ronja
|
Sicer pa da vam malo povem, kako je kaj potekala moja noč: se je vrnil okoli 12h-1h ponoči, mal sva se pocartala in si vse povedala, seveda, potem pa sva se spravila spat. Seveda, ko sem se ulegla, sem takoj dobila popadke. Sem si rekla, ko jih j*, bom jaz zaspala, itak že prejšnjo noč nisem nič spala (2 uri in pol), isti razlog... No, potem pa niso hoteli nehat in so me non stop budili, na 5 minut, nakar sem ugotovila, da je brezveze, da se še matram in sem vstala in začela šivat dekico. No, popadke mam že celo noč in cel dan, niso ravno točni kot ura, precej mešano, od 3 do max. 8 minut (večinsko zadnjo uro na 5, ponoči so bili pogostejši). Bolijo nekateri že kar fejst, sicer pa močnejši ko je, hitrej šivam, hehe, no razen pri onih , ki pridejo po daljšem odmoru, takrat pa se zibam v bokih ali pa počepnem. Dihanje res pomaga, čeprav bi na začetku kar zadrževala sapo, predno sem se spomnila, da to ni najboljše... Dobila sem tudi drisko, seveda, itak, brez tega znaka jaz gotovo ne bom, jo dobim za vsak drek. Tudi "rahel upad teže" se je poznal, po mojem laičnem mnenju je sicer ta znak povezan s prejšnjim Čep se mi še naprej veselo lušči, skratka vse je nekak tak kot naj bi bilo, ne? Zjutraj sem celo malo zadremala med popadki, sem bila čisto zmatrana, pa mi je celo ratalo. Sicer pa šivam in šivam, no, zdaj sem si vzela še en zajtrk, hehe. mogoče mi pa res rata naredit dekico še predno pride Ronja ven! Vsekakor mislim, da ne more več bit daleč... Dokler bom lahko zdržala, vsekakor ne grem nikamor. Saj zdaj je tu, mislim v Lj, sem ga nagnala v službo, ker bova njegov dopust bolj rabila potem, ko bo mala zunaj, pa brezveze, da tu čaka z mano, saj popadke znam tut sama zapisovat, hehe Ga pa pokličem in pridirka z biciklom v 10 minutah, tak da sem prav ... Pa niti ne toliko zaradi samega poroda, ampak zato, ker mu je to toliko pomenilo, da je kar prišel nazaj, čeprav sem mu rekla, da naj še ostane, res je ! No, punce, držite pesti danes, verjetno nekje do jutri popoldne računam, da bi se tole moralo zaključit... Pa da dobiva končno tudi midva svojo bebico v roke! Hvala, ker ste z mano! Aja, dekica še v delu, to je en večji projekt, iz 49 kvadratkov sestavljena, na vsakem drugem je aplikacija... Upam, da mi rata, hehe. Zdaj sem mela pavzo, da sem vam to natipkala, zdaj grem pa nazaj .
|