|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  401 402 [403] 404 405   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
6.7.2007 10:25:14   
ikonca
RUMBA, VSE NAJBOLJŠE!

user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 10051
6.7.2007 10:26:08   
*maja
Rumba vse naj naj, pa da bi z dragim lepo praznovala danes...

Evo jaz sem še vedno v enem kosu, spala nisem skoraj nič, me je kar naprej nekaj zvijalo, danes imam že skoraj cel dopoldan trd trebuh, popadki sicer niso nič kaj močni (so bili 2 dni nazaj 100% močnejši), tako da imam že polhn kufer vsega user posted image .
No saj bo še tri dni pa bo upam....

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 10052
6.7.2007 10:30:11   
rumba
Hvala vsem za lepe želje!user posted image  Jaz vam pa pošiljam kosuser posted image . Popoldne bomo menda malo praznovali z našo družinico, otroka komaj čakata kaj večjega pa ne bom prirejala.

Danes sem spet super. Ponoči se je spet vse umirilo, čeprav sem zvečer še enkrat preverila, če je vse v torbi za P in user posted image  razložila vse postopke, špikalo zelo pogosto, pa še slabo mi je ratalo in na wc-ju me je spucalo. Danes pa spet nič, vse mirno. user posted image  Stanovanje imam kolikortoliko spucano, tako da imam dane samo en kup cunj za oprati. Pa danes ponoči se je Anej po več kot letu dni polulal v posteljo (se mu je izgleda nekaj sanjalo, pa se je revež v strahu prebudil), tako da moram še to porihtat.

Ja, sem pričakovala, da bodo že kake novice od ronjeuser posted image . Mogoče si pa junijke niso izmenjale številk...
Bačko, a tebi se pa kam mudi?user posted image  Čep boš spoznala po gosti rahko krvavkasti sluzi. Ni pa nujno, da bo.

Pa ostale, ste še na broju?user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 10053
6.7.2007 10:34:17   
rumba
*maja, a to s popadki je bilo pri tebi vedno tako? Meni je vse to čisto na novo. Prejšnjič, ko sem začutila prvi popadek sem v parih urah že tudi zibala....user posted image  Zato me je na začetku še malo prestrašilo, sedaj sem se pa že nekako navadila, da to pač spada k zadnjemu mesecu.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10054
6.7.2007 10:39:30   
*maja
Ja pri Neži me je cca. dva dni prej začelo takole neki matrat, potem pa kar na enkrat na 3 min pa na 2 in je bila akcija, pri prvih dveh pa ni bilo nobenih znakov prej, ampak res nobenih.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10055
6.7.2007 10:41:51   
Anonimen
jaz mam že tri dno skor kot driskouser posted image pa ne tko v stilu prave driske, ko cel dan na wcju sediš in kar teče, zjutraj morem taprvo na wc šibat, ker me zašraufa, pol je pa miruser posted image
tak da evo, že zmagujem, gnezdim in driskamuser posted image user posted image user posted image še maluser posted image user posted image

(odgovor članu *maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 10056
6.7.2007 10:44:25   
rumba
*maja, nas tile naši user posted image  malo hecajo, kaj?user posted image

Iiiiiiiii, sem glihkar opazila, da sem danes dopolnila polnih 37 tednov!!! To pomeni, da sem tudi jaz uspela eno dete uradno donositi!user posted image user posted image  Pa so mi pripisovali minimalne možnosti... in evo, glej zdej to!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 10057
6.7.2007 10:45:54   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80
tak da evo, že zmagujem, gnezdim in driskamuser posted image user posted image user posted image še maluser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Samo, da kaj dogaja!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10058
6.7.2007 10:47:29   
*maja
user posted image user posted image user posted image  Rumba pa ti je uspelo, zdaj pa lahko mirno čakaš na začetek user posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10059
6.7.2007 10:54:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Iiiiiiiii, sem glihkar opazila, da sem danes dopolnila polnih 37 tednov!!! To pomeni, da sem tudi jaz uspela eno dete uradno donositi!user posted image user posted image  Pa so mi pripisovali minimalne možnosti... in evo, glej zdej to!

pri prvih dveh ziher nisi na RRju viselauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 10060
6.7.2007 11:11:31   
bačko
Ja jaz bi zelo rada že rodila.Rada bi objela svojo Žano.Danes sem prav žalostno razpoložena.Kar naprej nekaj jokam.Božam se po trebuhu in se pogovarjam z Žano ona pa me brca nazaj.Tako rada bi jo že videla.user posted image
Mogoče sem malo čudna ampak tako močno si to želim.Rada bi jo gledala kako spi, se smeji in kako se bo razvijala.Resnično komaj čakam!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10061
6.7.2007 11:14:35   
bačko
Ulla 80 to imam jaz že skoraj en teden.Grem tudi po petkrat na dan na wc.Še ponoči me to zbudi in moram iti.Pol pa sam nekaj malega ven priteče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10062
6.7.2007 12:06:32   
kapica
Jutrouser posted image !
Vceraj nisem in nisem mogla zaspat, je bila ura ze tri! Zato sem si pa danes malo dlje privoscla.
Nisem dobila se sms-a od Freyche, da bi bilo pri kateri kaj novega, ne vem pa , ce so z Ronjo izmenjale stevilke. No, bomo pa menda ze pravi cas izvedele.

Rumba, tud jaz ti zelim vse vse najboljse za rojstni dan, pa da lepo praznujesuser posted image .

Ajvy, vceraj nismo bile tako pozne, jaz sem sla kr knjigo brat, sem jo tud koncala. Mava pa midve kr mal iste probleme z mozeki.

Drugace pa vidim da se kr drzite, vse bi ze kr rodile. Men se pa , ce sem iskrena ne mudi tako. Kriz me malo manj boli, al sem se pa jaz navadila in nekako se poskusam uzivat z trebusckom. In da se lahko spim kolikor se dauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 10063
6.7.2007 12:09:41   
urla
Drage nosečke in že mamice!

Sporočam vam, da je z ekspresno pošiljko Kety99 prejela karto za Rim.

Držite pesti, da bo čim hitreje mimo in z malo bolečinami.

Eno user posted image za srečo!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10064
6.7.2007 12:22:27   
kapica
Ketty99, drzim pesti, da bo slo cimhitrejeuser posted image .

Sem napisala sms Freychi, ce sta si z Ronjo izmenjali stevilke, pa je napisala nazaj, da zal nista. Tako da bomo pozneje zvedele, ko bo sama javila, al pa kaksna junijka. Pa vprasala je ce je se kaj novega, razen tega, da nam je njen Peter 400-tko ukradeluser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 10065
6.7.2007 12:32:10   
rumba
Kety99, dajmo!!! Da bi bilo čimhitreje in čimlažje!!! user posted image user posted image user posted image
Ste videle ve to, še ena, ki vas šiba po desni.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10066
6.7.2007 12:40:15   
*maja
Kety user posted image user posted image user posted image ....

Samo se pa res babnce neki od zadaj štulijo user posted image .... kaj pa me na začetku pa nič ne user posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10067
6.7.2007 13:17:34   
Ajvy
Rumba, vse najboljše, pa lepo praznujte... user posted image

Maja, ULLa, Bačko ,zgleda da imamo vse precej iste probleme... jst mam tako grdo noč za sabo, da ne vem če bom sploh ustala... ves čas me je špikalo....slabo mi je bilo do nezavesti... jajčniki me tak bolijo da bi jih najraje šla zamenjat (samo jim je zmanjkalo teh modelaov)... groza... ampak ne vem, če je to samo priprava, al se res začenja, glede na to da ni nobenega sluha ne duha o čepu, ali vodi...
Ma sej, bo jst samo štejem brce in upam ,da jih naštejem 10.... vsaj vse mam poštiman, tak da me ni strah kar se tega tiče...  

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 10068
6.7.2007 13:18:30   
Ajvy
Kety, naj bo čimlepše doživetje... user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10069
6.7.2007 15:40:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Ampak ena je napisala, da pekoča hrana pospeši porod??user posted image

To sem bla pa jaz. Sem ravno zadnjič brala članek, kako pospešit porod, če si čez rok in je bila tudi pikantna hrana omenjena. Pa dober tek.user posted image
PA VSE NAJBOLJŠE ZA RD!!!user posted image user posted image user posted image

Ronja, carica!user posted image Najbrž ti lahko že čestitam!user posted image

Kety99, navijam zate!user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 10070
6.7.2007 15:44:42   
rumba
O, Tašonka, hvala. Sem se najedla fino pekočega kosila, pa bomo videli, kaj bo.user posted image  Sem se pa ravno spraševala, če si še v enem kosu.user posted image  Jutrijšnji datum je res lep, mogoče pa bo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10071
6.7.2007 15:59:25   
corfu
Kako ste kaj nosečke?

Jaz sem imela včeraj pregled. Ctg ok, tamala obrnjena na glavo in že lepo nizko spuščena v medenici, popadkov še ni, MV lepo zmehčan, odprta še nisem...to je to. V četrtek na PDP pa imam zopet pregled.

Se danes zvečer kaj bolj pišemo, gre baje moj dragi mal ven, pol se pa oglasim.user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10072
6.7.2007 16:03:05   
Ajvy
Bravo Corfu user posted image , same lepe novičke, le tako naprej...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10073
6.7.2007 16:09:13   
ikonca
Rumba čestitke zauser posted image polnih 37 tednov!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ketty99, drzim pesti, da bo  sči, manj truda in bolečin!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10074
6.7.2007 17:57:15   
corfu
Jaz imam pa danes spet enega takih dnevov, ko me panika grabi pred porodomuser posted image  Še katera? Se bojim, da jim bom kar s porodne ušlauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 10075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  401 402 [403] 404 405   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  401 402 [403] 404 405   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?