit tud tale z deloholiku težka, mam enga doma oz. ta trenutek na pijači, za spremembouser posted image  

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10133
6.7.2007 21:28:12   
rumba

Deloholiki

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10134
6.7.2007 21:29:02   
kapica
Kadar sem jaz šla ven me je vedno čakal, in rekel kao da ne more spat, ja seveda, oči je imel pa kot angora zajc Zdaj že lep čas nisem bila, pač imava majhno razliko med otrokoma, pa vmes dojenje...Samo da rodim, nadojim tisto leto, pol pa akcija...al pol pa sploh ne bo nikamor hotu, sm da ne bi tud jaz šla

Sam a ves da tud jaz nisem mogla spat ce je moj bil zunaj. Res sem ga cakala, pa ne zato da se zderem nad njim, ampak spanec ni in ni prisel. Sedaj sem se pa tako navadla, da spim ko top, tud ce ga ni doma.
A ni to grozauser posted image ?
Ja, pol pa ne bo hodu ven, ampak ti kr vseeno lepo pejd. Jaz tud nameravam, pa naj se dela polizanega kolko hoceuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10135
6.7.2007 21:29:32   
corfu
Mah, moj prav, da nam ženskam ni nikol prav, pa kakorkoli že naredijouser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10136
6.7.2007 21:30:35   
kapica
Kapica, ti nimaš pojma, kako se z legicami igra. Ti dam raje Spomin.... oh, ne, ta bo šele huda

Ja od kod pa naj vem? A ne vidis na tikerju da je to moje prvo deteuser posted image ?

Spomin pa kr obdrzi, pa ti treniraj, jaz ne rabimuser posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10137
6.7.2007 21:31:03   
corfu
Kapica itak da bom šlauser posted image user posted image user posted image . Komaj čakam visoke štikle pa kao sexi majco pa lajf. Se mi že smiliuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10138
6.7.2007 21:31:09   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Mah, moj prav, da nam ženskam ni nikol prav, pa kakorkoli že naredijouser posted image

To je pa čista moška logika. Če nisem to že milijonkrat slišala.user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10139
6.7.2007 21:31:27   
kapica

Deloholiki

Boljse kot pa alkoholiki .

Se strinjam! Sm zna bit tud tale z deloholiku težka, mam enga doma oz. ta trenutek na pijači, za spremembo

Vidis, pa spet nisi zadovoljnauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10140
6.7.2007 21:32:36   
kapica
Kapica itak da bom šla . Komaj čakam visoke štikle pa kao sexi majco pa lajf. Se mi že smili

A res? A se bos se tako seksi urihtala?Vauu, joj, kako bo se trpeluser posted image user posted image user posted image user posted image .

Misli na to, pa ne bos vec jeznauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10141
6.7.2007 21:33:21   
rumba
Jaz sem pa pravi čudak, no. Mene pa niti ne vleče ven v life. Saj grem vsake kvatre enkrat, moj mi niti ne teži in tudi me ne čaka, a sem se ful polenila in prehitro se utrudim. Ja, ja, vem.... z lune sem.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10142
6.7.2007 21:33:49   
kapica
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Mah, moj prav, da nam ženskam ni nikol prav, pa kakorkoli že naredijo

To je pa čista moška logika. Če nisem to že milijonkrat slišala.

Ma, smo itak vedno za vse kriveuser posted image . Moj vedno mene obtozi, ko ga vprasam, zakaj je bilo treba iti ven. Skoz sem kriva, pa ce kaj naredim al pa ne. Obupuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10143
6.7.2007 21:34:32   
corfu
Rumba se mi zdi, da sta si najina deca zeeeelllloooo podobna. Jaz tupim o družini, vrednotah, povezanosti, on pa materialnih zadevah, pa kaj bi vse nudil, pa kupil, pa ustvaril....za nas sevedauser posted image user posted image user posted image user posted image

Kapica prosim tvojo oceno, mene.  Analiza, mojegga karakterja, osebnosti....lahko tudi ostaleuser posted image . No, da vidim kakšno si me pa ve predstavljateuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10144
6.7.2007 21:35:47   
kapica
Rumba, saj jaz sem tud raje doma kot pa kje zunaj. res. Ampak sedaj ko sem vidla, kako se zna obnasat, iz principa bom to naredila. Pa ce bom s etako utrujena, se bom potrudla in sla. Res, komaj cakam. Sem se pa skoz nazaj drzala, prav zaradi njega, ker tud on ni hodil tolko. Sedaj ko sem pa se drugo stran videla, pa bo pesmica drugacnauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10145
6.7.2007 21:36:44   
corfu
Saj jaz se tud težko od doma spravim, pa težko je zopet začet, sm ko enkrat not padeš pa kar greuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10146
6.7.2007 21:36:59   
kapica
Kapica prosim tvojo oceno, mene. Analiza, mojegga karakterja, osebnosti....lahko tudi ostale . No, da vidim kakšno si me pa ve predstavljate

Ja od kod pa naj te analiziram. A ves, me poznamo samo eno stran zgodbeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10147
6.7.2007 21:37:43   
kapica
Saj jaz se tud težko od doma spravim, pa težko je zopet začet, sm ko enkrat not padeš pa kar gre

Saj pravim, se bomo ze potrudleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10148
6.7.2007 21:37:53   
corfu
No, sej mojo stran user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10149
6.7.2007 21:39:47   
kapica
Corfu,hm, da usaltam moje mozgancke. Ne vem, mogoce si precej stroga, resna, organizirana, vse more bit kot si zamislis, drugace je hudic v hisiuser posted image . A sem na pravi poti?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  404 405 [406] 407 408   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  404 405 [406] 407 408   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?