|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  394 395 [396] 397 398   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
5.7.2007 13:27:58   
madejka
Ojla babike!
Tani CESTITKE za Julijouser posted image user posted image user posted image Ce nas nas mali preseneti in naenkrat postane puncka, bo tud Julijauser posted image

Jaz sem tud taaak fajn spala, sicer s 3 odhodi do wcja, ampak sem takoj zaspala nazaj... kake paseeee!
Dans sem pa ze bila vodo dat, da vidimo kaj je s tem mojim kvazi vnetjem... Sele v pon. bojo rezultati user posted image

Ronja ti si meni taka frajerka! Jaz bi ze menda takoj ko bi bil prvi popadek na 5 min letela v P. user posted image Jooj kak bo te to zgledlo pri nas. Slikco od odejice pa le daj na net, da vidimo tvojo umetnino. Me prav zanima!

No, ker sem se vceraj pritozevala nad svojim dragim, ga morm se pa dans pohvalit. Ze zjutraj me je peljal na odvzem, pa pol na pokopalisce, ker je 20-obletnica smrti nasega dedka. Ko pa sva prisla domov je pa cote pobral pa jih zlozil pa oprane plenice vse obesil. Zdaj je pa peljal bratranca na fitnes. Sej pravim, da je pravi srcek ko se mu da! Pa za zvecer je Pirate s karibov dol potegnil, ker jih hocem videt user posted image

Joj Gorazdova je pa ze v P! Kak mi je cudno, ko kar kapate s forumauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9876
5.7.2007 13:38:13   
Anonimen
ajvy kaj si ziher da jajčnikiuser posted image ker če boli tako kot pri menstri, ko se pripravlja, pol je to verjetno od tega, ker se MV mehča in pripravljauser posted image no ne vem, je tud možnost, sam če so pa res jajčniki.....kaj pa gin. pravi?

medejka bravo za lubekauser posted image user posted image kak mamo fajne možekeuser posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9877
5.7.2007 14:36:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Bolijo nekateri že kar fejst, sicer pa močnejši ko je, hitrej šivam, hehe,

Ti si res svetovna faca!user posted image Res si nekaj posebnega.user posted image
No, srečno na poti v Rim!user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9878
5.7.2007 14:45:53   
muška
Ronja, a se ne bi šla ti malo v porodnišnico pokazat? user posted image

"ajvy kaj si ziher da jajčnikiuser posted image ker če boli tako kot pri menstri, ko se pripravlja"

Če boli tako kot M, potem so to že popadki!

< Sporočilo je popravil muška -- 5.7.2007 14:46:19 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9879
5.7.2007 14:51:20   
Anonimen
muška, mene že kar encajt tako boli, sploh ponoči, pa sem še kar v enem kosuuser posted image tak da ne vem......

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 9880
5.7.2007 14:55:04   
muška
popadki isto bolijo kot bolečine pri M, s tem da se bolečina logično da stopnjije, ko gre zares. Močno, da imaš že "mini" popadke! A na CTG pa še nisi bila? Povej, kaj se ti dogaja, ko greš na CTG, ali pa k DR.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9881
5.7.2007 14:55:14   
rumba
Tani33, ČETITKE ZA PRINCESKO!!!

No, pa sem s pregleda. izvidi so bili vsi v mejah normale, pa še hemoglobin se mi je po tabletah lepo dvignil!user posted image  CTG je pa druga pesem. Jaz tam ležim in gledam naokoli. Pa pride prva sestra, me gleda, pol pa le vpraša, če imam popadke. user posted image  Nič ne vem o tem. Pa pravi, ja pa jih imate. Pa gre. Malo kasneje pride druga sestra, gleda listek in spet ista pesem. Vi imate popadke. A ste prišla roditi? HALOOOO JAZ NIČ NE VEM O TEM! Madonca, res nič nisem čutila, one bi me pa že kar v porodno poslale. OK, vas bo še zdravnica pogledala, če ste zadosti odprta... Sem bila ful vesela, ker je bila ravno moja G (preglede imam sedaj v P in ne več v ambulanti). Me pregleda v spodnji štuk (nič ni bolelouser posted image ) in ugotovi, da pa le še ne grem roditi, saj sem šele 1cm odprta.user posted image

No, tako da mi še kar lepo čakamo, da se bo kaj zgodilo. Kaj? Pojma nimam... Ko bi mi vsaj voda odtekla, da bi vedela, da gre zares.

ronja, user posted image , pa boš kmalu cartala!!! Mene tudi zanima, kako dekico šivaš. Čakam slikco.user posted image
madejka, fejst možeka imaš!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9882
5.7.2007 15:03:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: muška

popadki isto bolijo kot bolečine pri M, s tem da se bolečina logično da stopnjije, ko gre zares. Močno, da imaš že "mini" popadke! A na CTG pa še nisi bila? Povej, kaj se ti dogaja, ko greš na CTG, ali pa k DR.

uf to traja že bolj kot kak mesecuser posted image dogaja se pa nič posebnega, na ctg grem v torek tretjič, pač, se pripravlja vse skup, nismo pa še tamuser posted image čez dan mi tu pa tam otrdeva trebuh, ponoči pa še ta bolečina zraven, saj že celi mesec tukaj jamram, da vsako noč tuhtam a bo treba it al neuser posted image user posted image in ker mi vse tole dogaja, me skrbi če ne bom spregledala vseh taglavnih znakov....ker če ti nič ni, pol te pa začne špikat in grabit in trag, veš da je to to....če te pa skoz nekiuser posted image no, rečmo da bo malo drugač ko bo šlo zaresuser posted image user posted image

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 9883
5.7.2007 15:06:16   
Anonimen
rumba user posted image so mene tudi zadnjič hotle prepričat da mam popadke, pa smo pol prišli do zaključka da je to "samo" to moje nesrečno nonstop otrdevanjeuser posted image

jaz tudi močno upam da mi bo voda odtekla ( in to v šusu, bohnedaj po kapljicah), da bom sploh vedla da je treba ituser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9884
5.7.2007 15:07:13   
madejka
Rumba peekola, itak da te stisne! Sploh ker se ni prisel tvoj rok niti blizu user posted image A to, da si 1 cm odprta kaj pomeni, kdaj se bo zacelo? Jaz glede tega nic ne vem...user posted image
Me je vceraj ena zdravnica sprasevala, ce sem ze kar odprta, ker bi blo hudo, ce kako vnetje fasem (ker baje nekaj sem), ko sem odprta. Pa kak naj jas to vem, ce me ze mesec pa pol noben ni pregledal tam doli???

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9885
5.7.2007 15:19:39   
kapica
Arijana in rumba, vedve bosta pa kr se malo pocakali. Nic se rivatuser posted image .

Glede tega 1 cm odprta. Sem vceraj vprasala to babico (ki mi dela akopunkturo), pa je rekla, da to res se nic ne pomeni. Da je lahko vhod v MV odprt,ustje zunaj, ostalo pa je zaprto.  Pa da se zna zgodit, da to G tako zmehca, ce tako sari tam doli. Tako d apri meni imam na sumu, da mi je G prejsnji teden, ko me je tako zivalsko pregledala, kaj zmehcala doli.
No, ce ste me kaj razumele, ne vemuser posted image .

Ronja, to bo pa res zanimiva dekica z slikicami gor. Mene tud zanima kaj ti ustvarjas, tud cakam slikiceuser posted image .

Men gre trenutno malo boljse, si pravkar v pecici mini pice pecem, pa kokakolo pijem, zunaj pa se kr lije. Potem bom sla pa malo knjigo brat.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 9886
5.7.2007 15:22:30   
madejka
Kapica kak ti je prav! Jaz bi tud kokakolo!!! user posted image Sem zmazala sladoled, zdaj bi bilo pa treba posodo umivat... hm... ne vem ce ne bo dragega pocakala user posted image
Ja pa tud pri nas misli nekaj lit zdaj... piha ze fejst... bo treba plenice not prinest, da jih ne bom lovila po celem dvoriscu...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9887
5.7.2007 15:31:46   
rumba
Kapica, me veseli, da se bolje počutiš! user posted image  Jaz bi tudi pico!
madejka, tako kot pravi kapica, to da sem 1 cm odprta, še nič ne pomeni. Iz mojih prejšnjih izkušnjah, se jaz lahko zeloooo nahitro odprem, tako dauser posted image  Lahko je danes ali pa konec meseca. Če pa G ugotovi, da si zadosti odprta (tam okoli 4cm), pa te kar v porodno pošljejo.

Grem jaz malo počivati, me je to čakanje prav utrudilo.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 9888
5.7.2007 15:38:34   
kapica
Madejka ti bi kokakolo, rumba bi pa pico. Vidve kr pridita, imam dovoljuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9889
5.7.2007 15:40:41   
Ajvy
Ulla, ne vem če so glih popadki, ker se to dogaja samo v dopoldanskem času... G pravi, da se vidimo 10 ( me je naročila čez 14 dni, zadnjič ko sem bila)... samo upam ,da bom vedela kdaj se bo vse resnično začelo, ampak se tolažim s tem da tudi mnogorodke niso v marsikaj prepričane, kako naj bomo šele me prvorodke user posted image
Mogoče pa bova imeli srečo, pa nama bo vsaj voda vidno odtekla... user posted image

Rumba... a ti bi nas pa kar malo prehitela, ampak a ni zanimivo, da ti govorijo da imaš popadke, ti pa nič ne čutiš... kako je naše telo fenomen

Madejka, a ti imaš tudi user posted image  G??

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 9890
5.7.2007 15:41:38   
Ajvy
Kapica, ti pa se danes isto prehranjuješ kot jaz... ponavljanka sestavljanka user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9891
5.7.2007 15:41:50   
madejka
Aja saj res, imas ze 2 za sabo user posted image Vidim, da mas jutri **ti roj. dan user posted image Bos kaj praznovala?
Kapica...se mi zdi, da ne bi bilo vec kokakole, pa pice ko bi midve tja prisle user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9892
5.7.2007 15:43:02   
madejka
Ajvy kaj ce mam?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 9893
5.7.2007 15:44:34   
Anonimen
ja no, maternica se krči, pa ni važno a so porodni popadki ali lažni, ctg je samo stroj in jih pač izrišeuser posted image je pa zanimivo to, kako te sestre hočjo prepričat...uuuuu...vi mate pa popadkeuser posted image nimam ne.....ja pa mate, če so izrisaniuser posted image se je moj režal, ko me je vprašal kaj so mi kaj povedli in sem rekla nič kaj, samo da imam popadkeuser posted image pa pravi kak boš ti rodila, če ti morjo sestre povedat da maš popadkeuser posted image user posted image user posted image
mi je pa čudno, da glede na to kak so zapeli s temi popadki, me noben ne pregleda potemuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 9894
5.7.2007 15:48:38   
GabiW
punce rabim nasvet

jutri sem naročena na zunanji obrat. Z user posted image  sva se odločila, da ne bova šla. Glede na to, da mi noben UZ več ne pripada, da nič ne vem o svojem user posted image , bi jaz vseeno sla v porodnišnico, da mi naredijo CTG in UZ (to je vedno pred obratom), potem pa bi rekla da nočem obrata. A mislite da je to izvedljivo, al bi znalo bit kaj narobe. A me bodo fejst nap***** tam? Point je v tem, da res ne mislim rodit z ritko naprej 4kg težkega user posted image . In bi samo rada vedela kakšna je možnost da mi naredijo CR in da me ne matrajo še 14 dni čez rok. Kakor kaže se mojemu user posted image  nikamor ne mudi.

papa

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9895
5.7.2007 15:49:52   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Ajvy kaj ce mam?

Čudno G??

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 9896
5.7.2007 15:51:36   
Ajvy
Gabi W , če bo res panika, da se ne bi rada zlagala pri dr., pa pojdi privat, pa si plačaj....
Ampak jst bi jasno povedala , da novemo obrata, da me slučajno ne bi kam pohopsal...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9897
5.7.2007 15:52:25   
Ajvy
Jst grem mau knjigico brat, me je ta Kapica čist požgala s tem knjigami...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9898
5.7.2007 15:52:27   
Anonimen
joj gabi, pa zakaj mate vse tolko proti obratuuser posted image jaz pa bi vse probala prej, samo da nebi blo treba cruser posted image saj to ne obračajo na silo, pač probajo otročka prepričat da se obrne.....no ne vemuser posted image meni se zdi cr groza, ipak je to operativni poseg in ne poroduser posted image no, ve pa tak vsaka zase.....

drugač pa mislim da če si po UZju premisliš, bo čisto ok, saj te ne morejo prisilit če si se pač odločla da neuser posted image

(odgovor članu GabiW)
  Neposredna povezava do sporočila: 9899
5.7.2007 15:57:13   
kapica
Madejka, pice res vec ni, ampak kokakola je seuser posted image .
Ajvy, a jaz ponavljam za tabo? Se mi zdi da ti za mano, papigauser posted image user posted image user posted image user posted image .Pa z knjigo tud z amano ponavljasuser posted image .
Gabi, ne vem, kaj pa ce jutri poklices tja, kjer imas obrat, pa reces po telefonu, d atega ne zelis in kaj naj zdaj naredis?
Ne vem, se ne spoznam na te obrate in te zadeve. je baje bolece, pa lahko se zgodi da s tem povzrocis porod. Kaj bi jaz naredila ne vem.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  394 395 [396] 397 398   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  394 395 [396] 397 398   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?